jel ima neki mod da ih sve skupa ukoponira u neko modersko isusktvo, kao the best of nexus hahha...da nemoram jedan po jedan
Pazi si samo da se ne soft-lockaš, neki modovi koje si linkao nisu dugo updateani i piše ti pod bugs/posts da više ne rade od 2.2 ili ti uzrokuju neki skroz drugi bug kroz igru.
Nisam igrao neko vrijeme, ali OVAJ mod mi je bio zakon, puno mi je imerzivnije kad su reklame stvarnih korporacija.
Ako misliš na mene, provjeravao sam i komentare i tamo ljudi pišu da rade sa najnovijom verzijom igre, 2.2.
jel ima neki mod da ih sve skupa ukoponira u neko modersko isusktvo, kao the best of nexus hahha...da nemoram jedan po jedan
a imaš te neke kao kolekcije, ali em sam kasno to skužio em mi nije ni greda ovako jedan po jedan preko vortexa skinut.... brzo to ide jer su više manje sve to mali fajlovi - osim npr fotorealistic map i one hoganove teksture. u pol sata si gotov.
https://next.nexusmods.com/cyberpunk2077/collections/6twid5
Objavio sam ovu kao svoju kolekciju da zapravo sebi olakšam ako bude još koji playthrough, pa ko želi nek baci oko.

Ništa od new game + još. Volio bih odigrati sa svom opremom još jednom.
Ma fino radi ovo, dodali su i nove opcije sad je sa dlssom jos glađi odaziv, bolja slika, 185fpsa average na 1440p sve max dlss quality i fg on, čak sam testirao i max ray tracig gdje dobijem 110fpsa te path tracing 70fpsa u prosjeku. A nemam neki high end komp. Igra radi vrhunski stvarno je treba odigrati još jednom. Imam 150 sati za jedan prelazak + dlc...
Ma fino radi ovo, dodali su i nove opcije sad je sa dlssom jos glađi odaziv, bolja slika, 185fpsa average na 1440p sve max dlss quality i fg on, čak sam testirao i max ray tracig gdje dobijem 110fpsa te path tracing 70fpsa u prosjeku. A nemam neki high end komp. Igra radi vrhunski stvarno je treba odigrati još jednom. Imam 150 sati za jedan prelazak + dlc...
Da, nisam ni znao da što točno radi ovo što su dodali, ali sam vidio da mi je nekako drugačija igra... A kad ono to ovaj novi DLSS čuda radi. Jebenica! Ja sam a 500+ sati, mislim da ću preć 550 sa ovim prelaskom.