Red Dead Redemption

poruka: 650
|
čitano: 167.624
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Nakon lažljivaca i prevaranata - noćna mora
12 godina
neaktivan
Re: Red Dead Redemption

Ak bude za pc,kupujem bez razmisljanja.Igrao sam par puta kod prijatelja i igra je boooolest.

Origin ID:Draksides,BF4:Drakula327,Steam ID:Stole :),Xfire-Darksides
13 godina
Red Dead Redemption

Danas ponovno rajcaju :D

Bilo bi fantastično da izađe zajedno sa PS4 PRO, no šanse za to su sigurno 1%...

Poruka je uređivana zadnji put pon 17.10.2016 15:25 (Purger155).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Red Dead Redemption

Ima li netko RDR za ps3 za posudit?

Origin ID:Draksides,BF4:Drakula327,Steam ID:Stole :),Xfire-Darksides
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 mjeseci
neaktivan
Red Dead Redemption

Bilo bi super kada bi Rockstar najavio remaster Red Dead Redemption jer bi u tom slučaju po prvi puta došao i na PC

https://www.gamesradar.com/red-dead-redemption-gets-new-rating-in-korea-sparking-remaster-speculation/

0 0 hvala 0
6 godina
Spellcaster kaže...

Bilo bi super kada bi Rockstar najavio remaster Red Dead Redemption jer bi u tom slučaju po prvi puta došao i na PC

https://www.gamesradar.com/red-dead-redemption-gets-new-rating-in-korea-sparking-remaster-speculation/

Remaster kao gta nedavno? Ne fala

17 mjeseci
neaktivan
duke3d kaže...
Spellcaster kaže...

Remaster kao gta nedavno? Ne fala

Mislim da ce sam Rockstar raditi na remasteru ako ga najave

13 godina
Red Dead Redemption

Ko čeka taj i dočeka, iako sam već mislio posuditi ps3 i odigrati već jednom

Izlazi taman za moj rođendan 

Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
Red Dead Redemption

Yeeeeeeeeeeeeeeeees 

Some people are like clouds. When they disappear, it’s a beautiful day.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Izgleda kao ona verzija što je nedavno izašla za nove konzole. Čisti port sa PS3 bez unaprijeđenih vizuala. Mislim ok, ali malo ružno nakon 14 godina prvi put igra izađe na PC-u i ne potrude se to malo uljepšati.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Red Dead Redemption

Mogli su bar malo grafiku dignuti. RDR2 je postavio nekakav standard.

Do not approach me unannounced – especially while I am eating!
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
Red Dead Redemption

realno nisam ništa više ni očekivao. gotovo sve verzije (x360, ps3, switch) se već jako dobro vrte s emulatorima na modernim (ne nužno najjačim) računalima i nekako je očekivano da bi bilo kakav port trebao dobro raditi. nek dignu draw distance, riješe da se trava spawna na vrijeme i slične stvari i to je po meni to. bilo bi super da ubace detaljnije teksture, napredniji anti-aliasing itd. ali za to već postoje modovi koji će sigurno biti brzo konvertirani za native pc verziju..

eto barem imamo podršku za miš i tipkovnicu :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
5 tjedana
antimadridista kaže...
Izgleda kao ona verzija što je nedavno izašla za nove konzole. Čisti port sa PS3 bez unaprijeđenih vizuala. Mislim ok, ali malo ružno nakon 14 godina prvi put igra izađe na PC-u i ne potrude se to malo uljepšati.

Moderi će riješiti taj problem da na PC-u igra izgleda bolje

14 godina
Pa to je tužno da moderi moraju to rješavati za besplatno dok će Rockstar izdati 14 godina staru igru na novu platformu i naplaćivati je 70 eura.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put uto 8.10.2024 17:29 (antimadridista).
Moj PC  
0 0 hvala 0
8 mjeseci
protjeran
antimadridista kaže...
Pa to je tužno da moderi moraju to rješavati za besplatno dok će Rockstar izdati 14 godina staru igru na novu platformu i naplaćivati je 70 eura.

Bit će 50 eura i bit će blagi remaster. I dalje nedovoljno ali ipak nije samo port.

Akagi, Kaga, Sōryū, Hiryū, Shōkaku, Zuikaku
Poruka je uređivana zadnji put uto 8.10.2024 17:33 (Kido Butai).
14 godina
Po videu vidim da je to ona verzija koja je izašla za PS5 i Xbox nedavno. Vjerojatno s tih verzija onda portaju na PC. Ok možeš ti to staviti u 4k i naravno da izgleda bolje nego prije 14 godina ali poligoni i teksture nisu taknuti. Ajde još i razumijem da si na konzolama samo portao igru koja je već bila dostupna na starijim konzolama. Ali na PC-u gdje nikad nije bila dostupna su se trebali malo potruditi.
10 godina
antimadridista kaže...

većina pc igrača će ovaj port dobiti besplatno ili sniženo uz gta vi, ili uz neki drugi bundle, a neće trošiti 70 eura :) a do tad, zna se...

14 godina

Kako je ovo uopće moguće da su službeni sistemski zahtjevi sudeći po Steamu teži za RDR1 nego za RDR2? RDR 2 je grafički na nekoj drugoj planeti u usporedbi s ovime što vidimo u videu koji su danas pokazali, samo upscaleana igra stara 14 godina.

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.10.2024 21:03 (antimadridista).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Red Dead Redemption

Izašlo za skinut. Ko za inat grafa mi u gigabajtu na reklamaciji.  Nema druge nego isprobat na integruši.

EDIT: Integruša vrti 55-60 fps, full hd, low details. Not bad.

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.10.2024 8:28 (Cryogenic).
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
Red Dead Redemption

Vrti se odlično, zakucano sve max 1440p 144 fpsa grafa na 50% radi. Msm starija je igra, ali ok izgleda ja sam zadovoljan, gameplay,voice acting vrhunski. Ja ne znam ništa o i igri ovo mi je prvi prelazak i jučer odma utukao 5h u igru :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
Red Dead Redemption

na dan izlaska RDR2 složim si novi komp, a na dan izlaska RDR1 prodam gtx 1660 i uzmem rtx 3070. ok, ovo drugo je više koincidencija, ali ispadnem ko neki fanatik 

prešao sam glavnu priču preko xenia emulatora, pa sad planiram samo undead nightmare.

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Nakon lažljivaca i prevaranata - noćna mora
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice