Aliexpress - pitanja i odgovori izdvojena tema

poruka: 2.435
|
čitano: 817.062
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja
14 godina
Re: Aliexpress - pitanja i odgovori
DarK.xy kaže...

Isprike svima.. otkrio sam u čemu je problem.. taj dan je došao paket iz Kine i paket iz Španjolske.. Izgleda da su carinili paket iz Španjolske (Canary Islands) što me totalno zbunilo jer je Španjolska u EU, no ispada da Tenereife i Kanarski otoci imaju posebne carinske regulacije :/

eee, prodavač te zavaljo - zaobišo Ali centre u Mađarskoj i Nizozmskoj u kojima se obavlja carinjenje, a sad od njega traži da vrati barem porez koji ti je naplaćen... onih 2,5€ možeš bataliti.

4 mjeseca
Aliexpress - pitanja i odgovori

A šta AE shere sa refundom? Imam 2 refunda koja su prošla ( oštećena roba došla) - AE priznaje refund, seller je dao adresu za povrat i sad mi piše da ću dobiti povrat novca tek kad seller potvrdi da je primio oštećene pakete od mene.. Vrijednosti su 2,35€ i 5,43€  a pi HP pošti ispadne cijena slanja u Kinu preko 30€.. i da je moguće da neću dobiti kompletan iznos moje poštarine vraćen, već samo dio i to u obliku AE kupona... 

Kakve su to cake? AE ima samo onog robota za chat, i tamo se apsolutno ništa neda riješit jer su to unaprijed napisane sheme

0 0 hvala 0
9 godina
Aliexpress - pitanja i odgovori

Ja ili imam srece ili nez... Svaki put mi paketi idu prek mađara i nikad nista ne moram platit, sad evo 2x IEM u vrijednosti 45$ i opet ide preko mađara, jos sam ne znam dal ide preko HPa ili GLSa, ak je prek HPa javim dal budu carinili posiljku iz mađarske...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
hahhaajaads kaže...

Ja ili imam srece ili nez... Svaki put mi paketi idu prek mađara i nikad nista ne moram platit, sad evo 2x IEM u vrijednosti 45$ i opet ide preko mađara, jos sam ne znam dal ide preko HPa ili GLSa, ak je prek HPa javim dal budu carinili posiljku iz mađarske...

meni eto zadnjih tjedan dana došla dva paketa preko NL i jedan preko HU - poštar doneo i na nijedan se ništa nije platilo.

Poruka je uređivana zadnji put jučer u 18:12 (Gnjavator).
9 godina
Gnjavator kaže...
hahhaajaads kaže...

meni eto zadnjih tjedan dana došla dva paketa preko NL i jedan preko HU - poštar doneo i na nijedan se ništa nije platilo.

NL ali kina i nije se naplatilo ? Ajd da i to prolazi, to se inace uvijek naplacivalo... Problem jos uvijek sta HP jako sporo to dostavlja iako nisam daleko od poste, znaci sad evo iz kine do hr dodje za 8 dana, ali brate mili iz HR do moje adrese bar 3 tjedna, dok GLS zvoni drugi dan.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice