EA Sports FC 26

poruka: 231
|
čitano: 48.191
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: EA Sports FC 26
Cofinho kaže...

Kupio cijeli Dinamo Zagreb u futu i idem igrat evo rtg series s njima. Jedina stvar koja me jos nesto duze zadrzat uz fut. Fut champs dns katastrofa koliki delay.

To sam i ja primjetio. Uzasno koliko sam krivih paseva dodao. Pocetak skoro svake tekme ''unstable connection''. Bas za nevjerovat da se to dogada vec 15g.

http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&page=24
17 godina
Dali mi ujutro sve 4 tekme 84+ovr!
Jedna je bila 84 sa 0 chemistry i tu sam uspel dobiti 3:0 na World Class!
Probal sam i onu 87ovr sa 17chm i popušil 4:1, nakon kaj sam povel 1:0...
Al uigravam se, sad su se okrenule 3/4 potencijalne World Class tekme, 68, 77 i 81ovr.

Nego, imam dojam da je velika većina kitova bijeli vs crni.
Ja imam bijele od LA-a, a protivnici većinom crne FUT.
Isto ko i prokleti FUT stadion, imaju ga skoro svi.
Ja otpočetka Estadio Dragao.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
EA Sports FC 26

Al sam si sad odigral jednu tekmu. Tekma za 10 winova u WL. Tip full meta ekipa. Povedem 2-0 izgubim 6-3. 

Cijelu tekmu doktor nabije sa centra na Pinu i sa Pinom iz prve na Yamala ili Pajor. I tuce one finesse u suprotni cosak, kad sam ro zatvorio povratna na pinu i po podu. Katasteofa za igrat.

Kad napadam, dize obranu, njegovi lete po igralistu. Cak jebeni VVD rendom okrenut ledima sjece lopte.

U nagradama dobio kurcinu, al ajde. 150-160k coinsa, bude mozda neki Serie A heroj uletio.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
EA Sports FC 26

Ide novi patch. 
Nerfa se R1 dribling i ukida se pomicanje golmana. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Igra je trenutno ko inače na kraju, dok su svi ovr99 ili broj/dva manje.
Natukel sam 18 600 bodova, trenutno sam u Elite 3, baš me zanima dal bu dosta za Gold 1.
Mislim da teško.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
movie kaže...

Ide novi patch. 
Nerfa se R1 dribling i ukida se pomicanje golmana. 

Mislis boosta? Vracaju na staro.

Peter Crouch scream karta je ludnica.

Jucer u paketu uletio Sydney Govou. Odlican.

8 godina
EA Sports FC 26

Evo i ja udario na Evo-e malo za promjenu i pošto Arsenal nemam što evoluirati, udario na repku.

Boga ti, hrvati u FUTu su očajni :'D

0 0 hvala 0
13 godina
EA Sports FC 26

Jebala im R1 i vracanje nazad tog smeca. Pa ljudi niti ne trce drugacije nego sa R1. Komedija ziva. 

Ubi me lik sa swanson, rodman, pina i druzinom. Kako se vrti po 16m to je cudo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
EA Sports FC 26

Smjesno kako je ekipa nakon svih ovih patcheva vec skuzila kako da im igra bude sto vise AI assisted u obrani. Vise nitko ne igra manualno obranu, skill gap sve manji i manji.

You don't choose to be a Liverpool fan. You get chosen.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Cofinho kaže...

Smjesno kako je ekipa nakon svih ovih patcheva vec skuzila kako da im igra bude sto vise AI assisted u obrani. Vise nitko ne igra manualno obranu, skill gap sve manji i manji.

Nemojmo se zavaravat. Nikad ovo nije ni bila manualna obrana. Od pocetka se igra samo sa CDMom obrana. Sada je jos gore. Prije ovog patcha je po meni bilo puno bolje. Samo su trebali R1 sprint i left stick dribling zakucat u pod. Ono kaj je najgore, kaj imas osjecaj da sve zenske imaju od Viniciusa body type i kretnje. Sve imaju force field oko sebe kada se vrte po 16m. Imam jebenog Croucha u napadu koji popusi skok od one francuskinje kaj svi koriste zbog chema za Diani i tu ekipu. 

Rade igram protiv Vinicius, Mbappe, Rodrygo trojke nego protiv Pine, Parabello i te ekipe...

Neki dan netko objavio na redditu 19-10 tekma zavrsila na PRO SCENI. I nitko ne vidi problem u tome jbt led.

Poruka je uređivana zadnji put pon 3.11.2025 8:33 (SimeKZ).
10 godina
EA Sports FC 26

Hoće me paketići, u 84+ paketiću sam dobio Kane-a i neku CB žensku 87, šteta šta je niska. da nije igrala bi.

U drugom 75+ paketiću sam dobio žensku 86 i Fabian Ruiza.

Nije loše, Kanea sam odmah stavio u vrh napada umjesto Pine koju ću ili prodat ili probat prilagodit na LW, vidjet ćemo kako će se ponašat radi brzine. Nije da pretrčavam, da nabijam i ganjam loptu tak da bi mogla dobro sjest, ali ako se ne uklopi ide na market.

SB kad igram protiv ratinga do 80 igram na WC i pobijedim uglavnom sa 5:0, ali ne znam zašto je baš velika razlika (bar meni) kad igram protiv ekipe ratinga 79 i npr 81, kao da je 80 neka granica nakon koje CPU igra bolje, igrači mu lete terenom, moji kao da postanu retardirani itd., pa bude jako tijesno tak da 80+ igram na professional i tim pristupom lagano dođem do elite 2.

Da se ekipe malo bolje poslože došao bi do elite 1 (npr da sve četiri ekipe ne budu 80+ što mi se bar jednom tjedno desi), da svaki put dvije budu ispod 80, ali otom potom, trebam postat bolji pa me to neće patit 

Ono što sam primjetio u ovoj fifi da chem kartine ne nabrijavaju toliko statse koliko su ih nabrijavale u prijašnjim fifama (npr 23) što mi je ok, osobnu bi nerfao još malo, stavio da max možeš dobit +4, basic chem da max da +2.

E da, da ne spamam pa da pitam tu, kako se puca glavom u ovoj igri? Svaka lopta koju puknem ili leti visoko preko gola ili ide skoro pa prema autu?

Probao sam na treningu i zabijam ko na traci, dođem u FUT i nema šanse da pogodim okvir gola makar igrač bio sam, jel u FUTu prebačena na manual, kontrole su drugačije posložene ili šta? Ako je na manual, zašto kada držim lijevu gljivu prema golu i stisnem pucanje, igrač sa glavom pošalje loptu skoro na vrh stadiona, a nisam držao da napuni snagu, nego samo tipnuo pucanje?

I am over 9000!!!
Poruka je uređivana zadnji put pon 3.11.2025 11:28 (Shivi).

0 0 hvala 0
13 godina
SimeKZ kaže...
Cofinho kaže...

Nemojmo se zavaravat. Nikad ovo nije ni bila manualna obrana. Od pocetka se igra samo sa CDMom obrana. Sada je jos gore. Prije ovog patcha je po meni bilo puno bolje. Samo su trebali R1 sprint i left stick dribling zakucat u pod. Ono kaj je najgore, kaj imas osjecaj da sve zenske imaju od Viniciusa body type i kretnje. Sve imaju force field oko sebe kada se vrte po 16m. Imam jebenog Croucha u napadu koji popusi skok od one francuskinje kaj svi koriste zbog chema za Diani i tu ekipu. 

Rade igram protiv Vinicius, Mbappe, Rodrygo trojke nego protiv Pine, Parabello i te ekipe...

Neki dan netko objavio na redditu 19-10 tekma zavrsila na PRO SCENI. I nitko ne vidi problem u tome jbt led.

Svejedno ako si igrao obranu samo s cdmovima bio si kažnjen ako nisi svitchao na cba u kljucnom momentu, a pogotovo kod lopti u prostor. Igra nije radila presijecanje s obrambenim za tebe. Jučer igram tekmu gdje lik ne igra, vjerojatno ostavio joystick sa strane, a njegov nekontrolirani igrač mi uzima loptu na liniji. Smješno.

You don't choose to be a Liverpool fan. You get chosen.
13 godina
EA Sports FC 26

Jučer mi lik izađe pri rezultatu 0-0, a meni pisalo pobjedu?!

Ne znam jesam li lud ili senilan s obzirom na godinu proizvodnje, ali do sada mi takve utakmice nije računalo na taj način.

Možda je i sama igra odlučila da mi piše pobjedu pošto me izvarala svjetski - imao sam nekoliko 100% prilika kojih mi je njegov golman branio.

Zadnja prilika, izigram ga na lijevom boku i dodam napadaču koji je na 5m sam pred golmanom.

Lik u tom trenutku stišće pauzu, jer je više nego očito da će dobiti gol, a njegov golman nekim čudom i taj udarac obrani.

Nakon toga lik izlazi van iz tekme i ja dobivam pobjedu.

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Skilledžija kaže...

Jučer mi lik izađe pri rezultatu 0-0, a meni pisalo pobjedu?!

Ne znam jesam li lud ili senilan s obzirom na godinu proizvodnje, ali do sada mi takve utakmice nije računalo na taj način.

Možda je i sama igra odlučila da mi piše pobjedu pošto me izvarala svjetski - imao sam nekoliko 100% prilika kojih mi je njegov golman branio.

Zadnja prilika, izigram ga na lijevom boku i dodam napadaču koji je na 5m sam pred golmanom.

Lik u tom trenutku stišće pauzu, jer je više nego očito da će dobiti gol, a njegov golman nekim čudom i taj udarac obrani.

Nakon toga lik izlazi van iz tekme i ja dobivam pobjedu.

To su kao fixali, ali meni ljudi izadu pa ne dobijem nista. ne znam koja je fora.

Jucer sam igrao jednu zanimljivu tekmu. Od zadnjeg patcha, meni je konekcija uzasna. Sporo i nikakvo, doslovno nije igrivo za nista ozbiljnije. Da se vratim na zanimljivu tekmu. Frajer uzme onu malu Pinu i samo kontrolira nju, trci lijevo, desno... po dubini zatvara. Dok sve ostalo radi sa second man pressom. Ono kaj ona nije stigla, to su stigle ostale dvije u sredini. Vodio sam 2-0 da bi na kraju ispusio 5-4 jer razina koncentracije potrebna da se ovakvog debila probije je nevjerovatna. Dok s druge strane, on dok osvoji loptu, moji svi od reda ukopani u mjestu tih par sekundi dok se ne probude. 

Ne vrijedi pizdit na ovu igru i traziti neku vecu vrijednost. Kolko god tko pricao o ''manualnoj'' obrani, to ne postoji. Mogu ja 100x citat gdje ce on odigrat, ako on stane u mjestu i okrene se 10x oko sebe a moj igrac se pogubi. Nista manualno u ovoj igri nema.

17 godina
Iako ih se, zbog ispod navedenih razloga, naveliko klonim, ujutro sam odigral dvije online utakmice iz onog halloween tournamenta.
U prvoj dobil 11, u drugoj 7 komada.
Imam solidne ekipe, i žensku i mušku.

Pitanje je, zbog čega me spaja s igračima sa takvim skillom - sigurno postoje mase onih s kojima bi mogel ravnopravno igrati, i uživati u igri.
Nije bitan poraz, bitno je mrcvarenje koje elite rade...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Friški update!

Ovaj bi mogel napraviti CPU još težim.

https://trello.com/c/oGF8ky0S
Moj PC  
0 0 hvala 0
7 godina
EA Sports FC 26

Nikakav patch tu ne pomaze. Jutros neigrivo... nemozes uc u igricu, pa kroz menije svaki kurac cekas minutu da te diskonektira pa iz drugog pokusaja uspijes uc u objectivse, sbc ili koji god vec menu... pa krenes igrati i nakon pet minuta letis sa servera... odigras squad battles do kraja i izbaci te i ispise 0:3... kakav shit teski...

0 0 hvala 0
17 godina
shtifke kaže...

Nikakav patch tu ne pomaze. Jutros neigrivo... nemozes uc u igricu, pa kroz menije svaki kurac cekas minutu da te diskonektira pa iz drugog pokusaja uspijes uc u objectivse, sbc ili koji god vec menu... pa krenes igrati i nakon pet minuta letis sa servera... odigras squad battles do kraja i izbaci te i ispise 0:3... kakav shit teski...

Danas sam igrao cijeli dan na dva acc i nikakvih problema. Niti jedan diskonekt a odigrao sam nekih tridesetak tekmi. Da se razumijemo, igra je teško sranje ali stvarno ne kužim kada pišete ovakve stvari. Već sam o tome govorio. Jedno vrijeme imao sam u kući dvije adsl internet linije od dva davatelja internet usluge pa sam iz prve ruke mogao vidjeti što se događa. Preko jedne internet linije igranje je bilo gotovo nemoguće, događalo se sve ovo o čemu ti govoriš. Preko druge internet linije sve je bilo posve normalno baš onako kako sam naveo da mi je danas bilo. Znači nije uvijek problem do EA, neki put je problem i kod vašeg davatelja internet usluge. Kako rekoh, imao sam prilku uvjeriti se u to iz prve ruke. Jedan dan sam popizdio i zvao službu za korisnike. Kažem preko linije A igra radi bez problema, preko linije B samo problemi.

Pita me lik što igram. Kažem, fifu. Na čemu igraš, kažem na PS. Kaže lik igram i ja i treba neke stvari na liniji poštelati. Lik je napravio neke preinake na liniji u centrali pa je zatim ušao u moj modem i tamo nekaj poštimao i odjednom i na toj liniji sve radi kao i na onoj drugoj. Od tada više nisam imao problema. Koju godinu poslije došla je optika i od tada sve radi još bolje. Meni se ping kreće od 12 do 18. Kako koji dan i kako u koje vrijeme. No što mi sve to vrijedi kada je igra teško govno. Ja imam taj problem, ovaj FC26 kako vrijeme prolazi nikako mi ne odgovara. Zovni službu za korisnike i reci da ne možeš igrati da te stalno izbacuje i da je problem do njih, da vidiš što će ti reći. 

Poruka je uređivana zadnji put sri 5.11.2025 1:15 (movie).
8 godina
EA Sports FC 26

Cisto da prokomentiram ovo 19-10. Pro ekipa igra na poluvremenu od 7 illi 9 minuta (ubi me koji) i igraju 3 tekme tako da je rezultat kroz tri tekme bio 19-10.

Dodatno, momci, dajte nađite način da vam igra bude zabavna, tjeranje meta igrača nije više za nas jer ovdje nema više osobe ispod 30 godina.

0 0 hvala 0
14 godina
shtifke kaže...

Danas sam igrao cijeli dan na dva acc i nikakvih problema. Niti jedan diskonekt a odigrao sam nekih tridesetak tekmi. Da se razumijemo, igra je teško sranje ali stvarno ne kužim kada pišete ovakve stvari. Već sam o tome govorio. Jedno vrijeme imao sam u kući dvije adsl internet linije od dva davatelja internet usluge pa sam iz prve ruke mogao vidjeti što se događa. Preko jedne internet linije igranje je bilo gotovo nemoguće, događalo se sve ovo o čemu ti govoriš. Preko druge internet linije sve je bilo posve normalno baš onako kako sam naveo da mi je danas bilo. Znači nije uvijek problem do EA, neki put je problem i kod vašeg davatelja internet usluge. Kako rekoh, imao sam prilku uvjeriti se u to iz prve ruke. Jedan dan sam popizdio i zvao službu za korisnike. Kažem preko linije A igra radi bez problema, preko linije B samo problemi.

Do sad u cca. 4 godine igranja, ni jednom nisam imao problem. Jucer se meni, frendu takoder, ista stvar kao i kolegi iznad dogodila. Bilo je popodne oko 14-15 sati, odigrao par tekma squad battlesa i sve okej, odlucim jos jednu tekmu gdje pobjedim 5:0 i na samom obracunu pointsa me izbaci van i pisalo mi je 3:0 poraz. Nakon toga rekoh, ajde idem pogledat SBC da slozim neki, udem u challenge, stavim par igraca unutra i opet disconnect. Danas sam dobio neku kompenzaciju kroz karticu i coinse, ali da, bilo je toga jucer.

I da, imam optiku, ping mi je oko 15-20 tako da kolega movie ako se tebi nije desilo, ne znaci da nije ostalima. 

VISCA BARCA
Poruka je uređivana zadnji put sri 5.11.2025 15:01 (Jack Black).
7 godina
EA Sports FC 26

Danas je recimo sve ok osim Season Cup World Tour 2 kupa... tu cim uletim u igru me disonekta i baj baj... vec treci dan... bice da moram zvati vodoinstalatera da mi procacka po kuci... ili psihijatra da mi procacka po glavi... 

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice