Steta sto Rezi 4 VR stize tek na zimu,to sam ocekivao vec ovaj mjesec.
FF7 mi se upravo isprofilirao kao najiscekivaniji naslov za iducu godinu,nextgen a opet toliko detalja koji su me vratili u 1998 ❤️
Steta sto Rezi 4 VR stize tek na zimu,to sam ocekivao vec ovaj mjesec.
FF7 mi se upravo isprofilirao kao najiscekivaniji naslov za iducu godinu,nextgen a opet toliko detalja koji su me vratili u 1998 ❤️
Ima netko preporuku za miš i tipkovnicu, bežičnu da dobro funkicnionira na ps5?
Probao malo i bzvz je. Zapravo totalna arkada. Naizgled je slično forzi ali u forzi se auti ponašaju poprilično dobro, koliko toliko realno
Probao malo i bzvz je. Zapravo totalna arkada. Naizgled je slično forzi ali u forzi se auti ponašaju poprilično dobro, koliko toliko realno
Wait what? U Forzi Horizon? Na stranu što se ne ponašaju realno, i to je totalna arkada, ali vozni model je baš jadno bazičan.
Sad moram probati The Crew da vidim koliko lošije može biti.
Spiderman ima duplo vecu mapu za istrazivat i desetke kostima,imat ce se sta grindat 😁
U VR zajednici se ocekivalo da ce objava za Rezi 4 VR bit...dostupno od danas.....nazalost nista od toga.
Bas me zanima kako su odradili FF7,dali je mapa open world ili cemo napredovat po zonama....produkcija je abnormalno visoka po prikazanom.Danas igre koje ne izgledaju 50% od prikazanog FF7 kostaju desetke milijuna za izradit.
Sve u svemu bas me razveselilo prikazano,Tales mi je odlican pa cu sigurno kupit i ekspanziju.
Ja sam probao na PCu,isprazno smece.
Edit
Pricam za jedinicu,dvojka je mozda bolja.
Ne znam je li to samo do mene, ali meni se nije činila tako teška...ja sam ju prešao bez nekih većih problema.
Ok, istina je da sam i ja htio probit tv s DS-om, razbiti stakleni stolić prije dok nisam uhvatio mehaniku.
Mislim da je ključni tren bio kad sam skužio da se može usporiti vrijeme u skoku ili tako nešto pa onda stigneš bolje reagirati.
Nakon što sam returnal prešao već je 10 puta i imam skoro 200h u toj igrici, ništa mi više nije teško, a i do dan danas, returnal mi je
najbolje PS5 igrica koja je izašla i iskreno se nadam nastavku, ali radi raznih plačip... koji su kmečali da je presteška, nema save-a i slično,
nisam siguran, ali ako dobijemo ikad returnal 2, to će mi biti jedan od rijetkih preordera.
Takve igrice se zasnivaju uglavnom na mišićnoj memoriji i učenju neki patterna, a kad svladaš sve, igra postoje gušt samo takav.
neka i nije bog zna kako...željan sam već 10 godina ponovno odigrati te igre...
a i cijena je tri puta manja za sve tri igre u kompletu od cijene za the last of us part one
Final Fantasy 7 Rebirth trailer je odličan - ako oduzmemo sliku koju sam zalijepio na post. To im baš nije trebalo, ali ajde.
Znaju ljudi napraviti trailer, šta je je.
Inače, s obzirom da je očito kako ne rade čisti remake već mijenjaju i dijelove priče, ne bih se čudio da ovaj put Tifa umre zanima me hoće li možda ubaciti još kojeg lika.
Realno, igru bi mogli završiti sad, a ne da odgađaju i najavljuju treći dio. Sjetite se, u originalu je 3. disk zapravio bio samo finalni dungeon.
EDIT:
BTW, je li joško nahajpan na novu Dragon Quest igru (Infinity Strash)?
DQ11 mi je bio bolno dosadan, ali ovo se čini fun.
Pozdrav svima
Zanima me kako funkcionira preorder i preload - konkretno da li je igra dostupna odmah u ponoć na datum izlaska po hrvatskom vremenu? I da li ima razlike od koliko sati se može igrati ako se igra kupi na našem store-u ili američkom?
Pitam zbog Spidermana 2 jer važem da li da ga uzmem na našem ili američkom storeu gdje je ipak malo jeftiniji, ali volio bh ga isprobat tamo gdje je prije dostupan.
Hvala i pozdrav
Pozdrav svima
Zanima me kako funkcionira preorder i preload - konkretno da li je igra dostupna odmah u ponoć na datum izlaska po hrvatskom vremenu? I da li ima razlike od koliko sati se može igrati ako se igra kupi na našem store-u ili američkom?
Pitam zbog Spidermana 2 jer važem da li da ga uzmem na našem ili američkom storeu gdje je ipak malo jeftiniji, ali volio bh ga isprobat tamo gdje je prije dostupan.
Hvala i pozdrav
preorder - platiš igru prije izlaska zauzvrat dobiješ nekakav bonus, na dan izlaska download -> play
preload - par dana prije izlaska možeš obavit download igre al nemožeš igrat, na dan izlaska onda samo play ako si obavio download
za ovo ti ne garantiram samo prenosim kak piše na playstation storeu
hr store - 20/10/2023 12:00 AM GMT+2
us store - 10/20/2023 06:00 AM GMT+2
aus store - 19/10/2023 03:00 PM GMT+2
Ok ,hvala.
Dakle ak bude tako kako su rekli onda je to kod nas u 2 ujutro dostupno ako se ne varam.
Ok ,hvala.
Dakle ak bude tako kako su rekli onda je to kod nas u 2 ujutro dostupno ako se ne varam.
Ne nego ponoć, svugdje ponoć po lokalnom vremenu
Pozdrav svima
Hvala i pozdrav
jesam li ja nešto krivo shvatio ili bi ti i platio više samo da možeš zaigrati igru par sati ranije?
Pozdrav svima
Hvala i pozdrav
jesam li ja nešto krivo shvatio ili bi ti i platio više samo da možeš zaigrati igru par sati ranije?
Što se čudiš neki bi dali i guze da igraju prvi.
Upravo tako😁
Koja bi po vama bila korektna cijena za rabljeni PlayStation 5 Disc Edition?
Gledam da bih si uzeo.
Koja bi po vama bila korektna cijena za rabljeni PlayStation 5 Disc Edition?
Gledam da bih si uzeo.
Novi je išao nedavno za 475€, sad je 550€... a rekao bih sve do 500€ za staro do 6 mjeseci?