kako istyle dostavlja? nisam dobio nikakvu porukicu niti email
IPhone 15 - [Rasprava]
- poruka: 540
- |
- čitano: 110.718
- |
- moderatori:
XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
Ps sto se tice naruivanja iz vana ja sam uzeo kod nas jel si izbijem pdv na obrt i uzmem na 12 rata. Inace da nije tako uzeo bi vani negdje tamo su 1200 eura pro modeli

cestitam!, dosad sam preko tcoma prednarucivao uvijek je na dan izalska mobitel i dosao, sada prvi put preko istylea nisam ni poruku od DPD-a dobio da imaju paket itd itd.. a hvale se da su prvi sa statusom premium apple partnera u regiji...
Iskreno nisam sad neki pretjerani uživač u tehnologiji da mogu napravit neki detaljan review ali ovako na prvu mi puno ljepše leži u ruci od 12 Pro, djeluje onako više "solid" kako bi rekli Ameri odnosno čvršće, kvalitetnije.
Istyle je potpuno zakazao, mobiteli su danas trebali biti na adresi onih koji su ga prednaručili.
loše nisam zadovoljan sa njima
15 Pro Max - White Titanium
Čestitam i tebi, hoću i ja jedan Možda iduće god.
Šalu na stranu, kakvi su prvi utisci? Posebno me zanima kvaliteta kamere, brzina, da li se pregrijava ili je ladan ko led, samo pakiranje i dodaci, i šta je najvažnije USB-C port - da li je ograničen ili je nezavisan kao na Androidima....
Ima li neko od kolega da je naručio običan 15 ili 15+, ne samo Pro/Pro Max? Ak jeste, neka mi i on napiše prve utiske
Zasada je pre rano reći za kameru ali bolja je od Xs Maxa :)
Naravno, jako brz ali se ugrijao dok sam skidao nove aplikacije. S obzirom da Telemach je imao samo Plavi u 512 gb uzeo sam silver u 256 gb...
Moram reći da nisam previše uzbuđen i zadovoljan s obzirom da mijenjam samo zato što je stari pre star i slj. godine gubi iOS podršku. A1 i ostali - baš loša organizacija...
Naravno, jako brz ali se ugrijao dok sam skidao nove aplikacije. S obzirom da Telemach je imao samo Plavi u 512 gb uzeo sam silver u 256 gb...
Moram reći da nisam previše uzbuđen i zadovoljan s obzirom da mijenjam samo zato što je stari pre star i slj. godine gubi iOS podršku. A1 i ostali - baš loša organizacija...
A šta s Type-C USB-om? Da li si probo neke Type-C dodatke spojit (npr. onaj mini USB vent, sluške, OTG itd.), ak jesi da li ih je prepozno ko na Androidu ili baca poruku "Vanjski uređaj nije podržan" ili na eng. "The connected device is not compatible with this iPhone"(tak nešta u tom điru)? Pitam jer je Markec pisal na početku teme kak je to prednost da ćeš moći koristiti sve dodatke, a ne samo original Accesories ili možda posebno pravljene sa Lightningom
Can confirm za A1 (inače njihov korisnik sam), dođe mi da pljunem pare posebno za mob umjesto da ga uzmem kod njih na pretplatu, jer je kod njih poznato da daju mobove samo u jednoj ili dvije boje, možda neće ponudit 512GB model ili neće uopće imati 15-icu u ponudi do vjv iduće godine kao šta je to bio slučaj prije par godina sa Galaxy Note 9.... Još mi samo reci kak si od TM uspio iskukati ovaj novi iPhone, jesi li prešo kod njih ili šta?
Evo priče:
Još sam prošle godine razmišljao o zamjeni Xs Maxa od 256 gb koga imam od 2018 ali me jednostavno nije impresionirala 14-ica. iPhone 11sss uglavnom...
Ove godine s obzira da se selim i u novoj sam sredini vrijeme je zamijenit Max koji idalje ima odličan OLED ekran i samo par ogrebotina
ali ima bateriju na 60% kapaciteta. Jedva ju i spašava i Appleov battery pack koji je već sad totalno ofucan. Tako da... to je razlog za kupnju novog,
štogod Apple bio napravio ove godine plan je bio uzet Pro Max i onda opet par godina živit snjim.
Prednarudžbu sam napravio u A1 kod kojih sam kupio i Xs Max kad je izašao 2 min poslije 14:00 prošlog petka i bio skroz siguran da ću ga ugrabit (15 Pro Max 512, Nat Titanium)
I tako zovu mene u pon: Isprike, dobili smo samo 5 kom svih Maxeva... I ništa, sad je pre kasno pred naručiti negdje drugdje pa je opcija jedina u Telemach gdje na launch dan
će imati 15 i 15 Pro u nekim dućanima. Jučer dođem u arenu da provjerim kod njih imaju li Max 512 Nat Titanium i oni kimaju glavom...
Ujutro danas jedini ispred dućana i ulazim kad nemaju pro maxa u 512 gb uopće... Ništa, tak je kak je uzimam White u 256...
A dobro reklamirani poklon za prve kupce je bila....... Promotivna majica od Telemacha!!! Za zaplakat ...
Novi broj sam uzeo jel iskreno neda mi se ponovo u srijedu dolazit po njega i većinu komunikacije vodim ne preko samog broja mobitela.
Što se tiče accessories uzeo sam MagSafe punjač, kocku i prozirnu maskicu u iStyleu jel čujem da FineWoven se dosta lako habaju.
Za ove ostale stvari neznam jel od slušalica imam samo AirPods Pro i neke stare bezične Sennheiserice koje se još drže.
Istyle je potpuno zakazao, mobiteli su danas trebali biti na adresi onih koji su ga prednaručili.
loše nisam zadovoljan sa njima
Dal sam ja jedini koji nije otvorio mobitel jer čeka maskicu i staklo iz istyle?
Narudžba je bila 16.09.2023. a meni do danas ništa nije stiglo.
No ipak za pohvalu Hrvatska Pošta danas u 11 me zove kurik i nosi 15 Pro.
I kaže kako su dobili direktivu od HT-a (ne znam kako je s drugima) da moraju svima isporučit mobitele.
Možeš slobodno, ja sam kupio 20W pa ću s njim punit.
Dosli u iSyle dodaci, taman maloprije vidio i narucio.
E sad cekanje postara iduci tjedan
ja sam narucio jos 16.09 masku, staklo i punjač (strujni adapter) i do danas nije stiglo. A mobitel čeka u kutiji
kako istyle dostavlja? nisam dobio nikakvu porukicu niti email
dpd
Od iStyle-a sam danas dobio samo potvrdu da je narudzba obradena i da ce biti predana DPD-u, ali nisam nikakvu poruku od njih dobio da su zaprimili paket
Dosta cudno da navodno partnerski Apple reseller zadnji isporucuje mobitele, poprilicno lose odradeno
Od iStyle-a sam danas dobio samo potvrdu da je narudzba obradena i da ce biti predana DPD-u, ali nisam nikakvu poruku od njih dobio da su zaprimili paket
Dosta cudno da navodno partnerski Apple reseller zadnji isporucuje mobitele, poprilicno lose odradeno
Ja evo 16.09. napravio narudžbu i ništa do danas. Inače sam na otoku Rabu, sumnjam da im treba 5 dana od obrade narudžbu. A zvao sam onaj broj sa web shopa i tamo se niko ne javlja. Poslao mail sa upitom i eto odgovora nema. Kranje neprofesionalno.
Preostaje mi da drugdje kupim masku a narudžbu da otkažem odnosno ne primim kada dođe kurir.
Pokažeš nam cijene?
Ja evo 16.09. napravio narudžbu i ništa do danas. Inače sam na otoku Rabu, sumnjam da im treba 5 dana od obrade narudžbu. A zvao sam onaj broj sa web shopa i tamo se niko ne javlja. Poslao mail sa upitom i eto odgovora nema. Kranje neprofesionalno.
Preostaje mi da drugdje kupim masku a narudžbu da otkažem odnosno ne primim kada dođe kurir.
odgovor na moj upit od istylea..
"Poštovani,

odgovor na moj upit od istylea..
"Poštovani,
Čini se meni kako ću ja odbit paket
I to je neki "premium" prodavač....
Još uvijek ni riječi o Type-C portu na 15-ici kak se pokazao, prvenstveno me zanima da li je ograničen na samo original Accesories ili je universal, Perica Zerica izgleda nema nijedan Type-C dodatak, a mogo je od familije, frendova zatražit da mu posude punjač od nekog novijeg Samsung Galaxya ili bilo kojeg drugog Android moba (kao šta sam već spominjao kolega Marko podržava to šta prelaze na type-C USB port, a Lightning odlazi u povijest, jer će se iPhoneovi moć puniti sa bilo kojim punjačem/Power Bankom )

Hrpa testova iPhone 15 kaže da se može punjiti bilo kojim punjačem i bilo kojim USB-C kabelom.
Jedino za Pro model, tko želi full propusnost, treba kupiti USB 3.0 kabel
A jbt, ovo ak su te zaebali moraš saznat tek kad ti stigne novi mob, ja s njima imam dobra iskustva iako nisam kupovo mobove kod njih
Nego, jesi li odlučio šta'š napraviti sa sadašnjom 13-icom? Napiso sam ti već na prošloj stranici, a od tebe ni O od odgovora
Pozdrav svima,
duže već koristim jabuku ali se nisam evo da sada pojavljivao ovdje.
Danas mi je stigao 15 Pro Max Titan Blue 512 GB, naručen prošli petak u prednarudžbi u HT-u. HP poslao jutros poruku da će biti isporučen sljedeći radni dan, a onda je kasnije stigla nova poruka da će biti isporučen danas između 14-17 h i bome je stigao oko 15 h.
Sutra ću tek stići sve prebaciti s postojećeg (13 Pro Max) na novi.
Ali da razriješimo misteriju, kabel u paketu jest pleten i dulji, ali je defaultno bijele boje i ne dolazi u boji uređaja 😊
Bratić je naručio u SD isto prošli petak i danas ih zvao jer su mu prvo rekli da bi ga trebao dobiti danas ili u ponedjeljak, ali je sad ispalo da će ga dobiti tek za 10-ak dana jer im je Apple poslao malu pošiljku pa šalju redom kako su redom dobili narudžbe.