Rapidshare - pitanja i odgovori

poruka: 201
|
čitano: 44.746
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina

dosao mi danas mail, nesto kao posto ste imali collectors account, evo vam besplatan premium, i ja otisao i ulogirao se i imam premium account, evo skuzio sam ne istice nego isto moram s onim rapid bodovima kupovati koliko mogu downloadati, jadno, prije je bilo bolje, eto skinite ovaj link iz mog potpisa da dobijem koji bod

Znate vec http://bit.ly/9PlRyP
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: Rapidshare - pitanja i odgovori
mind_challenge kaže...

dosao mi danas mail, nesto kao posto ste imali collectors account, evo vam besplatan premium, i ja otisao i ulogirao se i imam premium account, evo skuzio sam ne istice nego isto moram s onim rapid bodovima kupovati koliko mogu downloadati, jadno, prije je bilo bolje, eto skinite ovaj link iz mog potpisa da dobijem koji bod

Bolje je sada ako ručno podešavaš pakete ovisno o tome što taj dan trebaš, jeftinije te ispadne sad.

Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica
15 godina
neaktivan

Ništa, ne sviđa mi se... izgubili su korisnika. Prebacio sam se na Hotfile - flat je flat i tu nema rasprave.

http://www.youtube.com/watch?v=JRLl2yVrJzE
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ovo eventualno ni nebi bilo lose kad bi bilo nagrada u bodovima za uploadere. Po ovom novom se cini da ih nece bit i vec na veliko sve uploaderske grupe po raznim forumima razmisljaju o prebacivanju.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
meddle kaže...

Ovo eventualno ni nebi bilo lose kad bi bilo nagrada u bodovima za uploadere. Po ovom novom se cini da ih nece bit i vec na veliko sve uploaderske grupe po raznim forumima razmisljaju o prebacivanju.

Da na katz.cd sam (odokativno) primjetio dominaciju ponude na HF-u. RS stagnira.

16 godina
neaktivan

Ja razmišljam isto da se prebacim samo ne znam kuda. Da li je bolje na megaupload ili hotfile?

I am Guybrush Threepwood, Mighty Pirate!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
mind_challenge kaže...

Sta ti jos dobivas bodove? Meni odkad su prebacili na ovaj novi "premium" acc vise ni boda nisam dobio,

koliko god se skidalo. Pomalo bezveze jer mi je 200 premium bodovamalo falilo za novi mjesecni acc tj. rapidsa u protuvrijednosti.

Ako nista muzio sam koliko je islo, godinama sam uzivao u premiumu for free Cool

Valjda ce staviti neki sustav nagradivanja za ove rapidse.

EDIT: Evo nabavio 600 bodova, preko jednoga acc-a, medutim sad vidim da se ne moze vratiti na free acc, nego minimalno ovaj

RapidSmall koji je 4 boda na dan, malo sam bio drugacije procitao negdje, al eto.

All religions are the same: religion is basically guilt, with different holidays.
Poruka je uređivana zadnji put pet 2.7.2010 11:30 (drnde).
16 godina
neaktivan

Po meni je ovaj novi način Rapida jako loše... digli su cijene i napravili samo s*anje... Nekako mi se čini da su unazad cca 1-1.5god dosta korisnika izgubili s obzirom na česta mijenjanja pravila oko accounta.

Mene su sigurno izgubili, mislim da ću se prebaciti na megaupload

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ipak je cijena ista...i dalje se ima 5gb dnevno i 365 dana u godimi za 55€  . to je isto kao i do sada.

dapace i vise :D   uvedena je opcija da dosadasnji godisnji acc moze trjati 1800 dana za 55€  (pogledaj moj post sa ss-om povise)

prema potrebi mozes svako 24 sata mijenjati paket, za mene je to fenomenalno.

a ovo sto izgleda skupo su nove ultra opcije za ultra storage i promet.

teško vrijeme za matore

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
PureEntity kaže...

Ništa, ne sviđa mi se... izgubili su korisnika. Prebacio sam se na Hotfile - flat je flat i tu nema rasprave.

I ja također razmišljam o tome.... Ionako se hotfile počeo sve više širiti i biti aktualniji od rapidsharea.

Imam par pitanja...

Ja imam account koji završava u drugom mjesecu iduće godine. I sada mi više neće vrijediti do tog datuma?

I da li je moguće kupiti i dalje godišnji premium da se ne moram zafrkavati s time?

16 godina
neaktivan

zasto ti nece vrijediti do veljace?

ako ostavis rapidmedium, sve ti ostaje kao po starom..dakle radi do veljace.

osim ako mu "ubrzas" vijek trajanja sa odabirom skupljeg paketa ili mu produzis vijek sa odabirom rapidstart paketa.

jesi skontao onu krizaljku?

svaki acc se moze produziti kada mu do isticanja ima jos 6 mjeseci ili manje, dakle moci ces tek u devetom mjesecu produziti svoj acc.

edit:

caka je u tome,da vam sada ne cure dani , vec bodovi...godisnji acc kada ga kupis ima cca 1800 bodova...zavisi koji paket koristis,tako svaki dan se mrve bodovi...sa rapidstartom se svaki dan skida 4 boda...ispada da za istu lovu imas acc na 4 godine i kusur ;)     jedino sto mozes dnevno skidat 1gb.

teško vrijeme za matore
Poruka je uređivana zadnji put pet 2.7.2010 20:30 (torrente).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
torrente kaže...

zasto ti nece vrijediti do veljace?

ako ostavis rapidmedium, sve ti ostaje kao po starom..dakle radi do veljace.

osim ako mu "ubrzas" vijek trajanja sa odabirom skupljeg paketa ili mu produzis vijek sa odabirom rapidstart paketa.

jesi skontao onu krizaljku?

svaki acc se moze produziti kada mu do isticanja ima jos 6 mjeseci ili manje, dakle moci ces tek u devetom mjesecu produziti svoj acc.

edit:

caka je u tome,da vam sada ne cure dani , vec bodovi...godisnji acc kada ga kupis ima cca 1800 bodova...zavisi koji paket koristis,tako svaki dan se mrve bodovi...sa rapidstartom se svaki dan skida 4 boda...ispada da za istu lovu imas acc na 4 godine i kusur ;)        jedino sto mozes dnevno skidat 1gb.

Da, ali ako imaš medium, znači, 5 gb (neću sada govoriti da je premalo), ali ako na jedan dan skineš jedan gigabajt, onda će ti se oduzeti određeni bodovi kao da si skinuo 5 gb. I najviše mi smeta što više nema ono skupljanja "slobodnih" gigajbajta.   Koristiti ću rapidshare do veljače i odlazim na neki drugi koji ima normalnu godišnju pretplatu bez tih kompliciranja.

16 godina
neaktivan

prednost je sto svako 24 sata mozes promjeniti paket.  jedan dan odaberes rapidbig i skines 20gb, zatom ga odmah vratis na small od 1gb.

stvar slobodnog izbora.

koristim i hotfile jer se enormno siri i preuzima vodstvo,ali na ovu semu je odlicno imati rs rapidsmall jer traje 4 godine za istu lovu i stoji u pricuvi.

stvar izbora i mogucnosti svakog korisnika.

teško vrijeme za matore

2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Jos vise gluposti i   ogranicenja nisu mogli izmisliti. Nema sanse da cu produzivat svoj prem acc , najvjerovatnije se selim na megaupload.

Vidim da se i ovdje moze uplatnicom narucit Megaupload, Hotfile... acc. Pa me zanima jel neko narucivo odatle, jel to sigurno.

http://www.enabava.net/ponuda/file-hosting-premium-racuni/

1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
torrente kaže...

ipak je cijena ista...i dalje se ima 5gb dnevno i 365 dana u godimi za 55€  . to je isto kao i do sada.

dapace i vise :D   uvedena je opcija da dosadasnji godisnji acc moze trjati 1800 dana za 55€  (pogledaj moj post sa ss-om povise)

prema potrebi mozes svako 24 sata mijenjati paket, za mene je to fenomenalno.

a ovo sto izgleda skupo su nove ultra opcije za ultra storage i promet.

E torrente moj i da je cijena ista, koliko sam vidio su ukinuli happy hour, tako da smo sada puno ograniceniji

sto se tice prometa, od 2 do 10 ujutro si mogao skidati do mile volje za 1/10 prometa. Sada šipak, imas 5GB

na dan s ovim medium paketom, a ovaj big je vise od 3x skuplji.

All religions are the same: religion is basically guilt, with different holidays.
14 godina
protjeran
ROADRUNNER kaže...

Ja razmišljam isto da se prebacim samo ne znam kuda. Da li je bolje na megaupload ili hotfile?

Megaupload je 100 puta bolji i od hotlife i rs-a em nema cekanja po 15 min em je max 2 gige to govorim za free

16 godina
neaktivan

Ma ne znam... Meni je to sve nekako retardirano (za RS) :)

Poruka je uređivana zadnji put sub 3.7.2010 12:34 (John_Doe_11).
15 godina
neaktivan
soundstream kaže...
ROADRUNNER kaže...

Megaupload je 100 puta bolji i od hotlife i rs-a em nema cekanja po 15 min em je max 2 gige to govorim za free

Bez veze, Road pita za premium account, ti govoris o free ogranicenjima.

I Hot i Mega su dobri, imaju slicne mogucnosti, odluka servisa je u biti dostupnost sadrzaja ovisno od mjesta gdje se kupe. Cijena je slicna ($1,99 za month skuplji megaupload).

Poruka je uređivana zadnji put ned 4.7.2010 0:00 (PureEntity).
15 godina

jos ima happy hour na RS od 02-10

ja vidio danas

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Pitanje. Ako aktiviram RapidSmall i downloadam 500 MB, odem na more, vratim se, imam još 500 MB ili ne?

Također, ako nisam niti u jednom paketu, da li mi se automatski aktivira neki ili mogu po mjesec dana biti bez paketa (odnosno ništa ne downloadati)?

Kako da skinem hrpu filmova, programa i super ekstra igricu sa torrenta? Skinuo bi GTA IV, Windows Vista Enterprise Edition, AutoCAD 2009, neki program za uber modeliranje i pravljenje igara!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

nema prebacivanja u sljedeci dan, imas na small svaki dan 1gb.

da, sada si small nakon njihove rekalkulacije. odes i promjenis na medium, u roku 24 sata se aktivira.

mozes izabrat free,a ne iskljucit sve.

teško vrijeme za matore

0 0 hvala 0
16 godina

Meni jako odgovara ovaj Rapidshareov Happy Hour od 2 do 10 ujutro i novi sistem jer tad imam na raspolaganju brzu vezu i taman stignem poskidati što treba - 10 Gb prometa za 4 ta njihova dinara.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
BMT kaže...

Meni jako odgovara ovaj Rapidshareov Happy Hour od 2 do 10 ujutro i novi sistem jer tad imam na raspolaganju brzu vezu i taman stignem poskidati što treba - 10 Gb prometa za 4 ta njihova dinara.

Misliš 1 GB?

Kako da skinem hrpu filmova, programa i super ekstra igricu sa torrenta? Skinuo bi GTA IV, Windows Vista Enterprise Edition, AutoCAD 2009, neki program za uber modeliranje i pravljenje igara!
16 godina
Random. kaže...
BMT kaže...

Misliš 1 GB?

Ne, mislim 10 Gb. Za vrijeme Happy houra se dopušteni promet udeseterostručuje. Nekima, doduše, ne paše Happy hour od 2 do 10 ujutro, ali meni odgovara savršeno.

15 godina
neaktivan
BMT kaže...

Ne, mislim 10 Gb. Za vrijeme Happy houra se dopušteni promet udeseterostručuje. Nekima, doduše, ne paše Happy hour od 2 do 10 ujutro, ali meni odgovara savršeno.

OK, moram vas pitati, zašto RS i happy hour u dva ujutro, čekanje istog itd... Hotfile - flat rate 0/24.

?

16 godina
PureEntity kaže...
BMT kaže...

OK, moram vas pitati, zašto RS i happy hour u dva ujutro, čekanje istog itd... Hotfile - flat rate 0/24.

?

Meni zapravo odgovara 6 - 7 h ujutro kad se budim, a za 10 Gb (koje u danu ionako nikad ne potrošim) mi je dovoljno vremena do isteka Happy houra.

Pitanje zašto ne Hotfile tako spada u domenu preferencije, barem kod mene. Ukratko, nema posebnog razloga zašto ovo, a ne ono.

15 godina
neaktivan

https://ssl.rapidshare.com/news.html

As a result of the recent adjustments to our product and pricing model we have received a lot of feedback from our users. There was also positive response but we want to be honest with you: most answers were negative. With our adjustments we have alienated many users. As a matter of course, that was not our intention. Instead, it is our goal to introduce a system that gives our users more flexibility. However, we are happy about every single user response that we have received as this is the only way we can learn what our users really want. That is the reason why we have fundamentally revised our offer one more time and made it much simpler.

In addition to the free Premium Accounts, with immediate effect there is only one package for everybody: RapidPro

For 99 Rapids users immediately receive a traffic volume of 30 GB and a storage volume of 10 GB which last for 30 days.

Nove promjene na Rapidsheru

Mjesecno ce sada uzimati 99 rapidsa,sto je manje od dosadasnjeg 4 rapida po danu.

Konacno su poslusali primjedbe svojih korisnika.

Moj PC  
1 0 hvala 2
16 godina
neaktivan

E sad, nakon ove promjene, čini mi se da će biti dosta jeftino.

Nobody expects the Spanish Inquisition!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

I dalje mi na prijedlog kolege PureEntity-a Hotfile izgleda zanimljivije.

Nevjerojatno, ali stvarno se čini da ću nakon 4 godinr korištenja Rapidsharea preći na drugi servis.

Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Sad sam još više zbunjen...

Tobože, poslušali su glas naroda i ukinuli više paketa. Sada postoji samo jedan koji omogućuje promet od 30 GB tijekom jednog mjeseca, a koji košta 99 rapida. Koliko se meni čini, to je 1 GB po danu...

Također mi nije bistro ono sa isticanjem vremena i nova "charge traffic" opcija... Jasno mi je samo da imam sve manje i manje rapida...

P.S. Upravo sam bacio oko na website RS-ovog najvećeg konkurenta, i stvari mi se čine puno povoljnije. Čini se da će me uspjeti pridobiti u svoj klub. Izlanuo se

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice