Ne znam kakav ti je status narudžbe trenutno, ali ako još nisi dobio neko rješenje, naoružaj se živcima ;)
29.11.2024 sam naručio kompletno novi build za editing od njih, 600 Eura me izašlo jeftinije nego kod nas, bez PDV-a jer ga plaćam kod nas ( obrt ), povukli su mi novac sa kartice ( za verifikaciju VAT broja i potvrdu narudžbe,jel ), i onda mi je nakon par sati iz nekog razloga novac refundiran ( sretna okolnost ). Mjesec dana sam svaki tjedan dobivao update mailove sa promjenama datuma dostave jer kao nema nešto na lageru pa se čeka ( iako je na sajtu bilo prikazano kao dostupno ), na kraju sam samo kučište čekao mjesec dana da stigne, i odonda muk. Mailovi nula bodova, nema više updateova, prestala komunikacija. Slao mailove na više adresa, stizali su samo automatski generički odgovori, nikako da uhvatim customer service. Po netu BRDO jako loših iskustava sa njima ( tek sam naknadno išao istražiti ,moja greška ), sve isto ili jako slično mom slučaju. Uzmu pare i onda idu drame i agonije sa čekanjem,dostavom itd. Stvar je u tome što je Cyberport SE kupio Computer Universe prije par godina, i ako želiš neki odgovor, trebaš se javiti njima, ali i tu moraš čekati.
Danas mi se napokon javila njihova agentica, nakon što sam im prije 10 dana napisao da je ovo zadnji mail kojeg šaljem i da otkazujem narudžbu ukoliko ne dobijem odgovor. Kaže da navodno nisu poslali narudžbu jer nisu dobili autorizaciju od banke da povuku sredstva, što mi je čudno jer sam već 29.11 uplatio kompletan iznos, SKUPA sa njihovim PDV-om kojeg su mi valjda trebali kasnije vratiti, i onda mi je taj cijeli iznos bio refundiran par sati nakon uplate iz nekog razloga. Otvorim aplikaciju za bankarstvo i dobijem 3 notifikacije da su mi pokušali skinuti ujutro novac sa računa, sva sreća pa sam stavio limit tako da nisu uspjeli. Račun za narudžbu BTW još nisam niti vidio, 2 mjeseca je prošlo. Tako da mi je to sve skupa pomalo sketchy, i najvjerojatnije otkazujem narudžbu kod njih i idem drugdje po dijelove.
Pričekati ću još da vidim što će biti sa customer service sada kad su se napokon javili i koliko će to sve skupa trajati, ali trenutno je moja preporuka da se ovaj sajt zaobilazi u širokom luku, imaju dobre cijene i akcije, ali nije vrijedno toga. Ako ti nisu skinuli novac i nisi dobio račun, otkaži narudžbu i bježi od njih.