Sony PlayStation 5 izdvojena tema

poruka: 24.269
|
čitano: 4.088.005
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Sony PlayStation 5

Pozdrav,jel tko kupovao od ovoga te digitalne igre,jel to sigurno i pouzdano  i na koji način to ide?

NBA - I love this game !!

0 0 hvala 0
9 godina
Re: Sony PlayStation 5
Okanite se vise tih laznih profila i kupovanja accountova.
Ako vam je puno 70$ za igru otvorite zajednicki profil s prijateljem
Ili kupujte fizicke/digitalne igre na popustu. Ne postoje digitalne ps5 igre na tržištu izvan ps storea.
8 godina

To je pitanje postavljeno i odgovoreno bar dvaput. Minimalno. Ali ajmo ponoviti:

1. Dobiješ podatke za acc. Sa tim acc se ulogiraš na PS i postaviš ga kao primarni na toj konzoli.

2. Skineš igre

3. Vratiš se na svoj acc.

4. Igraš.

Je li sigurno? Pa nije tvoj acc ali nije sigurno dokle ćeš imati pristup. Jel pouzdano? Ne. Je li "legalno" tj. dozvoljeno EULAom? Definitivno ne.

6 godina
Sony PlayStation 5

Igra li itko Lies of P? Ja san pocea sinoc, prosa sam 4 story bossa i igra mi je zasad ispunila ocekivanja. U usporedbi sa demo verzijom izgleda mi da su malo ispolirali kretnje i animacije.

Mehanicki bi igru opisa ka spoj Sekira i Bloodbornea, sta meni pase. 

Za one neiskusnije u zanru, napravili su par korisnih izmjena u odnosu na souls igre. Ako vas boss ubije, valuta + energija ce vas uvik cekat ispred boss sobe, kad potrosite zadnji heal, udarajuci protivnika puni se 1 charge (neogranicen zadnji charge). 

Jos jedna promjena koja je po meni dobra, iako vam to mozda na prvu ne izgleda tako, kad vas ubiju pozeljno je da pretrcite do tog mjesta da skupite valutu. Sa svakim primljenim udarcem ostaje vam manje valute za pokupit.

U dosta slucajeva se ljudi frustriraju kad nepovratno izgube valutu u soulsima jer pokusavaju svaki put izborit svoj put nazad, a zapravo se moze sve to pretrcat (za sad nisam primjetija neke vece skupine protivnika koji samo cekaju na gangbang u stilu DS2).

3 0 hvala 1
9 godina
Ja igram, igra mi je super. Level up puno manje pomaze nego u souls igrama, ima tu strasno puno taktiziranja oko opreme. Tezak mi je perfect block, da je barem kao u sekiru. 3i boss mi je bio uzasno tezak dok nisam pohvatao neke stvari.
Elek napadi za puppetse a vatra za monstere i puno je lakše.
Jos neznam koje oružje da koristim.
Super igra
6 godina
Gogy7 kaže...
Ja igram, igra mi je super. Level up puno manje pomaze nego u souls igrama, ima tu strasno puno taktiziranja oko opreme. Tezak mi je perfect block, da je barem kao u sekiru. 3i boss mi je bio uzasno tezak dok nisam pohvatao neke stvari.
Elek napadi za puppetse a vatra za monstere i puno je lakše.
Jos neznam koje oružje da koristim.
Super igra

Da, treba malo vjezbat block. Za prvi prelazak ja uvik idem na dex build i koristim pocetno oruzje. 3 story boss ili 3 sveukupno (brojis li magarca)? Ako ne brojis i meni je zasad taj stvara najvise problema.

Zaboravija sam spomenit u proslom postu jednu stvar koja mi smeta. Iskopirali su neke monstere i njihove animacije iz TLOU, to mi je malo glupo. 

9 godina
Furnace boss mi je bio težak ali par throwing cellsa i eto mu healtha na 50%. Jako je slab na struju, spojio elektricni stap na moj pocetni handle i posteno ga izudarao, plus električna ruka i pao je za 2 minute. Sad idem u katedralu, tamo je bolja vatra.
Btw Advance build je najbolji, jer su elek, vatra i acid svi vezani uz advance.
Ima toliko kombinacija kako igrati igru, ima super oruzja ali ne pasu mi ili skilovi ili moveset. Treba mi brz charge napad a vecina ih je presporo.
13 godina
mac23 kaže...

Pozdrav,jel tko kupovao od ovoga te digitalne igre,jel to sigurno i pouzdano  i na koji način to ide?

mac23

Ja sam kupovao sve radi ok,. Ako imaš pitanja na PM, ali napisao sam par stranica ispred sve.

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.9.2023 18:18 (hummer0).
6 godina
Gogy7 kaže...
Furnace boss mi je bio težak ali par throwing cellsa i eto mu healtha na 50%. Jako je slab na struju, spojio elektricni stap na moj pocetni handle i posteno ga izudarao, plus električna ruka i pao je za 2 minute. Sad idem u katedralu, tamo je bolja vatra.
Btw Advance build je najbolji, jer su elek, vatra i acid svi vezani uz advance.
Ima toliko kombinacija kako igrati igru, ima super oruzja ali ne pasu mi ili skilovi ili moveset. Treba mi brz charge napad a vecina ih je presporo.

Znam, skuzija sam slabosti, al nisan tija spoilat ovde 

13 godina
Gogy7 kaže...
Ea play je opet $1, taman za FC24 10 satni trial koji je dostupan od petka.

jel još uvijek 1$? koliko vidim 5$ je sad

http://trakt.tv/user/MjezZza
Poruka je uređivana zadnji put čet 21.9.2023 18:37 (maxy0).
12 godina

Gogy7, na koji petak misliš?:) Sutra ili drugi petak 29.09?

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.9.2023 22:23 (mariclius).
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
Poruka je uređivana zadnji put čet 21.9.2023 22:42 (Gogy7).
13 godina

i kako to sad kupiti s obzirom da ne primaju kartice?

15 godina
Kupis bon u sparu/muelleru/nesto trece, preko keks paya ili aircasha. Samo tako trenutno.
Dvije su stvari beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran - Einstein
13 godina
Pero Dinamit kaže...
Kupis bon u sparu/muelleru/nesto trece, preko keks paya ili aircasha. Samo tako trenutno.

Ne može, ne nudi bonove kao opciju plaćanja, već samo kartice i paypal

12 godina
maxy0 kaže...
Pero Dinamit kaže...

Ne može, ne nudi bonove kao opciju plaćanja, već samo kartice i paypal

Sad sam aktivirao preko wallet fundsa. Ne kupuješ direktno s bonom. Kupiš bon, redeemaš ga u storeu, ti novci ti odu na tvoj wallet i onda kupuješ što želiš, uključujući EA play.

Poruka je uređivana zadnji put pet 22.9.2023 9:23 (Chronosus).
9 godina
Samo da kazem da je RE4 dlc odličan!
10$ a trebalo mi preko 6h da ga dovrsim, a i bio mi je zabavniji od RE4.
Velika Preporuka
Moj PC  
3 0 hvala 3
9 godina
Cini se da u Europi dolazi novi popust za PS5.
PS5-BluRay FC 24 Bundle snizen s 620€ na 500€. Javim kad vidim kod nas.
Moj PC  
2 0 hvala 3
14 godina
Sony PlayStation 5

Naručio sam neki dan PS5 u sklopu A1 ugovora koji dolazi sa 2 godine premium subscriptiona.

Na starom ps4 kojeg am prodao prije 3-4 godine sam imao 2 accounta. Jedan HR sa plastation plus pretplatom koji sam koristio za igranje i jedan US na kojem sam kupovao igre.

Ako se dobro sjećam, na US accountu su igre bile jeftinije. Da li je još uvijek tako i da li se može i dalje kupovati na US, a igrati na drugom accountu (ako je konzola primarna za taj acc)?

PSN - darklydexter
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Ezio kaže...

Naručio sam neki dan PS5 u sklopu A1 ugovora koji dolazi sa 2 godine premium subscriptiona.

Na starom ps4 kojeg am prodao prije 3-4 godine sam imao 2 accounta. Jedan HR sa plastation plus pretplatom koji sam koristio za igranje i jedan US na kojem sam kupovao igre.

Ako se dobro sjećam, na US accountu su igre bile jeftinije. Da li je još uvijek tako i da li se može i dalje kupovati na US, a igrati na drugom accountu (ako je konzola primarna za taj acc)?

Još uvijek je tako. Točno tako i ja radim.

Igre nisu više toliko jeftinije jer je dolar skoro kao euro, ali i dalje su jeftinije. Npr Spiderman 2 Deluxe je tamo $80, a kod nas 90€ (679 kn)

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
19 mjeseci
Bitanga kaže...
Ezio kaže...

Još uvijek je tako. Točno tako i ja radim.

Igre nisu više toliko jeftinije jer je dolar skoro kao euro, ali i dalje su jeftinije. Npr Spiderman 2 Deluxe je tamo $80, a kod nas 90€ (679 kn)

A tu razliku u cijeni izgubiš prilikom kupovanja bonova za USA store negdje online za fee i prilikom konverzije sa svoje kartice ili paypala sa EUR na USD? Gdje kupuješ?

14 godina
Sony PlayStation 5

Ja kupujem na G2A, do sad mi uvijek sve uredno došlo za par min na mail i nemam zamjerki na uslugu. U vecini slučaja dođe te i koji dolar jeftinije kako se i vidi na slici

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
Vive24 kaže...

A tu razliku u cijeni izgubiš prilikom kupovanja bonova za USA store negdje online za fee i prilikom konverzije sa svoje kartice ili paypala sa EUR na USD? Gdje kupuješ?

Ma ne izgubiš... ni blizu.

Ja kupujem na PCGameSupply. $70 je $73.15 (kad kupujem, al nisam kupio PS igru već godinu dana).

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
Poruka je uređivana zadnji put ned 24.9.2023 10:27 (Bitanga).
19 mjeseci
Bitanga kaže...
Vive24 kaže...

Ma ne izgubiš... ni blizu.

Ja kupujem na PCGameSupply. $70 je $73.15 (kad kupujem, al nisam kupio PS igru već godinu dana).

to je  oko 5% skuplje u startu a još par posto izgubiš u pretvaranju eur u usd koliko ti uzme banka ili paypal...tako da te ispadne blizu 10% a toliko budu i igre jeftinije pa ti nije bog zna koliko povoljnije nego kod nas

19 mjeseci
dalja46 kaže...

Ja kupujem na G2A, do sad mi uvijek sve uredno došlo za par min na mail i nemam zamjerki na uslugu. U vecini slučaja dođe te i koji dolar jeftinije kako se i vidi na slici

ja sam tamo kupovao prije još 7-8 godina za ps4...mislim da nisu bili bonovi nego igre i bio sam isto zadovoljan...

ove godine sam kupovao preko gamivo i isto sam na kraju gubio do 10%...mislim da ću od sada kad budem kupovati na G2A

Poruka je uređivana zadnji put ned 24.9.2023 11:15 (Vive24).
19 mjeseci
Sony PlayStation 5

enivej, zaba kod koje imam karticu uzima neke svoje tečajeve pri zamjeni valuta i neki fee kao i svaka druga banka kod koje imaš karticu tako da mislim da i to moramo uzeti u računicu tj. da banke to ne rade besplatno

tako kad kupiš nešto za 100 dolara ne dobiješ gratis dolare za eure neko barataju sa kupovnim i prodajnim tečajem tak da te u konačnici ne ispadne toliko jeftinije.

možda u nekim slučajevima kad su neke akcije u pitanju ili kod nekih igara koje nema kod nas u storeu kao kad sam nedavno kupio onaj pinball

Poruka je uređivana zadnji put ned 24.9.2023 11:27 (Vive24).

0 0 hvala 0
4 godine
Sony PlayStation 5

Kupiš bon na g2a.com za US store. Platiš ga u eurima. Nema konverzije.

Npr. PS gift card 10 USD platiš 9,05 eura. 

0 0 hvala 0
15 godina
Vive24 kaže...

to je  oko 5% skuplje u startu a još par posto izgubiš u pretvaranju eur u usd koliko ti uzme banka ili paypal...tako da te ispadne blizu 10% a toliko budu i igre jeftinije pa ti nije bog zna koliko povoljnije nego kod nas

Nema nikakvih fee-va, kakvi fee-vi, platiš koliko košta i to je to. A tečajna razlika od banke uvijek postoji, s time da je danas još povoljnija nego prije. Prije se iz dolara mijenjalo u eura pa onda u kune, a danas je jedan korak manje.

Eto, ljudi vele da je na G2A još jeftinije, ja sam kupovao na pcgamesupply i za PSN i za Nintendo, nekad su bili iste cijene nekad malo skuplji. Ne jebe me to. Ali ako je na G2A još jeftinije onda možda drugi put probam tamo.

Nije uvijek puno jeftinije normalno, pogotovo ne na releasu, al zna biti dosta jeftinije.

A i 5€ jeftinije je bolje nego 5€ skuplje. Pogotovo što te košta par klikova mišem više. A danas niti to, jer ionako ne možemo normalno kupovati.

Poruka je uređivana zadnji put ned 24.9.2023 11:59 (Bitanga).
19 mjeseci
areal kaže...

Kupiš bon na g2a.com za US store. Platiš ga u eurima. Nema konverzije.

Npr. PS gift card 10 USD platiš 9,05 eura. 

banka ili paypal ti radi konverziju kad ti skidaju sa računa...

ti stranici platiš u dolarima a banka ti skine sa računa u eurima...pogledaj izvod iz banke ili paypala pa ćeš vidjeti koliko i što

4 godine

Ne. Ja stranici platim u eurima. Skine mi se točan iznos s računa. 

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice