IPhone 15 - [Rasprava]

poruka: 552
|
čitano: 117.571
|
moderatori: XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
IPhone 15 - [Rasprava]

Ma generalno ti je, što više istražuješ i predomišljaš se to gore jer onda i kad uzmeš buš bio u dvojbi jesi li izabro dobar.

Ako si se odlučio počastiti odi u dućan primi oba moba i čačkaj po njima i koji ti bolje sjedne u tom trenutku njega uzimaj (i nemoj onda više gledat usporedbe je li bolji a od b jerbo samo produbljuješ nesigurnost u izbor) :)

Još jednom meni 6.7'' nije nikaj prevelko dapače taman je za pogledat nešto na njemu od filmića, e da i big advantage za pro max model je kaj ima veću bateriju (kolko god to bilo), a s time i veću autonomiju.

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
IPhone 15 - [Rasprava]

Evo nakon 10 dana druzenja sa 15Pro

Moram reci da je baterija zadnjih 5 dana odlicna, iOS 17.1.1

Što se tice izbora 15pro vs pro/max isao sam na kompaknost.

Kamera mi nije presudna za dodatnim zoom-om tako da je ovo top!

Velicina uređaja je optimalna, opet sve fluidno i pregledno.

Meni je prevagnula velicina na 15Pro zbog tezine i stane normalno

u džep. (Koristio sam Ultre i znam prednosti i mane te velicine)

AMD Ryzen™ R7
Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
Re: IPhone 15 - [Rasprava]
Xash kaže...

Deckovi, imam dilemu: 15 Pro ili 15 Pro Max?

S ozbirom da sam dugo koristio SE 1.gen. i trenutno sam na Miniju, interesira me sto bi bio bolji izbor? Da li je na 15 Pro baterija stvarno tako losa i da bi bolji izbor bio Pro Max? Jedina nesigurnost mi je sta imam djecje ruke i da li bi stao Pro Max u dzep traperica da ne lici kao da nosim ciglu u njima. Bojim se da ne kupim Max i da bude preteska tranzicija s obzirom na velicinu uredaja. Probo sam oba u ruci i Pro je dosta laksi za baratanje, ali s obzirom da gledam nesto za na dulje staze vise ni sam nisam siguran u izbor. 

Unaprijed hvala na odgovorima!

Kao prijašnjem vlasniku iPhone 13 Mini modela, iPhone 15 Pro mi je došao "kao naručen". veličinu i nisam toliko primjetio a mobitel je zaista vrhunski. Isto tako ovo što se piše oko baterije, zaista nisam primjetio. Meni baterija izdrži dan i pol a mob koristim zaista intenzivno.

13 godina
IPhone 15 - [Rasprava]
Poruka je uređivana zadnji put čet 16.11.2023 20:37 (Marko :D).

1 0 hvala 0
15 godina
IPhone 15 - [Rasprava]

Supruga se dvoumila isto izmedju pro i max modela i uspio sam je nagovoriti da ide na max model. 

Kada je porucila bila je prica da ce joj biti preveliki i ono klasicno nabijanje na nos kako sam je zajebao u odluci dok mob prije par dana nije dosao. 

Naravno sada ne bi ni pomilila uzeti manji jer da budemo iskreni sve je lakse raditi na vecem ekranu.

Jedina mana je prenosivost ali danas su u modi ionako te neke torbice, pederuse i ostale zajebancije da se imaju cime i nosati ove cigle od telefona.

Ako je cilj imati mob par godina i ne mijenjati onda ja bih isao na max jer sve se nekako seli na mob i bolje je imati bolje pregledan content sadrzaja. 

1 0 hvala 0
8 godina
IPhone 15 - [Rasprava]

Evo i mog inputa nakon 20-tak dana korištenja 15 PM, baterija drži dva dana bez problema, punim ga po defaultu do 80% baterije, ne zagrijava se, nisam primejtio nikakve sezualističke bugove o kojima se pisalo po netu, zoom je fakat odličan. Super leži u ruci, a bio sam skeptičan zbog veličine, imao sam 12 pro.

A još je i k tome Apple Austria u kratkom roku uplatio novce za stari vraćeni telefon. :) 

1 0 hvala 1
13 godina
IPhone 15 - [Rasprava]

Pozdrav

Imam 12 pro sa zdravljem baterije od 80%, pa me zanima savjet gde da promijenim bateriju, istyle ili negdje drugdje?
I kolika je cijena otprilike, ako netko zna?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Johnny_gitara kaže...

Evo i mog inputa nakon 20-tak dana korištenja 15 PM, baterija drži dva dana bez problema, punim ga po defaultu do 80% baterije, ne zagrijava se, nisam primejtio nikakve sezualističke bugove o kojima se pisalo po netu, zoom je fakat odličan. Super leži u ruci, a bio sam skeptičan zbog veličine, imao sam 12 pro.

A još je i k tome Apple Austria u kratkom roku uplatio novce za stari vraćeni telefon. :) 

Ja sam isto u dilemi da zamijenim svoj 12 pro sa 15PM, ali jos nekako ne vidim potrebu.

Daj mi reci koliko su ti love uplatili za stari ako nije tajna?

8 godina

Dobio sam za stari 260€. Malo? Vjerovatno. Ali opet vidim da je njušaklo preplavljeno sa dvanaesticama, tako da tko zna koliko bi i tamo dobio novaca, 

11 godina
IPhone 15 - [Rasprava]

prelazim s androida po prvi puta na iphone..kopka me znatizelja..kako sve prebacit i imat na iphone..imenik,google contacts,whats up i viber,telegram povuce backup ili sve od nule?treba mi rba app i erste app,tcom app

radi sve ili?

imam ugreen mag wirelles punjac,30w punjac,ce to radit? i koju masku da piknem..nekak mi je ona dbrand nova zapela za oko

BBall,Tech,Ink....all the way....
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
mariolla79 kaže...

prelazim s androida po prvi puta na iphone..kopka me znatizelja..kako sve prebacit i imat na iphone..imenik,google contacts,whats up i viber,telegram povuce backup ili sve od nule?treba mi rba app i erste app,tcom app

radi sve ili?

imam ugreen mag wirelles punjac,30w punjac,ce to radit? i koju masku da piknem..nekak mi je ona dbrand nova zapela za oko

Prebacit ce ti vecinu, gotovo sve fotografije i video zapise, google imenik kontakte.
Viber nemoze razgovore prebaciti, tj. možeš sa apk trecih strana...
WhatsApp prebaci.

Backup tih aplikacija (viber/whatsApp) nemožeš iskoristiti sa google diska,

jer je razlika softwera Android vs iOS.

Bankovne apk. instaliras i aktiviraš ako se može kao zaba, prenjeti ili aktivacijom da odes u banku.

Punjaci od Samsunga mi rade, kao i wirelles punjac, tako da je sve ok!

To je moje iskustvo, prvi put prešao na iPhone (15PRO) zasad odlicno.

AMD Ryzen™ R7
4 godine
mariolla79 kaže...

radi sve ili?

Možeš prebacit fileove i dokumente sa Android moba bez problema pomoću Move to iOS appa (trebala bi bit free u Play Storeu) i koliko sam vidio po netu sve povlači, čak i appove...

Ja kada sam prije 2 god. prelazio na iPhone X sa P20 Pro, zezno sam se kod data transfera jer sam pogrešan transfer app skino (trebo sam gore navedeni) pa mi gotovo niš nije povuklo, samo 5-6 kontakata koje sam imo na SIM kartici...

P.S. ak sada imaš noviji Samsung Galaxy sa Exyem, 15-ica ili koji već misliš uzet će ti biti Starship Enterprise nakon njega

Only a little Eskimo guy which can loudly say only his name.
Poruka je uređivana zadnji put pet 24.11.2023 11:36 (Vavoom).
11 godina
IPhone 15 - [Rasprava]

prelazim s OPPO FIND X5PRO

Moj PC  
2 0 hvala 0
4 godine
Vavoom kaže...
mariolla79 kaže...

radi sve ili?

Možeš prebacit fileove i dokumente sa Android moba bez problema pomoću Move to iOS appa (trebala bi bit free u Play Storeu) i koliko sam vidio po netu sve povlači, čak i appove...

Ja kada sam prije 2 god. prelazio na iPhone X sa P20 Pro, zezno sam se kod data transfera jer sam pogrešan transfer app skino (trebo sam gore navedeni) pa mi gotovo niš nije povuklo, samo 5-6 kontakata koje sam imo na SIM kartici...

P.S. ak sada imaš noviji Samsung Galaxy sa Exyem, 15-ica ili koji već misliš uzet će ti biti Starship Enterprise nakon njega

Vavoom strikes again....

Povući će apove sa androida na Iphone????????????

A u drugom pasusu priznas da ni sam sebi to nisi znao napraviti a dajes savjete drugima. Doduse priznas i to da nemas pojma vec citas po netu....

Najvice bi pomogao kad bi se odjavio sa foruma neko vrijeme.....

8 godina
Stigao i meni 15PM Natural Titanium.. narucio s Amazon.de

4 0 hvala 0
8 godina

Jel koristi tko AppleCare+? Ja aktivirao preko USA racuna, 9,50€ mjesecno, vidim na drugim forumima da to ljudi rade i da prolazi kod nas dodatna garancija i osiguranje (a i u BiH i Srbiji). Nakon što se poveže s tim USA racunom, može se logira opet na svoj stari, ne mora se koristit taj novi USA racun.

Poruka je uređivana zadnji put uto 28.11.2023 8:43 (Croshadow1234).

0 0 hvala 0
11 godina
IPhone 15 - [Rasprava]

Eto došao i meni za 4 dana...za sada zadovoljan,prvi utisci pozitivni...move to je prebacio skoro sve...vidjet cemo jel ću se naviknut na ios

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
Croshadow1234 kaže...

Jel koristi tko AppleCare+? Ja aktivirao preko USA racuna, 9,50€ mjesecno, vidim na drugim forumima da to ljudi rade i da prolazi kod nas dodatna garancija i osiguranje (a i u BiH i Srbiji). Nakon što se poveže s tim USA racunom, može se logira opet na svoj stari, ne mora se koristit taj novi USA racun.

Ja sam samo switchao regiju, aktivirao AppleCare i vratio na HR  Jel netko isprobao dali kod nas radi express replacement - uredjaj njima a meni odmah drugi? Ima neki fee inace, mislim da je $99 odosno u EU je vjerojatno 99€?

He who is brave is free.
11 godina
IPhone 15 - [Rasprava]

ima kakva opcija da se gara produzi na 2 godine?

Moj PC  
0 0 hvala 0
3 godine
Sta nije gara 2 godine kako god posto je to EU regulativa

0 0 hvala 0
12 godina
IPhone 15 - [Rasprava]

iOS 17.1.2 dostupan

0 0 hvala 1
13 godina
Gravyri kaže...

Ne. Kod Apple uređaja je garancija 12 mjeseci, dok onih drugih 12 mjeseci jamstva nudi trgovac. Apple ima malo specijalnu politiku što se tiče garancije.

12 godina
Marko :D kaže...
Gravyri kaže...

Ne. Kod Apple uređaja je garancija 12 mjeseci, dok onih drugih 12 mjeseci jamstva nudi trgovac. Apple ima malo specijalnu politiku što se tiče garancije.

Pa apple je američka tvrtka,u americi nijedan mobitel nema garancije više od 12mj,evo ja sam prošle godine uzeo u Texasu Galaxy s22 ultra i dobio samo godinu dana garancije

3 godine
Nebi rekao, svaki elek. Uredaj mora imat 24mj jamstvo, Direktiva ne obavezuje proizvođača, nego trgovca. I odnosi se samo na potrošače. Dakle na fizičke osobe. Tako da svaki apple proizvod kupljen u eu imate pravo na 24mj jamstva

0 0 hvala 0
13 godina

Različito je jamstvo proizvođača od jamstva trgovca. Koliko znam, svi drugi proizvođači tehnike daju baš 24 mjeseca jamstvo, dok Apple daje vlastito jamstvo samo 12 mjeseci.

10 dana
IPhone 15 - [Rasprava]

Pozdrav,

je li je itko kupovao gift card za americku regiju putem aplikacije Apple Store na iPhone-u i može li se bez problema kupiti gift card sa našom karticom

https://apps.apple.com/us/app/apple-store/id375380948

Poruka je uređivana zadnji put pet 1.12.2023 11:15 (Fullmetal Alchemist).

0 0 hvala 0
11 godina
Gravyri kaže...
Nebi rekao, svaki elek. Uredaj mora imat 24mj jamstvo, Direktiva ne obavezuje proizvođača, nego trgovca. I odnosi se samo na potrošače. Dakle na fizičke osobe. Tako da svaki apple proizvod kupljen u eu imate pravo na 24mj jamstva

znaci makar na jamstvu od tcoma stoji 12 mjeseci kao i na njihovom webu ja mogu nakon 12 mjeseci odnjet phone u tcom ak odapne i imam jamstvo ili?

8 godina
Ja nisam uspio kupit Američki Gift Card s našom karticom (probao vise kartica, Revolut obican i PRO takoder), uzeo sam preko Amazon USA i G2A.com
Poruka je uređivana zadnji put pet 1.12.2023 17:59 (Croshadow1234).

0 0 hvala 0
12 godina
mariolla79 kaže...
Gravyri kaže...

znaci makar na jamstvu od tcoma stoji 12 mjeseci kao i na njihovom webu ja mogu nakon 12 mjeseci odnjet phone u tcom ak odapne i imam jamstvo ili?

Naravno da nemas,ko god da ti kaze da imas lupa gluposti

11 godina
IPhone 15 - [Rasprava]

bolje pitat neg ispast glup 

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice