Uskoro dolazi novi HP Reverb
Posto se spominje Valve, ako zamijene WMR sa SteamVR-om, to bi moglo biti jako zanimljivo rjesenje. Potencijalno moj slijedeci headset posto ga vise manje samo koristim za DCS, a trenutni HP Reverb je jako hvaljen za tu primjenu.
Uskoro dolazi novi HP Reverb
Posto se spominje Valve, ako zamijene WMR sa SteamVR-om, to bi moglo biti jako zanimljivo rjesenje. Potencijalno moj slijedeci headset posto ga vise manje samo koristim za DCS, a trenutni HP Reverb je jako hvaljen za tu primjenu.
Moguće da prelaze na steamVR jer MS ne ažurira wmr dio već neko vrijeme. Reverb ima bijesnu rezoluciju i sigurno je najbolji za simulacije.
Vidim sad da je apple u novi ipad pro ugradio mini lidar za AR aplikacije. Ne vidim neki razlog da ne ugrade isti tech, u kombinaciji s kamerama, u neki od sljedećih headseta s inside-out trackingom. Sigurno bi pomoglo s referencama u prostoru i pratnji ruku.
postoji i 60ghz addon za vive pro.
postoji i 60ghz addon za vive pro.
Jep, frend ga ima na običnom vive-u. Radi stvarno dobro, uz neke nebitne problematične sitnice. Koristi se wigig pcie kartica sa usmjerenom antenom na produžnom kabelu. Mana je cijena od preko 3k kn samo za taj setić + kompletna masa vive-a/pro-a zajedno s time na glavi. Bez obzira na to, opet te kaći potreba za skupim steam vr lighthouse senzorima (cca 150€ komad, a 2 ti trebaju.
Imam dojam da je G man u Alyx-u nešto mekši nego u prijašnjim HL igrama. Kao da više nije ozbiljan
Imam dojam da je G man u Alyx-u nešto mekši nego u prijašnjim HL igrama. Kao da više nije ozbiljan
ja ga još nisam sreo ...
Ja još nisam ni upalio igru. Pogledao kraj na yt-u. Nisam mogao čekati.
Ja još nisam ni upalio igru. Pogledao kraj na yt-u. Nisam mogao čekati.
nemoooooj ... ))) ja sam valjda na pola .... uživam polako u prvom prolazu, meni je pregenijalna ....
Bug mora pod hitno poradit na mobilnom forumu. Nema edita, nema citiranja...
Ima edit, ali samo ako si napisao poruku na mobilnom.
*ostanidoma, štaš s mobitelom tipkat ak si doma ))))
ovo nisam znao da je moguće ....
In fact, more Steam users are rigging their PlayStation VR using third-party drivers to work with PC VR- roughly 1 in 200 SteamVR users. This is achieved with drivers like Trinus or iVRy. But unless you’re just using it for cockpit games, you’ll also need a third party tracking service such as PSMoveService or Driver4VR. Keep in mind the quality of tracking often won’t be as good as on a PlayStation 4.
Baš sam probao svoj PlayStation VR na PCu i donekle radi. S Trinusom ga nisam uspio natjerati da radi, ali s iVRy radi. Project cars 2 radi, samo ružno izgleda, dosta lošije nego gran turismo recimo. Elite dangerus super radi i super izgleda u VR-u, jedino je tekst malo teže čitati zbog niske rezolucije. Probao sam još pokrenuti i Dirt rally 2.0 ali nije htjelo. Pa eto, ako se nema bolje i PSVR može poslužiti.
dozvoljava )...
quest je odličan komad hw-a. I standalone radi odlično, ali s linkom je to druga stvar. Meni je i dalje bolji klasičan rift cv1 za dulje sesije, jer je quest pretežak i ima limitirano praćenje ruku. Sad kad je stigao echo vr na njega, baš me zanima kako su riješili postisnike kad su ruke iza tjela dulje od par sekundi.
Btw, današnji oculus beta update na kompu je omogućio da oculus link radi s
. 2.0, 3.0, svejedno. Radi i onaj koji dođe tvornički s njim.quest je odličan komad hw-a. I standalone radi odlično, ali s linkom je to druga stvar. Meni je i dalje bolji klasičan rift cv1 za dulje sesije, jer je quest pretežak i ima limitirano praćenje ruku. Sad kad je stigao echo vr na njega, baš me zanima kako su riješili postisnike kad su ruke iza tjela dulje od par sekundi.
. 2.0, 3.0, svejedno. Radi i onaj koji dođe tvornički s njim.Kako to radi preko 2.0 sa 480mbps bandwitha? Neka kompresija ili?
quest je odličan komad hw-a. I standalone radi odlično, ali s linkom je to druga stvar. Meni je i dalje bolji klasičan rift cv1 za dulje sesije, jer je quest pretežak i ima limitirano praćenje ruku. Sad kad je stigao echo vr na njega, baš me zanima kako su riješili postisnike kad su ruke iza tjela dulje od par sekundi.
. 2.0, 3.0, svejedno. Radi i onaj koji dođe tvornički s njim.Kako to radi preko 2.0 sa 480mbps bandwitha? Neka kompresija ili?
Očito mu je za takav stream dovoljno. đutuberi koji su testirali, kažu da razliku nisu primjetili. Pa lako kolega iz teme isproba sa kablom za punjenje koji je stigao s questom i javi nam rezultate. Razlika je moguće samo u tome da se quest neće puniti dok igra, dok kroz usb c 3.0/1, to može.
Jucer je najavljen HP Reverb G2
Virtual Reality Oasis je dao svoja misljenja nakon presice koju je HP organizirao. Trenutno sam jako zainteresiran za njega jer donosi neka poboljsanja kao mehanicko namjestanje IPD-a i navodno nove LCD panele pa bi barem meni to bio fini upgrade s Rift S-a, a ne moram placati cijenu Indexa.
Trenutno je preorder moguc jedino u USofA uz cijenu od $600. Tijekom iduceg mjeseca bi preorderi trebali biti moguci u ostatku svijeta, a isporuka se najavljuje za jesen ove godine.
Ekipa,
kupio bih si jedan headset, rabljeni naravno.
Imam par opcija, no medutim ne znam sto da odaberem.
Prvenstveno me zanima sim racing ali bih igrao i druge igre cist oda se izgustam malo.
HW mi nije problem mislim da 1080ti to moze prezvakati.
Imate li preporuku, jel Samsung Odyssey plus dovoljno dobar u odnosu na Oculus, Lenovo Explorer ili HTC Vive?
Hvala