Sony PlayStation 5 izdvojena tema

poruka: 24.258
|
čitano: 4.084.842
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
Sony PlayStation 5

na ekupi nude -10% na diners kartice, pa bih si uzeo tamo PS5 sa Spiderman igrom i jednim kontrolerom, ispod 500€ bih trebala biti cjena sa tih 10% i jos na 24 rate, dobar potez ili da gledam druge trgovine ili cekam bozic?

0 0 hvala 0
6 godina
Re: Sony PlayStation 5
Kao netko tko je kupio konzolu + 3 igre za tada 800+ eura: kupi sad.

Nisam ni sekundu žalio što sam platio tu cijenu jer se otada igram preko godinu dana i lijepo zabavljam.
15 godina
hummer0 kaže...
SsjBoku kaže...
Gemmy kaže...

isto najvise igri imam na americkog accu, jer su cijene povoljno i lako kupit bonove

ali planiram uzet HR acc samo radi igranja online, jer neke igre me spajaju na americke servere kao gt sport/7

znas li mozda koja je shema s novom fifom, kad bi ju uzeo na americkom accu, bi li me spajalo na njihov server ili? Ili na koji nacin bi to mogo otkrit

Pa koliko se sjećam možeš kupiti na US acc. i igrati na svom HR acc. 

mozes da, ali posto radim gameshare s bratom, onda bi on popusio acces

13 godina
Sony PlayStation 5

Ne znam za vas ali meni opet nije naplatilo nikakvu pretplatu vec mi produzilo do novog datuma sredinom prosinca...

Samo rokaj!

0 0 hvala 0
9 godina
Promster kaže...

Jedini način da se sad iskoristi ovaj popust (30%) na PS+ jeste da se kreira novi račun na američkom storu? Pošto na našem koji radi, nema popusta.

Pozdrav, mene također zanima. Uzeo konzolu za vikend, čekam dostavu kroz dan-dva. Kreirao sam HR acc i US acc, kupio par igara sa BF popustom na US acc (kupio bonove preko eneba.com). Sad me zanima ako bi uzeo PS Plus preko US acc i koristio US kao primarni acc to funkcionira? Ne treba VPN ili slično? Ne zanima me online multiplayer. Thx!

My redemption lies in your demise
15 godina
Radilo ti bude normalno, ne treba vpn.
Bilo HR, bilo US ili koji drugi acc.
4 godine
Sony PlayStation 5

I meni danas dosao mail da mi produzuju do 17.12. Kako i zasto, nemam pojma...

Produzuju mi tako od 4mj... Ne, pise samo na mailu nego sam isao i u samu konzolu. 

0 0 hvala 0
5 godina
Sony PlayStation 5

Pozdrav! Na indijskom storeu je PS PLUS Deluxe 58 EUR, Extra je 55 EUR. To mi se čini kao way to go. Dajte mi please recite vi s plejkama, koja je razlika ako uzmem Indijski umjesto US recimo? Što bi mi moglo smetat recimo nspram US accounta? Prije neg kaj kupim.

Moj PC  
0 0 hvala 0
4 godine
Sony PlayStation 5

Ja imam indijski par godina. Na njemu samo kupujem igre a na nasem hr imam ps pretplatu i tu ih i igram.

Jedini "problem" je sta indijsku nadopunu za wallet sam nasao jedino na amazon.in.

Dodje u roku pola sata.

0 0 hvala 1
5 godina
Junior335 kaže...

Ja imam indijski par godina. Na njemu samo kupujem igre a na nasem hr imam ps pretplatu i tu ih i igram.

Jedini "problem" je sta indijsku nadopunu za wallet sam nasao jedino na amazon.in.

Dodje u roku pola sata.

Ima i na play-asia.com koliko vidim. Stranica je legit, doduse nisam kupovao od njih još.
Ima neki razlog zasto si uzeo PS plus pretplatu u Hrvatskoj, a ne u Indiji?

4 godine
Sony PlayStation 5

Jer sam oduvijek imao Hr pretplatu i sve sta ide uz online igre pa mi se nije dalo progress iz pocetka radit. Indiju sam otvorio samo zbog jeftinijih igara.

0 0 hvala 1
15 godina
Junior335 kaže...

Dodje u roku pola sata.

Koji VPN koristite za spajanje na Indiju? I ako možete opisati postupak kreiranja accounta i kupnje bio bih zahvalan.

Poruka je uređivana zadnji put uto 21.11.2023 0:23 (lordblex).
4 godine
Sony PlayStation 5

Netreba nikakav vpn.

Otvorio novi account sa novom mail adresom stavio drzavu Indiju i to je to.

Na amazonu ce vas pitati adresu i postanski broj, to se lako nadje random neka adresa.

1 0 hvala 2
12 godina
Sony PlayStation 5

Prije kupnje ps5 imam par pitanja. 

Što je bolje uzeti,.disc ili digital verziju, predpostavljam disc posto možeš obje opcije onda? 

Koliko konzoli smeta hladne ili ne smeta hladne temperature, posto je u mojoj sobi većinom hladno do kasno poslijepodne/navečer kada bude malo toplije kad se zapali vatra. Tocne temperature neznam, ali čak kad se i obučem u dugačko većinom se moram pokriti da bi mi bilo toplo, pa neznam da li konstantna hladnoća smeta konzoli? 

0 0 hvala 0
15 godina
RedHill kaže...

Prije kupnje ps5 imam par pitanja. 

Što je bolje uzeti,.disc ili digital verziju, predpostavljam disc posto možeš obje opcije onda? 

Koliko konzoli smeta hladne ili ne smeta hladne temperature, posto je u mojoj sobi većinom hladno do kasno poslijepodne/navečer kada bude malo toplije kad se zapali vatra. Tocne temperature neznam, ali čak kad se i obučem u dugačko većinom se moram pokriti da bi mi bilo toplo, pa neznam da li konstantna hladnoća smeta konzoli? 

Ne smeta, nije ni u skladištima gdje se čuvaju puno toplije ;)

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
6 godina
1TB NVME sa heatsinkom 72€ besplatna dostava iz eu za hr,
pa ako nekom treba

https://eu.crucial.com/ssd/p5-plus/ct1000p5pssd5
Moj PC  
4 0 hvala 6
13 godina
Junior335 kaže...

Netreba nikakav vpn.

Otvorio novi account sa novom mail adresom stavio drzavu Indiju i to je to.

Na amazonu ce vas pitati adresu i postanski broj, to se lako nadje random neka adresa.

U Indiji je onda skoro duplo jeftinije. Predpostavljam da je 'sigurno' da neće bannat account zbog tog, pošto ti već koristiš više godina?

13 godina
Sony PlayStation 5

Ne znam dal je bilo, ali vidim da i eKupi ima neke popuste na PS5 igre pa provjerite. Npr, FIFA 24 za 55€, Mortal Kombat 1 za 50€...

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
0 0 hvala 1
8 godina
dejo74 kaže...
pa ako nekom treba

Ima li još netko problem prikom naručivanja ?

Nemogu upisati svoju adresu.

Probao sve browsere.

Kontaktirao sam podršku, kažu da će pogledati. 

6 godina
Registriraj se ne kupuj ko gost i možeš u adress book ručno upisat adresu
12 godina
Sony PlayStation 5

https://www.ekupi.hr/hr/Elektronika/Gaming/Konzole/PlayStation-5-C-%2B-Marvel%27s-Spider-Man-2-VCH/p/EK000565522

Uzet ću ovaj ps5, 24 rate, 10 posto dodatno na Diners, manje od 500 eura sa igrom, di ćeš bolje i disk verzija. Samo me zanima da li da uzmem još nešto iz to kao npr dodatak za punjenje kontrolera ili nešto drugo od dodatne opreme?

1 0 hvala 0
14 godina
mrxzg kaže...
dejo74 kaže...
pa ako nekom treba

Ima li još netko problem prikom naručivanja ?

Nemogu upisati svoju adresu.

Probao sve browsere.

Kontaktirao sam podršku, kažu da će pogledati. 

Dodaj adresu u profil. Prilikom checkouta samo ju odaberi. Kad potvrdiš kupnju sve je ispravno na invoiceu.

11 godina
RedHill kaže...

https://www.ekupi.hr/hr/Elektronika/Gaming/Konzole/PlayStation-5-C-%2B-Marvel%27s-Spider-Man-2-VCH/p/EK000565522

Uzet ću ovaj ps5, 24 rate, 10 posto dodatno na Diners, manje od 500 eura sa igrom, di ćeš bolje i disk verzija. Samo me zanima da li da uzmem još nešto iz to kao npr dodatak za punjenje kontrolera ili nešto drugo od dodatne opreme?

Kupi si kalorifer

9 godina
Playstation Hrvatska o nedostatku popusta na storeu

"Zbog nedavnih neophodnih radova na održavanju trgovine PlayStation Store, promocije trenutno nisu dostupne. Objavit ćemo informacije o popustima na trgovini PlayStation Store kad sve bude spremno."
Moj PC  
5 0 hvala 3
11 godina
Junior335 kaže...

Dodje u roku pola sata.

Na koji nacin kupujes s indijskog amazona? Meni ne da da dodam nikakav payment method. Isto, ova play-asia mi se cini da uzima ful veliku proviziju, ne bude mi toliko isplativo onda.

8 godina
dejo74 kaže...
pa ako nekom treba

Kad odem u košaricu i odaberem hrvatsku, cijena se spusti na 50-ak eura. Jel to realno?

Tvrde da je VAT included, ali stvarno mi je teško u to vjerovati. 

8 godina

Je to je u redu.

Ako kupuješ na firmu još ti odbije Irski PDV. 2TB sam platio preko firme €98.31.

4 godine
SsjBoku kaže...
Junior335 kaže...

Dodje u roku pola sata.

Na koji nacin kupujes s indijskog amazona? Meni ne da da dodam nikakav payment method. Isto, ova play-asia mi se cini da uzima ful veliku proviziju, ne bude mi toliko isplativo onda.

Nije ni meni dao dok na Amazonu nisam stavio dellivery adress neku iz indije (ionako reedem code posalju mailom)

Od onda kupujem normalno sa nasom visa karticom

Poruka je uređivana zadnji put uto 21.11.2023 13:06 (Junior335).
8 godina
mrxzg kaže...

Je to je u redu.

Ako kupuješ na firmu još ti odbije Irski PDV. 2TB sam platio preko firme €98.31.

Meni je isto cijena za 2 TB 98,31€, a ne uzimam ništa na firmu. Baš se čini kao odličan deal.

4 godine
Sony PlayStation 5

i meni je 98eur, ali kada dodjes na zadnji korak 'verify order' onda te dodje sve skupa 122eur.

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice