Sony PlayStation 5 izdvojena tema

poruka: 23.361
|
čitano: 3.792.411
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
Sony PlayStation 5

Steta sto Rezi 4 VR stize tek na zimu,to sam ocekivao vec ovaj mjesec.

FF7 mi se upravo isprofilirao kao najiscekivaniji naslov za iducu godinu,nextgen a opet toliko detalja koji su me vratili u 1998 ❤️

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Re: Sony PlayStation 5
Uf jedva čekam. Na prvoj igri je pala platina, a mislim da će i na ovoj.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
Sony PlayStation 5

Ima netko preporuku za miš i tipkovnicu, bežičnu da dobro funkicnionira na ps5?

0 0 hvala 0
13 godina
Gogy7 kaže...
Imate The Crew Motorfest 5h trial.

Probao malo i bzvz je. Zapravo totalna arkada. Naizgled je slično forzi ali u forzi se auti ponašaju poprilično dobro, koliko toliko realno 

http://trakt.tv/user/MjezZza
12 godina
maxy0 kaže...
Gogy7 kaže...
Imate The Crew Motorfest 5h trial.

Probao malo i bzvz je. Zapravo totalna arkada. Naizgled je slično forzi ali u forzi se auti ponašaju poprilično dobro, koliko toliko realno 

Wait what? U Forzi Horizon? Na stranu što se ne ponašaju realno, i to je totalna arkada, ali vozni model je baš jadno bazičan.

Sad moram probati The Crew da vidim koliko lošije može biti.

10 godina
Sony PlayStation 5

Spiderman ima duplo vecu mapu za istrazivat i desetke kostima,imat ce se sta grindat 😁

U VR zajednici se ocekivalo da ce objava za Rezi 4 VR bit...dostupno od danas.....nazalost nista od toga.

Bas me zanima kako su odradili FF7,dali je mapa open world ili cemo napredovat po zonama....produkcija je abnormalno visoka po prikazanom.Danas igre koje ne izgledaju 50% od prikazanog FF7 kostaju desetke milijuna za izradit.

Sve u svemu bas me razveselilo prikazano,Tales mi je odlican pa cu sigurno kupit i ekspanziju.

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
Imate dostupan Ghostrunner II demo.
Ja ga nisam završio, polupao bih bar 3 dualsensea dok ne zavrsim demo.
Nije to za mene.
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
Ja sam prvog igrao na PC-u s mišem, tako planiram i ovog. Treba malo da pohvataš što i kako, ali igra je odlična jednom kad uđeš u "štos"
Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
10 godina
Gogy7 kaže...
Imate dostupan Ghostrunner II demo.
Ja ga nisam završio, polupao bih bar 3 dualsensea dok ne zavrsim demo.
Nije to za mene.

Ja sam probao na PCu,isprazno smece.

Edit

Pricam za jedinicu,dvojka je mozda bolja.

Poruka je uređivana zadnji put pet 15.9.2023 13:22 (MEGATAMA).
9 godina
Sigurno je laksi misem.
Ovako s gljivama udaram svuda samo ne po neprijatelju.
12 godina
Da, traži dosta brzine i preciznosti. Čak je i Megatami bila preteška pa sad glumata da ne valja.

Ne znam ima li na ps5 podršku za miš. Ako ikako možeš probaj na PC-u.
Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
12 godina
Hexfire kaže...
Da, traži dosta brzine i preciznosti. Čak je i Megatami bila preteška pa sad glumata da ne valja.

Ne znam ima li na ps5 podršku za miš. Ako ikako možeš probaj na PC-u.

Ne znam je li to samo do mene, ali meni se nije činila tako teška...ja sam ju prešao bez nekih većih problema.

Ok, istina je da sam i ja htio probit tv s DS-om, razbiti stakleni stolić prije dok nisam uhvatio mehaniku.

Mislim da je ključni tren bio kad sam skužio da se može usporiti vrijeme u skoku ili tako nešto pa onda stigneš bolje reagirati.

Nakon što sam returnal prešao već je 10 puta i imam skoro 200h u toj igrici, ništa mi više nije teško, a i do dan danas, returnal mi je

najbolje PS5 igrica koja je izašla i iskreno se nadam nastavku, ali radi raznih plačip... koji su kmečali da je presteška, nema save-a i slično,

nisam siguran, ali ako dobijemo ikad returnal 2, to će mi biti jedan od rijetkih preordera.

Takve igrice se zasnivaju uglavnom na mišićnoj memoriji i učenju neki patterna, a kad svladaš sve, igra postoje gušt samo takav.

10 godina
Sony PlayStation 5

Sve se vise tope granice izmedju igre i filma.

Moj PC  
0 2 hvala 0
15 godina
MEGATAMA kaže...

Sve se vise tope granice izmedju igre i filma.

Pa kad je film 99% green screen :-)

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
16 mjeseci
Sony PlayStation 5

tomb raider 1-3 remastered....

trenutna cijena preordera u shopu 197 kuna (uključen ps+ popust od 10%) inače je 220 kuna

izlazi 14/02/24

Poruka je uređivana zadnji put ned 17.9.2023 7:59 (Vive24).

1 0 hvala 1
11 godina
Vive24 kaže...

tomb raider 1-3 remastered....

trenutna cijena preordera u shopu 197 kuna (uključen ps+ popust od 10%) inače je 220 kuna

izlazi 14/02/24

Podigni kontrast i saturaciju boja, zalijepi cijenu i eto remastera. 

Origin: klemp0, Steam: Klempo, Battle.net: Klempo, Uplay: klemp0
12 godina
Sony PlayStation 5

Ovi koji su imali prilike probati svi redom hvale. Meni se čini nekako 'većom' igrom, sa više sadržaja od originala.

Jedino mi se ne sviđaju web-wings, ne ide mi to u Spider-Mana, a swinging je ultra jeben i ovako. Nadam se da neće to siliti previše.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 mjeseci

neka i nije bog zna kako...željan sam već 10 godina ponovno odigrati te igre...

a i cijena je tri puta manja za sve tri igre u kompletu od cijene za the last of us part one

3 mjeseca
Sony PlayStation 5

Final Fantasy 7 Rebirth trailer je odličan - ako oduzmemo sliku koju sam zalijepio na post. To im baš nije trebalo, ali ajde.

Znaju ljudi napraviti trailer, šta je je. 

Inače, s obzirom da je očito kako ne rade čisti remake već mijenjaju i dijelove priče, ne bih se čudio da ovaj put Tifa umre zanima me hoće li možda ubaciti još kojeg lika. 

Realno, igru bi mogli završiti sad, a ne da odgađaju i najavljuju treći dio. Sjetite se, u originalu je 3. disk zapravio bio samo finalni dungeon.

EDIT:
BTW, je li joško nahajpan na novu Dragon Quest igru (Infinity Strash)?

DQ11 mi je bio bolno dosadan, ali ovo se čini fun.

Poruka je uređivana zadnji put ned 17.9.2023 12:39 (Jelash13).

0 0 hvala 0
9 godina
Ea play je opet $1, taman za FC24 10 satni trial koji je dostupan od petka.
Moj PC  
4 0 hvala 1
8 godina
Sony PlayStation 5

Pozdrav svima

Zanima me kako funkcionira preorder i preload - konkretno da li je igra dostupna odmah u ponoć na datum izlaska po hrvatskom vremenu? I da li ima razlike od koliko sati se može igrati ako se igra kupi na našem store-u ili američkom? 

Pitam zbog Spidermana 2 jer važem da li da ga uzmem na našem ili američkom storeu gdje je ipak malo jeftiniji, ali volio bh ga isprobat tamo gdje je prije dostupan.

Hvala i pozdrav

0 0 hvala 0
5 mjeseci
marvel82 kaže...

Pozdrav svima

Zanima me kako funkcionira preorder i preload - konkretno da li je igra dostupna odmah u ponoć na datum izlaska po hrvatskom vremenu? I da li ima razlike od koliko sati se može igrati ako se igra kupi na našem store-u ili američkom? 

Pitam zbog Spidermana 2 jer važem da li da ga uzmem na našem ili američkom storeu gdje je ipak malo jeftiniji, ali volio bh ga isprobat tamo gdje je prije dostupan.

Hvala i pozdrav

preorder - platiš igru prije izlaska zauzvrat dobiješ nekakav bonus, na dan izlaska download -> play

preload - par dana prije izlaska možeš obavit download igre al nemožeš igrat, na dan izlaska onda samo play ako si obavio download

za ovo ti ne garantiram samo prenosim kak piše na playstation storeu

hr store - 20/10/2023 12:00 AM GMT+2

us store - 10/20/2023 06:00 AM GMT+2

aus store - 19/10/2023 03:00 PM GMT+2

8 godina

Ok ,hvala.

Dakle ak bude tako kako su rekli onda je to kod nas u 2 ujutro dostupno ako se ne varam.

5 mjeseci
marvel82 kaže...

Ok ,hvala.

Dakle ak bude tako kako su rekli onda je to kod nas u 2 ujutro dostupno ako se ne varam.

Ne nego ponoć, svugdje ponoć po lokalnom vremenu

9 godina
16 igara koje napustaju PS Plus u Listopadu.

ASTEBREED
CLOUDS AND SHEEP 2
FAR CRY 4
FAR CRY 5
GAL GUNVOLT BURST
GOOSEBUMPS THE GAME
INSIDE
LIMBO
NARUTO: SHINOBI STRIKER
THE CREW
THE MEDIUM
THE QUARRY
TORQUEL
YAKUZA 3
YAKUZA 4
YAKUZA 5

Moj PC  
0 0 hvala 3
16 mjeseci
marvel82 kaže...

Pozdrav svima

Hvala i pozdrav

jesam li ja nešto krivo shvatio ili bi ti i platio više samo da možeš zaigrati igru par sati ranije?

13 godina
Vive24 kaže...
marvel82 kaže...

Pozdrav svima

Hvala i pozdrav

jesam li ja nešto krivo shvatio ili bi ti i platio više samo da možeš zaigrati igru par sati ranije?

Vive24

Što se čudiš neki bi dali i guze da igraju prvi.

8 godina
Vive24 kaže...

Upravo tako😁

8 godina
Sony PlayStation 5

Koja bi po vama bila korektna cijena za rabljeni PlayStation 5 Disc Edition?

Gledam da bih si uzeo.

0 0 hvala 0
6 godina
MedO1337 kaže...

Koja bi po vama bila korektna cijena za rabljeni PlayStation 5 Disc Edition?

Gledam da bih si uzeo.

Novi je išao nedavno za 475€, sad je 550€... a rekao bih sve do 500€ za staro do 6 mjeseci?

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice