Youtube premium

poruka: 396
|
čitano: 133.183
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
Re: Youtube premium
izith kaže...
izith kaže...

Evo i moje iskustvo od prije tjedan-dva... probao 5-6 VPN-ova, i u niti jednom nisam uspio preko Turske, Argentine ili Indije, YouTube svaki puta "skuži" da je riječ o VPN-u pa mi nudi britanske ili neke druge cijene. U nekim slučajevima sam probao i preko mobitela, došao do plaćanja, a onda je skužio da mi je lokacija u App Storeu kriva, pa me opet izbacio. Na kraju sam uspio ovako:

- instalirao Surfshark VPN na mobitel, jer mobilna verzija nudi 7 dana free triala

- odmah otkazao pretplatu, da mi ne naplati 60€ za godišnji paket

- instalirao Surfshark VPN na komp, ulogirao se istim podacima s mobilne aplikacije (dakle besplatno, u sklopu triala)

- za lokaciju odabrao Ukrajinu

- platio YT Premium Revolutom, kao zemlju vlasnika kartice ostavio Ukrajinu, prihvatilo metodu plaćanja

- još sam na besplatnih prvih mjesec dana, a uskoro očekujem prvu naplatu s Revoluta (99 UAH, što je oko 2,4 eura)

Slava Ukraini! 

Update:

Idem istim koracima. Kada idem na youtube premium nudi mi onda naše hrvatske cijene, a odabrao sam Ukrajinu pod Shark VPN. Šta radim krivo? 

hvala

15 godina
Matthew26 kaže...
izith kaže...
izith kaže...

Evo i moje iskustvo od prije tjedan-dva... probao 5-6 VPN-ova, i u niti jednom nisam uspio preko Turske, Argentine ili Indije, YouTube svaki puta "skuži" da je riječ o VPN-u pa mi nudi britanske ili neke druge cijene. U nekim slučajevima sam probao i preko mobitela, došao do plaćanja, a onda je skužio da mi je lokacija u App Storeu kriva, pa me opet izbacio. Na kraju sam uspio ovako:

- instalirao Surfshark VPN na mobitel, jer mobilna verzija nudi 7 dana free triala

- instalirao Surfshark VPN na komp, ulogirao se istim podacima s mobilne aplikacije (dakle besplatno, u sklopu triala)

- platio YT Premium Revolutom, kao zemlju vlasnika kartice ostavio Ukrajinu, prihvatilo metodu plaćanja

- još sam na besplatnih prvih mjesec dana, a uskoro očekujem prvu naplatu s Revoluta (99 UAH, što je oko 2,4 eura)

Slava Ukraini! 

Update:

Idem istim koracima. Kada idem na youtube premium nudi mi onda naše hrvatske cijene, a odabrao sam Ukrajinu pod Shark VPN. Šta radim krivo? 

hvala

Probaj izbrisati cookiese pa se ulogirati na YT kroz "čisti" browser, ili neki drugi koji ne koristiš redovno.

Onima kojima se nešto i može objasniti ne treba ništa niti objašnjavati. Onima kojima sve treba objašnjavati ionako se ništa ne može objasniti.
9 godina

Zanemarite, preko moba mi nije išlo, riješio preko kompa.

Zna netko možda zašto preko moba nije htjelo prepoznati odabranu zemlju Ukrainu dok je na kompu prošlo bez beda? 

9 godina
izith kaže...
Matthew26 kaže...
izith kaže...
izith kaže...

Slava Ukraini! 

Update:

hvala

Probaj izbrisati cookiese pa se ulogirati na YT kroz "čisti" browser, ili neki drugi koji ne koristiš redovno.

ma probao sam preko youtube appa na iPhoneu... ne preko browsera. U tome je kvaka možda?

9 godina
izith kaže...
Matthew26 kaže...
izith kaže...
izith kaže...

Slava Ukraini! 

Update:

hvala

E sad dalje problem. Poslao sam ženi invite jer sam uzeo Family plan ali ga ona ne dobiva tj ne dolazi joj mail koji bi trebala potvrditi. Jel i ona mora imati uključeni VPN na Ukrainu možda da bi to radilo? Jer kao bi trebali biti na istoj kućnoj adresi koliko vidim.

9 godina
Bencho2211 kaže...
Update, nakon svih pokušaja jedino mi prosla ukraina, uzeo family account 3.84€, revolut virtulna mastercard uz pomoć surfshark vpn-a (nikakvi novi account već stari koji je bio na indiji zadnje 3 godine samo promjenio biling adress uz pomoć random adress generatora)

I ja sam isto uzeo ali sad kad šaljem supruzi mail da je dodam u Family ona ne dobiva mail. Pregledala je i spam folder i junk ali mail ne dolazi. Ne znam zašto? Otkazao sam već pretplatu na Shark VPN. Da li to ima kakve veze? 

15 godina

Nisam aktivirao Family plan, ali prema nekim drugim iskustvima - potrebno je prvo "osnovati obitelj" na YT, a tek onda ići aktivirati Premium. Koliko znam, nema provjere adrese i lokacije za druge članove obitelji, samo za onoga koji plaća, i to prilikom prve aktivacije.

Onima kojima se nešto i može objasniti ne treba ništa niti objašnjavati. Onima kojima sve treba objašnjavati ionako se ništa ne može objasniti.
15 godina
Matthew26 kaže...

Zna netko možda zašto preko moba nije htjelo prepoznati odabranu zemlju Ukrainu dok je na kompu prošlo bez beda? 

Vjerojatno zato što je tamo YT račun povezan s App Storeom, koji ima lokaciju postavljenu na Hrvatsku.

12 godina
Youtube premium

Pozdrav, zanima me dali jos netko od vas ima ovaj "problem". Prije nekoliko dana primjetio sam da mi na nekim klipovima nije dostupna "kvaliteta prikaza" za odabir, već se prikazuje u 480p. Prvo sam to vidio na Samsung tabletu a zazim i na Xiaomi. Na televiizoru i mobitelu sve je za sada u redu.... neka ideja što bi to moglo biti?

0 0 hvala 0
7 godina
Odrati preko kompa, odi na incognito tab da ti ne povuče kolačiće..ostalo kao prije par postova navedeno
7 godina
Na redditu netko napisao da imao istu stvar, ali su mu bili uključeni Smart Downloads, neznam ako ne kod tebe tako slučaj
12 godina
Bencho2211 kaže...
Na redditu netko napisao da imao istu stvar, ali su mu bili uključeni Smart Downloads, neznam ako ne kod tebe tako slučaj

Isreno isam gledo al mi je neki dan "skidalo" neka yt videa bez da sam ja išta namještao... hehehehe 

aj to pogledam pa se javim, kad skužim što je ... ebemu i premium 

hvala u svakom slučaju 

12 godina
Bencho2211 kaže...

Samo da se zahvalim.... sada je sve ok :) hvala puno na pomoći

7 godina
izith kaže...
Matthew26 kaže...

Vjerojatno zato što je tamo YT račun povezan s App Storeom, koji ima lokaciju postavljenu na Hrvatsku.

Baš čudno kako ti preko moba nije išlo jer ja sam preko moba sve napravio imao sam Surfshark pretplatu i  izabrao Tursku u mobu lokaciju postavio na Tursku platio preko PBZ Visa i sve prošlo OK vratio lokaciju na Hrvatsku  evo već četri mjeseca plaćam 29,99 TRY . 

12 godina
Youtube premium

Mislim da nista vise od Turske. Ja budala otkazao postojecu pretplatu jer sam nesto kemijao, pa kao lako ponovo uzmem... kifla. Uveli su da za TR sad treba payment method registriran tamo, dakle ne rade vise revolut kartice ni fizicke ni virtualne. Tako da vi koji imate uspjesno na Tursku, drzite se toga :)

Ja na kraju slozio preko Ukrajine, duplo skuplje je od Turske ali i dalje 4x jeftinije nego kod nas. (family plan)

~beware the beast, but enjoy the feast he offers~
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Youtube premium

Moze preko turske trazite na internetu FUPS vodic za kupovinu u Turskoj. Uglavnom treba vam turska kartica

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
0 0 hvala 0
6 godina
Minneyar kaže...

Mislim da nista vise od Turske. Ja budala otkazao postojecu pretplatu jer sam nesto kemijao, pa kao lako ponovo uzmem... kifla. Uveli su da za TR sad treba payment method registriran tamo, dakle ne rade vise revolut kartice ni fizicke ni virtualne. Tako da vi koji imate uspjesno na Tursku, drzite se toga :)

Ja na kraju slozio preko Ukrajine, duplo skuplje je od Turske ali i dalje 4x jeftinije nego kod nas. (family plan)

Ja sam na Indiji več cca 4 godine i još uvijek funkcionira tako da ne diram, jer 2.5 eur za family plan je đabalaba.

14 godina
Ja sam si prije pola godine slozio preko aircash master kartice,ali ne iz turske nego preko argentine.Ovaj mjesec mi je skinulo 1.87€ za familiy paket.
Poruka je uređivana zadnji put ned 10.9.2023 12:59 (Yamacha).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Ako nekoga zanima kako lakse dodat clanove u obitelj za youtube premium,ja sam jutros otkazao osobnu pretplatu koja kosta cca 2.5e (ukrajina),dodao odmah sve clanove u obitelj a to je nas 6,poslao pozivnice,odmah svi medjusobno prihvatili i kad sam cijelu grupu dodao onda stavio vpn i samo obnovio pretplatu stavio na obiteljsku koja kosta 4.07e na mj i to podijeljeno na 6 ljudi nas kosta 0.68 centa po glavi i sve super ispalo,odmah svi imali ytb premium.Sjecam se kad sam imao indijsku familijsku pretplatu da nikako naknadno nisam mogao dodat nikog u obitelj,pa mi je ovo ispalo efikasnije.

0 0 hvala 0
15 godina
Shevshi kaže...
kako lakse dodat clanove u obitelj za youtube premium

https://myaccount.google.com/family/details

Dodao sam ih sve, međutim preko NordVPN ne prolazi mi spajanje na ukrajinu. Sada trebam jedino se spojiti preko neke VPN aplikacije na ukrajinu i izvršiti plaćanje putem revolut (jednokratna virtualna kartica?)

LOL: Crobrother
11 godina
ja bas danas preko nordvpna rijesio ukrajinu za ytb premium,a prosli mjesec kad sam radio osobni account kad sam pokusavao argentinu,tursku itd ukrajinski sam napravio preko surfshark vpna.Preko revoluta da,radi virtualna bez problema,radi wise isto
Poruka je uređivana zadnji put ned 10.9.2023 15:06 (Shevshi).
8 godina
Youtube premium

Edit: Vidio odgovor na prošloj stranici, isprike.

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.9.2023 0:16 (MedO1337).

0 0 hvala 0
13 godina
Youtube premium

ja sam na Indiji i malo sam se smrzo kad mi se počeo približavati datum isteka Zabine Visa kartice  na koju sam spojio mj. plaćanje...

ali došla mi je nova s istim brojem ali  produljenim trajanjem i drugim CSC-om, ažurirao plaćanje na Googletu i sve prošlo OK...

i jope 179 rupija mjesečno ode, ali da se izdržati 😁

Ju je je? Je ju je!
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
Stric_Jura kaže...

ja sam na Indiji i malo sam se smrzo kad mi se počeo približavati datum isteka Zabine Visa kartice  na koju sam spojio mj. plaćanje...

ali došla mi je nova s istim brojem ali  produljenim trajanjem i drugim CSC-om, ažurirao plaćanje na Googletu i sve prošlo OK...

i jope 179 rupija mjesečno ode, ali da se izdržati 😁

Ja na Turskoj i iskreno uživam u odnosu na vanced koji sam godinama koristio.

A i još 4 odobe koje su se pošlepale samnom hhh

Sve to za astronomskih 2.09e

Smiješno 

9 godina
Youtube premium

Pozdrav ekipa, nisam nešto čest po forumu ali me reklame izludiše, pa reko idemo rješit taj Premium.

Uglavno pratim sve korake kao na YT i po forumu i koristim Urban VPN (koji daje stvarno adresu u Ukrajini, Turskoj, Argentini dok Express VPN zeza). U postavkama Google računa postavim adresu plačanja istu kao i zemlja gdje želim pretplatu, ali svaki put kada idem platiti zapne na "Loading screenu" i ne prolazi transakcija. Probao sam izbrisati cookie, drugi browser i sve cake i opet isto. I da koristio sam MasterCard od Revoluta.

Pa je li netko zna zašto nikako ne prolazi?

Poruka je uređivana zadnji put pon 18.9.2023 13:33 (Doma-Luxy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Ja se pristeko legi na family i rjesio se muka
R33mba#2892
Moj PC  
0 0 hvala 0
6 godina
Doma-Luxy kaže...

Pozdrav ekipa, nisam nešto čest po forumu ali me reklame izludiše, pa reko idemo rješit taj Premium.

Uglavno pratim sve korake kao na YT i po forumu i koristim Urban VPN (koji daje stvarno adresu u Ukrajini, Turskoj, Argentini dok Express VPN zeza). U postavkama Google računa postavim adresu plačanja istu kao i zemlja gdje želim pretplatu, ali svaki put kada idem platiti zapne na "Loading screenu" i ne prolazi transakcija. Probao sam izbrisati cookie, drugi browser i sve cake i opet isto. I da koristio sam MasterCard od Revoluta.

Meni je najlakše i najbolje radilo na samom mobitelu gdje sam stavio TunnelBear (ne plača se) spojio se tada na Indiju (koja sad navodno više ne radi), morao sam dodat neku adresu u Indiji i dodao normalno svoju normalnu MC u google kao sredstvo plačanja.

Jer preko samog PC-a sa VPN-om mi nije nikako uspjelo a na mobiju sa opisanim postpukom u 5 minuta.

Poruka je uređivana zadnji put pon 18.9.2023 14:45 (nikonja).
9 godina
Doma-Luxy kaže...

Drzi upaljen vpn dok dodjes na adresu placanja i kad vidis da ti je ucitalo njihovu adresu i valutu tada mozes ugasit vpn.Ispuni svoje podatke s kartice i probaj platit.Nisam imao do sada problema nikad.

Chrome + hola vpn dodatak tako sam placao.

Origin_Steam: hrka11
9 godina

Ništa, probao sam ali mi na Turskoj daje cijene u eurima, kao što su i naše, a nakon refresha kaže da ne može potvrditi lokaciju gdje se nalazim i da pokušam ponovo :/

Tako da je sličan problem i na mobitelu i na PC-ju.

9 godina
nikonja kaže...
Doma-Luxy kaže...

Meni je najlakše i najbolje radilo na samom mobitelu gdje sam stavio TunnelBear (ne plača se) spojio se tada na Indiju (koja sad navodno više ne radi), morao sam dodat neku adresu u Indiji i dodao normalno svoju normalnu MC u google kao sredstvo plačanja.

Jer preko samog PC-a sa VPN-om mi nije nikako uspjelo a na mobiju sa opisanim postpukom u 5 minuta.

Ništa, probao sam ali mi na Turskoj daje cijene u eurima, kao što su i naše, a nakon refresha kaže da ne može potvrditi lokaciju gdje se nalazim i da pokušam ponovo :/

Tako da je sličan problem i na mobitelu i na PC-ju.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice