Sve sam ja to pročitao, ne moraš se brinuti :)
Ja hoću napismeno od njih da ako kod iz x/y razloga ne radi da će mi vratiti novac. Jučer sam namjerno stavio 50 eura na karticu da kupim igru od 80, minus bon od 50, igra košta 30 eura i gle vraga nije prošlo, tako da, ako to nije skem praksa, ne znam što je :)
Ljudima duguju po tisuću eura mjesecima, nitko ne odgovara na poruke, tako da, uvjeren sam da bi mi tih 80 eura pociali sa kodom ili bez :)
Ako netko voli takvu praksu i način rada, samo izvolite :)
Da se vidi, imam više novaca nego igra košta ;)
Staviš 80 eura i skinu 80 sa kartice, kada verificiraju bon o tcoma vraćaju 50...
Stavis placenje pouzecem,i bude ti za placanje pri dostavi umanjeno za bon!
Stavis placenje pouzecem,i bude ti za placanje pri dostavi umanjeno za bon!
Ili tako...
Razumijte moju sumnju kada kupujem sa najgore ocijenjenog webshopa u Hrvatskoj :)
Ekipa dal se isplati kod njih uzet 2+3 produljeno odrzavanje za tv, dal je to klasicno 2+3 jamstvo ili pak neka mucka ?
To produljeno jamstvo ionako nije kod njih nego kod vanjskog osiguravatelja, tako da se isplati ako je tv neke više cijene.
Dakle, prve 2 godine ti osigurava proizvođač, a ostale 3 ti je kasko osiguranje preko zasebne vanjske tvrtke.
To produljeno jamstvo ionako nije kod njih nego kod vanjskog osiguravatelja, tako da se isplati ako je tv neke više cijene.
Dakle, prve 2 godine ti osigurava proizvođač, a ostale 3 ti je kasko osiguranje preko zasebne vanjske tvrtke.
Uniqa, s time da oni obavljaju sve vezano za reklamaciju i isplatu pa onda kasnije oni rješavaju sa Uniqom.
Cekaj, dal je to jamstvo za sve ili samo za ostecenja ?
Tipa ako rikne ekran ili nesto sl., dal mijenjaju ?
Cekaj, dal je to jamstvo za sve ili samo za ostecenja ?
Tipa ako rikne ekran ili nesto sl., dal mijenjaju ?
Imaš i samo produljenje jamstva i imaš kao kasko, ukoliko je cijena popravka manja od cijene uređaja obično se popravlja, a ako je veća onda ne, ali to je logično
Nisam na kraju uzimao to jamstvo, ali da podijelim iskustvo s dostavom.
Opet sve proslo brzo i uredno, tv stigao vec drugi dan nakon narudzbe..
Uzimao i pecnicu, hladnjak i jos neke stvari, isto sve uredno stiglo.
Tako da ja po pitanju njih nisam imao problema sa čekanjem.
Izgleda da se popravljaju; prvo naručio dualsense u petak, a stiglo odmah u utorak. Micro liniju naručio slijedeći petak; u subotu poslali,a stiglo ponovo u utorak!
Isto iskustvo kao i par kolega iznad. Naručio PS5 na Playstation Black Friday akciji i stigao je u roku 2 dana.
Naručio najobičnije slušalice, trebalo doći najkasnije danas, ni pomakli se nisu, a slušalice poklon za kćerku prijatelja za rođendan.
Neće me nikad više vidjeti
Naručio najobičnije slušalice, trebalo doći najkasnije danas, ni pomakli se nisu, a slušalice poklon za kćerku prijatelja za rođendan.
Neće me nikad više vidjeti
Kad si narucio?
Pogotovo ako nisu imali na stanju, nema sanse da dode ispod 1tj.
Prije tj dana, oni mi naveli najkasnije kada će biti dostavljeno i bilo na stanju.
UPDATE
Ipak nemaju taj artikl, isprike bla bla...dakle tko zna kad bi me kontaktirali da se nisam sam javio i pitao što se događa.
Stvarno najgori web shop
Vrlo loše iskustvo s Big Bang webshopom.
Dana 24.04.2026. izvršio sam online narudžbu i uredno platio proizvod karticom. Račun je izdan 27.04.2026., a isporuka je trebala uslijediti u razumnom roku.
Dana 07.05.2026. pošiljka je u sustavu bila označena kao "Dostavljeno", iako proizvod nikada nisam zaprimio niti sam potpisao primitak pošiljke.
Nakon što sam primijetio problem, kontaktirao sam korisničku podršku. Umjesto konkretnog rješenja dobivao sam odgovore kako se čeka provjera s dostavnom službom. Kako roba nije bila isporučena, dana 14.05.2026. zatražio sam otkazivanje narudžbe i puni povrat sredstava.
Dana 15.05.2026. potvrđeno mi je da je zatražen povrat pošiljke u centralno skladište te da će nakon toga biti izvršen povrat novca. Dana 19.05.2026. ponovno sam dobio odgovor da očekuju završetak postupka "unutar nekoliko radnih dana".
Unatoč tome, povrat nije bio izvršen niti nakon proteka navedenog roka. Budući da proizvod nikada nisam zaprimio, a povrat sredstava se i dalje odgađao, bio sam prisiljen pokrenuti chargeback postupak preko banke te podnijeti prijavu Državnom inspektoratu.
Tek nakon toga sredstva su vraćena na moj račun.
Na kraju sam dobio svoj novac natrag, ali tek nakon više tjedana čekanja, brojnih mailova, reklamacija i uključivanja banke te nadležnih institucija.
Ono što najviše zabrinjava nije samo kašnjenje, nego činjenica da je pošiljka bila evidentirana kao dostavljena iako nikada nije stigla do mene, kao i to da je za povrat vlastitog novca bilo potrebno prolaziti kroz ovako dug i iscrpljujući postupak.
Ovo je moje osobno iskustvo i zbog njega više neću koristiti Big Bang webshop za buduće kupnje.
Samo da se nadovežem, imao sam sličnih iskustava i s drugim trgovinama.
Od tada sam se opametio i više ništa ne plaćam unaprijed kada kupujem preko web-shopova. Ako postoji opcija, uvijek biram plaćanje pouzećem (ako je nema, tražim dalje) i bok. Tako, ako se išta i dogodi, nisam ništa izgubio jer nisam ni platio. Ovako se trgovina mora zezati s eventualnim problemom, a ja jednostavno otkažem narudžbu.
I to mi je sad recept od kojeg ne odustajem.
*# @Frk #*/
Ima li tko iskustva sa njihovom uslugom montaže TVa na zid? Kako taj cijeli proces ide?
Tv LG C2 Oled 65" kupljen 2022 i placeno SD+ produljeno odrzavanje. Ima doata mrtvih pixela uz rubove ekrana. Najvise uz lijevi bom i uz gornji bok. Kakva su iskustva sa SD+ jamstvom. Dal priznaju to?
Kome saljem uopce mail za to i kako se mail treba formulirati da se optimizaru sanse da se to uvazi.
Službu za korisnike dobit NIKAD
Tv LG C2 Oled 65" kupljen 2022 i placeno SD+ produljeno odrzavanje. Ima doata mrtvih pixela uz rubove ekrana. Najvise uz lijevi bom i uz gornji bok. Kakva su iskustva sa SD+ jamstvom. Dal priznaju to?
Kome saljem uopce mail za to i kako se mail treba formulirati da se optimizaru sanse da se to uvazi.
Ja sam ti to rijesio ovako.
Mail saljem direktno u poslovnicu gdje sam kupio uredaj. Razgovor sa ljudima je uvijek korektan i izlaze u susret. Ponudili su da o njihovom trosku dode dostavljac i pitali da li trebaju oni pripremit kutiju u koju ide uredaj ili imam svoju. Zapakirao sam doma sve, dokumentirao videom i fotografijom. Dostavljac je pokupio TVe i nakon toga samo razgovaram sa poslovnicom oko situacije sa TVom. Nakon mjesec dana otisao sam po TVe jer sam bio u blizini.
To je to. TVe je riknuo nakon skoro tocno 5g.
Najgore iskustvo s njima sam imao kad su prelazili sa Sancte na BigBang rebrand. Cekao sam LG 5.1.2 ozvucenje dobra 2mj. Nakon kaj sam popizdio, doslovno je iduci dan doslo.
Nakon toga samo kupujem direktno u poslovnici. Sve ostalo nema smisla.
Evo da podijelim iskustvo oko povrata naručene robe. Poslao mail da želim napraviti povrat i dolazi mail o raskidu ugovora i da naručeni artikl mogu vratiti ili poštom ili ga osobno dostaviti u njihovo skladište u Svetoj Nedelji. Ajde na GO sam i 03.08.2026. ga osobno nosim u njihovo skladište. Dolazim na lokaciju i dečko koji radi tamo nema pojma kako se radi povrat. Uglavnom ne zna kako da napravi potrebnu dokumentaciju i na mojem primjerku računa rukom ispisuje datum i potpis, te lupa pečat koji služi za izdatu robu a ne za povrat. Ajde neću čovjeka zezati pa idem nazvati službu za korisnike da provjerim da li je povrat napravljen u redu da izbjegnem potencijalne probleme i tamo mi se po glasu javlja vjerojatno neki student koji nije siguran da li je procedura ispoštovana ali on misli da je ok. Idemo dalje, isti dan šaljem mail ženi koja je napravila raskid ugovora da ju upozorim oko problema povrata i naravno da nikad ne dobijam odgovor na moj mail. Pokušaj drugi, 06.08.2026. na mail za reklamacije s njihove web stranice šaljem mail da mi daju povratnu informaciju u kojoj fazi je povrat robe i naravno da ni na taj mail ne dobijam odgovor. Dan poslije 07.08.2026. zovem službu za korisnike da pitam u kojoj fazi je povrat i dobijam informaciju da se vidi u sustavu ali da i dalje ne zna da li je servis zaprimio artikl i krenuo s procedurom oko povrata (procjena stanja artikla koji nije bio korišten pa da odrede iznos koji su spremni vratiti, naravno da neće biti 100%), i nakon natezanja na telefonu uz moju prijetnju da ću ih prijaviti inspekciji, odluka je da će poslati požurnicu servisu da mi se jave. Naravno da i dalje nemam nikakvu informaciju oko povrata i da mi se do sada nitko nije javio. Oni su definitivno dućan s najgorim iskustvom prema korisnicima i nema šanse da ikad više nešto kupim preko njih i ovo je razlog zašto uglavnom kupujem preko Amazona pa makar nešto bilo skuplje jer tamo je korisnik na prvom mjestu i nikad nisam imao nikakvih problema oko zamjene, povrata, reklamacije ili nešto dr.
Pa evo čisto da upozorim nekoga ako se sprema na povrat.
Evo da podijelim iskustvo oko povrata naručene robe. Poslao mail da želim napraviti povrat i dolazi mail o raskidu ugovora i da naručeni artikl mogu vratiti ili poštom ili ga osobno dostaviti u njihovo skladište u Svetoj Nedelji. Ajde na GO sam i 03.08.2026. ga osobno nosim u njihovo skladište. Dolazim na lokaciju i dečko koji radi tamo nema pojma kako se radi povrat. Uglavnom ne zna kako da napravi potrebnu dokumentaciju i na mojem primjerku računa rukom ispisuje datum i potpis, te lupa pečat koji služi za izdatu robu a ne za povrat. Ajde neću čovjeka zezati pa idem nazvati službu za korisnike da provjerim da li je povrat napravljen u redu da izbjegnem potencijalne probleme i tamo mi se po glasu javlja vjerojatno neki student koji nije siguran da li je procedura ispoštovana ali on misli da je ok. Idemo dalje, isti dan šaljem mail ženi koja je napravila raskid ugovora da ju upozorim oko problema povrata i naravno da nikad ne dobijam odgovor na moj mail. Pokušaj drugi, 06.08.2026. na mail za reklamacije s njihove web stranice šaljem mail da mi daju povratnu informaciju u kojoj fazi je povrat robe i naravno da ni na taj mail ne dobijam odgovor. Dan poslije 07.08.2026. zovem službu za korisnike da pitam u kojoj fazi je povrat i dobijam informaciju da se vidi u sustavu ali da i dalje ne zna da li je servis zaprimio artikl i krenuo s procedurom oko povrata (procjena stanja artikla koji nije bio korišten pa da odrede iznos koji su spremni vratiti, naravno da neće biti 100%), i nakon natezanja na telefonu uz moju prijetnju da ću ih prijaviti inspekciji, odluka je da će poslati požurnicu servisu da mi se jave. Naravno da i dalje nemam nikakvu informaciju oko povrata i da mi se do sada nitko nije javio. Oni su definitivno dućan s najgorim iskustvom prema korisnicima i nema šanse da ikad više nešto kupim preko njih i ovo je razlog zašto uglavnom kupujem preko Amazona pa makar nešto bilo skuplje jer tamo je korisnik na prvom mjestu i nikad nisam imao nikakvih problema oko zamjene, povrata, reklamacije ili nešto dr.
Pa evo čisto da upozorim nekoga ako se sprema na povrat.
.... enter.... enter... enter... enter = čitko i pitko.