Amazon - pitanja i odgovori izdvojena tema

poruka: 1.574
|
čitano: 884.755
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Amazon - pitanja i odgovori

Pozdrav, ne znam događa li se to samo kod mene ili i kod ostalih, da kada napišem lošu recenziju ili kritiku za kupljeni artikal ili da prigovor na dostavu Amazon to ne želi javno objaviti. Zadnji put sam imao prigovor jer sam platio Premium dostavu gdje je pisalo da ako se plati Premium dostava da će artikal biti dostavljen u roku 24 sata. Međutim pošiljka je stigla tek nakon 3 dana, nakon što sam napisao objektivnu recenziju vezanu za dostavu Amazon paketa nisu je htjeli objaviti, kontaktirao sam njihovu podršku za korisnike također beskorisno. Ako već nisu u mogućnosti ispuniti ono što piše onda bi gospoda mogla vratiti novac koji je extra uplaćen kako bi pošiljka stigla na vrijeme koje je navedeno prije narudžbe. 

Kada ti noge postanu slabe, vrijeme počinje da prolazi brže.
Poruka je uređivana zadnji put uto 7.1.2025 23:10 (Softwer).

0 0 hvala 0
11 godina

kupio sam nedavno ssd preko amazona.de, ali nigdje ne mogu naci jamstvo za preuzeti. Trebam li se javiti direktno prodavacu da mi posalje racun i jamstvo ili mogu skinuti sa weba, tj. dok se prijavim na stranicu sa svojim korisnickim racunom?

Lp

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Re: Amazon - pitanja i odgovori
Kad se prijaviš na svoj račun imaš pod narudžbama za skinuti račun (invoice).
Garantni list ili jamstvo ti malo tko više koristi, račun ti je jamstvo.
11 godina

Koristite neku ekstenziju ili drugo za praćenje cijena? Ja imam the camelizer i prikazuje krivu cijenu, sve ovo kaj gledam cijenu napišu nižu nego u stvarnosti je. Gledam to na njemačkom amazonu za normalne cijene (ne third party) 

0 0 hvala 0
13 godina
boris93 kaže...

Koristite neku ekstenziju ili drugo za praćenje cijena? Ja imam the camelizer i prikazuje krivu cijenu, sve ovo kaj gledam cijenu napišu nižu nego u stvarnosti je. Gledam to na njemačkom amazonu za normalne cijene (ne third party) 

https://keepa.com/#!

Steam and EA: CyberDemonVZ
11 godina

i ta ekstenzija krivi podatak prikazuje npr https://www.amazon.de/-/en/dp/B0BS13X4Z2/?coliid=IFXEOXYZ1468C za cijenu piše -32% €535.70, za buy used je 492 eura a u ekstenziji je 509.99 da se nije ni mijenjala

to primijecujem i kod drugih proizvoda

uglavnom to pracenje cijene odredenog proizvoda je jos ok al npr jedna od stvari koje me zanimaju je stalak za popravak bicikla i kad potražim bike mount stand dobi se hrpa različitih proizvoda. volil bi da mogu saznat kad je neki dobar deal jer mi treba takav proizvod i nije mi bitan neki specifični a da idem slagati trackanje svakog pojedinačnog proizvoda je mukotrpno. uostalom u međuvremenu bi se mogli pojaviti i novi proizvodi koje nisam trackal. i tako za razne druge proizvode koje je tesko sve popratiti. je to moguce?

Poruka je uređivana zadnji put sub 11.1.2025 15:05 (boris93).

0 0 hvala 0
14 godina
boris93 kaže...

i ta ekstenzija krivi podatak prikazuje npr https://www.amazon.de/-/en/dp/B0BS13X4Z2/?coliid=IFXEOXYZ1468C za cijenu piše -32% €535.70, za buy used je 492 eura a u ekstenziji je 509.99 da se nije ni mijenjala

to primijecujem i kod drugih proizvoda

uglavnom to pracenje cijene odredenog proizvoda je jos ok al npr jedna od stvari koje me zanimaju je stalak za popravak bicikla i kad potražim bike mount stand dobi se hrpa različitih proizvoda. volil bi da mogu saznat kad je neki dobar deal jer mi treba takav proizvod i nije mi bitan neki specifični a da idem slagati trackanje svakog pojedinačnog proizvoda je mukotrpno. uostalom u međuvremenu bi se mogli pojaviti i novi proizvodi koje nisam trackal. i tako za razne druge proizvode koje je tesko sve popratiti. je to moguce?

Svaka ce ti pokazivati "krive" cijene, a razlog je razlika u nasem PDV-u naspram njemackoga. Stavi si njemacku adresu na amazon i vidjet ces da je cijena tog karchera 509,99

16 godina
Jel zna netko jel se može reklamirati neki artikl kupljen na Amazonu. Primjer uzeo sam bežični miš prije 6-7 mjeseci koji je uredno radio do nekidan. Pretpostavljam da je imao neku garanciju još ću provjeriti. No kako ide taj povrat, gdje uopće vraćam artikl, jel ima kakav support na Amazonu kojeg mogu pitat. Naručeno sa Amazona.de.
Što nose vjetrovi sudbine nitko ne može znati.

0 0 hvala 0
11 godina
Ivanjino96 kaže..

Svaka ce ti pokazivati "krive" cijene, a razlog je razlika u nasem PDV-u naspram njemackoga. Stavi si njemacku adresu na amazon i vidjet ces da je cijena tog karchera 509,99

ako je to razlog onda je glupava aplikacija da to barem ne omogućuje podesiti u postavkama, za puno ljudi onda daje netočne podatke.. 

13 godina
sage kaže...
Jel zna netko jel se može reklamirati neki artikl kupljen na Amazonu. Primjer uzeo sam bežični miš prije 6-7 mjeseci koji je uredno radio do nekidan. Pretpostavljam da je imao neku garanciju još ću provjeriti. No kako ide taj povrat, gdje uopće vraćam artikl, jel ima kakav support na Amazonu kojeg mogu pitat. Naručeno sa Amazona.de.

2 godine.

https://www.amazon.de/-/en/gp/help/customer/display.html?nodeId=GFQYJJ5P2DA32EZW

16 godina
Ok, nekako sam uspio doći do njihove podrške ondnosno chata, poslan mi je email We’ve accepted your return request. Once we’ve received the item below, we’ll issue your refund.

Što znači sad jedino treba isprintati tu naljepnicu i poslat paket preko hr pošte preko koje sam i primio paket prvotno. Iako se spominju nešto u tim uputama povrat preko DHL-a, nije mi to jasno. Nemam pojma gdje bi mogao vratiti artikl preko DHL-a, valjda preko hr pošte vraćam artikl.
13 godina
sage kaže...
Ok, nekako sam uspio doći do njihove podrške ondnosno chata, poslan mi je email We’ve accepted your return request. Once we’ve received the item below, we’ll issue your refund.

Što znači sad jedino treba isprintati tu naljepnicu i poslat paket preko hr pošte preko koje sam i primio paket prvotno. Iako se spominju nešto u tim uputama povrat preko DHL-a, nije mi to jasno. Nemam pojma gdje bi mogao vratiti artikl preko DHL-a, valjda preko hr pošte vraćam artikl.

tako je, doneses u postu paket i taj papir (barkod) kojeg si dobio od amazona, tamo rijese sve. ovdje imas popis poslovnica.

13 godina
sage kaže...

Za jednu od dostava u 12 mjesecu mi je došla obavijest od DHL-a za preuzimanje, preuzeo je na kraju preko boxnow, jer su izgleda oni kod njih, e sad može li se vratiti preko njih ne znam.

16 godina
Vratio sam preko hr pošte, znači samo onu naljepnicu ono što oni pošalju one podatke priložio na paket i preko hr pošte sam poslao nazad. Kad stigne napraviti će mi refund tako su rekli.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice