Trailer Goat Simulator je sadržavao djelić GTA VI gameplay koji je nažalost uklonjen od strane t2
Goat Simulator 3 Ad Gets in Trouble for Using Leaked GTA 6 Footage
Na TT su se pojavili hrpa video materijala gdje se navodi kako će 23.11.2023. biti izlazak GTA 6
e sad dali je to istina ili laž....
Ali osobno sam mišljenja kako se razvoj "ubrzao" od kada je bilo problema s hakiranjem pa mi se 2023. čini kao realna godina za igranje GTA 6
Na TT su se pojavili hrpa video materijala gdje se navodi kako će 23.11.2023. biti izlazak GTA 6
e sad dali je to istina ili laž....
Ali osobno sam mišljenja kako se razvoj "ubrzao" od kada je bilo problema s hakiranjem pa mi se 2023. čini kao realna godina za igranje GTA 6
2023? Tako veliki projekt da nije još niti službeno najavljen niti sa teaser trailerom a misliš da će izaći kroz godinu dana? Prije 2025. ga nećemo vidjeti.

Možda. Ali čak i da najave neće izaći kroz godinu dana. Tako veliki projekti žive na hajpu i marketingu. Nakon najave oni će izbaciti teaser trailer pa mjesecima ništa, pa knd a novi trailer i tako par puta. Nije to indie igra koja izlazi par mjeseci nakon najave.

GTA VI će pomesti konkurencije kada izađe
Da, svakih 10 godina upalim pc, izigram novi gta i onda ugasim na daljnjih 10 godina, jer je konkurencija ionako pometena
Biti će drlog namjenjen dječurliji.
Zadnji dobar gta je 4, već na petici se vidjelo podilaženje masama gdje je vožnja auta toliko arkadna da se gubi svaki smisao, a i priča je pala u drugi plan.
A najveći problem je woke kultura i politička korektnost koja se najbolje vidi na remaster verziji, tkz GTA defintive edition.
Uklonili su hrpu dijaloga, scena i radio postaja gdje se nekog "vrijeđa", pa ne sumnjam da ce i GTA 6 biti na tom tragu.
GTA bez bandi, crnaca kriminalaca, geta, mafije, kurvi, stereotipa... Tako nekako vidim novu verziju, a ne sumnjam da će nam za glavnog lika ponuditi i neku LGTB osobu i da će tu agendu gurati i tokom igre.
Tako da, radije igram starije verzije...

I dalju su miljama ispred gta 5... Sve redom.
I ne pričam o realizmu/simulaciji niti se to traži, nego o zabavi u vožnji koja kod gta 5 ne postoji.
Zabavnije mi vozit skuter u vice city nego bugatti u gta 5.
Auti u gta 5 se ponašaju kao da igram crazy taxi, u prijašnjim dijelovima je to bilo puno puno bolje.
Koju točno konkurenciju? Dugo nije bilo nekog pravog '' GTA Klona '' il '' GTA killer '' igre.
Zadnje šta mi pada napamet je ono smeće od Saints Rowa šta je nedavno izašlo koje uopće nije vrijedno spomena.
Koju točno konkurenciju? Dugo nije bilo nekog pravog '' GTA Klona '' il '' GTA killer '' igre.
Zadnje šta mi pada napamet je ono smeće od Saints Rowa šta je nedavno izašlo koje uopće nije vrijedno spomena.
Mislio sam na sve igre koje će izaći kada i GTA VI pošto će tada GTA VI sigurno osvojiti GOTY