EA Sports FC 26 izdvojena tema

poruka: 446
|
čitano: 188.351
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: EA Sports FC 26
Cofinho kaže...

Jel igra tko jos ovo? hahahah

Ja konacno usao u elite division.

Legende iz EA jos smanjile broj servera, delay jos veci nego ikad prije trolololo

trenutna momcad:

https://www.futbin.com/26/squad/1176609

Moras bit lud da uzivas u igri gdje je lag, scripting i mentalitet protivnika da uopce ne igra nogomet.

http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&page=24
15 godina
EA Sports FC 26

Tu i tamo upalim, nema previše smisla.

A kad vidim da svaka druga ekipa ima Claudiju Pinu, muka mi je

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
SimeKZ kaže...
Cofinho kaže...

Jel igra tko jos ovo? hahahah

Ja konacno usao u elite division.

Legende iz EA jos smanjile broj servera, delay jos veci nego ikad prije trolololo

trenutna momcad:

https://www.futbin.com/26/squad/1176609

Moras bit lud da uzivas u igri gdje je lag, scripting i mentalitet protivnika da uopce ne igra nogomet.

Nevjerojatno je kolko igra lagga, na prek 100mbps vezu s pingom ispod 20.

GT7 moju vezu ocjenjuje sa "bandwith is Very High" i sve ide ko po špagi.

BF6 također zna zezati.

13 godina
stef_zg kaže...

Tu i tamo upalim, nema previše smisla.

A kad vidim da svaka druga ekipa ima Claudiju Pinu, muka mi je

Iskreno, nez kad mi je netko s Pinom zadnji put zabio gol. Nije vise toliko u trendu. Bila je u pocetku igre jer je imala sve meta ps-ove, a ljudi su se tek upoznavali s igrom i ps-ovima, u smislu koji je najbolji za koju poziciju. Mislim da je vecina igraca, ukljucujuci i mene naucila kako se branit od nje. Vise imam problema kad naletim na nekog full nepoznatog igraca s brutalno nabrijanim ocjenama/ps-ovima kroz evolutionse.

You don't choose to be a Liverpool fan. You get chosen.
18 godina

Danas ujutro uletjel Haaland u pick 1 od 4.
Vrijedi 2milje, čak i više.

Al je zmaj od napadača, jučer sam dobil Zirkzeea i zajedno su leteće tvrđave.

Poruka je uređivana zadnji put pet 22.5.2026 11:46 (Armor).
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
Armor kaže...

Danas ujutro uletjel Haaland u pick 1 od 4.
Vrijedi 2milje, čak i više.

Al je zmaj od napadača, jučer sam dobil Zirkzeea i zajedno su leteće tvrđave.

Ako si ih dobio 4 onda vrijede dvije milje. Netko kupuje coinse. Još nisi skužio shemu? Ako ti trebaju coinsi prodaj ga jer neće vrijediti za par dana niti 400k coinsa. Prije tri dana sam dobio Putellas i prodao je za 740k coinsa. Trenutno vrijedi 230k coinsa. Sve strmoglavo pada. 

Poruka je uređivana zadnji put ned 24.5.2026 22:23 (movie).
18 godina
Već je pal na 450-550, a bil je 2m-2.2m kad sam ga dobil.
Al je zvjer i nebum ga prodaval, još sam dobil Zirkzeea i skupa su jaki.
18 godina
Armor kaže...
Već je pal na 450-550, a bil je 2m-2.2m kad sam ga dobil.
Al je zvjer i nebum ga prodaval, još sam dobil Zirkzeea i skupa su jaki.

Kažeš da si ga dobio jučer. Jučer je bio oko 530k što je nešto veća cijena nego je bila dan ranije. Zapravo je poskupio za oko 33k coinsa a ne da je pao za 1.5 milijuna coinsa. To što je netko bidao preko milju za njega to ne znači da toliko vrijedi već da netko kupuje coinse. Pun market ti je takvih cijena jer ljudi kupuju coinse jedni od drugih.

Engleski TOTS je izašao 24.04.2026. godine a već drugi dan po izlasku cijena mu je bila između 1.5/1.7 miljuna coinsa što je lako provjerljivo. Stvarno ne znam kako si došao do cijene od preko dva milijuna consa krajem petog mjeseca. Kako rekoh, kupovanje coinsa nije stvarno stanje marketa. 

18 godina
Evo i uzel sam skrin ponude:
18 godina
Armor kaže...
Evo i uzel sam skrin ponude:

Znači ja šumom a ti drumom ili tako nekako. Majstore, to netko kupuje coinse. Stavi karticu koja ima velik buy now price da si može prebaciti u ovom slučaju 1.8 milijuna coinsa. To nije stvarno stanje cijene te kartice na marketu. Kako sam ti rekao, cijena mu je oko 500k coinsa već neko vrijeme. Drugi dan po izlasku kartice u packovima nije vrijedila dvije milje. Pa daj to su neke osnovne stvari. Skrinao si ono što tebi odgovara. Što nisi skrinao cijelu stranicu iz koje bi se vidjelo da ih je po 500k bilo koliko hoćeš. Aj i ja se bezveze palim.

Evo i ja sam tebi skrinao Dimarca da vidiš da to što ga je netko bidao na 996 tisuća coinsa nije njegova tržišna cijena jer ga možeš kupiti i za 50 tisuća coinsa. Zašto je onda netko platio 996 tisuća coinsa? Zato jer je kupio coinse ili ih prebacuje. Kada skrinaš skrinaj nekoliko kartica a ne samo jednu koja tebi odgovara. 

18 godina
Ne razmem se u te prevare - kolko znam, EA bana zauvjek za to...

Ja sam samo rekel da sam dobil Haalanda i da je skup.
11 godina
EA Sports FC 26

Ne znam jel prati tko... Za tjedan dana izlazi igra "Goals". Po uzoru na ultimate team, ali bez licenci, znači u stilu starih PES igara gdje su igrači izmišljeni i imaju svoj vijek trajanja i nekakvi rast-pad statsa.

Igrao sam betu prije par mjeseci i igra mi je ostavila dojam tako-tako, često tekme završavale tipa 10-8 i dosta teško je bilo igrati obranu. Sad ne znam jel to zbog dobrih napadača i loših braniča ili sam ja jednostavno loš haha.

Ali ću svakako probati ovo igrati neko vrijeme da vidim kako će to izgledati. Igra je free to play BTW.

0 0 hvala 0
14 godina
DoctorEvil kaže...

Ne znam jel prati tko... Za tjedan dana izlazi igra "Goals". Po uzoru na ultimate team, ali bez licenci, znači u stilu starih PES igara gdje su igrači izmišljeni i imaju svoj vijek trajanja i nekakvi rast-pad statsa.

Igrao sam betu prije par mjeseci i igra mi je ostavila dojam tako-tako, često tekme završavale tipa 10-8 i dosta teško je bilo igrati obranu. Sad ne znam jel to zbog dobrih napadača i loših braniča ili sam ja jednostavno loš haha.

Ali ću svakako probati ovo igrati neko vrijeme da vidim kako će to izgledati. Igra je free to play BTW.

Uopce nije bitan UT, Karijera ili neki 10ti mod... Bitan je gameplay.

Ako je igra tako-tako uz postojeci EA. Znaci da je smece. 

http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&page=24
11 godina
EA Sports FC 26

Što se tiče mojih dojmova o nogometnim igrama trenutno

- FIFA/EAFC: zadnje sam igrao 22, igra je bila toliki grind da ne možeš prestati igrati 2-3 tjedna i već si u zaostatku. Ne znam kako je sada, vjerojatno ništa bolje, koliko vidim nekako mi djeluje da je ta igra svima dopizdila. 

- eFootball: ovo jesam igrao neko vrijeme tamo 2022-2024, uvijek je bilo dosta skriptirano ali u zadnje vrijeme i dosta pay to win tak da sam i to prestao igrat.

- UFL: ko nekakva jeftina verzija fife, ovo sam igrao par sati i pustio.

Ova nova igra je nešto svježe što ću svakako probati. Po meni, da uspiju stvoriti gameplay na razini stariijih fifa igara to bi bilo top. 

0 0 hvala 0
12 godina
EA Sports FC 26

Jeli EA napravio neki novi mod vezano za svjetsko prvenstvo?

Nisam dugo igrao igru ali bi se vratio ako su napravili fut mod sa posebnim karticima za svjetsko kao i prethodnih godina

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
The_K kaže...

Jeli EA napravio neki novi mod vezano za svjetsko prvenstvo?

Nisam dugo igrao igru ali bi se vratio ako su napravili fut mod sa posebnim karticima za svjetsko kao i prethodnih godina

Je.

Mislim da su ga nazvali The Worlds's Game - al sve bude licencirano, dostupno kao odvojen mod, pa u Ultimate Teamu i Manageru.

Samo kolko bude to koštalo, baš gledam F1 je izbacil mod za 2026 i košta 30€...

8 godina
EA Sports FC 26

Dobro jel itko na ovom svijetu igra Seasons sa klubom koji nije PSG i Real? Ja igram sa Bournemouthom, klub iz sredine tablice, od deset utakmica 8 me spaja sa PSG, a 2 sa Barca/Real. Uzas.

0 0 hvala 0
15 godina

Takav sam i ja problem imao, pa su kolege s foruma savjetovali da u postavkama podesim da me spaja sa sličnim rangom, tako da probaj to.

11 godina
EA Sports FC 26

Izašla je ona igra koju sam spomenuo prije par postova https://store.steampowered.com/app/2753000/GOALS/

Nažalost, ne mogu preporučiti u trenutnom stanju. Jako bitan pace igrača, napadački AI glup, branjenje vrlo teško s obzirom na brzinu igre, ulaze često neki ludi šutevi iz skoro mrtvih kuteva dok centralni budu branjeni, dodavanja često idu krivom igraču.

Ima igra svojih trenutaka kad nešto odigraš, ali dosta tu još fali. Dobra stvar je da rade updejtove stalno, iako ne ulijeva povjerenje da nakon 5 godina razvoja neke tako osnovne stvari ne štimaju. Bio sam dosta hypean za ovu igru s obzirom da je par poznatih fifa youtubera bilo u timu, ali izgleda da to i nema neke veze.

0 0 hvala 0
8 godina
zaki23 kaže...

Takav sam i ja problem imao, pa su kolege s foruma savjetovali da u postavkama podesim da me spaja sa sličnim rangom, tako da probaj to.

Hvala na savjetu. Jesam. I sada je situacija puno bolja. 

13 godina
Vandit kaže...

Dobro jel itko na ovom svijetu igra Seasons sa klubom koji nije PSG i Real? Ja igram sa Bournemouthom, klub iz sredine tablice, od deset utakmica 8 me spaja sa PSG, a 2 sa Barca/Real. Uzas.

Ja sam uvijek igrao s Dinamom. Uvijek protiv nekog drugog kluba me spaja tako da je moje iskustvo ok. Mada nisam igrao online vec 2-3 tjedna i ne mislim se vracat. 

Btw. kako komentirate da sve vise poznatih content creatora prelazi s EA FC-a na Efootball?

18 godina
Cofinho kaže...

Btw. kako komentirate da sve vise poznatih content creatora prelazi s EA FC-a na Efootball?

Jednostavno, dobili su novce da reklamiraju igru. Konami je skužio kako najlakše doći do novih igrača jer kaj ti ovi jubito debili kažu to je in. Gledam Inceptiona i baš se vidi da na silu hvali igru. Oduševljen je odigranom akcijom u kojoj je odigrao nekoliko dodavanja iz prve a gotovo svako to dodavanje kosi se sa zakonima fizike. Nema veze s vezom a on oduševljen golom. Vidi se da je isforsirano. Nakon toga probao i ja igru ali ja se tu ne mogu naći. Prvo igrači trče po linoleumu a ne po travi. Dodavanja su gora skripta nego u FC. Općenito grafički prikaz je zaostao godinama za FC. Meni je grafika jednako važna koliko i gameplay i ako to izgleda za kurac igra me ne interesira. Tehnološki efootball godinama kaska za FC.

Da se razumijemo, ne hvalim FC jer je igra sranje. No efootball je za mene isto sranje. Ako biram izeđu dva sranja uvijek ću odabrati sranje koje ljepše izgleda. I zadnja stvar, koliko god EA bio omražen ali ljudi do zadnjeg dana daju podršku igri. Stalno izlazi novi sadržaj. Evo, sada nam svima daju najbolju karticu i igri badava. Samo trebaš igrati. Konami izda igru u 9 mjesecu a u 12 mjesecu doda zadnji novi sadržaj i do nove igre vodafon. Ok, sada su nešto ažurniji ali u odnosu na EA, slabo je to. Najpopularniji mod u igri nisu uspjeli izbaciti niti nakon par godina. 

13 godina
movie kaže...
Cofinho kaže...

Jednostavno, dobili su novce da reklamiraju igru. Konami je skužio kako najlakše doći do novih igrača jer kaj ti ovi jubito debili kažu to je in. Gledam Inceptiona i baš se vidi da na silu hvali igru. Oduševljen je odigranom akcijom u kojoj je odigrao nekoliko dodavanja iz prve a gotovo svako to dodavanje kosi se sa zakonima fizike. Nema veze s vezom a on oduševljen golom. Vidi se da je isforsirano. Nakon toga probao i ja igru ali ja se tu ne mogu naći. Prvo igrači trče po linoleumu a ne po travi. Dodavanja su gora skripta nego u FC. Općenito grafički prikaz je zaostao godinama za FC. Meni je grafika jednako važna koliko i gameplay i ako to izgleda za kurac igra me ne interesira. Tehnološki efootball godinama kaska za FC.

Da se razumijemo, ne hvalim FC jer je igra sranje. No efootball je za mene isto sranje. Ako biram izeđu dva sranja uvijek ću odabrati sranje koje ljepše izgleda. I zadnja stvar, koliko god EA bio omražen ali ljudi do zadnjeg dana daju podršku igri. Stalno izlazi novi sadržaj. Evo, sada nam svima daju najbolju karticu i igri badava. Samo trebaš igrati. Konami izda igru u 9 mjesecu a u 12 mjesecu doda zadnji novi sadržaj i do nove igre vodafon. Ok, sada su nešto ažurniji ali u odnosu na EA, slabo je to. Najpopularniji mod u igri nisu uspjeli izbaciti niti nakon par godina. 

Ne vjerujem bas u to da konami igra na tu kartu, ljudima je EA-a vec pun kurac, a pucali su si u nogu ove godine marketingom "we listen to community" i onda se tom istom communityu posrali u usta prvim patchom. Ako pricamo o gameplayu, ove godine EA je vece smece. Sto se tice ostalih featuresa, vise je stvar navike. Kosenje sa zakonima fizike? O cemu ti pricas, pa tu je EA-ov gameplay daleko br. 1. Jebeni fliper na steroidima. Igra cilja na publiku debila i klinaca, vise im nije u interesu raditi igru za ekipu koja je tu od fife 11 ili pak ranije. Kad se uspijes skinut s dopa aka skupljanje glupih kartica shvatis koliko je igra glupa. Igra nikad ranije nije bila na popustu, i mislim da je ovo prvi put da su je dali na ps plus(i to jos u 5. mjesecu). A sto se tice azurnosti, vec minimalno 10 godina nisu uspjeli rijesit kick off glitch. Zanima me kakav ce im marketing bit sada za FC 27, pogotovo jer izlazi GTA 6. Razmisljam za iducu nogometnu sezonu prec na efootball. EA ne zasluzuje da im dam 80 eura za iducu verziju igre ciji ce gameplay opet bit smece.

18 godina
Cofinho kaže...

Ne vjerujem bas u to da konami igra na tu kartu, ljudima je EA-a vec pun kurac, a pucali su si u nogu ove godine marketingom "we listen to community" i onda se tom istom communityu posrali u usta prvim patchom. Ako pricamo o gameplayu, ove godine EA je vece smece. Sto se tice ostalih featuresa, vise je stvar navike. Kosenje sa zakonima fizike? O cemu ti pricas, pa tu je EA-ov gameplay daleko br. 1. Jebeni fliper na steroidima. Igra cilja na publiku debila i klinaca, vise im nije u interesu raditi igru za ekipu koja je tu od fife 11 ili pak ranije. Kad se uspijes skinut s dopa aka skupljanje glupih kartica shvatis koliko je igra glupa. Igra nikad ranije nije bila na popustu, i mislim da je ovo prvi put da su je dali na ps plus(i to jos u 5. mjesecu). A sto se tice azurnosti, vec minimalno 10 godina nisu uspjeli rijesit kick off glitch. Zanima me kakav ce im marketing bit sada za FC 27, pogotovo jer izlazi GTA 6. Razmisljam za iducu nogometnu sezonu prec na efootball. EA ne zasluzuje da im dam 80 eura za iducu verziju igre ciji ce gameplay opet bit smece.

Ne znam na koju kartu igra Konami ali nema boljih promotora igre od kreatora sadržaja FC igre. Realno, vizualno i tehnički igra je puno napredovala dok sam gameplay nije pratio taj ritam. Iako se gameplay znao u jednom izdanju mijenjati i po nekoliko puta to nije znacilo bolju igru.

Neki problemi se vuku otkako sam prvi put zaigrao FUT 2011 godine. Te 2011 godine protivnik puca, pogodi obrambenog i lopta se pored golmana odbije u korner a da on ne reagira i pobere jednostavnu loptu. 2026 godine sve je isto. 2011 godne kod slobodnog udarca protivnika oko centra moji igraci stoje kao debili. Nitko nikoga ne čuva. 2026 sve je identično, AI nije nista napredovao. 2011 godine sa stoperom i s loptom u nogama prođem pored svog golmana i on se zaleti u mene i izbije mi loptu. 2026 nakon nekoliko naprednih enginea koji su se izmjenjali sve je isto. Golman je i dalje debil koji se zabija u mene i izbija loptu.

2011 godne golman izađe na centarsut i neprirodno izbije loptu u korner. 2026 sve radi isto. 2011 godine moj napadac krece u prazan prostor i zabije se u protivnika i tako mu trci na leđima. 2026 godine radi isto. Mogao bih ovako nabrajati do jutra i pokazati da se generalno nije puno toga promijenilo u gameplayu iako se on konstantno mijenjao. Igra je lose balansirana s losim AI igraca koji nije puno napredovao u zadnjih 15 godina. Igra je jedino napredovala vizualno, sve ostalo je ostalo na razini 2011 godine bez obzira na stalne izmjene gameplaya. 

Zapravo je nevjerojatno da nam prodaju priču kako su snimili nogometnu utakmicu i doslovno pratili kretanje svakog igraca na terenu te kretanje pojedinih linija momcadi i sve to prenjeli u igru. Kupim igru i vidim da igraci opet stoje kako su stajali vec spomenute 2011 godine. Nigdje veze s vezom nema. 

Znaci mene u 2026 godini smeta sto se momcad pojedinacno i kao cjelina ponasa kao sto se ponasala prije 15 godina. Ja tu ne vidim nikakav napredak u igri. Obrambena linija nije kompaktna. Veza tako tako a napad se ponasa kao da su retardirani. Igraci sami ulijeću u zaleđa. Skrivaju se iza protivnika sudaraju se međusobno, lijepe se na protivnika. Umjesto da traze prazan prostor oni se pozicioniraju uvijek između dva obrambena. 

Premalo sam igrao efootball da bih ga pohvalio ili kritizirao. No vidio sam da dodavanja ne prate reputaciju simulacije a smeta me podloga koja nije trava. Imas osjecaj da igraci trce po linoleumu. Na prvu jedino su pohvalne dimenzije terena. Osjecam se puno ugodnije nego u FC. Imas osjecaj da je teren 110x65 metara a ne ko u FC gdje su svi stisnuti na maloj povrsini koja mi ne izgleda nogometno. 

Poruka je uređivana zadnji put pet 12.6.2026 13:08 (movie).
18 godina
EA Sports FC 26

Kakva hrpa idiota vodi ovu kompaniju i igru. Danas izbace drugi zadatak Asia + Oceania Completionist i naravno sve puno bugova. Ne daje nagrade za završene zadatke. Nisam dobio hrpu coinsa, evolucija, kartica igrača. Nisam dobio Cahilla i sada ne mogu završiti osmi zadatak. Kada je ekipa skužila da ne dobijaju Cahilla svi ga pokupovali s marketa pa ga nema niti na marketu. Forum im zatrpan od bijesnih igrača. Za sada šute no koliko vidim problem je globalan. Klasični EA.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
EA Sports FC 26

Kazu za efootball da igri moras dat barem 20 sati da bi sudio o njoj i da ju ne smijes igrat na nacin kako igras FC. Vjerojatno ima svojih musica, ali gledajuci po youtubeu brzina gameplaya je pogodjena za moj ukus. Uostalom dzabe je.

Sto se tice EA FC-a. Tko god ovo jos igra ozbiljno (ultimate team), u ovoj fazi igre s ovim ludim karticama i pronalazi zabavu u igri, svaka mu cast. Neki dan igram fut nakon 3-4 tjedna pauze, tekma protiv nekog siptara, lik uopce ne igra obranu. Cijelo vrijeme kontrolira napadaca kojeg drzi neaktivno na centru i pusta da mu obranu igra CPU. Sto je najgore ja ga dobivam 3-0 ali uz tesko zivciranje. Znaci tek kad mu cpu uzme loptu, on nastavlja dalje igrat i napadat. I ne nije cheater, nego je PS igrac. Poslije mu saljem poruku da zasto se ne brani, lik mrtvo hladno mene uvjerava da zasto bi on igrao obranu kad mu ne mogu zabit gol dok ju ne igra aktivno. Samo dokaz da 90% gameplaya cpu igra, tvojih je mozda 10%. Netko ce rec problem communitya, ne nije, problem je da EA to omogucava. Zalosno.

Kad malo zastanes i pogledas cijeli ovaj FC 26 ultimate team koncept. Znaci imam skoro 700 sati igranja. Igras rivalse 1 div, elite div protiv mrtvih stakora, fut champions stalno pod katastrofalnim uvjetima(delay, los gameplay) gdje se nenormalno zivciras pobjeđivao ili gubio za neke kartice koje i kad dobijes za 3 tjedna su outdated. 365 dana u godini se jebes za nesto, i onda reset, nova fifa i opet isto. Doslovno mi smo svi debili koji igramo ovo. Imam 6 milja coinsa u futu, ali ne znam sta da kupim. Mislio sam uzet tots Mbappea, al ovaj obicni untradeable kaj sam dobio u nekom random packu mi je sad toliko razvijen kroz dva zadnja evo-a da po futbinu ima bolje ocjene od TOTS verzije. Coinsi su doslovno izgubili smisao, totw je izgubio smisao jos u 12. mj, a sada i tots. Previse promocija i previse kartica u svakom promou. A gameplay jedna velika kurcina. Zadnji koji je koliko toliko valjao je bio u fifi 20 po meni.

Po zadnje sam malo vise krenuo igrat obicni seasons, mozda tekmu dve dnevno. Uzmem Dinamo Zagreb i igram kroz obicne divizije s njima. To je jedini nacin da ovaj fliper ne dodje toliko do izrazaja, jer te spaja s klubovima 3.5-4 zvjezdice di nisu toliko statsi razvijeni i ono najbitnije nema toliko meta ps-ova na igracima. To je jedini online mode di mozes koliko toliko igrat nogomet. No i to me razjebalo. Vec drugi put mi se dogadja da lika raskopam, frajer rage quitta do poluvremena, ali utakmica se ne registrira. Dakle kao da nisam igrao. 

Jos jedino me career mode drzi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice