Brisanje razgovora na Viberu

poruka: 12
|
čitano: 1.996
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina

Jučer mi je prijatelj poslao poruku na Viber, odgovorio sam mu, on nakon nekoliko sati nije pročitao poruku pa sam odlučio izbrisati razgovor da mi ne zauzima prostor, ali problem je što ga ne mogu izbrisati. Sve ostale razgovore mogu izbrisati, ali taj razgovor ne mogu. Jedino što se izbrisalo su poruke unutar razgovora. Hoće li on moći vidjeti moju poruku, iako sam ju izbrisao zajedno sa svim ostalim? Također zna li netko kako da izbrišem razgovor u potpunosti? Hvala!

0 0 hvala 0
8 godina
Re: Brisanje razgovora na Viberu

Ukoliko si odabrao opciju "Delete for everyone" onda neće vidjeti sadržaj poruke ali će vidjeti da si poslao nekakvu poruku te ju izbrisao. Ukoliko si odabrao opciju "Delete without trace" onda neće vidjeti ništa kao i da nisi poslao poruku - ta opcija dostupna je samo uz pretplatu na Viber Plus.

Inače ne razumijem zašto ljudi na Balkanu i dalje koriste Viber, pogotovo među starijom populacijom, jedna od najgorih aplikacija za komunikaciju.

Poruka je uređivana zadnji put sub 18.1.2025 2:28 (Snoozly).
14 godina
Ovo me je uvijek zanimalo, ali nitko mi nikad nije dao konkretan odgovor - po čemu je to Viber lošiji od ostalih aplikacija? Koristim ga godinama i ne vidim što bi to točno bilo loše (ili što drugi nude, a da Viber nema) pa bih te molio da mi pojasniš. Nije provokacija, iskreno me zanima.
14 godina
Viber je vrhunski
SAMSUNG S23 ULTRA 512GB
3 godine

meni je Viber stoljeće ispred whatsApp-a.

posebno mi se gadi whatsapp jer kad god nešto na Njuškalu prodajem, stalno mi se uvaljuju s glupim ponudama neki likovi, dok na Viberu nemam takvih problema.

i da, plaćam svaki mjesec viber plus verziju bez reklama, i s dodatnim tehnikalijama.

jeftino je.

合氣道
Poruka je uređivana zadnji put sub 18.1.2025 11:23 (Zaporožac).
Moj PC  
2 0 hvala 1
13 godina

Kada otvorim Viber, onda se pojave "prozori" sa svim ljudima sa kojima sam se dopisivao. Kada želim izbrisati taj "prozor", onda pritisnem na njega i malo dulje zadržim i među ponuđenih opcijama imam i to da izbrišem razgovor, i nakon toga taj "prozor" se izbriše, nema ga više, ali kod ovog kontakta neće da se izbriše, dok kod svih drugih hoće. Jedina razlika što je ovaj frend poslao poruku i započeo razgovor ove godine, dok su svi ostali zadnju poruku poslali 2024. godine, pa se pitam je li to do novih izmjena na Viberu?

0 0 hvala 0
13 godina

Samo da javim da sam riješio problem. Jedan drugi razgovor sam premjestio u mapu omiljenih da vidim hoće li nestati sa ove liste, ali budući da nije, odlučio sam ga obrisati iz mape, i kada sam se vratio unatrag, razgovor koji sam želio izbrisati više nije bio tu. Ne znam što se dogodilo, ali uspio sam izbrisati razgovor.

0 0 hvala 0
3 godine
pasko kaže...
Viber je vrhunski

telegram je najbolji

6 godina

Trenutno ti viber ima nekakvih problema...

Jedan razgovor izbriše...a drugi razgovor "izbriše" sve iz razgovora ali ostavi osobu sa kojom si se dopisivao na listi chata dok ne zatvoriš viber skroz, te ga otvoriš ponovno...

Znači, pazi, da je chat sa mirom mehaničarem maknut iz liste (zatvori viber skroz i ponovno otvori i problemi su rješeni)

Moj PC  
1 0 hvala 0
8 godina
kipo kaže...
Ovo me je uvijek zanimalo, ali nitko mi nikad nije dao konkretan odgovor - po čemu je to Viber lošiji od ostalih aplikacija? Koristim ga godinama i ne vidim što bi to točno bilo loše (ili što drugi nude, a da Viber nema) pa bih te molio da mi pojasniš. Nije provokacija, iskreno me zanima.

loš UI, previše reklama, česti problemi sa backupom, nepotreban spam

14 godina
+gotovo nikakve mogućnosti prijenosa razgovora među različitim platformama. Povremena nemogućnost aktivacije jer ne dolazi ni sms, ni poziv. Debelo manja baza korisnika.
Telegram je, kaj se mogućnosti i ispolirnosti appa tiče, mnogo bolji.
I daje preferiram whatsapp.
Poruka je uređivana zadnji put ned 19.1.2025 9:14 (dax-lax).
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
Nije mi namjera "braniti" Viber, ali kakav loš UI? Potpuno je jednak WhatsAppu ili nešto fulam? Reklame? Morao sam ga otvoriti da vidim o kakvim reklamama pišeš jer ih do sad nisam ni primijetio. I koji točno problemi s backupom?
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice