STEAM-trading games

poruka: 3
|
čitano: 1.416
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
offline
STEAM-trading games

Pozz,napravio sam ovu temu iz razloga sto nisam nasao na BUG forumu nigdje slicniju temu.Ova tema bi se odnosila,samo na trading igara,koje su pod popustom i koje se dobivaju kroz pravljenja badgeva.Pa ja cu prvi staviti,pa ako nekoga zanima,dobro ce doci i meni i nama... :)

Isto tako,da nebi bilo zabune oko toga,da li je igra trejdana ili sl,molio bih da se offer salje u private message,tako da se nebi previse spammala tema i da se svi izgubimo u njoj.A kada se napravi trejd,bilo bi dobro,da se oznaci sa tipkom HVALA,tako da ljudi znaju da je igra otisla u necije ruke.

 

Imam igru KnightShift 90%popusta traje do 3.4:12:17 min...STEAM PROFIL duskobusko007

 

Ako nekoga zanima igra,molio bih da mi da nekakv offer,za koju igru bi se mjenjao u privatnoj poruci.

 

Nadam se da ce moderatori dopustiti ovoj temi da zazivi i da se svi lakse snadjemo oko trejdanja igara.Ako imate jos neke prijedloge,kako bi mogli poboljsati kvalitetu koristenja ove teme,slobodno dajte.Hvala.

 

Poruka je uređivana zadnji put čet 20.3.2014 12:26 (Endymon).
Moj PC  
0 3 hvala 0
15 godina
offline
STEAM-trading games

Nemoj se ljutit, ali po meni nema potrebe otvaranje teme, jer već ima otvorenih tema namjenjenih za razjmenu igara: Razmjena i poklanjanje igara, Steam trade..

Moj PC  
5 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
offline
STEAM-trading games

dobro si ti to zamislio sa tom novom temom, baš nam fale nove teme za žicanje igara i za mjenjanje svega i svačega...samo si ti već malo falio u uvodnom postu...nazvao si temu STEAM-trading games sa naglaskom na GAMES i odma u prvom postu pokušavaš zamijenit kupon za popust....

 
3 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice