Alan Wake 2

poruka: 16
|
čitano: 1.123
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
7 dana
Alan Wake 2

Nastavak odlične igre Alan Wake koji je izašao 2010. za X360, 2012. za PC, a remastered verzija prvog dijela je izašao 2021. za PC, PS4, PS5, XONE, XSX i 2022. za NS

Alan Wake 2 izlazi za PC, PS5, XSX 17.10. 2023.

Službena stranica Alan Wake 2

Poruka je uređivana zadnji put čet 25.5.2023 9:31 (Spellcaster).

1 0 hvala 0
10 godina
Alan Wake 2

Posto su sa Controlom povezali svoje svijetove vrlo me zanima sta ce se dalje desavat u toj cjeloj prici.

Moj PC  
0 0 hvala 0
7 dana
Alan Wake 2

Alan Wake 2 će se moći kupiti samo digitalno, a ovo je sramotno prema onima koji preferiraju fizička izdanja

Why is Alan Wake 2 a digital-only release?

There are many reasons for this. For one, a large number of have shifted to digital only. You can buy a Sony PlayStation 5 without a disc drive and Microsoft’s Xbox Series S is a digital only console. It is not uncommon to release modern games as digital-only.

Secondly, not releasing a disc helps keep the price of the game at $59.99 / €59.99 and the PC version at $49.99 / €49.99.

Finally, we did not want to ship a disc product and have it require a download for the game — we do not think this would make for a great experience either.

Is there a disc-based version of Alan Wake 2 in the works?

There are currently no plans to release Alan Wake 2 on disc.

https://www.alanwake.com/story/alan-wake-2-faq/

0 0 hvala 0
10 godina
Alan Wake 2

To je nacin da se unisti trziste rabljenih i zadrzi puna cijena godinama nakon izlaska.

Niz starijih Ps5 ili NS igara se u fizickoj verziji moze kupit za recimo 10eu dok je digitalna varijanta na storovima i dalje 60eu,naprimjer.

Moj PC  
0 0 hvala 0
7 dana
Re: Alan Wake 2
MEGATAMA kaže...

To je nacin da se unisti trziste rabljenih i zadrzi puna cijena godinama nakon izlaska.

Niz starijih Ps5 ili NS igara se u fizickoj verziji moze kupit za recimo 10eu dok je digitalna varijanta na storovima i dalje 60eu,naprimjer.

Sramotno je da se digitalne verzije PS5 igara više ne mogu kupiti npr. na amazonu, a dok se digitalne igre Xbox i Nintendo igara mogu kupiti npr. na amazonu, cdkeys..... Xbox i Nintendo su po tom pitanju bolji od Sonyja jer dopuštaju prodaju digitalnih igara npr. na amazonu, a dok Sony zahtijeva da se digitalne igre kupuju isključivo na PS Store

Poruka je uređivana zadnji put čet 25.5.2023 11:18 (Spellcaster).
12 godina
Alan Wake 2

Preskačem osim ako dođe na Gamepass. Jbt digital only.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
1 0 hvala 0
5 godina
Alan Wake 2

Alan Wake sam igrao jedinu remaster verziju koja je i tako remasterirana imala dosta zastarjel i dosadan gameplay. Nadam se da će Alan Wake 2 stvarno biti korak naprijed. Problem kod Remedyevih igara je što su u pravilu vrlo dobre, ali im uvijek fali ono nešto da baš budu dobre. Tu mi je Control najbolji primjer; igra sa hrpom super detalja, ali kada sve te datalje skupiš u cijelinu dobiješ solidnu igru. 

0 0 hvala 0
7 dana
Alan Wake 2

Remedy smatra da će Alan Wake 2 imati najbolju grafiku 2023., tj. da će poraziti i Spider-Man 2 po pitanju grafike

Remedy Thinks Alan Wake 2 Will Be 2023's Best Looking Game

1 0 hvala 0
5 godina
Spellcaster kaže...

Remedy smatra da će Alan Wake 2 imati najbolju grafiku 2023., tj. da će poraziti i Spider-Man 2 po pitanju grafike

Remedy Thinks Alan Wake 2 Will Be 2023's Best Looking Game

Gledajući onaj njihov video sa PS showcasea slažem se i ne slažem se. :) 

Na trenutke grafika stvarno djeluje wow, a na trenutke djeluje meh. Kao i većina Remedyevih igara. 

13 godina
Na videu djeluje kao da radi u 30 fpsa
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
Alan Wake 2

Control je bio izuzetno zahtijevan pri izlasku a u pitanju je isti engine za AW2 koji je puno veci i puno detaljniji.

Ta igra ce trebat rtx4090 uz dlss3 da bi izgledala kao prikazani trailer.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Onda će ju igrati 0.1% gamera tak da se devovi ni me trebaju truditi izbaciti ju za PC.
Meni Control i Quantum break radi savršeno.
Poruka je uređivana zadnji put pet 26.5.2023 10:26 (forumaš).
Moj PC  
0 0 hvala 0
7 dana
Alan Wake 2

Gameplay Alan Wake 2 će biti prikazan 8.6. na Summer Game Fest

https://twitter.com/geoffkeighley/status/1661733875062812679

0 0 hvala 0
10 godina
forumaš kaže...
Onda će ju igrati 0.1% gamera tak da se devovi ni me trebaju truditi izbaciti ju za PC.

Ti igras na 1080p uz dlss performance,sto naravno nije nacin kako oni prezentiraju igre 🥂

Igre su prezentirane u 4k uz ultra detalje i raytrace ako ga igra podrzava,tako da...ti igras te igre ali ne kako su prezentirane 🥂🥂🥂

Poruka je uređivana zadnji put pet 26.5.2023 13:42 (MEGATAMA).
13 godina
MEGATAMA kaže...
forumaš kaže...

Ti igras na 1080p uz dlss performance,sto naravno nije nacin kako oni prezentiraju igre 🥂

Igre su prezentirane u 4k uz ultra detalje i raytrace ako ga igra podrzava,tako da...ti igras te igre ali ne kako su prezentirane 🥂🥂🥂

Ne, igram se na 900p i 30 fpsa isto kao i ti Zeldu uz fps dropove na 22 fpsa. To je next gen igranje.

7 dana
Alan Wake 2

THQ Nordic je izrazio želju da želi objaviti fizičko izdanje Alan Wake 2

https://twitter.com/THQNordic/status/1661660949361590278

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice