Sony PlayStation 5 izdvojena tema

poruka: 27.111
|
čitano: 5.423.583
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
6 godina
Re: Sony PlayStation 5
ramzocro-HCR kaže...

Koliki je problem taj što uređja ima samo 1tb? Kakva vrsta korisnika moram biti da mi treba više? Nije da ću visiti svaki dan na uređaju, ali nisam ni tip osobe koji voli freroamati po igrici kad pređem story? Većinom ću sigurno samo install-preć-obrisati-prećnadruguigricu?

Pitam ovakvo pitanje, jer ak treba uzeti ssd dugoročno, da ga uzmem danas...

Za početak ti je dosta, kasnije baš i ne. Ja imam 3 igre od kojih je CoD najveća. Samo ona mi je, vremenom, zauzela skoro pola memorije. Zato sam i stavio još 2T da budem miran. Ako poželim još koju tako veliku igru da stavim i igram, da se ne brinem. Cjenovnom je mala razlika izmedju 1 i 2T.

16 godina
Dobro sad, cod je neoptimizirano sranje sto se tice prostora.
Za 5,6 igara ce biti mjesta, vjerojatno i za vise.
Ja ne volim imati hrpu instaliranih igara, onda nista ni ne zavrsim na kraju, samo preskacem s jedne na drugu.
Ali stoji sto kazes, nisu vise skupi ssd-ovi.
Dvije su stvari beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran - Einstein
7 godina
Nome kaže...

Koliko je inace cekanje od ugovaranje usluge do dostave plejke?

Kod mene je bio slucaj, da je u ponedjeljak bio tehnicar promjenio ruter, napravo svoje a u petak popodne dosla plejka. Sve u istom tjednu

13 godina
Sony PlayStation 5

Ako ima netko od vas što je uzelo preko A1 konzolu da prodaje - nek se javi u inbox.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Sony PlayStation 5

Treba li netkom Kingston Fury Renegade SSD disk, 1000 GB, 7300/6000 MB/s, PCIe 4.0, 3D TLC, gaming, M.2, NVMe (SFYRS/1000G) iz Mall.hr, ja sam narucio dva ali ipak mi treba samo jedan. Nisam ga jos preuzeo ali evo ako netko zeli mogu mu ga ustupiti. 

kolega galinjo24 uzeo ssd

Poruka je uređivana zadnji put sub 30.11.2024 23:03 (Ivanjino96).

1 0 hvala 0
12 godina
CROatVU kaže...

Meni danas stigla plejka od A1, dobio i 3 koda za santa domenica 25% popusta za ps4 i ps5 igrice , vrijedi do 6 mj 2025. I netflix 3 mj gratis

Jel ubacuju dodatni kontroler i ove godine? :)

I ima li neka caka za dodatan popust/uređaj/bonove prilikom web narudžbe?

Ja gledam uzeti trio paket...

15 godina
Pozdrav,

Molim za malu pomoć, naime, zadnji ps koji sam imao bio je PS1. Nedavno sam nabavio PS5 slim model (disk verzija) i ostao oduševljen. Moje pitanje je, koje igre uzeti. Trenutno preko Sancte Domenice ima neloših popusta.. u košarici mi se trenutno nalazi Ratchet, Last of use remastered, unacharted naslovi ( od 1 do 4 ) i It takes two...
A kupljen preko storea God of War i Crash Racing...

Koji naslovi se jednostavno moraju odigrati?

PS: također imam popust od 25% na cijelu košaricu u Sancte Domenice.

Hvala unaprijed.
Only God Can Judge Me
Poruka je uređivana zadnji put jučer u 6:12 (jukiii).
Moj PC  
0 0 hvala 0
7 godina
Last of Us i Uncharted ako ih već nisi igrao.

Osim toga: God of War (oba), Spider-Man (sva tri), Ghost of Tsushima, Gran Turismo 7, Horizon (oba)...
4 godine

Obavezno red dead redemption 1i2 i witcher 3

9 godina
Sony PlayStation 5

It takes two dolazi na ps+ 3.12., a last of us i ratchet su već dostupni pa tu možeš uštedit. Ako imaš ps+ uvijek prije provjeri :)

Poruka je uređivana zadnji put jučer u 9:47 (nuub).

1 0 hvala 1
13 godina
Sony PlayStation 5

Moram priznati da mi je najbolji feature PS+ Premium postao Game Trials. Pošto su demoe praktički kompletno ubili, mogućnost da probam igru na 2-3 sata mi je fantastična da mi pomogne u odluci da li da ju kupim.

Već neko vrijeme gledam Black Myth Wukong ali mi je bilo žao dati pare za punu cijenu. Došao game trial na PS+, igrao 2 sata i oduševio se, igra je fantastična. Platio punu cijenu jer pitaj boga kad će biti na popustu.

Da budem iskren, igra je tehnički neispolirana i trebala bi nekoliko patcheva od par GB. Isto tako, s obzirom na šareni framerate na Pro konzoli, ne mogu reći da je preporučujem vlasnicima OG PS5 pošto se tamo još gore vrti (Pro daje 5-20 FPS-a više, ovisno o situaciji, makar igra nema Pro patch).

No, sa gameplay aspekta, nemam nikakvih prigovora, igra je savršena za one koji vole izazovne igre - dosta je na tragu Sekiro-a pošto nema nekakvih atributa gdje možete "napumpati" lika i vratiti se na boss-a koji vas muči. Borite se protiv boss-ova svakih 5 sekundi i većina ih je dosta izazovna. Priča je OK makar mogu reći da ju razumijem samo u širokim okvirima (opet, oni koji vole Souls igre su navikli na to) a atmosfera je odlična. Moram priznati da je i voice acting dosta dobar.

Za kraj jedan PSA: Sony je vratio €5 vouchere kao nagradu za redeem-anje PS Stars bodova. Voucheri su neko vrijeme bili ukinuti, no sad su se vratili. Svakih 1250 bodova možete zamijeniti za €5 voucher koji se sprema u wallet. Možete ih višestruko redeem-ati. Ako imate bodove, preporučam da ih pretvorite u pare da Sony ne bi opet maknuo mogućnost.

1 0 hvala 0
14 godina
Sony PlayStation 5

Ekipa..narucio ps5 i sad me zanima ona shema preko indijskog amazona/storea.. jer bit ce kao poklon za bozic pa ga necu otvarati do onda..moze se sve aktivirati bez ps-a?

Da li je ovo ok ? Kao sluzbeni od playstationa, nema vise onaj neki koji se preporucivao na 801.str.

Znaci ako zelim ps plus moram koristiti indijski account, a igre kupljene preko indijskog npr.mogu igrati i na hrvatskom?

EDIT: da li trebam drugi email za acc iz druge zemlje ili mogu korisiti isti kao i za HR npr.?

Evo malo sam zagnjavio sa pitanjima pa ako se nekome da odgovoriti..

Poruka je uređivana zadnji put jučer u 12:24 (Igor666).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Ne znam ima li jos akcija, ali bio je oko 25% popust na ps+ indijski.
Moras imati indijski ps acc, to ti je par min posla.
I za amazon si dodas samo neku random indijsku adresu, ne moras za to raditi novi acc, odes samo na amazon.in, na netu imas random indian address generator, to postavis kao adresu za dostavu iako ti je bitan mail, to mozes bilo koji. Koju stranicu prije sam napisao gdje je opisan postupak kako se to napravi, oko 800. stranice je, pogledaj malo.
Dvije su stvari beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran - Einstein
9 godina

Možeš bez ps-a. Odi preko browsera na PlayStation.com i od tamo dalje rješavaš kaj se tiče pretplate i kupovine igara. Otvori novi indijski račun s drugom e-mail adresom. 

Kad imaš dva računa ulogirana na PS5 možeš s indijskog skidati i kupovati igre, a na hrvatskom igrati i imati pristup multiplayeru.

Dobri su ti giftcardovi s Amazona koje si stavio, te sam uzeo ove godine. Čim vidiš toliko dobrih recenzija i još Amazons choice znaš da valja :). 

Svakak probaj riješit pretplati dok još traje BF akcija.

14 godina
Sony PlayStation 5

Uzeo ps5, vr2 i dodatan gamepad.

konacno setupao sve i zanima me kako to da nema free triala za ps plus?

nova konzola + totalno novi racun i ne nudi mi tu opciju

edit:
Ako uzmem indijski acc kojeg cu koristit samo za kupovinu igara i ps plus pretplatu a na hrvatskom igrat, hoce li mi se svi achivmenti brojiti na taj hrvatski?

Poruka je uređivana zadnji put danas u 5:02 (Stryder).
Moj PC  
1 0 hvala 0
9 godina
Sony PlayStation 5

Da, ako igraš igre skinute s indijskog acc dostupne su za bilo koji drugi acc koji je ulogiran na plejki i achievementsi se broje na onaj acc s kojeg pokrećeš igru.

0 0 hvala 1
14 godina
Sony PlayStation 5

kupio gift card preko indijskog amazona sa zaba mastercard, sve proslo ok..

nego u cemu je fora ? ne moze se direktno kupovati sa indijskog playstation store-a ? zasto treba gift card prvo kupiti ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Sony PlayStation 5

nece ti proci kartica, niti paypal

isto kao ni kod americkog acca

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Igor666 kaže...

nego u cemu je fora ? ne moze se direktno kupovati sa indijskog playstation store-a ? zasto treba gift card prvo kupiti ?

zato sto nemas karticu iz te regije. moras kupovat iz walleta a njega punis tim gift cardovima. 

jel netko mozda koristi wise i jel probao kupit s njim u drugim regijama? wise inace nudi opciju da otvorite racun u raznim drzavama(ne ko revolut di vam daje da samo drzite razne valute) i dobivate posebni broj racuna i podatke za tu odredenu drzavu.

14 godina
mar123 kaže...
Igor666 kaže...

zato sto nemas karticu iz te regije. moras kupovat iz walleta a njega punis tim gift cardovima. 

ma sve jasno, ali nemam ni karticu iz indije da kupujem na indijskom amazonu al reko mozda moze revolut al ocito je i on vezan na zemlju..

ok je i ovako sa gift-ovima

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice