Rapidshare - pitanja i odgovori

poruka: 201
|
čitano: 44.726
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Rapidshare

Dosta ga često koristim skoro svaki dan i prezadovoljan sam sa njim.

Software is like sex: it's better when it's free!!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Rapidshare

Premium accaunt rulesCool

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Rapidshare
Ma mislim da je najbolje preko torenta skidati, ja sam si uzeo premium na rapidshare ali mi je totalna muka jer moram po netu traziti rapidshare linkove jer rapidshare kao takav nema svoju pretragu. Download menager kojeg oni daju takodjer nije baš najbolji jer hrpu linkova neće skidati a kad ih skidam direktno sa E explorera onda hoće. Ne znam, mozda ja nesto krivo radim, ali nisambas zadovoljan. Ako netko ima nekakav dobar prijedlog za mene neka me poduči, bio bih jako zahvalan.
16 godina

Skini si rapget 1.41 ili ak ima novi.

Upišeš usre name i pass pod servers i furaj miki.

Skidaš koliko hočeš fileova odjednom

Ako ti se ruši onda taj link više ne postoji.

Pozdrav

16 godina
neaktivan
diferentmind300 kaže...
Ma mislim da je najbolje preko torenta skidati, ja sam si uzeo premium na rapidshare ali mi je totalna muka jer moram po netu traziti rapidshare linkove jer rapidshare kao takav nema svoju pretragu. Download menager kojeg oni daju takodjer nije baš najbolji jer hrpu linkova neće skidati a kad ih skidam direktno sa E explorera onda hoće. Ne znam, mozda ja nesto krivo radim, ali nisam bas zadovoljan.

1) Rapidshare nema svoju pretragu, ali imaš foruma i blogova s direktnim linkovima za skidanje. Ovdje ti ne smijem dati linkove na takve stvari, ali mogu ključne riječi po kojima da googlaš, pa se tamo registriraj (free) i skidaj.

2) Što se tiče hrpe linkova, ja upravo zato imam njihov (RS) download manager - ta stvar radi solidno s hrpom linkova. Imaš tipku "Add", otvori se dijalog, napraviš Paste popisa linkova koji si napravio Copy sa nekog od foruma ili sa bloga, klikneš "Take links" i ako su ispravni linkovi svi će dobiti zelenu kvačicu, potom upišeš dolje gdje da ti sprema i to je to. Ja na tome skidam najviše 2 linka istovremeno, speed postavljena na MAX. Sve radi OK.

Imam i Internet Download Manager koji malo poboljšava skidanje tražeći dodatne izvore na webu, pamti moje Rapidshare i Megashares login podatke, ali kod njega moram raditi c/p svakog linka posebno u popis, ne skupno kao kod originalnog RS managera. Grozno, ali dobro skida. Nije ni strašno kad epizode serija imaju 2 do 6 linkova, ali kad imam film u mkv formatu ili slične veličine, onda je dosadno stalno raditi c/p link po link.

Exploder kaže...

Skini si rapget 1.41 ili ak ima novi.

Skidaš koliko hočeš fileova odjednom

Jel taj program ima mogućnost c/p cijelog popisa linkova odjednom ili se mora kao i kod većine raditi c/p svakog linka posebno?

Znaš li kakav dobar download manager koji dobro hendla RS linkove a da ima mogućnost skupno raditi c/p linkova, ne jedan po jedan?
Poruka je uređivana zadnji put sri 10.12.2008 11:24 (mbaksa).
16 godina
neaktivan

Flashget sa dodatkom za firefox.

Geekovih svih zemalja, ujedinite se!
16 godina
neaktivan
Rapidshare

Ponekad mi se zna dogoditi da se download sa rapidsharea zamrzne i onda moram skidati sve ispočetka. Jel zna neko zašto se događa to zamrzavanje?

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Zato što nemaš premium.

Geekovih svih zemalja, ujedinite se!
16 godina
neaktivan
Faerdhur kaže...
Jel taj program ima mogućnost c/p cijelog popisa linkova odjednom ili se mora kao i kod većine raditi c/p svakog linka posebno?

Znaš li kakav dobar download manager koji dobro hendla RS linkove a da ima mogućnost skupno raditi c/p linkova, ne jedan po jedan?
 JDownloader
Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition
16 godina
neaktivan
Ormuz kaže...

Zato što nemaš premium.

Kaj se to događa i drugima koji nemaju premium?
Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
16 godina
Igor kaže...
Ormuz kaže...

Zato što nemaš premium.

Kaj se to događa i drugima koji nemaju premium?
 neznam jel se to događa i drugima, al men se događa, al vjerojatno zato što imam sporu vezu, 56k modem
Hello World!
15 godina
neaktivan
Rapidshare

Prije sam puno skido sa rapidshara ali mi je dosadilo čekanje oko 1 min da počne skidati ili skidanje datoteku po datoteku,

pa sam preso na torrente pošto nemam papirnatog da uzmem premium account.Stavim da se skida i gotovo.Cool

add me xfire >>> razvaljot
Poruka je uređivana zadnji put ned 28.12.2008 18:16 (disco brew).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Rapidshare

Odličan mi je program Direct download i super šljaka za sada. Netreba se čekat ni sekunde i može se skidat više fileova odjednom. Kao da imaš premium.

0 0 hvala 0
16 godina
Rapidshare

postoji i RapGet

Hello World!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
dovla kaže...

Odličan mi je program Direct download i super šljaka za sada. Netreba se čekat ni sekunde i može se skidat više fileova odjednom. Kao da imaš premium.

S koje stranice ima to za skinuti?
16 godina
neaktivan
Faerdhur kaže...

E i meni treba takav program. U Macu doduse ima speed download koji moze skupni c/p(makar to moze i sam Safari).
E8400 3gHz // Gigabyte 9800 gtx // Corsair 1066 mHz 4 GB // WD 640GB // CORSAIR HX520W // Gigabyte EP35-DS3R // CM Cosmos // Genius Ergo 525 Laser Gaming Mouse Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
16 godina

ma, za skidanje preko rapidsharea koristite CryptLoad, em se ponovno poveže kad preuzme datoteku, još i skida oko 200KB/s 

Moje račuanlo: ASRock ALiveSATA2-GLAN, 2GB RAMA (DDR2-667 2x512mb+1gb) AMD Athlon 64 3200+ (2),Nvidia GeForce 7600gs (256mb), 160gb.... 1. Isatknuti suradnik na gallery.live.com
16 godina
neaktivan
Ag008 kaže...

ma, za skidanje preko rapidsharea koristite CryptLoad, em se ponovno poveže kad preuzme datoteku, još i skida oko 200KB/s 

Slazem se CryptLoad je odlican ja ga koristim vec neko vrijeme i nema problema
16 godina
protjeran
Rapidshare
jel se isplati uzima t premium za rapidshare i kako....mislim jel to pouzdano EDIT: de na koju foru radi taj cryptload????
q6600(3.4ghz )+cooler ThermalRight Ultra 120....2x2gb corsair xms2...hdd320gb....sapphire 3870x2...asus maximus formula
Poruka je uređivana zadnji put sri 11.3.2009 18:58 (gujarroba).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
gujarroba kaže...
jel se isplati uzima t premium za rapidshare i kako....mislim jel to pouzdano
 Je pouzdano je. Uzmeš preko Condurarapid-a i nemaš problema. Jel je isplativo? Kako kome.
16 godina
protjeran
Igor kaže...
gujarroba kaže...
jel se isplati uzima t premium za rapidshare i kako....mislim jel to pouzdano
 Je pouzdano je. Uzmeš preko Condurarapid-a i nemaš problema. Jel je isplativo? Kako kome.

Cijene Premium accounta -75 kuna za 1 mjesec -168 kuna za 3 mjeseca -285 kune za 6 mjeseci -520 kuna za 12 mjeseci ma daj molim te uplo skuplje de kako ti pocne skidat taj crypt program
q6600(3.4ghz )+cooler ThermalRight Ultra 120....2x2gb corsair xms2...hdd320gb....sapphire 3870x2...asus maximus formula
Poruka je uređivana zadnji put sri 11.3.2009 19:03 (gujarroba).
16 godina
dovla kaže...

Koliko Vas se služi rapidshareom?

Zanima me kako skidati sa rapida a da nemoram otvorit account. Probao sam razne programe kao rapiddown te razne rapidshare tools-e ali bezuspješno.

pa ides sam na download ne na premium user
15 godina
neaktivan

ako nećeš čekat resetiraj ruter i skidaj ujutro da  dobiš full brzinu (210 kb) da već se dugo koristim nijim da znam skoro sve fore ima i nešto sa java scriptom al ja se s tim ne bi gnjavio a dobar je rapidshare i megaupload al ja sam sad prosvijetljen torrentima !Osmijeh

16 godina
protjeran
Rapidshare
sad mi cryptload odbrojava neke sekunde valjda je to to...nije mi htelo na pocetku

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Rapidshare

Ja sam probao sa tim programamo, medutim neće da restarta modem, jeli tko zna kako da to namjestim?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

imaš vodiče na internetu

Moje račuanlo: ASRock ALiveSATA2-GLAN, 2GB RAMA (DDR2-667 2x512mb+1gb) AMD Athlon 64 X2 6000+ (3.1gHz),Nvidia GeForce 7600gs (256mb),Seagate 160gb.... 1. Isatknuti suradnik na gallery.live.com
16 godina
Ivan36 kaže...

Ja sam probao sa tim programamo, medutim neće da restarta modem, jeli tko zna kako da to namjestim?

u krajnjem slučaju ga ištekaj iz struje i opet uštekaj
16 godina
neaktivan
Rapidshare

Ajde dajte link, tražim to već dugo vremena i nikako da nađem. Molim vas!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Rapidshare

prije sam stalno koristio rapid premium, ali onda mi se ogadio zbog ograničenja neznam koliko su sad stavili da možeš skinut po danu ili tjednu kako već to ide pa ga niti ne koristim nego torrente (samo legalni materijal naravno)

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Rapidshare

ja se njime koristim već dugo vrijeme...malo je glup onaj limit...

Asrcok 775 Dual Vsta Pentium D Dual Core 3,4 Ghz 2 Gb RAM ATI Radeon X1700 FSC
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice