EA Sports FC 25

poruka: 90
|
čitano: 24.889
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: EA Sports FC 25
Upravo odigral 3 Clubs Rush tekme.
U prve dvije sve izjednačeno, timska igra i golden goal odlučival u oba susreta, jednom dobiveno, jednom izgubljeno.
Baš dobra zabava.
U trećoj tekmi moji suigrači i ja ovr80 i 81, protivnici 84 i 85.
Potpuno nas deklasirali, 8:2 je završilo.
Puno u prilog ide sebičnost suigrača.

UPDATE: zaboravil napisati, kod matchmakinga pisalo je 144 443 igrača online.
Poruka je uređivana zadnji put sub 28.9.2024 18:48 (Armor).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
EA Sports FC 25

Legnuo je lagani uninstall. Steta prostora na disku od ovog smeca.

Naletio u D5 na lika 5-3-2. Konstantno onaj glitch sa ultra ubrzanjem i to je to. Shvatio sam da sam prestar da mi ovoliko losa igra stvara nervozu.

Tko ovo igra za novce ili youtube je poremecena osoba. Ne mozes bit cist nikako.

http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&page=24
Moj PC  
6 0 hvala 0
14 godina

Cisti uzas.... Volio sam oldschool bez ikakvih asistencija i icega, a ovo je postalo pre smijesno, na razini Call of dutya di skaces sa nebodera, nades se na asfaltu ko da ti se nista nije desilo. Uzas uzas uzas

4 godine
EA Sports FC 25

Uzeo 11 pobjeda u vikend ligi. Ocekivao cudesa u nagradama. Iz hero peka dobijem jebenog kuyta, iz svih ostalih pekova nijedan usable igrac. Ugl iduca wl do 6 i amen. Ovo ti bas ubije volju za grindom

1 0 hvala 0
11 godina
EA Sports FC 25

U ovoj grupi svake prijestupne bude post, a prije 4-5 godina nisi mogao doci na red... Eto, to je slika svake nove fife, manje ljudi, a vise para njima...

Kovačić
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
EA Sports FC 25

Tko je odlucio ovo nastavit igrat, nije tocan sam za sebe nikako.

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
EA Sports FC 25

Ja pikam, ali ograničeno :)

Odradim samo Rivalse i to ne forsiram nego lagano igram i ne idem više od 4. divizije - mislim da mi je to optimalna divizija da se ne nerviram previše.

Rush mi je zabavan i to dosta igram.

Doduše, kad panjevi uđu i povežu gljive samo da im se računa igranje zbog zadataka mi ide na kurac, ali kad je ekipa normalna i igraju kako treba, zna stvarno biti super.

Jedanput smo igrali samo trojica jer je jedan panj povezao gljive i pobijedili smo protivnike s punim sastavom i to isključivo jer smo igrali kako treba tj. dodavali se.

Ne kužim debile koji igraju Rush i soliraju, ne bi dodali loptu, nema tih para.

To što zabiju jedan gol, a mi popušimo 5 jer su svaki put izgubili loptu ih ne obeshrabruje - ne kužim?!

Za vikend ligu se ispočetka nisam uspio kvalificirati pa sam skužio da mi to ustvari odgovara jer se manje živciram i manje vremena gubim na pizdarije - tako da sam odlučio da to neću ni igrati ubuduće.

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
EA Sports FC 25

Ja kod kceri u americi pa malo pikam navecer jer mi se ne spava. Njen decko kupio igru pa kombiniramo. Div 4 s dobrim izgledima da uletimo u trecu. To kako ljudi igraju nema nikakvog smisla. Doslovno svi isto. Prime jednog igrača pa ga vrte do besvjesti. Nema tu igre niti kombinatorike. Samo jedan igrac i lijeva gljiva. Uzas. Dobro se branim ali uvijek mi jednom prođe na takvo silovanje.

Stvarno nema niti malo smisla i ne znam kakav je gust cijelo vrijeme spamati jedno te isto?  Rush mi nije zabavan jer me uglavnom spaja s idiotima. Rađe izgube loptu nego sto bi je dodali. Igrati s takvim idiotima je gubljenje vremena. Mozda me s njima spaja jer sam novi. Jedina stvar koja me veseli je da se moze igrati i da su jako dobri Rodri i KDB a imaju slab pace ali jako dobre kartice. Sve u svemu igra je realno losa i lose koncipirana.  Pretjeran broj frustrirajucih utakmica je pred nama ako zelimo  doci do nekih packova. Doduše sve je jeftino i nista ne vrijedi osim desetak kartica. Ne vidim nikakav pomak u igri osim par skillova i nekoliko novih glitcheva. .Ocjena 6/10.

Jucer su izgleda imali glitch na PS storeu pa se ultimate prodavao za 43 eura. Uzeo sam igru. Sad jos samo trebam nabaviti PS5  pa nova doza zivciranja. Stvarno ne mislim svakodnevno igrati. Tu i tamo kad se zaželim nogometa. Čudim se da je tako idiotska firma tako financijski uspjesna jer svake godine im se potkrade jedna velik pogreska koja razjebe dio igraca koji nisu iskoristili kratkotrajni  fail. Smiješni su kanađani a takva im je i igra.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Nije glitch na Storeu nego je FC25 Ultimate igra Deal of the Week i takva je cijena tjedan dana.
4 godine
Bome, ja vidim na nasem storeu standard edition po punoj cijeni, kao i na us storeu, a ultimate na us je 75usd.
Ultimate na hr store je 82,49.
Di je po 40?
Tn
16 godina
Ja ne vidim cijenu kad imam igru kupljenu digitalno.
Ali Ultimate je na akciji, sudeći po cijeni koju si navel, slaboj - nekih 20-25%.
Ne znam ni ja onda otkud onda 40€...
Poruka je uređivana zadnji put pet 25.10.2024 12:32 (Armor).
16 godina

Kupio prekjucer

16 godina
Armor kaže...
Nije glitch na Storeu nego je FC25 Ultimate igra Deal of the Week i takva je cijena tjedan dana.

Pise da je popust 60% od 22.10 do 30.10. a vise navedeni popust nije u ponudi a bome nije niti prosao 30.10. Zasto je onda navedeni popust maknut? Čitam na forumima komentare ekipe koja nije uspjela kupiti kako nije fer to sto su napravili. Procitao sam na jednom forumu tu obavijest, otisao na nas store i kupio. Prilozio sam fotku u gornjem postu na kojoj se jasno vidi od kada je do kada popust.

11 godina
acmilan2 kaže...

U ovoj grupi svake prijestupne bude post, a prije 4-5 godina nisi mogao doci na red... Eto, to je slika svake nove fife, manje ljudi, a vise para njima...

Odrasli smo hahaha, nikome se vise neda trpjeti nebuloze. Kad dodjem doma sa posla zelim da se opustim a ne da dobijem zivcani slom. Eventualno mozda kupim igru kad bude bio neki veci popust

4 godine
A.. Vidis, neki su uboli po 60%. Nas spada po 25%
Tn
16 godina
EA Sports FC 25

Ja ne kužim. Igram igru već mjesec dana na PS5 i konstantno mi se čini kako nikako ne mogu prevladati lag. Ponekad (ali to je rijetko) mi se dogodi da imam super vezu i igre su savršene. Ali većinu vremena ne vidim nikakvu korist od online igranja sa ovakvim hendikepom. Sad većinom igram Squad Battles jer tu nemam takvih sranja. Da li nešto ne kužim s postavkama? 😕

0 0 hvala 0
16 godina
starblack kaže...
A.. Vidis, neki su uboli po 60%. Nas spada po 25%

Navodno su 60% dobili oni koji su redovno do sada kupovali igru a FC25 još nisu kupili. Na jednom forumu su tako komentirali. Ja sam do ove godine redovno uzimao igru zadnjih 15 godina. Ovo je bilo prvi put u tom periodu da  nisam uzeo igru. Za ovaj iznos sam uzeo pa makar ine igrao. 🤦‍♂️

9 godina
Fifa tj sad ea fc je isti djavo vec zadnjih 10 godina ili od kako ja igram online. Ibto bi vec trebalo odavno svi da znaju da nekog napredka u gameplayu nece biti, graficki slicno u sustini ea f 24 update....
E sad ja od kako igram desavaju mi se neverovatne stvari da jedan dan gazim sve redom a drugi dan ne mogu napad da napravim jer moji igraci stoje na pogresnim pozicijama, dok protivnicki vrse neverovatan presing. Evo juce sam sa pola gasa odigrao 3 tekme u div 3 i lagano pobedio imao sam osecaj kao da igram protiv igraca iz 8 divizije dok nekad imam osecaj kao da igram protiv pro igraca... Da li je to skripta ili sta vec...
Svako prolece na Zvezdu mirise...
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
EA Sports FC 25

Kako je samo glup attacking AI u ovoj igri to je nevidjeno. Znaci igraci uopce ne protrcavaju prema naprijed dok i ne 'trigerujes' na LB. Stalno stiskati LB to je smor a sam ne ide naprijed. To je jedna stvar, druga stvar su lopte u prostor. Osim u situacijama kad je kontra npr. 3 na 1 i slicno, svako dodavanje na trokut je ili ofsajd ili je protivniku u noge. Kodirano glupo do besvijesti. Koliko je pes bio bolji u tome, mnogo su fluidnije bile akcije prema naprijed. Uzeh ovo za black friday pomalo igrati kad nema alternative, sreca pa ne platih full cijenu za ovu qrchinu.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
EA Sports FC 25

Ova igra je uvijek imala smisla za humorom. Na acc na koje igram i otvorio sam sve moguće packove dobio sam kitu. Sada otvorim prvi pack na acc na kojem ne igram niti imam ikakvu momčad dobijem ovo.

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
EA Sports FC 25

Jel mogu ovdje dobiti definitivan odgovor - jel PS dualsense 5 kontroler podrzan u FC 25 na windowsima i da radi sa PS layoutom bez ikakvih problema?

Citam razna misljenja na netu - da radi, da ne radi uopce, da radi ali ima nekih problema itd. pa ako mogu ovdje cuti iskustva bilo bi super.

Laptop je dell, win 11.

Poruka je uređivana zadnji put ned 1.12.2024 8:16 (sonda).

0 0 hvala 0
3 godine
sonda kaže...

Jel mogu ovdje dobiti definitivan odgovor - jel PS dualsense 5 kontroler podrzan u FC 25 na windowsima i da radi sa PS layoutom bez ikakvih problema?

Citam razna misljenja na netu - da radi, da ne radi uopce, da radi ali ima nekih problema itd. pa ako mogu ovdje cuti iskustva bilo bi super.

Laptop je dell, win 11.

Radilo je sve meni na FC24 tak mora  radit i na FC25.

Imam i Xbox wireless i PS5 dualsense i rsde jedan i drugi bez beda na FC24, layout isti.

15 godina

Thx! Ali i na ovakve komentare sam isto naišao, da je nekima na fc 24 radio ds bez beda a na fc 25 nije ili je bilo problema pa rekoh da pitam ovdje ako je itko probao na oba fc, i 24 i 25

11 godina
sonda kaže...

Thx! Ali i na ovakve komentare sam isto naišao, da je nekima na fc 24 radio ds bez beda a na fc 25 nije ili je bilo problema pa rekoh da pitam ovdje ako je itko probao na oba fc, i 24 i 25

Radi ps4 kontroler bez problema, s pocetka nije radilo ali su fixali tako da je sad ok. 99% onda da radi i ps5 jer je noviji ali ne tvrdim jer ga nemam, uvijek mozes refundati igru na steamu ako si igro manje od 2 sata.

15 godina

Ok, zahvaljujem. U tom slucaju cu vratiti ds i uzeti xbox kontroler ili neki drugi, za taj kazu da je kompatibilan, mislim, nije ni cudno kad je od MS-a. Mislim da cu ici "riskirati" sa ovime pa da vidimo. Odlucio sam se na kupnju jer je fc 25 na steamu trenutno 35 EUR a ps kontroler bih uzeo jer u firmi imamo ps5 pa tamo nekad igramo i svida mi se taj kontr. a i pase mi saci on jer je veci, a i volio bih se naviknuti samo na jedan tip kontrolera jer i ako se igra fc nekad grupno to uvijek bude na ps5, bilo neki turniri ili ovako iz zajebancije. Za xbox citam da je manji sto mi ne bi odgovaralo

Poruka je uređivana zadnji put ned 1.12.2024 18:30 (sonda).
15 godina

i pitanje jos, jel svejedno preko cega se uzima igra - steam ili ea direktno? kod oba je trenutno 35 eur

Poruka je uređivana zadnji put ned 1.12.2024 18:28 (sonda).
15 godina
erminn kaže...

Kako je samo glup attacking AI u ovoj igri to je nevidjeno. Znaci igraci uopce ne protrcavaju prema naprijed dok i ne 'trigerujes' na LB. Stalno stiskati LB to je smor a sam ne ide naprijed. To je jedna stvar, druga stvar su lopte u prostor. Osim u situacijama kad je kontra npr. 3 na 1 i slicno, svako dodavanje na trokut je ili ofsajd ili je protivniku u noge. Kodirano glupo do besvijesti. Koliko je pes bio bolji u tome, mnogo su fluidnije bile akcije prema naprijed. Uzeh ovo za black friday pomalo igrati kad nema alternative, sreca pa ne platih full cijenu za ovu qrchinu.

Slazem se za lopte u prostor, rezultiraju sa jako puno krivih pasova na kraju, pa cak i ako je postavljeno na "assissted" za through ball. Nisam hard core gejmer pa ne znam ima li nekih trikova kako to rijesiti, ali da, kretanja igraca i pasovi su u dosta slucajeva bas prenerealno losi i glupi, barem za nas povremene igrace, za profice vjerujem da oni znaju logiku i trikove. A sto se tice "manual" postavki za pasove, suteve, lopte u prostor, ne znam jel itko igra sa time, ja probao i boze dragi, to je tako prekomplicirano da ne vidim uopce u kom smislu bi to moglo biti imalo zabavno iskustvo.

Poruka je uređivana zadnji put ned 1.12.2024 18:33 (sonda).
12 godina
sonda kaže...

i pitanje jos, jel svejedno preko cega se uzima igra - steam ili ea direktno? kod oba je trenutno 35 eur

Nemoj uzimat. Nema smisla.

11 godina
sonda kaže...

Ja volim da su mi igre na steamu. U oba slucaja kad startas igru pokrene se i EA app.

15 godina

Osobno koristim Dual Sense Edge controller i sve radi kako treba. Steam verzija igre, uvijek upaljen i DSX preko Steama (automatski se pali s Windowsima).

Sto se igre tiče, nakon par godina sam se vratio i to dobrim starim Seasonsima na full manual - tko god želi odustati od igre zbog smeća od FUT-a, a voli nogomet, po meni si mora učiniti uslugu i naučiti full manual. Community nije velik, ali ima dosta respekta (često se ljudi jave sa lijepom porukom nakon dobrog matcha, dodaju te za frenda da možete igrati i friendliese itd).

Znam da velika većina uživa u FUT-u i to je skroz oke, ovo pišem isključivo za one koji žele dobar nogomet, jer FC25 ga nudi, ali treba se potruditi. Na full manual vas igra nikad neće "pokrasti", jer sve radite sami. Naravno, osim ako ste jedni od onih sto nikad ne priznaju poraz pa je uvijek igra kriva 😝

U svakom slučaju, ponavljam, ovo je namjenjeno samo onima kojima je dosta smeća od FUT gameplaya i svega sto dolazi s tim 😃.

šumski put je bio ravan.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice