EA Sports FC 26 izdvojena tema

poruka: 413
|
čitano: 122.198
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
4 godine
Re: EA Sports FC 26
Cofinho kaže...

Ove tekme za promociju su cudo. Pred tjedan dana sam muku mucio s ulaskom iz trece u drugu diviziju. Zapeo 10 puta u toj zadnjoj tekmi dok nisam konacno prelomio. Danas ista stvar, samo se borim s ulaskom u 1. div. Nekoliko puta igram tu kljucnu tekmu cijom bi pobjedom usao u div 1. Svaki put povedem i onda se nekakve cudne stvari pocnu desavat, cudni odbitci, nelogicni prolasci igraca kroz moje stopere, itd. Netko ce rec da u toj tekmi i protivnik bude jeben. Ruku na srce i u ovim tekmama ranije su protivnici totalni bolesnici, ali izgubis jer je netko bolji od tebe, tu nemam problema. No u ovim tekmama za promociju uvijek neke desete stvari donesu prevagu. Previse puta mi se to desilo da bi to bila slucajnost.

Kad igras za promociju onda igras protiv ekipe iz te jače divizije, pa je zbog toga teže.

13 godina
BioZZG kaže...
Cofinho kaže...

Ove tekme za promociju su cudo. Pred tjedan dana sam muku mucio s ulaskom iz trece u drugu diviziju. Zapeo 10 puta u toj zadnjoj tekmi dok nisam konacno prelomio. Danas ista stvar, samo se borim s ulaskom u 1. div. Nekoliko puta igram tu kljucnu tekmu cijom bi pobjedom usao u div 1. Svaki put povedem i onda se nekakve cudne stvari pocnu desavat, cudni odbitci, nelogicni prolasci igraca kroz moje stopere, itd. Netko ce rec da u toj tekmi i protivnik bude jeben. Ruku na srce i u ovim tekmama ranije su protivnici totalni bolesnici, ali izgubis jer je netko bolji od tebe, tu nemam problema. No u ovim tekmama za promociju uvijek neke desete stvari donesu prevagu. Previse puta mi se to desilo da bi to bila slucajnost.

Kad igras za promociju onda igras protiv ekipe iz te jače divizije, pa je zbog toga teže.

Pročitaj moj post opet. 

You don't choose to be a Liverpool fan. You get chosen.
13 godina
EA Sports FC 26

O cemu mi pricamo. Iste stbari vec 10g. Ali kad mi netko krene srat sa skill issue nabio bi mu dualsense u usta.

Danas 3 tekme 3 poraza u WL. Tocno vidim kako su mi igraci 2x sporiji i manje agikniji od protivnika. Covjek mi sa Hamsikom zakuca 3 komada ja sa WW Dybalom sa 3m promasim kompletan gol. Jos kad vidim onu usranu Pinu dobijem osip od spodoba koji ju koriste.

Ova igra je iq test a moj iq je debelo ispod razine ako i dalje igram ovo.

http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&page=24
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina

Ima li ekipe za klubove, rush itd ?

Evo nick, DarkRunner2312 pa me mozete dodat da bacimo koju...

Poruka je uređivana zadnji put uto 6.1.2026 11:02 (Darko92).
10 godina
EA Sports FC 26

Kakvi odbijanci, kakvi bakrači...

Sve je skriptirano, nema tu random odbijanaca, ne možeš sa power shotom nabit protivnika udaljenog 2m i da on savršeno uštopa loptu, a sad druge strane pukneš balon prema golu kojeg golman odbije takvom silinom da lopta leti brže nego što je bila upučena prema golu.

Najbolji je hypermotion, fines 122kmh, power shot 125kmh  tko tu koga i sa koliko velikim...

Žalosno je šta već podsvjesno znam kad ću dobit gol, krenem psovat i kažem ženi evo, sad ću ga primit, par trenutaka kasnije, šta god napravim lopta se odbija protivniku, prolazi kroz mene, čak i kad ju uzmem moj radi 2-3 dodatna dodira umjesto da izbiju samo da ju protivnik stigne ponovno uzet, puknut po golu i naravno uz ultra retardiranu animaciju golmana padne gol.

Igram jebeni SB na WC, 67 ekipa, chem 4, RB na golu, a obranio je čuda, tri puta 1 na 1, finese, low driven, ukupno 14 obrana, a pobijedio sam 3:1 jer sam taj gol dobio kad su me igrači pacea 60 pretrčavali, igrači passinga 60 igrali tiki taka, a igrač shota 50 zabio euro gol... 

Kako je kolega rekao, igra je uvreda za iq, ali radi nagrada i jebenog dopamina igra se dalje, mislim da bi se lakše skinuo sa droge nego fife. Mjesec dana govorim da više neću igrat, krenem igrat nešto drugo, ali svaki dan se vratim fifi na bar 2-3 utakmice.

Ne znam jel slučajnost ili ne, ali počeo sam od ludosti eksperimentirat sa ekipom i primjetio da kad god promijenim formaciju, moji lete terenom, najsporiji igrač postane Bolt, svi su nepogrešivi, čuda ulaze, a promjena je minimalna, npr sa 433 na 451, različite 433 i slično, doslovno minimalne promjene

I am over 9000!!!

0 0 hvala 0
17 godina
EA Sports FC 26

Izašao novi patch. Jedna od novih stvari je smanjenje AI u SB pa je kao lakše igrati. Ja ne znam kaj oni pod time misle ali AI sada igra pametnije i opasniji je po gol uz standardno davljenje lopte. Rekoh da danas odradim taj SB jer nisam imao pametnijeg posla. Ono baš frustracija. Evo primjer gdje sam igrao protiv momčadi rating 69 na legendary. Do lopte nisam mogao doći cijelu tekmu. Na kraju sam zabio 4 gola što je umjetnost s obzirom da sam loptu taknio 6 puta cijelu tekmu. Kakvog to ima smisla da neke usrane kartice cijelu tekmu drža loptu do koje ja ne mogu doći. Kada je uzmem, zabijem im odmah gol. No problem je doći do lopte.Smiješno.

Nakon dugo vremena sam izgubio jednu tekmu od momčadi rating 84 na legendary 4-1. Znači igra mi jednostavno nije dala igrati. Mbappe tri puta izađe pred golmana i tri puta promaši cijeli gol.

Iz takvih situacija gađam 10/10 ali ne i tu tekmu. Gurnem loptu igraču u prostor a on se svaki put zabije u leđa protivnika i tako trči. Hrpa sranja se događa cijelu tekmu. Imam snimljeno, centaršut u moja 4 metra, golman izađe i neće dignuti ruke. Pina zabije glavom. Tu sam situaciju snimio bar jedno pet puta do sada jer mi se to često događa u SB u 90 minuti ako mi nisu zabili gol. Znači moraju zabiti bar jedan da mi sjebu score.  Na kraju sam skupio 32k bodova što je uvijek do sada bilo dovoljno za elite1 no ja ne vidim da je sada lakše igrati, naprotiv. Baš ono jebanje u mozak a nagrade će kao i uvijek do sada biti standardno sranje. 

Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
EA Sports FC 26

Da, izašao je novi patch u kojem jedna od stavki kaže da će AI igrat više proaktivno u napadu i manje davit loptu. - The CPU will now take a more proactive and attacking approach to create a smoother Squad Battles experience. The CPU AI will not focus on maintaining possession as much as before

Odigrao sam dvije utakmice protiv AI-a i mogu reći da je u mom slučaju to bilo točno. Manje su davili loptu, više puta su išli u napad, sa time su automatski opasniji, a posjed lopte nije bio 70-30 na njihovoj strani nego oko 50-50, igrao sam na world class i obje tekme dobio 5+ nula.

To da moraš dobit gol u SB-u sam već opisivao, da se postaviš na glavu kad ga moraš primit primit ćeš jer će oni odjednom imat raketu u šu***, bit super precizni, a tvoj golman postaje osoba sa posebnim potrebama. A također i sa napadom, ako igra neće da zabiješ, nećeš zabit, opisivao sam kako mi je RB na protivničkom golu obranio čuda...

Također u novom patchu piše nešto o AI obrani - We are making a change that will reduce the reaction times of AI defenders when marking the ball carrier, increasing the chance of them leaving more open space while transitioning between actions. This change can help your attacks feel more free-flowing. We will continue to monitor your feedback on AI Defending and look to make more adjustments if needed

Uglavnom evo sve ako je nekome promaklo ili nekoga zanima:

EA SPORTS FC 26 | Title Update v1.4.0 Pitch Notes

I am over 9000!!!

1 0 hvala 1
17 godina
Upravo sad CPU igra normalnije, i više griješi.
Igram opet sa svojom ženskom ekipom (nema Pine u njoj) i uživam na WC protiv slabijih, dok na 88 i 89ovr ipak smanjim na Professional.

Online jednostavno nemam šanse, uvjek me spoji s nekim frikovima koji me sa 10+ komada fino demoraliziraju...

Jučer palo i 200h, još 18 da preteknem Fifu 16.

Znam da neki tu imaju i duplo više, no većina mojih frendova ima ko ja ili manje.

Uz to, treba dodati da dosta više igram GT7.

13 godina
Shivi kaže...

Da, izašao je novi patch u kojem jedna od stavki kaže da će AI igrat više proaktivno u napadu i manje davit loptu. - The CPU will now take a more proactive and attacking approach to create a smoother Squad Battles experience. The CPU AI will not focus on maintaining possession as much as before

Odigrao sam dvije utakmice protiv AI-a i mogu reći da je u mom slučaju to bilo točno. Manje su davili loptu, više puta su išli u napad, sa time su automatski opasniji, a posjed lopte nije bio 70-30 na njihovoj strani nego oko 50-50, igrao sam na world class i obje tekme dobio 5+ nula.

To da moraš dobit gol u SB-u sam već opisivao, da se postaviš na glavu kad ga moraš primit primit ćeš jer će oni odjednom imat raketu u šu***, bit super precizni, a tvoj golman postaje osoba sa posebnim potrebama. A također i sa napadom, ako igra neće da zabiješ, nećeš zabit, opisivao sam kako mi je RB na protivničkom golu obranio čuda...

Također u novom patchu piše nešto o AI obrani - We are making a change that will reduce the reaction times of AI defenders when marking the ball carrier, increasing the chance of them leaving more open space while transitioning between actions. This change can help your attacks feel more free-flowing. We will continue to monitor your feedback on AI Defending and look to make more adjustments if needed

Piše svašta, a nikad nikakvih promjena, ili ako budu, brzo se nađe glitch koji to pobija...

Kovačić
17 godina
Shivi kaže...

Probaj na Legendary pa ćeš vidjeti koliki posjed imaju, plus što su sada opasniji u napadu a reakcije u obrani još brže. Teretana. Prošli tjedan sam imao 35k bodova a ovaj tjedan 32k bodova. 

17 godina
EA Sports FC 26

Poruka je uređivana zadnji put pon 12.1.2026 16:22 (movie).
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
EA Sports FC 26

Ne znam jel toga prije bilo, ako je nije mi se desilo, ali zadnjih par utakmica kad gađam iz kosa u suprotni kut sa finese, golman ostane ukopan na prvoj stativi, čak se ni ne baci, vrti se u krug. Ne znam jel to bug ili koj vrag, ali igra me nenormalno časti zadnjih 5 utakmica do te mjere da me više ni ne veseli kad zabijem gol. Doduše pokazala mi je zube, njegov igrač je bio na 20m, okrenut prema svom golu i iz okreta puknuo prema mom golu, lopta je letila kao balon, a moj golman kao da se namjerno bacio ispod nje. Lopta nije išla niti brzo niti jako visoko, malo iznad sredine gola, ali šta ćeš.

Čini mi se da je novi patch donio više bugova nego dobrobiti i da obrana još više pušta. Slažem se da ti AI ne treba puno pomagat u obrani, ali ni ovo nije normalno gdje utakmice završavaju vaterpolskim rezultatima, gdje se AI trudi da poništi zaleđe, gdje umjesto da stoperi pokriju igrača, oba se maknu od njega itd. 

I am over 9000!!!

0 0 hvala 0
17 godina
EA Sports FC 26

Svake godine je prepirka oko TOTYa i TOTSa ali ove godine stvarno nema smisla. Tri igrača koja su bila u najužem izboru za igrača godine nisu upala u TOTY. To su Salah, Raphinha i Yamal. Da ne pričamo kako Hakimi nije uopće nominiran zbog nekih razloga koji mi nisu poznati jer se svašta priča. To je tako kada debilima daš da glasuju a onda im podijeliš kartice nominiranih igrača na određeno vrijeme korištenja i onda svi uzimaju ono s čime bi htjeli igrati a ne biraju igrače koji su proteklu godinu bili najbolji. Nekada je to bilo drukčije. Krovna organizacija fifa izabere momčad godine i to je onda automatski bio TOTY a ne ova shranja. I tada se moglo diskutirati o jednom igraču jer nikada svima sve ne odgovara ali ova situacija je stvarno specifična. Sjećam se onog debila Castroa koji je prije par sezona objašnjavao igračima da biraju igrače koji su meta i s kojima će igrati jer je to jedino važno. I eto ga.

Poruka je uređivana zadnji put sri 14.1.2026 11:10 (movie).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
movie kaže...

Svake godine je prepirka oko TOTYa i TOTSa ali ove godine stvarno nema smisla. Tri igrača koja su bila u najužem izboru za igrača godine nisu upala u TOTY. To su Salah, Raphinha i Yamal. Da ne pričamo kako Hakimi nije uopće nominiran zbog nekih razloga koji mi nisu poznati jer se svašta priča. To je tako kada debilima daš da glasuju a onda im podijeliš kartice nominiranih igrača na određeno vrijeme korištenja i onda svi uzimaju ono s čime bi htjeli igrati a ne biraju igrače koji su proteklu godinu bili najbolji. Nekada je to bilo drukčije. Krovna organizacija fifa izabere momčad godine i to je onda automatski bio TOTY a ne ova shranja. I tada se moglo diskutirati o jednom igraču jer nikada svima sve ne odgovara ali ova situacija je stvarno specifična. Sjećam se onog debila Castroa koji je prije par sezona objašnjavao igračima da biraju igrače koji su meta i s kojima će igrati jer je to jedino važno. I eto ga.

Savrseni marketing su odradili. Dali ljudima da odigraju WL sa igracima koje svi zele, ti igraci zavrse u TOTYu i onda paketi idu ko vruce kifle. 

Igra je odavno izgubila svaki doticaj sa nogometom.

10 godina
EA Sports FC 26

Igra je cash grab, a korporacija kao korporacija, gleda da ostvari što veći profit tako me nikakve njihove ideje ne iznenađuju.

Stavili bi ikonu sivonjića da vjeruju da će ekipa trošit novce da ga dobije, a gdje onda neće radit farsu od toty. Ja sam birao po zaslugama igrača u stvarnom svijetu, a ne po tome koja bi mi se kartica bolje uklopila. Znao sam da će ovako biti čim sam pročitao da birajući igrače automatski glasaš za njih.

Jel netko vidio obavijest o SB-u i većim bodovima za WC pa naviše? Znači mene koji sam odigrao prije toga 10 utakmica to nije okačilo, nisu mi povećali bodove protiv WC protivnika i to smatram nepoštenim, bolje da se takve stvari uvedu prije tj.na početku novog SB-a, a ne usred.

I am over 9000!!!

0 0 hvala 0
13 godina
EA Sports FC 26

2 tjedna nisam igrao kako se spada, malo se zagrijao kroz draft i evo konacno nakon mucenja protiv TOTY Pine usao u 1. div. Jebo me pas ako ne postoji neko algoritam koji te drzi u određenoj diviziji neko vrijeme. Skripta.

You don't choose to be a Liverpool fan. You get chosen.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
EA Sports FC 26

Kaj nitko nikakav TOTY nije ubo? Otvorio sam sve packove koji su se mogli pobrati igrajući, odigrao sve SBC koji su se pojavili i usput ubacio 300 eura i nisam dobio ništa. Kane najbolja kartica u cijeloj priči. I onda netko kaže da dobijaju samo ovi kaj troše novac. Ja sam dokaz da nije tako. Na kraju balade dobiju uvijek oni s malo sreće. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina

Mislim da toty ne postoji osim u store packovima

17 godina
EA Sports FC 26

Dobio sam ja.. u draft pickovima.

Koristite blage riječi i jake argumente
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
EA Sports FC 26

Ja nisam ubacio nikakvu lovu jer i ovo što sam im dao za igru je previše.

A packovi - naježim se svaki put kad otvaram i kad ide walkout a prvo što vidim repić na glavi - mrak mi padne na oči.

Oni su ženske dodali u igru samo da nas jebu.

Ja sa ženskama ne igram nikada, koliko god ta Pina bila dobra, ja je nisam taknuo, a nadobivao sam je se u packovima svako malo.

Ne znam što bih da mi untradable ženska slučajno uleti TOTY - bio bih na čudu :)

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
EA Sports FC 26

Ja čuvam packove za subotu, dok toty izađe do kraja, bar je tako pisalo u igri ako sam dobro vidio, za dan i nešto... Ispravite me ako griješim jer osim tu, ne pratim nigdje drugdje dešavanja oko igre.

A kod walkouta kako je kolega rekao, ili vidim repić pa mi se spuste rolete na oči makar bila ženska 90 ili trent jeb*** arnold, nadobivao sam ih se ni sam ne znam koliko.

Bitno da ne uleti nešto dobro, ali uz trenta, najviše sam se nadobivao kanea i lewandowskog.

Što se tiče sbc-a, dosta sam ih riješio, sve od 86+, od prije imam 85+. Ne nadam se ničemu, u krajnjem slučaju ću imat fodere za sebi neke drage igrače ako im nekad izađe neka specijalna kartica

I am over 9000!!!
Poruka je uređivana zadnji put čet 22.1.2026 12:50 (Shivi).

0 0 hvala 0
17 godina
Ziga_ST kaže...

Mislim da toty ne postoji osim u store packovima

Pa lijepo sam napisao da sam na packove potrošio 300 eura i dobio karinu. Znam likove koji su iz 80+ picka dobili tri toty kartice. Sve je u sreći i kako te posere. 

17 godina
Shivi kaže...

Ja čuvam packove za subotu, dok toty izađe do kraja, bar je tako pisalo u igri ako sam dobro vidio, za dan i nešto... Ispravite me ako griješim jer osim tu, ne pratim nigdje drugdje dešavanja oko igre.

A kod walkouta kako je kolega rekao, ili vidim repić pa mi se spuste rolete na oči makar bila ženska 90 ili trent jeb*** arnold, nadobivao sam ih se ni sam ne znam koliko.

Bitno da ne uleti nešto dobro, ali uz trenta, najviše sam se nadobivao kanea i lewandowskog.

Što se tiče sbc-a, dosta sam ih riješio, sve od 86+, od prije imam 85+. Ne nadam se ničemu, u krajnjem slučaju ću imat fodere za sebi neke drage igrače ako im nekad izađe neka specijalna kartica

Stari, ja sam prošle godine čuvao packove više od mjesec dana. Nakupio ih između 300 i 400. Tijekom totya pobrao sve koji su izašli znači još na tu cifru ohoho packova i dobio karinu. Onda sam za pointse kupio 4 ona packa koja su garantirala toty i one honourable toty kartice. Dobio sam u sva četiri packa istu kravu RB honourable toty, njemica, bezvezna kartica mislim rating 88/89. Koja je to bila statisitička mogućnost, reci mi? Ne kažem da nećeš dobiti, samo uspoređujem da vidiš koliko sam packoca sačuvao. Otvarao sam doslovno cijeli dan i nula bodova. 

10 godina
movie kaže...
Shivi kaže...

Stari, ja sam prošle godine čuvao packove više od mjesec dana. Nakupio ih između 300 i 400. Tijekom totya pobrao sve koji su izašli znači još na tu cifru ohoho packova i dobio karinu. Onda sam za pointse kupio 4 ona packa koja su garantirala toty i one honourable toty kartice. Dobio sam u sva četiri packa istu kravu RB honourable toty, njemica, bezvezna kartica mislim rating 88/89. Koja je to bila statisitička mogućnost, reci mi? Ne kažem da nećeš dobiti, samo uspoređujem da vidiš koliko sam packoca sačuvao. Otvarao sam doslovno cijeli dan i nula bodova. 

To je volja i htjenje 

Ne nadam se ničemu i mislim da bi mi bilo gore da dobijem neku kako kažeš kravu nego ništa.

Sam kažeš da si potrošio hrpu novaca i dobio karinu, a čisto me zanima, kad naletim na ekipu koja ima toty kartice otkud njima? Nije da naletiš na jednog protivnika, nego na više njih sa toty, čovjek bi po tome rekao da se te kartice dijele šakom i kapom, ali nikako da koja uleti meni ili tu nekom sa foruma.

I am over 9000!!!
17 godina
Shivi kaže...

Sam kažeš da si potrošio hrpu novaca i dobio karinu, a čisto me zanima, kad naletim na ekipu koja ima toty kartice otkud njima? Nije da naletiš na jednog protivnika, nego na više njih sa toty, čovjek bi po tome rekao da se te kartice dijele šakom i kapom, ali nikako da koja uleti meni ili tu nekom sa foruma.

Lik u tri sbc picka 80+x3 dobije tri toty kartice, pinu, vitinhu i dembelea a ja za 300 eura karinu. Sve je kako te posere, no nije ok ako potrošiš ozbiljne novce da ti ne daju bar jednu karticu. Mislim da sam ove godine stvarno pri kraju, nema smisla. 

13 godina
movie kaže...
Shivi kaže...

Lik u tri sbc picka 80+x3 dobije tri toty kartice, pinu, vitinhu i dembelea a ja za 300 eura karinu. Sve je kako te posere, no nije ok ako potrošiš ozbiljne novce da ti ne daju bar jednu karticu. Mislim da sam ove godine stvarno pri kraju, nema smisla. 

Daj drugi put tih 300e posalji meni. Ja si kupim nekaj za bicikl i kod svake voznje ti slikam taj gadget kako radi. 

13 godina
EA Sports FC 26

Sve mi muka doslo kad sam vidio ovo. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
SimeKZ kaže...

Daj drugi put tih 300e posalji meni. Ja si kupim nekaj za bicikl i kod svake voznje ti slikam taj gadget kako radi. 

Ozbiljno voziš ili samo po gradu? Ja zadnjih par godina vozim prema Kupi i Jaski. Odradimo po 90 km, ne uvijek. Onako prosječno vozimo oko 60 km. Malo me zadnju godinu sjebala prostata pa nisam previše vozio, nije od bicikla već nasljedno. Prodajem bicikl, kupiš i ne moraš više ništa na njega dodatno stavljati. Full oprema. Usput, danas sam prodao sve tradeable kartice s kojima sam igrao. Možda za sve otvorim packove a možda kupim neke toty kartice kada ih već ne mogu dobiti u packu. Budem vidio. Skoro dva tjedna nisam igrao, ne da mmi se više. Otvaranje packova mi je porok kojeg se nisam uspio riješiti do sada ali misli da sam i s tim gotov. Svega se rješavam. 

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.1.2026 14:17 (movie).
10 godina
EA Sports FC 26

Ja svoje paketiće još ne diram, sutra ću imat paradu walkouta i vjerojatno hrpu trentova jer me oni hoće.

Kako sam se zasitio svih govana ove igre, odlučio sam napravit zaokret i složio si Bundesligu od igrača koje imam u klubu. Odigrao sam jednu utakmicu i malo je reći da su mi igrači letili po terenu, gotovo pa savršeno dodavali, dobijali većinu duela, kao da su nabrijani i željnji dokazivanja 

Pisao sam već o tome pa ne znam jesam li ja lud ili je to tako, ali kad god sam mijenjao formaciju, sljedeću utakmicu dvije igrači su letili terenom, nisu glitchali, kao da ih igra u backendu nabrije da budu iznad prosječni i da te zadrži da dalje igraš jer kako objasniti da Kane sa svojih 64 pacea, okrene i pobjegne jednom Cannavaru, a Tah sa druge strane ulovi igrača pacea 90+. Ako je to slučajnost ili ona fora da ne možeš gubit dovijeka jer ti igra jednostavno to neda, onda to mene okine svaki put kad promjenim formaciju ili više od jednog igrača u prvoj ekipi.

I am over 9000!!!

0 0 hvala 0
13 godina
movie kaže...
SimeKZ kaže...

Ozbiljno voziš ili samo po gradu? Ja zadnjih par godina vozim prema Kupi i Jaski. Odradimo po 90 km, ne uvijek. Onako prosječno vozimo oko 60 km. Malo me zadnju godinu sjebala prostata pa nisam previše vozio, nije od bicikla već nasljedno. Prodajem bicikl, kupiš i ne moraš više ništa na njega dodatno stavljati. Full oprema. Usput, danas sam prodao sve tradeable kartice s kojima sam igrao. Možda za sve otvorim packove a možda kupim neke toty kartice kada ih već ne mogu dobiti u packu. Budem vidio. Skoro dva tjedna nisam igrao, ne da mmi se više. Otvaranje packova mi je porok kojeg se nisam uspio riješiti do sada ali misli da sam i s tim gotov. Svega se rješavam. 

Ozbiljno vozim. 50-60km rute onako u tempu.

Nakon 20g jednog sporta, prebacujem se u biciklizam.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice