cs:go je 11 eura na steamu. za bitcoine ću kupiti steam wallet code od 20 dolara i uzeti igru
strpi se tjedan dana!!! biti ce ti igra najverojatnije 2€
jel ti gataš iz graha pa znaš šta će se desiti?
cs:go je 11 eura na steamu. za bitcoine ću kupiti steam wallet code od 20 dolara i uzeti igru
da... nije grah ,drugo povrce xd
bilo se priclao da ce na popust zbog ovog velikog turnira sto pocinje slejdeci tjedan ili ovaj..
to se rpica vec 2 mjeseca.. nisam siguran ,ali mislim a bi se to moglo dogodiit jer sada na summer salu je bio najvise 50 % snizen..
bilo se priclao da ce na popust zbog ovog velikog turnira sto pocinje slejdeci tjedan ili ovaj..
to se rpica vec 2 mjeseca.. nisam siguran ,ali mislim a bi se to moglo dogodiit jer sada na summer salu je bio najvise 50 % snizen..
držim te za riječ
btw ja sam uz pomoć hola unblockera pristupio stranici humble store, postavio sam ameriku kao zemlju i sve cijene su mi bile u dolarima i osim toga ima više opcija za plaćanje nego u europi a čak je podržan i bitcoin, tako da tko želi neka proba do kraja završiti kupnju, ja nisam jer još uvijek nevidim ništa zanimljivo
držim te za riječ
btw ja sam uz pomoć hola unblockera pristupio stranici humble store, postavio sam ameriku kao zemlju i sve cijene su mi bile u dolarima i osim toga ima više opcija za plaćanje nego u europi a čak je podržan i bitcoin, tako da tko želi neka proba do kraja završiti kupnju, ja nisam jer još uvijek nevidim ništa zanimljivo
Ako bude netko kupovao neka obavezno javi da znamo dali ga još možemo kupiti.
držim te za riječ
Ako bude netko kupovao neka obavezno javi da znamo dali ga još možemo kupiti.
Evo slika kao dokaz. To sam frendu bio uzeo samo Hitman: Contracts preko HB Storea koristeci ne Hola Unblocker vec TunnelBear :) I da radi, samo da se zna :)
Da li ja mogu nekoliko puta prebacivat stellare na justcoin i onda u bitcoin ili cekam sve pa onda sve odjednom?
Da li ja mogu nekoliko puta prebacivat stellare na justcoin i onda u bitcoin ili cekam sve pa onda sve odjednom?
mozes koliko hoces puta.. to ti je kao obicno lsanje stellara..
Today was a good day.
Zaradio 60 dolara
Today was a good day.
Zaradio 60 dolara
Dobio si bonuse, ili si napravio 30ak fakeacc? :D
Cestitam usput :D
Today was a good day.
Zaradio 60 dolara
Dobio si bonuse, ili si napravio 30ak fakeacc? :D
Cestitam usput :D
Posjetio sam jedan gaming forum gdje sam prije bio admin pa sam zamolio par ljudi za uslugu
I još sam od svih dobio usere i lozinke tak da ak dođe još onih 3500 bodova, odo na more
čestitam haha
Ima li itko ovdje tko je mislio ostaviti stellare, a ne ih odmah mijenjati.
Imam osječaj da bi im vrijednost mogla porasti...
http://dispenser.tf/ Malo zajebancije i pokušavanja, ali radi!
http://www.cjs-cdkeys.com/ za sad izgubio 17$ i više.. kontakriam ih pa da vidimo..
A sad sam dobio igricu, ali više mi ne treba jer sam nabavio :( pitao sam ih dali mogu zamjeniti ili da mi vrate novac, ako ništa budem trejdao :|
Ja planiram ostaviti neku siću... oko 4500...
Danas sam presjedio cijeli dan i upratio da je cijena već rasla, ali sitno. Ipak i ako izgubim, nisam uložio ništa. Znate i sami šta se desilo sa BitCoinom, ako se ne varam cijena je išla i do 900$ za jedan. Evo mog zapažanja u nešto više od sat vremena:
225 000 STR = 1 BTC = 436 €
221 409 STR = 1 BTC = 436 €
218 000 STR = 1 BTC = 436 €
195 000 STR = 1 BTC = 436 €
228 370 STR = 1 BTC = 436 €
Kada bi išla cijena na bar 250 STR = 1 BTC ja bih bio dobar 7848 €što nije mala para, vrijedi i kada bi čekao i godinu/dvije da se to desi. Ipak je to i 28 nečijih plata u BiH.
ček samo malo, ti misliš da je to riječ o 250 str = 1 btc??? e nije lol
250 000 str= 1 btc
fale ti 3 nule iza hehehehe
ček samo malo, ti misliš da je to riječ o 250 str = 1 btc??? e nije lol
250 000 str= 1 btc
fale ti 3 nule iza hehehehe
Gubiš se care, ajde pročitaj post ponovo. Post je čisto predviđanje, sada jeste 228 000 (da budemo precizni), ali ko zna šta se može desiti za nekoliko sedmica. Ponavljam ponovo, svi znamo šta se desilo sa BitCoinom, tj. kako je jednostavno "eksplodirala" cijena na tržištu.
on misli ovo što je rekao, znači da čeka godinu dana da poraste vrijednost stellara kako bi ih onda prodao za bitcoinse
koliko znam bitcoin je bio preko soma eura. sada je pao na pola toga. iskreno sumnjam da će se to dogoditi opet
a kažeš da ćeš ostaviti cca 4500. kako će to prerasti u čak 250 000?
da li vam rade novi fb racuni,il to obavljate sa starijima,koliko fb racuna treba imati da se dobije npr 20$ uzeo bih od toga WoW
da li vam rade novi fb racuni,il to obavljate sa starijima,koliko fb racuna treba imati da se dobije npr 20$ uzeo bih od toga WoW
FB račun mora biti stariji od 31. srpnja i imati najmanje 1 sliku, a što se tiče preračunavanja klikni ovdje
8 accounta mi čeka 3500. svi su stariji od 31. srpnja. probao sam raditi nove ali ih detektira kao spam
novi ne rade i neće radit...
Napravio sam 2 racuna i na oba imam 0 Stellara a mailove sam potvrdio i povezao se sa facebook racunima (pravim) zna neko u cemu je caka?
Napravio sam 2 racuna i na oba imam 0 Stellara a mailove sam potvrdio i povezao se sa facebook racunima (pravim) zna neko u cemu je caka?
Jesi li kliknuo ono "Claim now"?
Jesi li kliknuo ono "Claim now"?
Da jesam.
i kod mene nema da dolaze stelleri,valjda ce doci
e ovo je čudno. navodno već ima 239 tisuća provjerenih facebook računa i samo 12 553 accountova koji čekaju 3500 stellara.
jesu svi ti provjereni facebook account-ovi već dobili 3500 stellara? ima ljudi koji čekaju na njih već 5 dana, neki od nas 2, 3 itd. znači mi se ubrajamo u ovih 12 553 koji čekaju. ali kako je ovih 226.5k accountova odabrano i primilo stellare? to sve ide random izgleda i nema nikakve veze prije koliko vremena se netko registrirao i obavio provjere