Gdje kupit CMOS bateriju sa 2pin konektorom?

poruka: 6
|
čitano: 899
|
moderatori: vincimus, Lazarus Long
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina

Pozdrav

Izgleda da mi je crkla CMOS baterija na maticnoj i trebam ju zamjenit ali nije u klasicnom utoru nego je spojena na 2pin konektor...

Da li netko zna gdje se to moze kupit u Hrv? Gledam na nabava.net i jedini ducan koji to kao ima je Conrad al oni to shipaju iz Njemacke i ne ceka mi se po 1-2 tjedana da to dodje.

Cudi me da nema ni na stranici od Chipoteke. Doslovce ne mogu nigdje pronac online da bilokoji ducan to ima.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Ja to riješavam tako da uzmem običnu 2032 i zalemim žice na nju, te originalne, i ubacim u termoskupljajuću izolaciju i to je to.

LOL
Moj PC  
2 0 hvala 0
5 godina
Re: Gdje kupit CMOS bateriju sa 2pin konektorom?
1suky1 kaže...

Pozdrav

Izgleda da mi je crkla CMOS baterija na maticnoj i trebam ju zamjenit ali nije u klasicnom utoru nego je spojena na 2pin konektor...

Da li netko zna gdje se to moze kupit u Hrv? Gledam na nabava.net i jedini ducan koji to kao ima je Conrad al oni to shipaju iz Njemacke i ne ceka mi se po 1-2 tjedana da to dodje.

Cudi me da nema ni na stranici od Chipoteke. Doslovce ne mogu nigdje pronac online da bilokoji ducan to ima.

Skini to zuto i vjerovatno ima vec nosac za bateriju. 2032 ubacis malo izolir trake i to je to.....

12 godina

Slika je s neta a mogo bi provjerit na maticnoj, samo kaj su specijalci zakopali bateriju ispod maski i svega, moram pola maticne rastavit.

12 godina

Ako ne nađeš javi se na PM, mogu ti na obićnu punktirati limiće.

0 0 hvala 0
7 godina
Elmatis Zagreb, ima baterija 2032 s izvodima. https://elmatis.hr/Products.aspx?categoryId=180
najdix

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice