Portio informatika

poruka: 432
|
čitano: 170.544
|
moderatori: vincimus, Lazarus Long
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Portio informatika

Otvorio sam racun ujutro u 9ipo na stranicama Portio Informatika, u 9:39 narucio disk, u 9:51 mi je narudjba obradjena. U petak, danas u oko 13h sam dobio posiljku, platio u gotovini, dostava 35kn... Od narudjbe do dostave svega 28h za dostavu iz Zagreba u Dalmaciju... Preporuka da narucujete utorkom i cetvrtkom jer, kako mi je receno u Links-a prije godinu-dvi, tada oni distribuiraju svoju robu do lokalnih trgovina iz Zagreba...

There's no phone, no lights, no motorcar Not a single luxury Like Robinson Crusoe It's as primitive as can be We been spending most our lives Living in an Amish paradise
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Portio informatika

Naručio dva sticka u četvrtak, stigli u ponedjeljak. Ljepo su umotani bili i oba funkcioniraju.

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Portio informatika

Jučer sam naručio zvučnike i 3 ventilatora iz njihovog web shopa. Danas su mi dosla samo 2, a narucio sam 3 ventilatora??? Dobio sam e-mail od portia da su zabunom poslali samo 2 ventilatora, da ce mi poslati treći ventilator i da ce oni platiti troskove dostave. Svaka cast portiu, vise puta sam narucivao od njih i svaki put bi mi sve doslo od njih u dan-dva bez problema.  Jeftini su i izlaze u susret, svaka cast portiu:)

Moj PC  
6 0 hvala 0
15 godina
Re: Portio informatika
Bruno Matejcic kaže...

Jučer sam naručio zvučnike i 3 ventilatora iz njihovog web shopa. Danas su mi dosla samo 2, a narucio sam 3 ventilatora??? Dobio sam e-mail od portia da su zabunom poslali samo 2 ventilatora, da ce mi poslati treći ventilator i da ce oni platiti troskove dostave. Svaka cast portiu, vise puta sam narucivao od njih i svaki put bi mi sve doslo od njih u dan-dva bez problema.  Jeftini su i izlaze u susret, svaka cast portiu:)

odakle si?

Stranice su trenutno nedostupne.
15 godina
Portio informatika

zanima me jedna stvar što se tiče reklamacije. xfx 7950 oc koju reklamiram ide na reklamaciju u links jer su oni uvoznik ili šta već.ista ova graf košta u linksu 300 kn više. e sad me zanima hoću li ja moć birat nešto iz ponude linksa ili portia?sad bi išao na nvidiu ali nvidia za 2700 iz linka npr je dosta slabija nego ova moje sad. e sad me zanima jel to ide po cijeni ili po proizvodu sličnih performansi.imao sam sličnu stvar iz links kad mi je krepala 4870 i onda su mi dali 460gtx za zamjenu jel je tad bila iste cijene

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Portio informatika

Naručio sam Logitech G510 (na akciji za 549 kn, a u ostalim dućanima od 700 kn nadalje, znači: ponuda koja se ne odbija), Sharkoon Darkglidera (341 kn) i podlogu za miš Coolermaster Storm Speed-RX (71 kn) u petak popodne. Kasnije mi se javila sestra sa šemom "aaa kaj se nisi mene sjetio, treba mi miš neki", pa sam naknadno naručio Logitechov MX 325 za kakvih 200 kn. E sad, razmak između dvije narudžbe je bio svega par sati (i sve se odvilo u kasnim popodnevnim satima, poslije 17:00), tako da sumnjam da su proslijedili narudžbe isti dan, ciljao sam na to da mi te dvije narudžbe spoje u jednu i samim time me oslobode plaćanja dostave (cifra od 1000 kn se vrlo lako pribere ako ne naručuješ samo za sebe, hvalevrijedan potez Portia) kao što se desilo još jednom forumašu ovdje - to bi bilo izvrsno :) .
Uglavnom javim vam kako je prošlo, još čekam da me obavijeste o toku dostave (vjerojatno u ponedjeljak pošto je vikend). Definitivno se isplati pričekati možda koji dan duže jer uz ovakve cijene trebali bi pomesti konkurenciju što se tiče online shopova, a i po vašim iskustvima veoma lijepo i jednostavno zapakiraju robu. E da, da se zahvalim forumašima koji su aktivni na periferiji - uvelike su mi olakšali odabir tipkovnice i miša, samo tako nastavite dečki :D

EDIT (15.10.):
"Poštovani,

ovu narudžbu ćemo spojiti sa prethodnom i poslati Vam svu robu zajedno. Kada se obje narudžbe spoje, ukupna cijena im je preko 1000 kn, te Vam u tom slučaju trošak dostave neće biti zaračunat."

Svaka čast Portiu!

Poruka je uređivana zadnji put pon 15.10.2012 10:01 (mrdokic911).
Moj PC  
1 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
Portio informatika
Interesira me da li sklapaju konfiguracije, moja je iznad 3000kn ?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Vidim da mi ne vjeruješ pa evo ti crno na belo :D KLIK

16 godina
neaktivan
givooo kaže...
Interesira me da li sklapaju konfiguracije, moja je iznad 3000kn ?

Oni samo prodaju robu krajnjem kupcu. Dakle odgovor na tvoje pitanje je NE!

16 godina
Portio informatika

narucio ninju 3, odmah isti dan dobio email o narudzbi i drugi dan paket dosao :)

GAMERS DONT DIE, THEY RESPAWN
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Portio informatika
Šta ako mi paket dođe, a ja nisam doma ?
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FileFicho kaže...

Dogovori sa overseasom kad da ti dovezu.
Watercooled CPU. Bubni PP, ako te nešto zanima :)
16 godina
neaktivan
FileFicho kaže...

http://www.overseas.hr/cesta-pitanja-2/isporuka-posiljaka-faq

Bare: Huljićeva glazba spušta ljude na razinu australopiteka
15 godina
Portio informatika

Evo da napisem  svoje prvo i odlicno iskustvo s Portio-m !

Prekjucer ( 5.12 ) sam oko 10 sati narucio Accelero Twin Turbo II , odabrao placanje pouzecem + dostava 35KN !

U međuvremenu mi posalju mail da je paket predan dostavnoj sluzbi !

Danas ( 7.12 ) oko 10 sati me zove lik iz Overseas-a da pita jel sam doma i da je za 15 min. kod mene !

Covjek lijepo dostavi , ja platim koliko je pisalo na narudzbi !

Paket je bio odlicno zapakiran u kutiji prikladnoj velicini hladnjaka da nema puno lufta , s puno stiropora !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
5 0 hvala 2
15 godina
neaktivan
Portio informatika

jel narucivo itko nest na rate? znam da se moze sa american expressom na 6 rata sve obaviti online, al kad stavim nesto u kosaricu te odaberem nacin placanja kreditna kartica, nigdje me ne pita koliko rata/broj kartice itd.? Znam da u linksu te nakon sto odaberes nacin placanja kreditnu karticu prebaci na payway gdje unesem sve podatke...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Portio informatika

Kod njih ti nakon što napraviš web narudžbu ode na payway i meni je tam ponudilo prozor za odabir rata kad sam upisivao podatke kartice.

Tablet došo doma za 2 dana. :)

Udjite u Classified Crew ako imate para za to inace ih bacate vozeci se puni kesa u FIATU a imate za 20 Mercedesa. - (c) Vlada001 Classified 3GB
Moj PC  
0 0 hvala 2
16 godina
neaktivan
MatejCro kaže...

jel narucivo itko nest na rate? znam da se moze sa american expressom na 6 rata sve obaviti online, al kad stavim nesto u kosaricu te odaberem nacin placanja kreditna kartica, nigdje me ne pita koliko rata/broj kartice itd.? Znam da u linksu te nakon sto odaberes nacin placanja kreditnu karticu prebaci na payway gdje unesem sve podatke...

Kad staviš nešto u košaricu i ideš to platiti, otvorit će ti se payway gdje kad upišeš broj kartice, pojavi se opcija da odabereš broj rata.

Btw. Naručio sam konfu (proc, mb, ram, grafa, psu, kučište) sve skupa 4000kn. Problem je taj što sam ja to platio 28.12 (petak) ujutro, te su odmah obradili narudžbu, rekli da je sve raspoloživo i da čekaju dijelove od dobavljača. Naime, pošto je to petak, u subotu neznam jesu li radili (vjerovatno jesu), nedjelja-ponedjeljak-utorak, sve neradni dani, u srijedu (jučer) još uvijek nije poslana roba, tako da očekujem da danas ujutro pošalju pa će vjerovatno stići u petak. 

Ugl, javim vam kako sve prođe.

16 godina
neaktivan
Portio informatika

SAVRŠENO!! Prošlo je 5 radnih dana a oni još nisu ni poslali komponente. {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
evo i ja sam u petak naručio neke stvari i očekivao sam da će danas doć al ništa, prvi put mi je stiglo treći dan.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
evo i ja sam u petak naručio neke stvari i očekivao sam da će danas doć al ništa, prvi put mi je stiglo treći dan.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Portio informatika

Kupio možda 2000kn vrijednosti artikala kod njih u cca. zadnjih godinu dana.

Dojmovi ukratko;

-iznimno kvalitetno zapakirana roba, uredna.

-račun i garancija uvijek prisutni

-web je pregledan i brz

-ukoliko ne računate vikend, radnim danima obrade narudžbu do neke ure

te je prosljede na isporuku Overseasu.

-Po mom iskustvu znaju kasniti po par dana za razliku od recimo

(sestrinskog im) Linksa ili Protisa. Dakle, nisu baš speedy Gonzales svaki put.

Van toga, što platim - to i dobijem.

Nekad kad su mi jeftinija alternativa drugim shopovima, pređem preko tih

par dana kašnjenja i ostane mi za pivu i ćevape.

Sve u svemu 4/5.

Out of the blue and into the black.
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Portio informatika

Ja sam kod njih kupio tablet, i iskustva su jako pozitivna.

27.12. poslijepodne naručio, 29.12.(subota) ujutro stigao Overseas.

Btw, čak me iznenadio frajer iz Overseasa, jer su mi iz Portia rekli isporučiti kroz par radnih dana, u statusu narudžbe je pisalo neisporučeno, a frajer zvoni na portafon.

0 0 hvala 0
14 godina
ja sam im danas poslao mail da vidim jesu poslali i veli da nisu, da moraju skupit sve što sam naručio i da će valjda u petak mi doć.
15 godina
Haf932 kaže...

Evo da napisem  svoje prvo i odlicno iskustvo s Portio-m !

Prekjucer ( 5.12 ) sam oko 10 sati narucio Accelero Twin Turbo II , odabrao placanje pouzecem + dostava 35KN !

U međuvremenu mi posalju mail da je paket predan dostavnoj sluzbi !

Danas ( 7.12 ) oko 10 sati me zove lik iz Overseas-a da pita jel sam doma i da je za 15 min. kod mene !

Covjek lijepo dostavi , ja platim koliko je pisalo na narudzbi !

Paket je bio odlicno zapakiran u kutiji prikladnoj velicini hladnjaka da nema puno lufta , s puno stiropora !

Prva reklamacija s Portiom !

Pošto je gore navedeni hladnjak bio tvornicki neispravan , poslao sam ga na servis ! Posto nisu vise imali Twin Turbo II da mi posalju novi , ponudili su mi povrat novca ili da uzmem nesto drugo iz njihove ponude ! Dogovorio sam se s njima da im nadoplatim 80-tak kn za Accelero Xtreme 7970 ( 359 kn ) jer mi treba bas hladnjak! Danas mi je stigao hladnjak i naravno tu dostavu nisam placao ! Sve skupa je trajalo kojih 3 tjedna ! Dosta brzo su mi odgovarali na mailove !

Po pitanju reklamacije nemam primjedbi !{#}

Music As A Weapon !!
14 godina
Portio informatika

Dali je moguće u portiu kupiti preko E-zabe ili u bilo kojoj drguoj IT trgovini.

I ako može da mi opišete postupak.

LP

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Portio informatika
Moje iskustvo sa portiom... Platio sam 6 komponenti 28.12. i došlo je sve 8.1. vrhunski zapakirano. komp radi besprijekorno! nema primjedbi, čak bi pohvalio njihovu podršku preko chata, čovjek je jako korektan i prilično brzo odgovara na pitanja. Inaće, kompjuter sam kupio u portiu jer imaju AMEX plačanje na rate. I JAKO veliki plus je što imaju linksovu garanciju.
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RaZ0R9111 kaže...

Dali je moguće u portiu kupiti preko E-zabe ili u bilo kojoj drguoj IT trgovini.

I ako može da mi opišete postupak.

LP

Ja sam tako kupio kod njih.

Kod izbora plaćanja staviš virman, na mail će ti poslati ponudu, uplatiš preko E-zabe i kad registriraju uplatu obrade ti narudžbu.

Kako Portio jedan od žiro računa ima u Zabi, uplata se vidi vrlo brzo(isti dan).

12 godina
Portio informatika

Htio bih kupiti ovo napajanje kod njih:  http://www.portio.hr/index.php?page=artikl&id=052768001

plačanje gotovina,koliko dostava košta  i ja platim liku koji mi je dostavio ili ...

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.1.2013 8:49 (hrčak).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
hrčak kaže...

Htio bih kupiti ovo napajanje kod njih:  http://www.portio.hr/index.php?page=artikl&id=052768001

plačanje gotovina,koliko dostava košta  i ja platim liku koji mi je dostavio ili ...

Dostava je 35 kuna, platis covjeku koji ti donese paket.

Friends will be friends, When you're through with life and all hope is lost, Hold out your hand cos friends will be friends right till the end.
15 godina
neaktivan
Portio informatika

Nedavno kupovao kod njih slušalice od creativa, tj sad kad su prije par dana bile na akciji, uglavnom od naruđžbe do isporuke paketa prošlo je 3 ili 4 dana, nisam siguran. Ali više od 4 dana sigurno nije bilo.

Paket upakiran, sve u redu, račun je bio unutra i garancija, koju je mali kasnije poštembiljo na svoj način, ali sve u svemu 5/5. Jedina mala zamjerka je u tome što sam ja naručio po akciji, recimo kao danas i onda sutradan skužim da su spustili cijenu za još 30-ak kuna i ja im pošaljem mail da želim da mi naruđžbu isprave po novoj cijeni, jer što bi danas platio 30 kuna više ako su sutra spustili cijenu, a paket još nije ni krenuo u proceduru.

Na taj moj mail niko nije odgovorio ali nakon dva dana sam dobio mail sa informacijama da je naruđžba provedena i td. E sad ta nova manja cijena je bila aktualna nekoliko sati pa je vjerovatno bila neka greška, ili neka interna fora. Uglavnom brzo su maknuli tu jeftiniju varijantu i postavili novu cijenu, ali bez akcije.

Spija
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice