EA Sports FC 27

poruka: 56
|
čitano: 8.666
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
EA Sports FC 27

Vrijeme je za novu igru. Predstavljen je FC27 s pomiješanim osjećajima igrača. Šokirani smo cijenom, ako cijena uopće više može šokirati. Predstavljena je nova verzija igre Ultimate plus koji će koštati nevjerojatnih 159,99 eura. Tu je i Standardna verzija igre kao i Ultimate verzija igre.

1. Standard Edition (79,99 €)Osnovna igra (izlazi 25. rujna). Zvijezda s naslovnice na posudbi u Ultimate Teamu (za 10 utakmica).1 Ambasador po izboru na posudbi (za 10 utakmica). 3 ikone/heroja za mod karijere. 5-Star Coach i Youth Scout za mod karijere. Dodatni utor za PlayStyles u Clubs modu.

2. Ultimate Edition (119,99 €)Uključuje sve Standard bonuse. 7 dana ranijeg pristupa (igranje već od 18. rujna). 6.000 FC bodova (FC Points). 1x Premium Season Pass za prvu sezonu. Dodatni utor za evoluciju (Evolution Slot). Ekskluzivni kozmetički dodaci za novi mod The Grounds.

3. Ultimate Plus Edition (159,99 €) – Dostupno samo do 31. kolovoza. Uključuje sve Standard i Ultimate bonuse. Ukupno 10.000 FC bodova (umjesto 6.000). Premium Season Pass za prvih 5 sezona (umjesto samo prve). 85+ International Icon paket. 1 od 5 FUT Direct Player Pick (izbor igrača). Hall of Fame igrački paket i ekskluzivne ikone za karijeru.

EA Sports FC 27 stiže 25. 9. na PC, PlayStation 4 i 5, Xbox One i Series te Nintendo Switch 1 i 2.

Link s više informacija:

https://www.hcl.hr/vijest/ea-sports-fc-27-uvodi-nogometnu-kosarku-i-niz-drugih-ludosti-241767/

Poruka je uređivana zadnji put pon 27.7.2026 18:22 (movie).
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
EA Sports FC 27

EA SPORTS FC 27 | Official Reveal Trailer

Poruka je uređivana zadnji put pon 27.7.2026 18:22 (movie).
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
EA Sports FC 27
Procurio je i prvi rating neke momčadi, naravno Real.
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
EA Sports FC 27
Yamal u FC27
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
EA Sports FC 27
Uvijek mi je ok poslušati NickRTFM-a. Njegov pogled na ono što je EA predstavio u FC27

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
EA Sports FC 26

Smeće. Ko napravi pre-order nek si puca u glavu.

You don't choose to be a Liverpool fan. You get chosen.
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
EA Sports FC 26

Ovo kaj rade tamo od FIFAe 19 je suludo. Napraviti preorder je teski idiotizam.

http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&page=24
Moj PC  
1 0 hvala 0
18 godina
Re: EA Sports FC 27
SimeKZ kaže...

Šime, imaš 10% popusta kao stari igrač.  

Poruka je uređivana zadnji put pon 27.7.2026 19:03 (movie).
18 godina
EA Sports FC 27

EA FC 27 Deep Dive Dates

29th July - Gameplay 🎮
31st July - Career Mode 👔
2nd August - Ultimate Team 🔥
4th August - FC The Grounds 🏟️
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
movie kaže...
SimeKZ kaže...

Nemam uopce force u sebi da igram. Nikakav povod da igram.

Znas ono igram GranTurismo pa ako sjebem ja sam kriv, ako me netko pokupi on je kriv.

Al' u ovoj igri tog nema. Nemam uopce imperativ igrat, ako i imam... to je prvih mjesec dana.

18 godina
EA Sports FC 27
Kakvi genijalci, skidam kapu! Najskuplje izdanje EA Sports FC 27 trenutno je traženije od GTA VI

"Kada je Rockstar Games prošloga mjeseca službeno pokrenuo prednarudžbe za GTA VI, cijela gaming scena je eksplodirala. Procjene sugeriraju da je nadolazeći megahit već generirao stotine milijuna dolara prihoda, a matična kompanija Take-Two Interactive naglo je prilagodila svoja financijska očekivanja prema gore. Ipak, unatoč nezabilježenom interesu za novu Rockstarovu igru, najnovije brojke s digitalnih trgovina donose poprilično iznenađenje — u pojedinim ključnim regijama, popularni EA Sports FC 27 prodajno drži prvo mjesto i gura GTA VI u drugi plan.

Ovaj podatak zvuči još šokantnije kada se uzme u obzir da je GTA VI jedna od najiščekivanijih igara u povijesti medija, dok je EA-ov nogometni serijal godišnja franšiza. No, prava suština ove priče leži u činjenici da vrh ljestvica ne osvaja standardna verzija igre, već njena najskuplja opcija."

https://www.goodgame.hr/vjerovali-ili-ne-najskuplje-izdanje-ea-sports-fc-27-trenutno-je-trazenije-od-gta-vi/
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
EA Sports FC 27

Imaju ogromnu kolicinu nahajpanih ljudi od strane SPa. Uz kvalitetnu kolicinu ovisnika nije niti cudo.

Budimo realni, oni prodaju igru samo zbog UTa. 99% ekipe ne pipne ostale modove u igri. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
SimeKZ kaže...

Imaju ogromnu kolicinu nahajpanih ljudi od strane SPa. Uz kvalitetnu kolicinu ovisnika nije niti cudo.

Budimo realni, oni prodaju igru samo zbog UTa. 99% ekipe ne pipne ostale modove u igri. 

Naravno, ja to govorim godinama. Gledam po sebi, nikada ne pokrenem niti jedan mod osim FUTa. Niti ne znam što još ima niti me interesira. Da imam mogućnost kupiti samo FUT, kupovao bih ga tamo još od 2014 godine. U FIFI12 sam prvi put zaigrao FUT. 2014 sam prešao s igranjem na PS i od tada nisam ništa pokrenio osim FUTa.

18 godina
EA Sports FC 27
EA SPORTS FC 27 | Official Gameplay Deep Dive

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
EA Sports FC 27
Nije trebalo dugo čekati. NickRTFM je rekordno brzo posrao gameplay.

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
EA Sports FC 27
FC 27 Ultimate Team | Official FUT Deep Dive

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
EA Sports FC 27
Nije dugo trebalo čekati komentar na ovu sprdnju koju su jučer objavili.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
EA Sports FC 27

Tko da jedne lipe za ovo nije tocan nikako.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
EA Sports FC 27

A mislim svake godine ista prica, ista igra samo drugacije poslozenim sliderima. FUT vec godinama ne igram, kupim igru kad bude na malo vecem popustu i igram career mode dok imam zelju igrati nesto nogometno. FUT odigram mozda nesto sitno jer vrlo brzo izgubim volju radi sranja koji se dogadjaju u igri. EA nece raditi neke drasticne promjene dokle god vrte ogromnu lovu. Mozda bude bilo bolje kad 2K izbaci svoju verziju nogometne igre i ako uzmu dio igraca od EA

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
The_K kaže...

A mislim svake godine ista prica, ista igra samo drugacije poslozenim sliderima. FUT vec godinama ne igram, kupim igru kad bude na malo vecem popustu i igram career mode dok imam zelju igrati nesto nogometno. FUT odigram mozda nesto sitno jer vrlo brzo izgubim volju radi sranja koji se dogadjaju u igri. EA nece raditi neke drasticne promjene dokle god vrte ogromnu lovu. Mozda bude bilo bolje kad 2K izbaci svoju verziju nogometne igre i ako uzmu dio igraca od EA

Nije ni eFootball los. Al UT je ono kaj se prodaje.

12 godina
SimeKZ kaže...
The_K kaže...

Problem efootballa je sto ima samo online mod a vecina ekipe koja je igrala pes je igrala master ligu ukljucujuci i mene. Koliko se sjecam efootball kad sam probao bio mi je los, gameplay je mnogo losiji od pes21. Oni su se sjebali kaj su isli raditi univerzalnu igricu za mobitel, komp i konzole. Najvjerojatnije im je cilj azijsko trziste jer tamo vecina ekipe igra na mobitelu

18 godina
SimeKZ kaže...

Gledam jučer neku tekmu efootballa između dva lika koji su top 50, tako nekako. Sve ono što se mrzi u FC nalazi se i u efootballu. Spamaju se jedne te iste akcije cijelo vrijeme. Dodavanja su neprirodna i ko po koncu. Padaju jedni te isti golovi. Kada tekma u FC završi s osam golova to je vaterpolo. Što je efoootball kada u jednoj tekmi i u njemu padne osam golova? Nisam ničim fasciniram i ne vidim niti jedan razlog da bi išao igrati efootball. Meni je to stvarno bezveze. Da se razumijemo, ne mislim ništa dobro o FC niti ovim pokušavam opravdati sranja u FC. Izgleda da je jako teško napraviti normalnu igru bez glitcha i gameplaya koji će uvijek biti predmet rasprave. Za FC znaš da je tu da ti uzme novce. Sve ostalo je sporedno. No ne znam zašto je tu efootball? 

18 godina
EA Sports FC 27

Ha, ha, ovo je čudo. Upravo sam dobio na mail da sam dobio pristup beti. Beta starta sutra u 19h i traje do 25.08. 
Znači ovo je prvi put otkako igram igru a igram je od 1995 godine.

Poruka je uređivana zadnji put uto 4.8.2026 22:35 (movie).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
movie kaže...

Ha, ha, ovo je čudo. Upravo sam dobio na mail da sam dobio pristup beti. Beta starta sutra u 19h i traje do 25.08. 
Znači ovo je prvi put otkako igram igru a igram je od 1995 godine.

hahahha znaci igras igru otkad sam se ja rodio, svaka cast

18 godina
The_K kaže...

hahahha znaci igras igru otkad sam se ja rodio, svaka cast

Ironija je da sam dobio pristup beti ali ne mogu demo pokrenuti iz Hrvatske. Probao sam večeras i kaže kriva regija. Poslao sam zetu da instalira igru u Americi jer na svom PS imaju moj acc. Neka on proba. 

13 godina
SimeKZ kaže...
movie kaže...
SimeKZ kaže...

Nemam uopce force u sebi da igram. Nikakav povod da igram.

Znas ono igram GranTurismo pa ako sjebem ja sam kriv, ako me netko pokupi on je kriv.

Al' u ovoj igri tog nema. Nemam uopce imperativ igrat, ako i imam... to je prvih mjesec dana.

Realno fut i je zanimljiv prvih mjesec/dva. Svi igraju s losim igracima, meta jos nije poznata. No onda krecu content creatori sa svojim videima "BEST META FORMATION" "BEST GLITCH TO SCORE" i fala doviđenja zabavi. Prije one pauze sta sam uzeo od 3 godine, sam uvijek igrao FUT 2 mjeseca, prodao coinse i otisao igrat pro clubs/career mode. Malo sam isao googlat ovaj glitch sa neregistriranjem utakmice u obicnom seasons modu kad ti lik rage quitta kod tvog uvjerljivog vodstva. Taj glitch postoji vec godinama i EA ga nece rijesit. Dok u FUT-u to normalno radi. Al naravno seasons obicni ne donosi novce, pa ih boli kurac. Kakva firma stari moj. 

13 godina
movie kaže...
SimeKZ kaže...

Naravno, ja to govorim godinama. Gledam po sebi, nikada ne pokrenem niti jedan mod osim FUTa. Niti ne znam što još ima niti me interesira. Da imam mogućnost kupiti samo FUT, kupovao bih ga tamo još od 2014 godine. U FIFI12 sam prvi put zaigrao FUT. 2014 sam prešao s igranjem na PS i od tada nisam ništa pokrenio osim FUTa.

Postoji velika baza igraca pro clubsa koji vec godinama igraju u istom klubu. Znaci ista ekipa prijatelja/online poznanika dere u 11vs11 tekmama. Postoje natjecanja i lige za to koje takodjer donose lovu. Ja sam bio u tim vodama negdje tamo od Fife 13 do Fife 18 jer sam također imao dobru ekipu (sve balkanci). Također postoji velika baza igrača koji samo španaju career mode, a pogotovo od onda kada pes nema master ligu.

Vas dva mozda niste pipnuli nista drugo, sto ne znaci da drugi nisu. Tako da vas ispravim obojicu. Oni prodaju mikrotransakcije zbog FUT-a, a ne igru.

13 godina
movie kaže...
EA SPORTS FC 27 | Official Gameplay Deep Dive

Problem je u tome sta je isti takav marketing bio za igru ranije. "Slusamo community, igra nije toliko AI assisted"...krene igra, djeca placu jer ne znaju igrat obranu samu. Bum ajmo patch. Znaci ne vjerujem im nista. Sve je to lijepo i krasno na njihovim najavama, ti im das lovu i oni opet po svome kroz patcheve. Nek si puse kurac.

5 godina
EA Sports FC 27

Ma ne postoji niti jedna druga nogometna igra imalo blizu Fife, a nije niti bas neka ljestvica.

Uzet ću preko Indije kao i svake godine, tko god zeli nekakvu fucu, nema bas izbora.

Pomiriš se s tim da je igra skriptirano smeće i samo se nasmiješ kad se dogodi neki glitch, kolko puta znam reć faking EA 

0 0 hvala 0
13 godina

Upravo tako. Nogometnih igara nedostaje. Ljudi vole nogomet i zele igrat nogometnu igru. Također EA-u ide na ruku sto jedini ozbiljni konkurent ima samo taj online mod (repliku futa), a postoje velike baze pro clubs igraca i career mode igraca. Vecina ljudi na ovom forumu igra samo FUT, no realnost je da zadnjih godina ove brojeve velikog playerbasea na kraju igrinog zivotnog vjeka pune upravo baze nekih drugih igraca(career mode i pro clubs). FUT se iz godine u godinu sve ranije prestaje igrat. Veliki broj ljubitelja FM-a i PES-ove stare master lige je preslo na Fifu zbog career moda. EA konacno krece ulagat u pro clubs kako treba(nadam se), a dokaz za to je implementacija ovog groundsa u taj mod. No bojim se da ce taj mod updateat ubacivanjem mikrotransakcija po uzoru na NBA 2K. Neki dan sam raspravljao s tipom na nekom yt videu o EA FC 27 gdje me je tip uvjeravao da s EA FC gameplayem sve stima. Na moj odgovor da je lik EA-ova ovca koja ne razumije nogomet igrajuci ovaj fliper na steroidima, lik mi odgovara da ga boli kurac za FUT i da prica o career modu s podesenim sliderima za realnost. Malo se tu zapitas i vidis koliko si zapravo navucen na te jebene kartice FUT-a i ne vidis da imas druge modove u igri.

Da ne bi bilo da pricam bezveze, evo dokaza s youtube koji otvaraju oči:

Official Gameplay Deep Dive: 1.3m pregleda, 4717 komentara na video.

Official Career Deep Dive: 1.9m pregleda, 4693 komentara na video.

Official Ultimate Team Deep Dive: 593.000 pregleda, 1681 komentar na video.

Official The Grounds Deep Dive: 650.000 pregleda, 2270 komentara na video.

Ljude vise zanima sta je novo u career modu nego u ultimate timu i to je cinjenica. Ista stvar i s EA FC 26, EA FC 25 koliko sam gledao, ali pretpostavljam da ide to dosta FIFI unatrag za onoga tko zeli istrazivat. Netko igra, netko sima matcheve, no career mode igra veliku ulogu u pumpanju tih brojeva. 

I za kraj, obican seasons mode u peak time ima 20-25k igraca online, iako se u isti nije ulagalo od Fife 12. Ako pogledate leaderboards i top 100 igrace u tom modu, vidis da pojedinci DNEVNO odigraju 20-30 tekmi u njemu. 

EA stvarno nudi raznolikost modova i drzi monopol tu, no gameplay je smece koje ovisno o modu njegova glupost dolazi vise ili manje do izrazaja. Za offline postoje slideri koje mozes podesit da mjenjaju gameplay za 180 stupnjeva, dok je FUT prica za sebe. Moje osobno misljenje da svake godine programeri ne ulaze previse u mehaniku gameplaya, nego samo podese te postojece slidere, updateaju dresove i rostere, ubace par novih animacija i driblinga i to izbace kao novu igru. Ekipa kupuje, oni se bogate uz minimalno truda i to je to. Dok ne dodje neki ozbiljni konkurent, EA nema razloga mijenjat tu formulu. 

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice