Ja sam u 3 godine koliko igram jednom dobio toty i to prosle godine Palmera. Ove godine nemogu ni 89 gold karticu izvuci a kamoli toty. Sacuvao tonu kvalitetnih pekova svi su bili uglavnom 85+ 86+ 87+ itd., dzaba. Od sbc-a tokom toty uradio sam Yamala potm i sad Wilson pri kraju i to je to, samo to sam foddera dobio od silnih pekova znaci jedva 1.5 mil u fodderu, opet cu na nju morat i coinse trositi. Gdje su tu drugi sbc-ovi Marcelo, Bekenbauer, Butra, Totti, Messi, CR7. Igrao rivalse div. 2, WL, svaki turnir gauntlet, golden goal, toty, sbc upgrejde svaki dan. Izgrindo bukvalno sve sto je bilo na stolu.
Pozdrav posle 5 god. :)
Sta se radi sapatnici a?
Kupim malom za dobar prolaz u skoli fifu.
Napokon bar jedan Toty uletio iz Toty crafting upgrades 79x3
Ja sam pri kraju, došao do 80-og sbc. Znači otvorio sam 80 tih packova i dobio sam jedan walkout, neka treba 86 rating. Na kraju se dobije 87x3 pa se nadam da bi moglo nešto uletjeti. 
Prekjučer kupio onaj pack od 500k coinsa ili 4k pointsa i dobije unutra toty trebu golmana. Znači najgori mogući toty. Danas opet otvorim taj pack i dobijem karinu. Nabolja kartica jebeni Hakimi. Nikakava promo kartica u 100 kartica nije bila.
Znači kada neće, onda neće. Mogu dubiti na glavi ali toty karticu mi ne daju.
Onda se imaš pravo srditi na njih.
Napokon bar jedan Toty uletio iz Toty crafting upgrades 79x3
Ja sam pri kraju, došao do 80-og sbc. Znači otvorio sam 80 tih packova i dobio sam jedan walkout, neka treba 86 rating. Na kraju se dobije 87x3 pa se nadam da bi moglo nešto uletjeti. 
Prekjučer kupio onaj pack od 500k coinsa ili 4k pointsa i dobije unutra toty trebu golmana. Znači najgori mogući toty. Danas opet otvorim taj pack i dobijem karinu. Nabolja kartica jebeni Hakimi. Nikakava promo kartica u 100 kartica nije bila.
Znači kada neće, onda neće. Mogu dubiti na glavi ali toty karticu mi ne daju.
Vec smo mogli meni sredit neki garmin edge 850 i jos bi nam ostalo za janjetinu i neko fino vino.
Toty Donnaruma u 84+ od ovih login paketa.
http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&page=24
Toty Donnaruma u 84+ od ovih login paketa.
Danas sam imao zadnji pokušaj. Napravio sam sve dostupne 3x85+, potom sam napravio sve 10x83+ i na kraju sve 25x82+ i opet karina. Jednostavno ne da i mogu se hebati.
Del Piero se morao slozit. Jedva cekam da me razjebe igra pa da opet tjedan dana ne upalim
Del Piero se morao slozit. Jedva cekam da me razjebe igra pa da opet tjedan dana ne upalim
Inception kaže da ne mora. Preskupo za samo solidnu karticu. Pun sam kartica, nemam više kamo s njima a nemam kaj za slaganje. Sve dostupno me ne interesira. Onu Wilson svi slažu no ne mogu je uklopiti. Na pro open svatko ju je imao. Kažu najbolji SBC u ovoj igri za sada. No kao i uvijek, slaži ono kaj te veseli. Pusti priče.
Inception kaže da ne mora. Preskupo za samo solidnu karticu. Pun sam kartica, nemam više kamo s njima a nemam kaj za slaganje. Sve dostupno me ne interesira. Onu Wilson svi slažu no ne mogu je uklopiti. Na pro open svatko ju je imao. Kažu najbolji SBC u ovoj igri za sada. No kao i uvijek, slaži ono kaj te veseli. Pusti priče.
Boli me kita kaj Inception kaze. Svi tuguju za nekim playstylovima. Ovo je cisti shadow striker i jos je Del Piero. Nebi tu Wilson slozio pa da zabija iz svlacionice golove.
Ako je 5*5* kartica sa Finess+, tiki taka, low driven losa kartica. Onda ja ne znam kaj taj community potrgani hoce.
Ujutro se ohrabrim i idem odigrati jednu challenger online tekmu.
Ok, nije lik sa svim 90-tkama u momčadi ali ima dva iznad te brojke, dok je kod mene ovr.85 Serie A momčad.
On povede i ja okrenem na 4-1 u 72.min! Sljedeće on pauzira igru i nakon svakog mojeg posjeda čujem "klik" s njegove strane.
Moji postali traomi, ping ogroman i on uspijeva u tih nekoliko minuta izjednačiti i odvesti nas u produžetke.
Tamo ista stvar, s još dva gola gubim 4:6 - nisam siguran da se ubrzo i tak lako vraćam onlineu.
A to je PS5, crossplay off.
I Ipak čiter.
Oko 20 paketića, raznih, od 85, 86 i 87+ do 80+.
Četiri toty HM kartice
Dvije skoro beskorisne, jednu mogu uklopit (Pacho), a za jednu ću vidjet. Uklapa mi se, ali na toj poziciji imam karticu sa kojom sam zadovoljan.
Gledao sam da slažem ove bijesne SBC-ove, ali jednostavno mi se više neda. Složit ću si još iz gušta Martineza makar mi se ne uklapa u ekipu i to je to.
Neda mi se igrat, neda mi se živcirat, igraš protiv jednog protivnika kao da si igrao protiv svih tako da je jednostavno došlo do zasičenja. Ekipe su jako slične, bar pet istih kartica kod svakog, formacije iste, fore iste, stil igre isti. Lik me juri po cijelom terenu, ne znam kak uopće radi takav pritisak i ja se krenem dodavat sa golmanom i stoperima, držim loptu malo duže kod sebe i kad on ispadne dodam u vezu pa u napad i praktički svaki put idem 1 na 1. Majstor mi šalje poruku wtf, kak to igram, da odustanem, a vodim ga 3:0. I nije jedini, ima još takvih koji šalju poruke. Zajednica užaš, prodali bi vlastitu mater za gol više, a doživim gušt igranja možda u jednoj od 5-6 utakmica. Sve ostalo je mentalna teretana i lutrija hoće li i koliko prolazit kroz tvoje igrače, koliko će nebuloza ući, a koliko ne. Da ne govorim o vaterpolskim rezultatima jer kak igra počasti protivnika, tak počasti i tebe. Meni je nevjerojatno da je u jednom napadu moj napadač Bolt za protivničku obranu, a u drugom napadu je ko tanker, tj. oni postanu Bolt.
Sad je prošao toty, došao je future stars, a kad vidim te nabrijane ocjene i kartice muka mi dođe. Najbolje kada nekom igraču kojem brzina nikad nije bila forte stave u specijalnoj kartici pace 90, samo da se proda... 
Odigrao WL nakon dugo vremena. 11-4 score. Ja sam mislio da ja imam dobru ekipu, ali kakve sam momcadi vidjao kod drugih to je strasno. Skoro svaki protivnik ima neku toty karticu. Naletio na jednog pro igraca, frajer brutalno koristi player lock i cancel skill. Jednostavno je bio bolji, ova ostala 3 poraza sam imao osjecaj da su dosla od igraca koji nisu bolji od mene. Delay u nedjelju je bio strasan, u pon puno bolje. Jel moguce da je ove godine bolje igrat igru na PC-u nego na konzolama, jer vidim da je dosta content creatora ulozilo u pc da igraju fifu posteno. Sramota za EA.
Odigrao WL nakon dugo vremena. 11-4 score. Ja sam mislio da ja imam dobru ekipu, ali kakve sam momcadi vidjao kod drugih to je strasno. Skoro svaki protivnik ima neku toty karticu. Naletio na jednog pro igraca, frajer brutalno koristi player lock i cancel skill. Jednostavno je bio bolji, ova ostala 3 poraza sam imao osjecaj da su dosla od igraca koji nisu bolji od mene. Delay u nedjelju je bio strasan, u pon puno bolje. Jel moguce da je ove godine bolje igrat igru na PC-u nego na konzolama, jer vidim da je dosta content creatora ulozilo u pc da igraju fifu posteno. Sramota za EA.
Taj cancel skill je takva glupost da je to strasno. Toliko neprirodna kretnja igraca da je strasno gledat. Makar draze mi je izgubit od takvog nego ovi debili koji samo trce po liniji i daju povratnu.
Boli me kita kaj Inception kaze. Svi tuguju za nekim playstylovima. Ovo je cisti shadow striker i jos je Del Piero. Nebi tu Wilson slozio pa da zabija iz svlacionice golove.
Ako je 5*5* kartica sa Finess+, tiki taka, low driven losa kartica. Onda ja ne znam kaj taj community potrgani hoce.
Sorry, pobrkao sam ga s Tottijem. Jedno mislim, drugo pišem. Zamjeraju nedostatak quick stepa i rapida SBC vrijednom 2.5 milijuna coinsa. .
Čitam na netu da sugeriraju promjenu stadiona. Treba izabrati neki mali i jednostavniji stadion te u tom slučaju delay jako pada i puno je bolje igrati. Bar se tako piše. Nisam probao jer mi je svejedno. Pao sam na 8/9 pobjeda a zadnja dva tjedna nisam niti igrao. Kako igra odmiče svi su bolji od mene. Pohvatali su sve kaj treba a ja sam ostao na istoj razini.
Bez komentara.
Bez komentara.
Bio je prije dva tjedna kada je zabio tri gola. Zašto bi trebao biti i ovaj tjedan? Zbog gola iz penala? Realno nije niti zaslužio. S obzirom da je bio u totw zbog tri gola sada je trebao imati isti učinak ili uz ova dva gola još koju asistenciju. Ne dobija se SIF samo tako.
Ja sam jucer uninstal napravil. Prelilo je casu gledajuci kako Wilson odnese Carlosa Alberta.
Bilo mi je dosadno s glavne 2 momčadi (M/Ž) pa sam napravil Serie A.
S
Još da dođu neki dobri. Evolutioni za Vlašića i nemrem se sjetiti drugog.
Nisam ja ništa zamijenio. Predugo igram FUT da bi mi se tako nešto dogodilo. No i ti igraš FUT i ne možeš zapamtiti tko je bio prije dva tjedna u TOTW. Evo fotke da te podsjetim. Pogle ga kako ljubi loptu.
Poz od prije 2 dana imam problem sa FC 26,naime igram da li SB ili cak Kick off i posle nekog vremena me samo izabaci ,kaze da ne mogu da se povezem na EA server i da provjerim konekciju.Naravno UT mi biljezi poraza na SB.
To se ranije nije desavalo . Igram na pc .