Xbox 360 - pitanja i odgovori

poruka: 7.690
|
čitano: 2.304.074
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

ja sutra u soposhlab uzimam elite 2295 kn + gamepad 300 kn  naravno modificiran , baterije i punjac za gamepad  cu na ebayu uzet dosta jeftinije je....

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Kad kupim Elite, jel dobijem punjivu bateriju i punjač sa kontrolerom?

Prodajem razne računalne komponente, sastavljam konfiguracije i ponude, detekcija i otklanjanje kvarova, čišćenje računala od virusa, reinstalacija Windowsa i drugih OS-a. Obratite mi se na PM.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Posto sam tek nabavio xbox 360 (jasper) bi li mi netko mogao reci kako da se brinem o njemu da sto duze traje ( nako detaljno ) 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Xbox 360 - pitanja i odgovori
RoyalBlood kaže...

Kad kupim Elite, jel dobijem punjivu bateriju i punjač sa kontrolerom?

Ne.

2dollaB kaže...

Posto sam tek nabavio xbox 360 (jasper) bi li mi netko mogao reci kako da se brinem o njemu da sto duze traje ( nako detaljno ) 

Drži ga na nekom mjestu gdje ima dobar protok zraka,nije važno jel stoji horizontalno ili vertikalno i pobriši prašinu nekad.Smijeh

When the power of love overcomes the love of power the world will know peace. Music is my religion.
15 godina
neaktivan

i Jos samo da pitam jeli sophoslab dostavlja u BiH jer ja zivim u Mostaru pa bi zelio narucit 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Xbox360 Modder kaže...

Drži ga na nekom mjestu gdje ima dobar protok zraka,nije važno jel stoji horizontalno ili vertikalno i pobriši prašinu nekad.Smijeh

bas sam tia pitat jel ima veze jel stoji horizontalno ili vertikalno , ocito nema...

16 godina
neaktivan

Kupih ga, super je, radi...

Ne grije se jako i ne buči....

Prodajem razne računalne komponente, sastavljam konfiguracije i ponude, detekcija i otklanjanje kvarova, čišćenje računala od virusa, reinstalacija Windowsa i drugih OS-a. Obratite mi se na PM.
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

I za punjač ti je najbolje uzet neki sa punjivim AA baterijama u paketu.Ja imam takav punjač i 4 punjive AA baterije,puniš sve 4 odjednom ili samo dvije.Dok mi se jedne isprazne,druge su već spremne.Mislim da je to isplatljivija solucija od onog play&charge.

When the power of love overcomes the love of power the world will know peace. Music is my religion.
Moj PC  
2 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

Zanimam me snimanje igara preko imgburna prata san tutorial i sve san napravia ali pojavi mi se greska http://img818.imageshack.us/img818/2232/greska.jpg

nakon toga san ukljucia opciju  test mode onda je snimia do kraja, neznam jel radi jos konzola nije stigla :)   ( zna li neko sto ta opcija test mode znaci ). Inace snimam na Verbatim DVD+R DL    , HVALA !

0 2 hvala 0
15 godina
neaktivan
Commandos88 kaže...

Zanimam me snimanje igara preko imgburna prata san tutorial i sve san napravia ali pojavi mi se greska http://img818.imageshack.us/img818/2232/greska.jpg

nakon toga san ukljucia opciju  test mode onda je snimia do kraja, neznam jel radi jos konzola nije stigla :)   ( zna li neko sto ta opcija test mode znaci ). Inace snimam na Verbatim DVD+R DL    , HVALA !

Odeš u trgovinu i kupiš

15 godina
neaktivan
Kopiranje

Kak se kopira neka igra na hard?? Nikak da skužim...

Tnx

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Možeš samo instalirat igru na hard. Ubaciš disk unutra, i odeš na instal game to hard drive.

http://www.youtube.com/watch?v=IM9ezwvBOjo
Moj PC  
1 1 hvala 0
17 godina
Life will kill you, even if you're in a rock and roll band
15 godina
neaktivan

tnx na linku...sutra ću provjeriti...

danas mi tek došla konzola i pokušao kopirati igru na disk, no nikak....

ako ne uspijem, onda se opet javim

15 godina
neaktivan

koliko zauzima saved game npr od rdr ili forze 3 

i zanima me isplati li se uzet hdd 20 gb ili 80 odma da sam miran ? 

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.8.2010 1:25 (2dollaB).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Po meni ti je bolje uzet od 80 gb, na 20 gb ti 3 igre stanu samo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

evo pročitao sam onaj link i naravno pohranio igru....hvala Razoru Cool   inače je disk od 120 gb tak da će biti sasvim dovoljno mjesta  za još igara Izlanuo se

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

jel mi može neko detaljno objasniti kako spržiti igru za xbox?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Može zove se youtube ;)

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan

imam još jedno pitanje...

jel trebas imat neki poseban dvd drive za prženje xbox 360 igara, jer nisam skužio iz videa.

0 0 hvala 0
17 godina
joce123 kaže...

imam još jedno pitanje...

jel trebas imat neki poseban dvd drive za prženje xbox 360 igara, jer nisam skužio iz videa.

Ne treba nikakav poseban drive,samo mora moć pržit dual layer dvd-e.

15 godina
protjeran

razmisljam o kupnji konzole xbox 360.samo neznam koju verziju da uzmem.arcade ili elit.planiram igrati piratke, tako da ce konzola biti modana.

posto nemogu igrat igru bez dvd-a(instaliranoj na hdd),neznam sto ce mi hard disk.jeli mi dosta tih 256 mb s arcade verzije za save game?moze li se spojiti usb stik od 2 gb na konzolu pa da tako save-am igre?koje su prednosti istaliranja na hdd i igranja ponovno sa dvd-a?xbox mislim koristiti samo za igre

ljepo li je hrvat biti,majko hvala ti
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Konzola poprilično buči kad se igra igra sa dvd-a, a kad se igra sa harda praktički je nečujna.

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
protjeran
Pa znaci da igru mogu instalirat igru na hdd i igrat s njega igre.
17 godina
neaktivan

Ti igraš igru s harda, ali ti svejedno dvd mora bit unutra.

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
protjeran
Aha,tako znaci.puno fala
15 godina
neaktivan

eo doso xbox malo sam razocaran grafikom. imam sony bravia lcd plazmu i samo da pitam jel se isplati kupovat hdmi kabal i jel primjetno bolja grafika sa hdmi kablom 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
2dollaB kaže...

eo doso xbox malo sam razocaran grafikom. imam sony bravia lcd plazmu i samo da pitam jel se isplati kupovat hdmi kabal i jel primjetno bolja grafika sa hdmi kablom 

Normalo da se isplati

17 godina
2dollaB kaže...

Čime ti je sad spojen na televizor??

We are nothing but the stones to pave the way...
17 godina

najverovatnije scartom ili cincem,pa ako imas hdmi prikljucak spoji njime normalno da ce bit bolje i duplo

Life will kill you, even if you're in a rock and roll band
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice