EA Sports FC 26

poruka: 232
|
čitano: 49.267
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
EA Sports FC 26

Icone su nebitne pored Pine, Swanson, Dumornay ....

0 0 hvala 0
13 godina
EA Sports FC 26

Lautaro Martinez ove godine top. Kupljen za samo 15k za ovu wl, 30 tekmi(samo WL i rivals) 43 gola i 16 asistencija. Ubija s kretanjima u 4-4-1-1 na strikeru s roleom advanced forward.

You don't choose to be a Liverpool fan. You get chosen.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: EA Sports FC 26
A kak se dodaju te role, kao Advanced Forward itd.?
Dobil sam u paketićima par tih chemistrya, ali to nije ko chemistry.
13 godina
Armor kaže...
A kak se dodaju te role, kao Advanced Forward itd.?
Dobil sam u paketićima par tih chemistrya, ali to nije ko chemistry.

U taktikama nariktas, al nema ti svaki igrac taj role. Imaju oni koji igraju na taj nacin IRL. Jedino mozes kroz evolutions(ako imas tu karticu evolutiona za advanced forward+/++) stavit nekome ko nema po defaultu.

13 godina
EA Sports FC 26

Radio ove marquee matchups i uleti kurva Bonmati tradebale. 600k, kad ju prodam ide jebeni upgrade tima za iducu wl.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
EA Sports FC 26

Zavrsio na kraju sa 7 winova.

Nagrade katasteofalne, al ajde. Nije bitno. Vec sam primjetio da nista nije tredable osim "najjaceg" i totw paketa. A downgrade nagrada na maks.

Gameplay je run and gun + beyblade. Ne znam kolko cu izdrzat igrat to.

http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&page=24
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
EA Sports FC 26

Ostalo još pet tekmi, valjda ću odigrati do kraja. Ako ništa ne uleti preskačem i ove godine WL. Previše stresa za karinu od nagrada. Lagano par tekmi rivalsa dnevno i SB bez opterećenja.

11-2 za sada. 

Na kraju 12-3. Najbolje kartice Odegard i Bastoni. Cornerstone smiješni Akliouche. Kada se sve proda teško ću skupiti 100k coinsa. Hvala lijepa i doviđenja.

Poruka je uređivana zadnji put pon 6.10.2025 21:35 (movie).
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
EA Sports FC 26

Zar vi to smece jos igrate 🤦😂

Svako prolece na Zvezdu mirise...
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
movie kaže...

Ostalo još pet tekmi, valjda ću odigrati do kraja. Ako ništa ne uleti preskačem i ove godine WL. Previše stresa za karinu od nagrada. Lagano par tekmi rivalsa dnevno i SB bez opterećenja.

11-2 za sada. 

Na kraju 12-3. Najbolje kartice Odegard i Bastoni. Cornerstone smiješni Akliouche. Kada se sve proda teško ću skupiti 100k coinsa. Hvala lijepa i doviđenja.

Ne zelim bit mrgud, al' kaj tocno fali 100k coinsa u drugom tjednu igre? Ne kuzim to. Kad si vec odlucio igrat, onda ne igras radi nagrada... vec zato jer zelis igrat. Da se ova igra igra radi nagrada, odavno nebi nikog bilo unutra.

17 godina
SimeKZ kaže...

Ne zelim bit mrgud, al' kaj tocno fali 100k coinsa u drugom tjednu igre? Ne kuzim to. Kad si vec odlucio igrat, onda ne igras radi nagrada... vec zato jer zelis igrat. Da se ova igra igra radi nagrada, odavno nebi nikog bilo unutra.

Uvijek igram zbog nagrada. To mi je motivacija i kada ništa ne dobijem gubim volju. Realno sa 100k mogu guzicu obrisati. Najbolja kartica koju sam dobio u ovoj igri je Griazmann koji je u tom trenutku vrijedio 35k coinsa. Razočaravajuće kada se pogleda koliko sam packova do danas otvorio. Odigrao sam ova dva hero sbc i dobijem takvo sranje da je to komedija. Od početka igre odigrao sam sve dostupne sbc i nisam dobio u njima karticu vrijednu 10k coinsa. U trenutku izlaska igre bio sam u Americi. Zet mi je kupio 18k fifa pointsa i dobio sam od igre 4k fifa pointsa. Znači u 22k pointsa najbolja kartica Griezmann. Otvarao sam samo tradable packove da dođem do coinsa. 95% dobivenog sam obrisao jer se nije moglo nikome prodati. Znači u 22k pointsa jedna kartica od 35k coinsa, jedna od 25k coinsa i dvije od 18k coinsa. Onda nešto kartica od 5k do 8k coinsa i sve ostalo obrisano da što prije skupim coinse. Je li to normalno? I onda netko kaže da samo ovi s kupljenim fifa pointsima dobijaju kartice. Eto, ja sam primjer da dobiješ golu kitu. 

12 godina
EA Sports FC 26

Eh eto dosta od mene sto se tice futa. Ne svidja mi se novi patch zbog nekog razloga nerfali su shooteve, nakon njega prestao sam redovno zabijati 1na1 i poceo sam gubiti utakmice na glupi nacin. Inace me bolio k za glitcheve jer bi znao da cu vrlo brzo stvoriti priliku i odmah zabiti gol sad mi opet trebaju 5 sto postotne prillike da bi dao jedan gol. Ne vidim smisao u tome zasto bi se bezveze frustriao sa 29 godina. Od sad prelazim na career mode gdje cu se moci opustiti sa par utakmica poslije posla

Moj PC  
1 0 hvala 0
8 godina
EA Sports FC 26

Uzas jbt, obrana bolje ni da ne postoji. Postavim igrača s Intercept+ ni pola metra od kuda lopta prođe, ovaj ju gleda ko tulavi moron. Igrači s loptom se okreću ko ringišpil, igrači bez lopte prvo moraju profilozofirati smisao života kako bi mogli razmotriti ideju da stanu i okrenu se.

0 0 hvala 0
10 godina
EA Sports FC 26

Nakon par godina posta evo mene na 26-ici i to slučajno jer dok sam bio u inozemstvu naišao sam na fizičko izdanje igre na 40% popusta za PS5 pa kao zašto ne, dugo nisam igrao nogomet.

Moj dojam kao nekoga tko je preskočio zadnje 3 igre je taj da je igra u većini segemenata bolja, ali me je neugodno iznenadilo da je AI gluplji i naravno ostaju neke stare boljke (odbijanja lopte, pace...)

Uzorak je cca 20 utakmica, sve offline, većinom UT squad battle i par kick off utakmica pa da krenem otpočetka.

Prvo, grafički izgleda jako dobro, lijepo osvjetljeno, animacije (bar zasad) su mi ok, poboljšana je fizika lopte, kad zabijem gol tu se zbrejka, neće mi pokazat animaciju proslave, nego se kamera kao zabije u reklame. Kod kick offa je u dva navrata na terenu bila samo moja ekipa i nakon prvog prekida se pojavila protivnička, ali ne protivnik kojeg sam odabrao nego preslika moje ekipa, kao da npr igram dinamo vs dinamo, a ne dinamo vs hajduk.

Drugo, golmani, ne mogu vjerovat šta brane, kung fu nogomet je ništa, puna snaga iz penala u rašlje, nema problema, obrana, udarci sa 12-13 metara, poprilično jaki, brane se, treba se malo pomučit da se zabije gol. Poslije toga hladan tuš, kao neće golmani odbijat loptu protivniku na nogu, neće qrc. Dobio sam jedno 9-10 golova, i pola ih je bilo da komp puca dosta iz kosa, moj golman brani i pogodite gdje ode lopta, niti jednom od mojih 5 igrača u 16m, nego taman na glavu njegovom jedinom koji zabija gol. Slična situacija je bila kad je komp pucao sa 16m po sredini, umjesto da moj golman odbije loptu u korner, on kao da se trudi odbit protivničkom napadaču na nogu. Instant živčani slom, da zabije u rašlje nebi ništa rekao, ali ovo, užas, još pogotovo šta su reklamirali da su to popravili. Ali ne mogu reći, golmani imaju neke nove animacije i zna se desit da kao samo okrznu loptu i preusmjere je u korner.

Treće, authentic vs competitiv, jako zanimljiv dodatak, ali moram priznat da sam očekivao veću razliku. Ne forsam skillove pa ne znam kakva je situacija sa njima, ali što se tiče gameplaya isti vrag samo je jedno na 0,75 brzini, a drugo na 1. Možda nisam dovoljno odigrao pa nisam primijetio druge stvari.

Četvrto, tacklovi, dojma sam da je velika većina odbijanja lopte i dalje skriptirana, nešto sam čitao kao da su na tome poradili, ali ne vidim to, dešava se da komp projuri kroz mene, napravim tackle, odbije se naprijed njemu ili njegovom drugom igraču.

Peto, ono najgore, A je**ni I, znači ne znam jesam li ja lud, igra ili koji qrc, AI ima loptu u zadnjoj liniji, dodaje se preko 5 in game minuta, ne možeš mu uzet loptu ni za lijeka, ako napraviš team press, jedan igrač obavezno krivo trči u luk tak da protivnik ima nekome za dodat loptu i onda ono što mi je već polagano isčupalo živce, dođe do mojih 35m, moje krilo čeka njegovog sporog obrambenog, on radi okret za 180 stupenjava, krene trčat sa loptop prema svojoj polovici i ja ga naravno sa bržim igračem ne mogu stić. Gledam i wtf, nije jednom, nego par puta po utakmici i onda naravno vrati loptu golmanu ili stoperu tak da je znalo proći po 10 in game minuta da AI uopće napadne i da ja vidim loptu jer ju je na taj način gotovo nemoguće uzet.

Šesto, obrana, zasad mi je ok, desi se da se stoperi rašire kao Mojsiju more, ali generalno mi je ok igrat obranu, malo brzam i nestrpljiv sam pa bzv ispadnem, ali naviknut ću se. Tu i tamo sam primijetio da jedan od stopera nekad bez razloga zna naglo iskočit iz formacije.

Sedmo, taktika, napokon da su ubacili malo dubine, zasad bar kod mene dobro funkcionira, staviš rolu i igrač to igra, nema puno bijesnih glista (ili ih još nisam primijetio).

Osmo, UT, ajmo zaokružit da sam odigrao 15 UT utakmica, squad battle silver rank 1, par objectiva, a otvorio sam oko desetak paketića. Imam ekipu 82 rating, u tradeable paketu 75+ sam dobio onu neku žensku Pinu iz Barcelone koja ima 86, u drugom takvom Comana, u untradeable gold paketu Sane-a... Uglavnom ne mogu reći, dobre kartice s obzirom šta je pisalo na paketu, očekivao sam igrače cca ratinga 80, max jednog 82.

Vjerojatno će bit frustracija, pogotovo sa AI-em u karijeri, jer to bježanje sa loptop prema svom golu i carinjenje na silu 5-10 in game minuta nema veze sa zdravom pameću. Još hvatam kretnje igrača, traitove, uglavnom tražim se, a UT mislim igrat još samo ovaj tjedan jer sam dobro krenuo u SB i onda nastavit kad/ako PS plus dođe na neko sniženje jer mi je istekao. Bez njega ne mogu ispuniti uvjete da mi se otvori market pa nema smisla nabijat samo po SB-u, rađe onda ganjam karijeru i svađam se sa TV-om kad me pokradu i kad krenu trčat sa loptom prema svom golu.

I am over 9000!!!

0 0 hvala 0
12 godina
EA Sports FC 26

Odigraj par tekmi online, prodat ćeš ju veoma brzo.

Ja sam onu stranicu dao na prodaju, ljudi krenuli već unfollowat.

Smeta mi da ja ne mogu i nesmijem izrazit svoje mišljenje,a da "fanovi" ne popljuju to sve. Nek se je*u lijepo s novim adminom koji će im govorit kako je sve divno i krasno, nakon mjesec dana igre, ovo više nije prepoznatljivo, niti je išta kao što su najavili.

Rekao sam već - iduće godine ako budem kupovao, uzet ću eventualno za Božić kad bude manje nego upola cijena.

Nema se smisla živcirat, odigrat 5-10 tekmi tjedno i dobro je. :)

Prešao na BF6, propucam nekog i odmah sam bolje.

Kovačić
Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
Shivi kaže...

Nakon par godina posta evo mene na 26-ici i to slučajno jer dok sam bio u inozemstvu naišao sam na fizičko izdanje igre na 40% popusta za PS5 pa kao zašto ne, dugo nisam igrao nogomet.

Moj dojam kao nekoga tko je preskočio zadnje 3 igre je taj da je igra u većini segemenata bolja, ali me je neugodno iznenadilo da je AI gluplji i naravno ostaju neke stare boljke (odbijanja lopte, pace...)

Uzorak je cca 20 utakmica, sve offline, većinom UT squad battle i par kick off utakmica pa da krenem otpočetka.

Prvo, grafički izgleda jako dobro, lijepo osvjetljeno, animacije (bar zasad) su mi ok, poboljšana je fizika lopte, kad zabijem gol tu se zbrejka, neće mi pokazat animaciju proslave, nego se kamera kao zabije u reklame. Kod kick offa je u dva navrata na terenu bila samo moja ekipa i nakon prvog prekida se pojavila protivnička, ali ne protivnik kojeg sam odabrao nego preslika moje ekipa, kao da npr igram dinamo vs dinamo, a ne dinamo vs hajduk.

Drugo, golmani, ne mogu vjerovat šta brane, kung fu nogomet je ništa, puna snaga iz penala u rašlje, nema problema, obrana, udarci sa 12-13 metara, poprilično jaki, brane se, treba se malo pomučit da se zabije gol. Poslije toga hladan tuš, kao neće golmani odbijat loptu protivniku na nogu, neće qrc. Dobio sam jedno 9-10 golova, i pola ih je bilo da komp puca dosta iz kosa, moj golman brani i pogodite gdje ode lopta, niti jednom od mojih 5 igrača u 16m, nego taman na glavu njegovom jedinom koji zabija gol. Slična situacija je bila kad je komp pucao sa 16m po sredini, umjesto da moj golman odbije loptu u korner, on kao da se trudi odbit protivničkom napadaču na nogu. Instant živčani slom, da zabije u rašlje nebi ništa rekao, ali ovo, užas, još pogotovo šta su reklamirali da su to popravili. Ali ne mogu reći, golmani imaju neke nove animacije i zna se desit da kao samo okrznu loptu i preusmjere je u korner.

Treće, authentic vs competitiv, jako zanimljiv dodatak, ali moram priznat da sam očekivao veću razliku. Ne forsam skillove pa ne znam kakva je situacija sa njima, ali što se tiče gameplaya isti vrag samo je jedno na 0,75 brzini, a drugo na 1. Možda nisam dovoljno odigrao pa nisam primijetio druge stvari.

Četvrto, tacklovi, dojma sam da je velika većina odbijanja lopte i dalje skriptirana, nešto sam čitao kao da su na tome poradili, ali ne vidim to, dešava se da komp projuri kroz mene, napravim tackle, odbije se naprijed njemu ili njegovom drugom igraču.

Peto, ono najgore, A je**ni I, znači ne znam jesam li ja lud, igra ili koji qrc, AI ima loptu u zadnjoj liniji, dodaje se preko 5 in game minuta, ne možeš mu uzet loptu ni za lijeka, ako napraviš team press, jedan igrač obavezno krivo trči u luk tak da protivnik ima nekome za dodat loptu i onda ono što mi je već polagano isčupalo živce, dođe do mojih 35m, moje krilo čeka njegovog sporog obrambenog, on radi okret za 180 stupenjava, krene trčat sa loptop prema svojoj polovici i ja ga naravno sa bržim igračem ne mogu stić. Gledam i wtf, nije jednom, nego par puta po utakmici i onda naravno vrati loptu golmanu ili stoperu tak da je znalo proći po 10 in game minuta da AI uopće napadne i da ja vidim loptu jer ju je na taj način gotovo nemoguće uzet.

Šesto, obrana, zasad mi je ok, desi se da se stoperi rašire kao Mojsiju more, ali generalno mi je ok igrat obranu, malo brzam i nestrpljiv sam pa bzv ispadnem, ali naviknut ću se. Tu i tamo sam primijetio da jedan od stopera nekad bez razloga zna naglo iskočit iz formacije.

Sedmo, taktika, napokon da su ubacili malo dubine, zasad bar kod mene dobro funkcionira, staviš rolu i igrač to igra, nema puno bijesnih glista (ili ih još nisam primijetio).

Osmo, UT, ajmo zaokružit da sam odigrao 15 UT utakmica, squad battle silver rank 1, par objectiva, a otvorio sam oko desetak paketića. Imam ekipu 82 rating, u tradeable paketu 75+ sam dobio onu neku žensku Pinu iz Barcelone koja ima 86, u drugom takvom Comana, u untradeable gold paketu Sane-a... Uglavnom ne mogu reći, dobre kartice s obzirom šta je pisalo na paketu, očekivao sam igrače cca ratinga 80, max jednog 82.

Vjerojatno će bit frustracija, pogotovo sa AI-em u karijeri, jer to bježanje sa loptop prema svom golu i carinjenje na silu 5-10 in game minuta nema veze sa zdravom pameću. Još hvatam kretnje igrača, traitove, uglavnom tražim se, a UT mislim igrat još samo ovaj tjedan jer sam dobro krenuo u SB i onda nastavit kad/ako PS plus dođe na neko sniženje jer mi je istekao. Bez njega ne mogu ispuniti uvjete da mi se otvori market pa nema smisla nabijat samo po SB-u, rađe onda ganjam karijeru i svađam se sa TV-om kad me pokradu i kad krenu trčat sa loptom prema svom golu.

Ako zelis bolje iskustvo u career modu skini si realistic mode za to. Znam da kad sam igrao fifu24 tad sam skinuo neki realistic mod i gameplay mi je bio mnogo bolji od obicne igre. Trenutno vidim da ima vise stranica sa realistic modom pa ih budem skinuo i testirao koji je bolji

10 godina
EA Sports FC 26

Hvala na informacijama.

Jučer sam odigrao par utakmica i da pitam vas iskusnije, kako se je**no šprinta u ovoj igri?

Držim šprint, imam igrača 90+ pace, ne mogu stignut njegovo CDM-a sa paceom cca 70+ koji ima loptu.

Isto tako, imam loptu, uđem ispred stopera, igrač 90+ pace, a stoper ne da me izgura, nego pretrči i uzme loptu makar sam bio korak ispred i praktički bježao od njega.

Jel se osim držanja tipke za šprint treba još neku pm držat ili koji vrag? Postaje jako iritantno kad znaš da imaš bržeg igrača, a on ne može stići protivnika sa loptom nego moraš šaltat na drugog igrača da zatvori tog.

Danas ću započet karijeru pa ću vidjet na šta će to ličit, ovo sam igrao kick off na world class, authentic gameplay.

I am over 9000!!!

0 0 hvala 0
13 godina
EA Sports FC 26

Kako je super gledat ove debile kad se vrte i vrte i vrte... pa to je genijalno.

Al' i dalje je vidljiva ona famozna skripta. To kako se igraci razvuku kad vodis 4-5 golova razlike. Pa to je prekrasno kako igra vraca nazad ljude. 

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
SimeKZ kaže...

Kako je super gledat ove debile kad se vrte i vrte i vrte... pa to je genijalno.

Al' i dalje je vidljiva ona famozna skripta. To kako se igraci razvuku kad vodis 4-5 golova razlike. Pa to je prekrasno kako igra vraca nazad ljude. 

Kaj sam ti rekao odmah prvi dan. Glavna dva sranja u igri su vrti se oko osi dok protivnik ne otpadne s vrtuljka i par koraka naprijed pa par koraka nazad. I tako cijelu tekmu, svaku tekmu, svaki jebeni dan. Znači ova igra je uvreda za mozak. Koliko god prošla igra bila sranje, ova mi je sranje na kvadrat.

13 godina
movie kaže...
SimeKZ kaže...

Kaj sam ti rekao odmah prvi dan. Glavna dva sranja u igri su vrti se oko osi dok protivnik ne otpadne s vrtuljka i par koraka naprijed pa par koraka nazad. I tako cijelu tekmu, svaku tekmu, svaki jebeni dan. Znači ova igra je uvreda za mozak. Koliko god prošla igra bila sranje, ova mi je sranje na kvadrat.

Najmilije mi je kad vidim da lik igra jedno te istu stvar. Uzme neko brzo krilo, trci tocno po crti, stane, okrene se oko sebe i ostra lopta unutra na onu mutavu karticu Pine. Ova unutra se razbaca ko gubavac u vodi i iz okreta udari low driven. 

13 godina
EA Sports FC 26

Ja malo krenuo career mode. Uzeo najslabiji klub u 4. engleskoj ligi i igram na ultimate, authentic. Nije lose iskreno, neki drugaciji vid zabave. A fut ko fut, mislim da vecina problema lezi u odvratnoj fifa zajednici koja bi prodala svoju vlastitu mater za bolje nagrade.

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
EA Sports FC 26

Ova wl, start 2-4. Vodim 4-0 izgubim 8-5. 🤣🤣 kolicina fokusa koju moras imat da ti lik ne okrene komplet obranu sa Pinom je cudo.

Kad napadas lete sa CAMom po terenu i sve pokrivaju. Pa ajde da finess izvana radi pa da mozes zakucat, al ne. 

A onda secer na kraju, prodes sve i lik ti pomakne golmana i obrani mrtvu. Glupsot zesca.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
SimeKZ kaže...

Ova wl, start 2-4. Vodim 4-0 izgubim 8-5. 🤣🤣 kolicina fokusa koju moras imat da ti lik ne okrene komplet obranu sa Pinom je cudo.

Kad napadas lete sa CAMom po terenu i sve pokrivaju. Pa ajde da finess izvana radi pa da mozes zakucat, al ne. 

A onda secer na kraju, prodes sve i lik ti pomakne golmana i obrani mrtvu. Glupsot zesca.

Meni se zadnjih dana dogodilo nekoliko puta da zabijam gol i sudac svira kraj. Lopta u mreži ali gol se ne priznaje. S druge strane nadoknada jednu minutu i lik ima kornera sve dok ne zabije gol. Znači ja ne mogu ništa. Glavom izbijam prema centru a lopta ide u korner. I konačno popijem gol u 97 minuti a nadoknada je bila samo minutu. Je li to normalno? Da ne pričam opet o onim penalima kada se lik zabije u mog igrača u leđa i dobije penal. Prvu WL sam imao 12 pobjeda. Poslije vidim da je bilo nekog problema pri konekciji igrača u nekim zemljama pa me valjda zato posralo. Druga WL 9 pobjeda a ovu još nisam startao. Ne da mi se. Nagrade su ionako za khurac. 

13 godina
EA Sports FC 26

Ja sam na 7 pobjeda i jos 3 tekme imam. Vidio sam nagrade, totalno besmisleno da mi u vikend ligi limitiras nagrade na 87 maxed kod paketa za ove Cornerstone igrace. Komedija. Nerfali su sve u zemlju kaj se tice paketa, doslovno nista ne dobijes da bi uopce imao foddera. 

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
Cofinho kaže...

Ja malo krenuo career mode. Uzeo najslabiji klub u 4. engleskoj ligi i igram na ultimate, authentic. Nije lose iskreno, neki drugaciji vid zabave. A fut ko fut, mislim da vecina problema lezi u odvratnoj fifa zajednici koja bi prodala svoju vlastitu mater za bolje nagrade.

Ako zelis igrati nogomet bez zivciranja najbolje je igrati career mode. Ja sam uzeo Dinamo i stavio ga u drugu englesku ligu. Budem igrao tako sve dok ne osvojim LP

12 godina
EA Sports FC 26

Obrisao sam stranicu, izašao iz svih grupa/stranica gdjegod se fifa spominje i ta nakaradna glupost, odigrat cu mozda za gust 1-2x tjedno, malo rush s kolegama itd.

Ne treba mi to u životu, s hipertenzijom imam već dovoljno problema, ne trebam još više. Tako da, nek vam je sa srećom svima, žao mi je što sam ikoga nagovarao da kupi ovo smeće.

Selim na BF6 na PC-u i FAAAST Penguin na PS5, ako netko želi, možemo se dodati i igrati zajedno.

LP svima

Kovačić
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
EA Sports FC 26

Evo to je taj nogomet za koji neki kažu da je najbolji ikada napravljen. Sve se svodi na to. Gadljivo.

https://www.facebook.com/reel/1309545037567844

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
acmilan2 kaže...

Obrisao sam stranicu, izašao iz svih grupa/stranica gdjegod se fifa spominje i ta nakaradna glupost, odigrat cu mozda za gust 1-2x tjedno, malo rush s kolegama itd.

Ne treba mi to u životu, s hipertenzijom imam već dovoljno problema, ne trebam još više. Tako da, nek vam je sa srećom svima, žao mi je što sam ikoga nagovarao da kupi ovo smeće.

Selim na BF6 na PC-u i FAAAST Penguin na PS5, ako netko želi, možemo se dodati i igrati zajedno.

LP svima

Ja cekam hallowen popust i uzimam BF6 sigurno. 

17 godina
SimeKZ kaže...

Ja sam na 7 pobjeda i jos 3 tekme imam. Vidio sam nagrade, totalno besmisleno da mi u vikend ligi limitiras nagrade na 87 maxed kod paketa za ove Cornerstone igrace. Komedija. Nerfali su sve u zemlju kaj se tice paketa, doslovno nista ne dobijes da bi uopce imao foddera. 

Imam u klubu 1200 kartica i doslovno ne mogu složiti nikakav SBC jer nemam za složiti recimo jednu 86, jednu 87 i jednu 88 momčad. Imam valjda sve 80, 81, 82 i 83 kartice u igri u klubu. Samo to izlazi u packovima.  Nema nikakav SBC da bi ih potrošio. Prošle godine je bar bio svaki dan onaj SBC TOTW. Sada je jednom tjedno i to nerealan za ono što izlazi iz njega. Sve sam ih do sada napravio i svaki put dobijem TOTW karticu ratinga 80. Ne mogu vjerovati. WL nisam niti igrao. Nije mi se dalo kada znam da će nagrade biti za karinu. 

10 godina

Igram karijeru i fifa me je digla iz mrtvih.

Imam neku virozu, bole me kosti, nos curi ko lud, a nemam temperaturu, rezultat 0:0, igram sa Atleticom protiv Benfice u LP i negdje je 80.min kad se komp krene vrtit oko sebe, trčat gore dolje da bi sa jedno cca 30m opali lagani fines prema mom golu. Oblak se pomakne do druge stative i umjesto da uhvati loptu, krene se vrtit sam oko svoje osi i lopta samo da ga ne pogodi u glavu uđe i gol. Dalje da ne pričam da nakon tog gola nisam mogao spojit dva dodavanja i izgubim 1:0. Nije mi krivo radi poraza, nego radi toga kakav sam gol primio, koji je to bio qrc, doslovno me je diglo sa kauča i toliko na nervalo da sam zaboravio da imam virozu (valjda jedino pozitivno).

Da ne pričam o ostalim mušicama, protivnički igrač utrčava, a moj obrambeni ga prati ako treba i do peterca umjesto da ga pusti u offside, odbijanje lopte protivniku u noge, prolazak kroz igrača, onda protivnik dodaj, stisnem tipku za stand tackle, ali naravno, moj kao da namjerno ispruži nogu u drugom smjeru da mu lopta prođe kroz noge.

Nisu to sad gamebreaking bube, ali kad se učestalo dešavaju krenu nervat čovjeka.

Igrao sam i UT, squad battle i SBC dok još nemam ps pretplatu (nadam se sniženju ako ne za noć vještica onda bar za crni petak) i zasad mogu reći da me idu paketići.

Nije da sam dobio ikone ili nešto tako, ali u gold paketima, 75+, 80+, otvorio sam ih 5 i u jednom dobio tradeable Palmera 87, drugom Marquinhosa 87, prije toga Pinu 86, a untradeable Bruninha (ženski RB 84), Brandt, Coman, Sane... uglavnom imam solidnu ekipu, a s obzirom na kvalitetu paketića, prošao sam jako dobro.

BTW vidim da ste se raspisali o Pini, kartica je brutalna, stvarno je okretna i pogađa skoro sve živo makar zaboravim koristit low driven shot šta joj je forte, a jel stvarno meta kartica u online igri?

I am over 9000!!!
Poruka je uređivana zadnji put pon 20.10.2025 14:50 (Shivi).
17 godina
EA Sports FC 26

Nažalost, je. No koliko vidim za koji dan ide novi patch i pitanje je što će tada biti. Novi gameplay ne znam koji po redu u mjesec dana. Stvarno su epski zasrali.

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice