Portio informatika

poruka: 432
|
čitano: 170.552
|
moderatori: vincimus, Lazarus Long
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: Portio informatika
Haf932 kaže...

Ovisi o nacinu placanja , moze i njima ak je dogovoren takav nacin placanja !

Dogovoreno je kurirskom sluzbom, hvala na pomoci :)

15 godina
Portio informatika

Onda ces njima platit !{#}

Music As A Weapon !!
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Portio informatika

Portio informatika je najmocnija informatika...

Neki dan ujutro narucio trica za nekih 800 kn, placanje pouzecem + 35 kn dostave

Navecer se sjetio da bih mogao uzeti i nesto kucina, cijena isto 800 i sitno + 35 kn dostava...

Rekoh sebi, odista je steta sto se nisam sjetio sve uzet odjednom, u jednoj narudjbi pa bi imao besplatnu dostavu, ovako cu morati platit 70 kn dostave...

Sta je tu je...

Medjutim, dodje ponedjeljak a s njime i cova iz Overseasa samo s jednim paketom! A u paketu i trice i kucine! i Besplatna dostava!

\o/\o/

Taj Portio odista je mocan lik!

\o/\o/

Intel i5 750 @3.8; GA P55 UD3; Kingmax 4 Gb 1600 Mhz; Gigabyte 6950 2 Gb; Hdd Samsung F3 1 Tb X 2 i F4 2 Tb
Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina
protjeran
zbuzanic kaže...
Hej, imajte strpljenja, to je webshop, ako nešto nemaju (tj. ako Links nema) moraju naručiti i to čekaju i čekaju, isto kao i vi... Dakle, strpljenja, vjerujte mi poslali bi vam da mogu. Ja sam isto naručio prošli tjedan i čekam uredno :) Jednostavno im nije došla roba.

?

i Protis je maltene "web shop" pa ako narucis danas do 12 h dobijes robu isti dan ako si u Zagrebu ili je "sutra" posalju i sto god im je na web stranici napisano "dobavljivo", dobijes u roku dva dana maks.

Protis nema "lager" niti rasirenu dobavljacku mrezu kao Links aka Portio, pa ti ipak kulturno kazu ; "dobit cete robu prekosutra" i tako bude, a ne kao Portio da im uplatis a roba "kad stigne", tjedan, dva, nije bitno {#}

________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
17 godina
Budokai kaže...
zbuzanic kaže...
Hej, imajte strpljenja, to je webshop, ako nešto nemaju (tj. ako Links nema) moraju naručiti i to čekaju i čekaju, isto kao i vi... Dakle, strpljenja, vjerujte mi poslali bi vam da mogu. Ja sam isto naručio prošli tjedan i čekam uredno :) Jednostavno im nije došla roba.

?

i Protis je maltene "web shop" pa ako narucis danas do 12 h dobijes robu isti dan ako si u Zagrebu ili je "sutra" posalju i sto god im je na web stranici napisano "dobavljivo", dobijes u roku dva dana maks.

Protis nema "lager" niti rasirenu dobavljacku mrezu kao Links aka Portio, pa ti ipak kulturno kazu ; "dobit cete robu prekosutra" i tako bude, a ne kao Portio da im uplatis a roba "kad stigne", tjedan, dva, nije bitno {#}

Zasto pises vake gadosti na ovome svetom topicu?

Intel i5 750 @3.8; GA P55 UD3; Kingmax 4 Gb 1600 Mhz; Gigabyte 6950 2 Gb; Hdd Samsung F3 1 Tb X 2 i F4 2 Tb
15 godina
Portio informatika

Ja sam imao super iskustvo sa Portio, narucio jednu grafu, nije bila dobavljiva.

Javili mi da je greska, nije dobavljiva i koju imaju, poslali mi tu bolju grafu iduci dan preko Overseasa.

Sve super zapakirano, usluga super, prodavac vrlo kulturan i pismen (kontakt preko e-maila)

BE HAPPY xD : )
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Kant kaže...

zato sto mrzim Links i njihove bljutave cijene.

ako mrzim oca, mogu i dite.

kake su cine u Linksa na kraju ce ostat samo na web shopu Portiu.

gazda Linksa se lagano priprema zatvorit butige po Rvackoj pa je otvorio "web trgovinu".

________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
16 godina
Portio informatika

zato uživaj tak dugo dok traje portio s tim NAJNIŽIM cijenama... prvo sam mislil da si ljut zbog dostave, a sad sam shvatil da si ti ljut na pol svijeta... skoči u more, zaplivaj malo... možda te prođe!

Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Blade18 kaže...

zato uživaj tak dugo dok traje portio s tim NAJNIŽIM cijenama... prvo sam mislil da si ljut zbog dostave, a sad sam shvatil da si ti ljut na pol svijeta... skoči u more, zaplivaj malo... možda te prođe!

a otkud tebi informacija da Portio ima SVE "najnize cijene" ?

svi web shopovi kalkuliraju, pa su s nekim proizvodima jeftiniji a s nekima skuplji.

i, nisam ljut na pola svijeta nego me oduvijek zivciraju glupani i bedaste izjave.

16 godina
Portio informatika

ajde procitaj si jos par put to kaj sam gore rekel pa mi pronađi di sam napisal SVE najniže cijene... 

pa jasno je i meni da imaju nekaj skupljeg, a nekaj jeftinijeg i da, imaju dosta toga jeftinijeg, bar su imali tam prije 3 tjedna dok sam za svoj komp kupil većinu komponenata... 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Portio informatika

Naručio 3 komponente u petak, u subotu ujutro dolazi poruka 

Vaša narudžba je zaprimljena i obrađena.

Artikle ćemo naručiti od dobavljača.
Isporuka slijedi putem Overseas dostavne službe najvjerojatnije kroz 3-5 radnih dana.

Danas je srijeda a na njihovom webu piše da još nije isporučeno! 

Nadam  se samo da ne čekaju porast PDV-a jer ja imam točno onoliko novaca za platit koliko iznosi obrađena naruđžba!

Poruka je uređivana zadnji put sri 29.2.2012 19:45 (nemesis00).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Portio informatika

Pise mi da je isporuceno dns,jel bi mi sutra to vec trebalo doci onda ili?

LoL EU: ProFromZagreb

0 0 hvala 0
15 godina
lilwrba kaže...

Pise mi da je isporuceno dns,jel bi mi sutra to vec trebalo doci onda ili?

Pa najvjerojatnije bi moglo, meni su tak znali dolazit paketi !

Music As A Weapon !!
13 godina
neaktivan

predan paket Overseasu jučer u 16h, danas je već kod mene došlo u 13! Međutim jedan veliki minus Portiu jer kurirskoj službi nisu dali kontakt broj tako da sam dobio obavijest u sandučić i ništa sad do ponedjeljka! Tu sam bio blizu al smo se mimoišli!

17 godina
nemesis00 kaže...

predan paket Overseasu jučer u 16h, danas je već kod mene došlo u 13! Međutim jedan veliki minus Portiu jer kurirskoj službi nisu dali kontakt broj tako da sam dobio obavijest u sandučić i ništa sad do ponedjeljka! Tu sam bio blizu al smo se mimoišli!

Ista stvar se meni desila, prvi puta je bilo sve ok, sada drugi puta nisu covjeku dali broj.

Sreca kaj covjek zna di sam doma i kaj nisam otisel od kuce...

Truth in engineering.
13 godina
neaktivan
Portio informatika

Heh, Bitno da je pri registraciji obavezan kontakt broj

0 0 hvala 0
17 godina
Budokai kaže...
Kant kaže...

zato sto mrzim Links i njihove bljutave cijene.

ako mrzim oca, mogu i dite.

kake su cine u Linksa na kraju ce ostat samo na web shopu Portiu.

gazda Linksa se lagano priprema zatvorit butige po Rvackoj pa je otvorio "web trgovinu".

Vidim da ti znaš iz prve ruke kako se kreću stvari u Linksu pa te molim da mi pojasniš slijedeće navode. Ulažu masu novac u poslovnice i opremu. Reci u što su zadnje od opreme ulagali i koja se poslovnica otvara uskoro. Čisto da se dokažeš. Također, reci mi koliko moraš platiti jednog djelatnika i koliko se plaća najam prostora poslovnice sa optičkim linkom.

ps. ne branim ja nikoga već samo želim napomenuti da nije lako poslovati u hrvatskoj i ja ne želim da Links završi kao hgsrot/vemil/infogama i ostali šuteri u prazno. Neka se drže informatike i neka im cijene budu takve kakve jesu, ali da imamo kvalitetu, a ne dućan di za pultom jede parizer...

http://www.appoteka.net/ - http://www.zvonimirbuzanic.com/ - http://www.doom.com.hr/
Poruka je uređivana zadnji put sub 3.3.2012 21:52 (zbuzanic).
13 godina
protjeran
zbuzanic kaže...

Vidim da ti znaš iz prve ruke kako se kreću stvari u Linksu pa te molim da mi pojasniš slijedeće navode. Ulažu masu novac u poslovnice i opremu. Reci u što su zadnje od opreme ulagali i koja se poslovnica otvara uskoro. Čisto da se dokažeš. Također, reci mi koliko moraš platiti jednog djelatnika i koliko se plaća najam prostora poslovnice sa optičkim linkom.

ps. ne branim ja nikoga već samo želim napomenuti da nije lako poslovati u hrvatskoj i ja ne želim da Links završi kao hgsrot/vemil/infogama i ostali šuteri u prazno. Neka se drže informatike i neka im cijene budu takve kakve jesu, ali da imamo kvalitetu, a ne dućan di za pultom jede parizer...

ja opet vidim da si ti jako emotivno prozivio moj post, kao da sam tebe osobno spomenuo u negativnom kontekstu.

mene kao kupca ne zanima sto oni rade s poslovnicama, gdje se sire, gdje se ukidaju, koliki im je najam iznajmljivanja.

sto se tice "kvalitete" , ne proizvode oni kruh, mlijeko, jogurt, nego su obicni PREPRODAVACI i ista je npr. graficka koju kupim kod onog koji jede parizer, kao i kod "elite" iz Linksa.

U svetom Linksu Sapphire HD 7970 kosta 5.405 kn dok je kod "parizera" mogu kupiti po 4100 kn s istom garancijom i zamisli, kartica je identicna.

Pazite kada ce Kepler da ga nafuraju mali sirok i pljosnat...@Vlada011
17 godina
Portio informatika

Ti si stvarno zestok i energicno momce, i inace si takav ili?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Kant kaže...

Ti si stvarno zestok i energicno momce, i inace si takav ili?

takav sam po celom telu...

ne, samo se na webu kurcim, inace sam miran i povucen.

ovdje lijecim komplekse, emocionalnu nezrelost i konflikt heteroseksualnosti ;)

Pazite kada ce Kepler da ga nafuraju mali sirok i pljosnat..(c) Vlada011
17 godina
Portio informatika

Onda dobro ako imas neke koristi od ovoga...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Portio informatika

U vezi ove besplatne poštarine na 1000kn ili više...

Npr ja naručim 6850 za 999kn i nešto za 5kn tipa jedan cd taman da je iznad 1000..i stavim placanje pouzecem...

Da li ja tada samo plačam poštaru tih 1004kn ili još i naknadu od 3% na ukupnu cijenu zbog otkupnine??

Tj da li je totalno besplatna poštarina bez obzira na način plaćanja?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Portio informatika

onda ok...jer znam da kada ide pouzecem da imaju ono pravilo da postarinu naplacuju dodatno 3-5% ukupne vrijednosti paketa...

Računaj sam prijevoz 30-50kn plus troskovi zbog pouzeca na 3% (1004*0,03= 30,12) što u najboljem slučaju prelazi 60kn.

Znaći da praktički za grafu od 999kn kolko je oni cijene a koja je na akciji oni gube oko 60kn u najboljem slučaju.

Hebena računica.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Doctor Freak kaže...

onda ok...jer znam da kada ide pouzecem da imaju ono pravilo da postarinu naplacuju dodatno 3-5% ukupne vrijednosti paketa...

Računaj sam prijevoz 30-50kn plus troskovi zbog pouzeca na 3% (1004*0,03= 30,12) što u najboljem slučaju prelazi 60kn.

Znaći da praktički za grafu od 999kn kolko je oni cijene a koja je na akciji oni gube oko 60kn u najboljem slučaju.

Hebena računica.

Odakle ti ovo boldano? Ja sam naručivao par puta iz portia, plaćao sam virmanom i pouzećem i poštarina je uvijek ista bila

14 godina
protjeran
Portio informatika

Pogle sliku...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Doctor Freak kaže...

Pogle sliku...

Al njima je poštarina 35 kn, bez obzira na vrstu plaćanja. To što overseas express uzima 3 % za neku svoju uslugu to nema veze s tobom, to oni i portio rješavaju

14 godina
neaktivan
Portio informatika

Tih 3% ne postoji. Narucivao sam bar 3 puta iz Portia. Ne boj se nista.

Ofc.

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Portio informatika

Pa zato pitam, jer sam mislio da portio plaća tih 35kn same poštarine, a 3% vrijednosti robe plaća kupac...

No izgleda da portio plaća sve....

Što je malo nelogično jer bi npr prednost(nešto nižu cijenu) trebali imati oni koji plaćaju unaprijed direktno na račun (u tom slučaju portio šalje direktno paket pa placaju samo poštarinu bez onih 3%). Mislim da upravo takvu politiku ima ADM (ili je imao ranije)

Ne kužim tko bi onda plačao unaprijed, nema smisla, ali jako dobro za nas kupce. :D

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.3.2012 21:28 (Doctor Freak).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Doctor Freak kaže...

Pa zato pitam, jer sam mislio da portio plaća tih 35kn same poštarine, a 3% vrijednosti robe plaća kupac...

No izgleda da portio plaća sve....

Što je malo nelogično jer bi npr prednost(nešto nižu cijenu) trebali imati oni koji plaćaju unaprijed direktno na račun (u tom slučaju portio šalje direktno paket pa placaju samo poštarinu bez onih 3%). Mislim da upravo takvu politiku ima ADM (ili je imao ranije)

Ne kužim tko bi onda plačao unaprijed, nema smisla, ali jako dobro za nas kupce. :D

ti si mozda mislio na 3.6 % koje placas uz postarinu kad robu nekom posaljes HP Ekspresom ili primis paket od HP Ekspresa.

kod njih uz postarinu placas i 3,6% "otkupninu" odn. transfer novca primatelja robe prema posiljatelju.

to pravilo se odnosi na platni promet izmedju privatnih osoba ako placaju robu pouzecem, docim; SVE firme koje ti posalju inf. robu, taj problem rijese s HP-om ili nekom drugom dostavljackom firmom.

Pazite kada ce Kepler da ga nafuraju mali sirok i pljosnat..(c) Vlada011
13 godina
odjavljen
Portio informatika
Evo ja sam narucio napajanje u srijedu ako ne stigne do utorka/srijede bit ce cirkus!! (:
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice