Za sve koji vec nemaju Wichera 3:
1. Kupi Witchera na Steamu
2. Uzmi besplatnu kopiju na Gog galaxy
3. Refundaj Witchera na Steamu
Kad vec ne zele da ljudi kupe igru za 5 eura (za sto oni dobiju cca 13 eura), zasto ne uzeti besplatno?
Za sve koji vec nemaju Wichera 3:
1. Kupi Witchera na Steamu
2. Uzmi besplatnu kopiju na Gog galaxy
3. Refundaj Witchera na Steamu
Kad vec ne zele da ljudi kupe igru za 5 eura (za sto oni dobiju cca 13 eura), zasto ne uzeti besplatno?
Jack Sparrow vidiš da hoće, i budu
Ja sam si mislio gle 5 novih strana besplatnih igara, a kad ono oni spamaju glavnu temu s bezvezarijama umjesto ovdje
Odlucio sam se za opciju utaje poreza i dogodilo se to da me izaslo 20% jeftinije...
Moras koristit VPN
Ja sam kupio sa Hoxx VPN Proxy
Pozdrav!
Evo kratak tutorial za kupovinu Cyberpunk 2077 na balkanski način (nisam ja izmislio samo sam to upakirao u kompaktan post):
Na crome instalirate zenmate proširenje (za mail https://getnada.com/), nakon toga upalite na Rusiju. Logirate se na https://www.gog.com/.
Odaberite cyberpunk pisat će da je 1999RUB (cca 170kn) - dodajte u košaricu i odite na završavanje kupnje (ja sam koristio Revolut + Paypal).
Jel trebam pravit ruski acc ili mogu sa svojim se na ruski prijaviti?
Radi stranica ok, a i skida punom brzinom, nije baš neka navala.
Nego, zanima me kako su smislili ovu glupost: instalirao sam Epic, dodao igru. Zatim okrenuo instalaciju te mi je zahtjevalo da skinem Origin. Ok, skinuo Origin, pustio da se instalira, ugasio Epic.
Instaliralo se nekih 20%, dovoljno da se igra određeni mod igre - super, idem isprobati. Pokrenem igru, međutim prvo se mora Epic pokrenuti pa se tek onda pali igra. A nakon toga, mogu Epic valjda i zatvoriti, igra će normalno raditi, samo se, eto, pokrene Epic.
Znam da se poklonjenom konju ne gleda u zube, al wtf.
Vi se bas iz petnih zila trudite odrzavati ovu propalu i beskorisnu temu na zivotu. Isto je bilo i sa elite i sa gta i sa...
Zasto bi epic uopce darovao, odnosno kupovao nam igre, ako ne trebamo njegov launcer da ih igramo ? Aj da mi neko objasni taj "mentalni sklop razmisljanja" pa da mogu na miru zivjeti.
Ali kada smo vec zapeli. Eto ja palim nocas lotro preko steam-a. Ugasim steam i woooow. Ugasio se i lotro. Zasto trebam steam za lotro pa sada kada lotro ima svoj launcher i jos je k tome svo vrijeme f2p? Kao da ste iz djungle ispali pa se cudite.