Portio informatika

poruka: 432
|
čitano: 170.581
|
moderatori: vincimus, Lazarus Long
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Portio informatika
Benac kaže...

zanima me nacin placanja dali se moze na cekove rate ili samo traze u gotovini??

imaš na rate prek kartica... 
kaj postoji još plaćanje čekovima? :p

15 godina
neaktivan

.....

Jebes skill kad ga mozes kupit.
Poruka je uređivana zadnji put čet 17.5.2012 16:24 (Y2K2).
15 godina
neaktivan
Portio informatika

Da li portio šalje kupcima obavijest putem maila kada obrade narudžbu & pošalju robu?

Pitam jer mi nešto kasne, plaćanje dostavljaču je u pitanju.

It puts the lotion in the basket.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
pošalju mail kad je narudžba obrađena i pošalju kad je isporučeno.

Doduše zadnji put kad sam naručio nešto nisu mi poslali mail kad je bilo isporučeno pa me malo iznenadilo kad je paket stigao.
13 godina
neaktivan
Portio informatika

Narucio sam HAF 912+, napajanje i H100 liquid cooling.

U petak jos.

Bas me zanima dal ce mi doc do kraja ovog tjedna. Kad sam narucivao steelseries siberia v2 dosle su mi u roku od 3 dana.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Portio informatika

Meni je danas došao njihov paket , ali nisam čuo kad su ga donijeli pa su mi ostavili onu ceduljicu.... Sad me zanima ako si po taj paket moram iti na poštu ili kako to već ide ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Zonitron kaže...

Meni je danas došao njihov paket , ali nisam čuo kad su ga donijeli pa su mi ostavili onu ceduljicu.... Sad me zanima ako si po taj paket moram iti na poštu ili kako to već ide ?

Ideš po njega u lokalni Overseas.

Kada bi pametni uvijek popuštali, svijetom bi vladale budale.
13 godina
neaktivan
Portio informatika

U utorak naručio igrizu za ps3 i hdmi kabel kad mi bude došlo (vrbovec) i to mislim platiti na licu mjesta

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Blazen22 kaže...

U utorak naručio igrizu za ps3 i hdmi kabel kad mi bude došlo (vrbovec) i to mislim platiti na licu mjesta

Trebalo bi danas.

OutlawZ NiGGa, 2Pac R.I.P (Rap is Pac) ||| Music As A Weapon!
15 godina
Blazen22 kaže...

Dan prije nego što će ti stići dobiješ mail da je isporučeno, tako ako nisi jučer dobio mail teško da će danas.

Meni je jednom predmet stigao prije nego su oni poslali mail, al to je bilo samo jednom u 5-6 dosadašnjih kupnji

13 godina
neaktivan
bradonja_85 kaže...

nikad se ne zna, mozda mu bas za 2 sata dode {#}

14 godina
neaktivan
Portio informatika

Meni je u 4 narudžbe u roku 4-5 dana došlo (ST).

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
donator_bubrega kaže...

Meni je u 4 narudžbe u roku 4-5 dana došlo (ST).

Dolazilo je meni i u roku od 2 dana al uvijek (osim jednog puta) sam dobio mail dan prije da je narudžba isporučena

14 godina
neaktivan
bradonja_85 kaže...

Dolazilo je meni i u roku od 2 dana al uvijek (osim jednog puta) sam dobio mail dan prije da je narudžba isporučena

Ja niti jednom nisam mail dobia.

15 godina
donator_bubrega kaže...
bradonja_85 kaže...

Ja niti jednom nisam mail dobia.

Ima ih još, samo mi se nije dalo stavljat, ipak imam više od 6 narudžbi (:

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.7.2012 16:29 (bradonja_85).
15 godina
neaktivan
Portio informatika

Imam pitanje u vezi zamjene kupljene robe, jel moguće zamjeniti robu koja je kupljena prije 12 dana u dotićnom dućanu?

...

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Portio informatika

Evo mojeg pozitivnog iskustva iz Portia!

Naručio u nedjelju 15.7.2012. 6 ventilatora i SCYTHE Kaze Master Pro Ace KM04-BK.

U ponedjeljak 16.7.2012 su mi poslali potvrdu o pirimitku naruđbe i rekli da je u obradi te da će paket stići u narednih 3-5 dana.

U petak 20.7.2012. na mail su mi poslali da je oko 8 i 30 paket isporučen,

a već u 10 i 30 istoga dana dobio paket stvarno su me iznenadili svaka čas! {#}

Nastavljam kupovati kod njih.{#}

EDIT: Ja sam iz Istre, a oni iz Zagreba i trebalo im je oko 2h da stigne do mene.

Poruka je uređivana zadnji put ned 22.7.2012 21:09 (iwan7777777).
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
Portio informatika

Meni riknilo LC 460 Gp3 napajanje. Poslo na ovlašteni portio servis (Links Zg). Nakon što su ustanovili kvar poslali su mi novo napajanje. {#}

Netko radi što zna, a netko zna šta radi
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
Portio informatika

Od sada u Portiu dostupna i ONLINE Podrška !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
1 0 hvala 3
13 godina
neaktivan
Portio informatika

Ja sam mislio kod jih naručit ovu karticu http://www.portio.hr/index.php?page=artikl&id=051806825 .Što mislite se isplati uzet tog Radeona jer cjena mi izgleda sumnjivo mala za taj model s obzirom da negdje zna koštat i do 1000 kn skuplje?

Stane
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Stane Rii kaže...

Ja sam mislio kod jih naručit ovu karticu http://www.portio.hr/index.php?page=artikl&id=051806825 .Što mislite se isplati uzet tog Radeona jer cjena mi izgleda sumnjivo mala za taj model s obzirom da negdje zna koštat i do 1000 kn skuplje?

Cijena je odlična. Rijetko gdje referentni modeli koštaju 4.100Kn, zbunio si se.

The Dark Knight
13 godina
neaktivan
Portio informatika

Dođu dođu pogledaj malo isti model HD 7970 dođu preko 4 milje od msi-a i asusa. Računam da kad dođe novi 7990 da će ovi još malo pojeftinit ako dođe jer su poprilično zakasnili.I da kad smo kod toga sa misliš da uzmem saphirovog ili xfx ovog? MSIevog i asusovog neću jer dođu preko 4000 kn. Neznam koja je razlika.

Stane
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Portio informatika

Izvoli. Uvjerljivo najisplativija 7970 na tržištu za 3.6K Kn. Probaj se protegnuti na tu opciju jer se isplati.

Tvornički OCana, WindForce X3 hladnjak, 3GB GDDR5 memorije, 384-bitna sabirnica i odličan OC potencijal...

The Dark Knight
Poruka je uređivana zadnji put uto 24.7.2012 1:39 (donator_bubrega).
Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Portio informatika

Okej hvala ti budem probo :)

Stane
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Stane Rii kaže...

Okej hvala ti budem probo :)

Ja bi svakako gledao i HD7950. Također 3GB DDR5 memorije, 384-bit sabirnica i OC potencijal. Na 1.0/1.5GHz je jednaka HD7970@Stock, a ide sve do 1.25/1.5GHz gdje fino šiša HD7970.

The Dark Knight
14 godina
Problem pošto sam kupio kod njih(portio)matičnu ploču i keks rama dali bih ja to mogao nekako vrati kod njih tojest zamijeni za nešto drugo ili zatražiti povrat novca,pitam jer imam nekakvih problema oko utora na matičnoj tojest sam procesor nemože sjesti na socket čak sam i slomio pin na procesoru što je katastrofa,mbo i ram sam kupio prije 2dana inače imam račun i drugo...molim brzi odgovor?
15 godina
Portio informatika

Posalji im mail ili ih pitaj preko online podrske , oni ce ti najtocnije reci !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Portio informatika

Moraju ti vratiti novce ako imas racun star do tjedan dana i kompletnu i neostecenu ambalazu

0 1 hvala 0
13 godina
3n3m1 kaže...
Problem pošto sam kupio kod njih(portio)matičnu ploču i keks rama dali bih ja to mogao nekako vrati kod njih tojest zamijeni za nešto drugo ili zatražiti povrat novca,pitam jer imam nekakvih problema oko utora na matičnoj tojest sam procesor nemože sjesti na socket čak sam i slomio pin na procesoru što je katastrofa,mbo i ram sam kupio prije 2dana inače imam račun i drugo...molim brzi odgovor?

Nažalost ne. Koriste loophole u Zakonu o zaštiti potrošača koji kaže nešto u stilu "ukoliko se roba naručuje specifično za kupca, povrat robe nije moguć".  Par puta na njihovom webu se explicitno spominje kako se "roba naručuje striktno za kupca i nemamo lager"

Prodati viškove...

Go to work, send your kids to school, follow fashion, act normal, walk on the pavements, watch T.V., save for your old age, obey the law. Repeat after me; I am free
17 godina
Portio informatika

Evo da se javim, kupio sam neke stvari u Portiu i mogu reci da je doslo ekspresno brzo iako niti jedne od tri komponente koje sam kupio nije bilo u ZGu.

Naravno i rekordno jeftino.

Nadam se da im dobro ide jer ovo je super, isto kao i odlican sestrinski ducan Links.

Links i Portio <3

Da nema njih, gubio bi zivce po vemilima i hgsrotovima.

- Psiho246
Moj PC  
3 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice