Grand Theft Auto (GTA VI) - Rasprava

poruka: 578
|
čitano: 220.050
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto VI
5 godina
suspendiran
Re: Grand Theft Auto (GTA VI) - Rasprava
Streetpunk kaže...

BORO ti si lud sa tom NEVVIDIMJA i TELCEM , kaj ti misliš da se na AMDu nemre igrati?

BN na 4K gotovo da ne postoji...

naravno da postoji ako imas preslab cpu, pogotovo kad u igrama smanjis detalje i stavis mu neki upscaler, ja sam na 4k vec 10+ godina tj od kad je izasao gta 5daj procitajte nekaj ak vec nemate iskustva.

Poruka je uređivana zadnji put sub 29.8.2026 15:39 (Boris grozni).
5 godina
Streetpunk kaže...
BioZZG kaže...
Boris grozni kaže...
Streetpunk kaže...

Po meni 60 FPSa če doći na PS5 Pro ali kasnije, jer AMD i SONY sada rade na FSR4 kao evolucija PSSR i igre će moći bit upscalane i fps boost BEZ patcheva kad stigne FSR 4 na PS5 PRO.

Pa nemozes dobiti boost ako je gpu u Bn, taj procesor u Ps-u sigurno nema snage za to. fsr4 ne radi dobro na PC kamoli na Ps-u

Možda samo u tvojoj glavi.

Ja za razliku od tebe znam šta pričam.

Znaš ti k****, jedino kaj ti znaš je offtopičarit dok ne popiješ hlađenje.

5 godina
suspendiran

BioZZG  šta bi? nije valjda da te nazivciralo sto ce ti novi gta6 ici 30fpsa?

Moj PC  
0 0 hvala 0
5 godina
Boris grozni kaže...

FYI, čekam PC verziju genijalče, dovoljno je da pročitaš prošlu stranicu pa bi znao, ali ni za to nisi sposoban.

EDIT: Streetpunk moji upisi idu prema genijalcu, al skužio si

Poruka je uređivana zadnji put sub 29.8.2026 16:06 (BioZZG).
17 godina

Pozdrav ekipa. Možda je glupo pitanje, ali da li će se moć spojit miš i tipkovnica na ps5 pro i igrati gta VI, ili će trebat neki poseban adapter za to?

0 0 hvala 0
11 godina
ivan7 kaže...

Pozdrav ekipa. Možda je glupo pitanje, ali da li će se moć spojit miš i tipkovnica na ps5 pro i igrati gta VI, ili će trebat neki poseban adapter za to?

Čisto sumnjam da će biti moguće, barem u startu. Rockstar mora sam to omogučiti unutar igre u što ne vjerujem da će se dogoditi

14 godina
BioZZG kaže...
Boris grozni kaže...

FYI, čekam PC verziju genijalče, dovoljno je da pročitaš prošlu stranicu pa bi znao, ali ni za to nisi sposoban.

Pa da na PCu igras u 35-40fpsa.

http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&page=24
5 godina
SimeKZ kaže...
BioZZG kaže...
Boris grozni kaže...

Pa da na PCu igras u 35-40fpsa.

s 9070XT, nadaj se 

14 godina
Ako kupim Ultimate verziju i dijelim je s prijateljem (dva odvojena računa) preko PS Console sharinga.

Hoćemo li obojica imati ove stvari koje su uključene u ultimate verziju ili samo onaj preko čijeg je računa kupljena igra?

0 0 hvala 0
11 godina
Majesty kaže...
Ako kupim Ultimate verziju i dijelim je s prijateljem (dva odvojena računa) preko PS Console sharinga.

Hoćemo li obojica imati ove stvari koje su uključene u ultimate verziju ili samo onaj preko čijeg je računa kupljena igra?

Mislim da bi trebali imati sve isto... Ali ne možete oboje igrati istovremeno 

Edit.... Hmmm Google kaže da se može istovremeno igrati ista igra na 2 konzole preko sharing. Zanimljivo 😁

Poruka je uređivana zadnji put ned 30.8.2026 11:48 (Skullscar1989).
17 godina
Skullscar1989 kaže...
Majesty kaže...

Mislim da bi trebali imati sve isto... Ali ne možete oboje igrati istovremeno 

Edit.... Hmmm Google kaže da se može istovremeno igrati ista igra na 2 konzole preko sharing. Zanimljivo 😁

uvijek mogu oboje igrat, jedan igra na svom racunu na kojem je igra kupljena, a jedan s bilo kojim racunom na konzoli koja je stavljena kao primarna za taj racun. ja i frendovi godinama tako dijelimo neke igre.

14 godina
Majesty kaže...

Samo racun na kojoj je aktivirana licenca bude imal stvari iz ultimate.

http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&page=24
16 godina

dvije stvari:

1. sta nije podrzana tipkovnica i mouse? nije valjda da se moram uciti pucati na joysticku :(

2. sta je taj sharing? kupi se 1 igra i dijeli? na koji princip? instalira se na oba i ukuca isti kod? to igre dopustaju?

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
Pod 2, da. Spojiš se svojim acc-om kod frenda i on sa tvojeg acc-a može kod sebe igrati igre koje si ti kupio. Guglaj.
Dvije su stvari beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran - Einstein
2 godine
RuskeGTT kaže...

1. sta nije podrzana tipkovnica i mouse? nije valjda da se moram uciti pucati na joysticku :(

Moraš, osnova igranja konzole je da igraš s kontrolerom.

Ni prošle GTA igre nisu podržavale miš i tipkovnicu pa je mala šansa da će i ova.

16 godina
Pero Dinamit kaže...
Pod 2, da. Spojiš se svojim acc-om kod frenda i on sa tvojeg acc-a može kod sebe igrati igre koje si ti kupio. Guglaj.

da li onda prelazite igru skupa, 1 po 1? ili svako ima svoj save game, tj story odvojen

4 godine
RuskeGTT kaže...
Pero Dinamit kaže...

da li onda prelazite igru skupa, 1 po 1? ili svako ima svoj save game, tj story odvojen

Oba igraju s jednom licencom na dvije konzole i na dva racuna, sve je odvojeno, mogu cak skupa i online igrati (nije kao sharing na pcu). 

4 godine
Pero Dinamit kaže...

Nije tako nego jedan aktivira, da sifru i email svog accounta prijatelju, taj prijatelj aktivira konzolu kao primary. Prijatelj igra sa svog racuna, ti sa svog, licenca od igrice je aktivirana na tvom racunu (prijatelj samo posuduje odnosno koristi trik da je njegova konzola 'primarna').

5 godina

Upravo sam isprobao Samsung game motion plus na 65S85F, radi skroz solidno, gta v u fidelity na 30fps i to ukljuceno daje solidnu fluidnost bez primjetne latencije i artefakata. Blur Reduction 0 i Judder Reduction 10, nije bas kao 60fps, ali kao nekih 45-50fps reklo bi se, puno igrivije.

Također napravio sam preorder osnovne verzije za 70eura, sve sljaka, tako sam iskoristio 1mj gta + da isprobam gore navedeno. Sve u svemu slim ce posluziti dok ne dode za pc, zato nisam uzimao jacu verziju igre, doslovno me zanima samo story mode, moram nesto i za pc ultimate god expirience ostaviti.

Evo kako: kupio gift card preko gameboost stranice, dakle 80eur za 70 eur, na checkoutu koristio kod za popust GGDEALS7, dobio kod kroz par minuta, redeem bez problema i napravio preorder.

https://gameboost.com/hr/gift-cards/playstation/croatia/80-eur

https://www.youtube.com/@mega0nyt
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

možda je malo previse staviti Judder Reduction 10, nisi primjetio ghosting na bržim pokretima, ja imam s90f i primjeti se.

5 godina
Joky007 kaže...

možda je malo previse staviti Judder Reduction 10, nisi primjetio ghosting na bržim pokretima, ja imam s90f i primjeti se.

Ja nisam primijetio, doduse odigrao sam samo prologue, moguce kad dodu zahtjevnije scene da bude gore?

https://www.youtube.com/@mega0nyt
15 godina

5 0 hvala 3
17 godina
Mmmmm želim ovo
...potpis nije potreban...
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina

ja bas narucio ps5 pro sa 2 joysticka dan prije objave ovih joysticka...

uzeo valjda jednog od zadnjih primjerka u evropi po 900 eur, drugi dan odmah cijena skocila na 1100, pa dan iza toga na 1200...a gledam oko sebe sve tako 1100-1200 i vise eura...kaos...

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Kako Sony trlja ruke. Ja sam prošlu subotu uzeo PS5 Pro u Pevexu, davali su 20% povodom rođendana njihove aplikacije. Platio sam ga 848€, pa sam ajmo reć u minusu 200€ u odnosu na cijenu od prije 2 mj. Jedva čekam vidjet kako će se cijene vratit u normalu(cca 650€) par tjedana nakon izlaska GTA VI.

Baš me zanima na koliko će se FPS-a vrtjet igrica na PS5 Pro.
Poruka je uređivana zadnji put sub 5.9.2026 17:02 (playjob).
Moj PC  
0 0 hvala 0
4 godine
playjob kaže...
Kako Sony trlja ruke. Ja sam prošlu subotu uzeo PS5 Pro u Pevexu, davali su 20% povodom rođendana njihove aplikacije. Platio sam ga 848€, pa sam ajmo reć u minusu 200€ u odnosu na cijenu od prije 2 mj. Jedva čekam vidjet kako će se cijene vratit u normalu(cca 650€) par tjedana nakon izlaska GTA VI.

Baš me zanima na koliko će se FPS-a vrtjet igrica na PS5 Pro.

Nisi u minusu. A i cijene nece pasti (kao sto nikad ne padaju, novo normalno). 

Najbolja cijena koju sam vidio za PS5 pro je bilo na ekupi na neki dupli popust za 690 eura tamo krajem 2024. 

16 godina

past ce cijena ne :D

i nisi u minusu, nego u plusu 300-400 eura...

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina

Pro 1000 eura kod nas najjeftiniji!!  jbt ja sam svoj platio 3 mjeseca nakon izlaska 730 eura i još konto kak sam mogo pričekat još malo pa uzet za 650 po koliko su išli na e-kupi nedugo nakon što sam ja svoj kupio, stvarno nisu normalni.

Al će se prodavati po duplo nižoj cijeni kada GTA 6 bude i na Pro radio u 30 fps-a, a nigdje još potvrde da će raditi na više. 

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.9.2026 12:22 (lobotomac90).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina

novom nece cijena silaziti sigurno...

ja svoj uzeo zadnji za 900, sad su 1200+ svugdje oko mene (nizozemska, njemacka, belgija, francuska)

pa kad izade za komp, prodajem ga za dobre pare (1000+) i upgrejdam komp, dok cete vi na kompu tek tad pocet ga igrat...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Ma kako da ne, besplatno će dijeliti najjaču konzolu na tržištu jer su ju valjda svi neuki čobani kupili samo zbog GTA VI (a na kojem će 99% imati barem neki benefit, a o gro igara da ne pričamo).

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto VI
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice