Pokušao sam biti rezerviran u komentaru i mislim da sam uspio.
Ahahah ti si stvarno ne možeš pomoći da nešto negativno ne kažeš o plejki.
Živio rođo.
Živio rođo.
Živio rođo.
On mrzi sve sto nije Nvidia 6 serija.
PS5 je usao u svoju trecu godinu kada konzole tradicionalno dobiju najvise igara i hardver bude iskoristen kako treba.
Mi se tek sad rijesavamo crossgena,velika tojest ogromna stvar je da sad igre na konzolama u globalu krecu sa minimalnih 60fps pa sve do 120fps a izmedju dobijemo unlockani fps uz VRR.
Sto se tice performansi konzole nikad nisu nudile ovako puno ali ja sam iskreno ocekivao da ce sinoc prikazat sve ono sto Sonyevi interni studiji rade...gdje je nestao ND.....sta je sa Ghost of Tshushima 2.....Half Alyx za VR2....nula bodova.
Spiderman 2 ce bit odlican ali mi vizualno ne djeluje kao velik skok naspram jedinice koja je "nativno" ps4 igra,doduse vidi se da je interakcija i fizika na visem nivou ali....
Kako budu dolazili igre sa UE5 PS5 i XSX neće moći vrtjeti te igre u 4K60
A vec si s ovim spoilao da ce biti burnih reakcija i vjerojatno ce biti nesto jako polarizirajuce xD
Npr. Capcom je izjavio da će za njih PC biti glavna platforma za buduće videoigre, a ne konzole. Prema njima je PC budućnost, a ne PlayStation i Xbox.
https://www.ign.com/articles/capcom-is-planning-on-making-pc-its-main-platform-in-the-coming-years
A vec si s ovim spoilao da ce biti burnih reakcija i vjerojatno ce biti nesto jako polarizirajuce xD
Možda ljubavna priča između tamnoputog Milesa i svjetloputog Petera.
Fali ti još jedan ženski lik, po mogućnosti tamnoputa lezbijka i jedan non-binary lik. :)
Ljudi su se dosta "napalili" i na MGS serijal. Koliko me sjećanje služi, te igre su imale zastarjel gameplay i kada su izašle. Ako to ne promijene džaba su krečili. A koliko sam čitao, Kojima studio neće raditi na remake-ovima.
Presica me je ubila sa prvih 40 minuta indie smeca,cast par izuzetaka koji su mi izgledali spektakl.
Sveukupno mozda 5 od 10 za prezentaciju.
Toliko negativnosti...
Ja sam se iznenadio kad sam vidio. Inače MEGATAMA je najčešće oduševljen, al ono dječački oduševljen igrama. Lik igra milijun igara na svim platofrmama, budem ljubomoran kako sve stiže i kako mu se da. Ja sa 30+ godina nemam ni 10% želje za gamingom kao prije, sada se to svelo na 10ak igara godišnje.
Netko je bio pitao za Sanctu Domenicu u Osijeku, dakle otvara se preksutra, u subotu i to na lokaciji između Eurospina i Pevexa, tamo na Trpimirovoj, tamo su napravili neki novi stop shop i otvaraju se valjda sve trgovine u subotu
Ja sam se iznenadio kad sam vidio. Inače MEGATAMA je najčešće oduševljen, al ono dječački oduševljen igrama. Lik igra milijun igara na svim platofrmama, budem ljubomoran kako sve stiže i kako mu se da. Ja sa 30+ godina nemam ni 10% želje za gamingom kao prije, sada se to svelo na 10ak igara godišnje.
A meni je nedavno rekao da sam bolesno ljubomoran na tuđe veselje i savjetovao mi je da "probam bit...ne sretan ali makar zadovoljan sobom i svojim zivotom samo jedan dan, pa od toga gradim korak po korak....."
Tako da, možeš i ti vjerojatno tako, ali bude te doktor MEGATAMA pregledao ako odluči da ima potrebe.
Fali ti još jedan ženski lik, po mogućnosti tamnoputa lezbijka i jedan non-binary lik. :)
Ljudi su se dosta "napalili" i na MGS serijal. Koliko me sjećanje služi, te igre su imale zastarjel gameplay i kada su izašle. Ako to ne promijene džaba su krečili. A koliko sam čitao, Kojima studio neće raditi na remake-ovima.
Kojima vise nema nikakve veze sa Metal Gear.
Al gameplay ce sigurno bit drugaciji po uzoru na Resident Evil remakeove
Trebali su isto kao i oni po redu ic.
A meni je nedavno rekao da sam bolesno ljubomoran na tuđe veselje i savjetovao mi je da "probam bit...ne sretan ali makar zadovoljan sobom i svojim zivotom samo jedan dan, pa od toga gradim korak po korak....."
Tako da, možeš i ti vjerojatno tako, ali bude te doktor MEGATAMA pregledao ako odluči da ima potrebe.
Frajeru ja kad nesto treba pohvalit pohvalim i obrnuto.
Tebi je svrha ovdje na forumu cvilit i kukat.
Razumijes razliku?...ne
Btw vidim da ti se ureze u psihu svaka moja rijec,opusti se imas ti i pozitivnih strana 🥂
Razumijes razliku?...ne
Btw vidim da ti se ureze u psihu svaka moja rijec,opusti se imas ti i pozitivnih strana 🥂
Uljepšao si mi večer :-D
I šamaranje, i ljubav, ko cucku :-D
Odmah sam i sretan i zadovoljan... dan po dan... dan prvi.
Razumijes razliku?...ne
Uljepšao si mi večer :-D
I šamaranje, i ljubav, ko cucku :-D
Odmah sam i sretan i zadovoljan... dan po dan... dan prvi.
Tako i meni govori. I onda kao uništio me u nekom našem prijašnjem pisektanju a nije niti blizu toga. Ja dođem na forum da malo provociram takve kao što je on. Dođe mi kao psihički odmor od posla i drugi obaveza. No MegaaaaaaMatatatatataamamama samo udaraj. Da tebe nema forum bi propao.
PlayStation Project Q navodno izlazi u 11. mjesecu
https://www.thegamer.com/playstation-project-q-reportedly-november-launch/
Toliko besmislen gaming proizvod dugo nisam vidio....NS,Steamdeck i ovi ostali se dobro prodaju jer vrte igre lokalno a Flonky odluci izbacit....streaming smece 🥂🥂🥂
Sonyju uopće to nije trebalo jer nitko to neće koristiti umjesto mobitela za streamanje igara. Sa samom najavom je to osuđeno na propast. U zadnje vrijeme donose glupe odluke.
Ovaj Sony nije više onaj stari Sony
https://www.hcl.hr/kolumne/zasto-playstation-mijenja-konja-koji-pobjeduje-202848/
Toliko besmislen gaming proizvod dugo nisam vidio....NS,Steamdeck i ovi ostali se dobro prodaju jer vrte igre lokalno a Flonky odluci izbacit....streaming smece 🥂🥂🥂
Handheld PC-evi, npr. Steam Deck, Ayaneo... su danas hit i još kada bi se Sony i Microsoft uključili bilo bi sjajno
Svaki 1 i pol post ti je protiv konzola i kako ti imas najbolji pc na svijetu koji moze sve,cak i ono sto danas ne postoji...jer je to tvoj pc 🥂🥂🥂
Handheld PC-evi, npr. Steam Deck, Ayaneo... su danas hit i još kada bi se Sony i Microsoft uključili bilo bi sjajno
Jesu, hit su zato što su bazirani na PC logici i gdje svaka igra radi na svakom hardveru.
Ayaneo je još jednostavniji jer je baziran na Windowsima, a Valve je morao čuda napraviti da napravi proton compatibility layer da Windows igre rade na Linuxu.
I onda se još možeš čuda igrati s postavkama igara i hardvera kako bi ti se igra vrtila u kojem god FPSu želiš i kako bi uštedio da baterija ne crkne nakon 1.5h.
Plus emulacije, customizacija OSa i svašta. Zato su popularni, a ne samo zato što su portable. Hrpa ljudi ih koristi kao desktope čak.
PS nije baziran na toj logici i trebala bi hrpa posla za prilagoditi svaku igru za taj novi portabilni hardver.
No, svakako bi im bio odličan potez, posebno ako bi još opet morao kupiti iste igre ponovo za portabilnu platformu što sigurno ne bi propustili iskoristiti.
Sonyju uopće to nije trebalo jer nitko to neće koristiti umjesto mobitela za streamanje igara. Sa samom najavom je to osuđeno na propast. U zadnje vrijeme donose glupe odluke.
Ovaj Sony nije više onaj stari Sony
https://www.hcl.hr/kolumne/zasto-playstation-mijenja-konja-koji-pobjeduje-202848/
Koji stari Sony,mozes navest tocan datum da se zna na sta se referiras.
Jesu, hit su zato što su bazirani na PC logici i gdje svaka igra radi na svakom hardveru.
Ayaneo je još jednostavniji jer je baziran na Windowsima, a Valve je morao čuda napraviti da napravi proton compatibility layer da Windows igre rade na Linuxu.
I onda se još možeš čuda igrati s postavkama igara i hardvera kako bi ti se igra vrtila u kojem god FPSu želiš i kako bi uštedio da baterija ne crkne nakon 1.5h.
PS nije baziran na toj logici i trebala bi hrpa posla za prilagoditi svaku igru za taj novi portabilni hardver.
No, svakako bi im bio odličan potez, posebno ako bi još opet morao kupiti iste igre ponovo za portabilnu platformu što sigurno ne bi propustili iskoristiti.
Switch je sve samo ne baziran na PC logici 🥂
Svaki 1 i pol post ti je protiv konzola i kako ti imas najbolji pc na svijetu koji moze sve,cak i ono sto danas ne postoji...jer je to tvoj pc 🥂🥂🥂
Switch je sve samo ne baziran na PC logici 🥂
Ne pričam o Switchu jer niti kolega nije spominjao Nintendo nego PC handhelde. Switch je potpuno druga priča, jer nema alternativu i to je najjača nintendo konzola koja postoji, a poprilično je slab za današnje standarde.
No definitivno najbolja prijenosna konzola koja postoji, najbolje riješeni svi aspekti i prijenosni i dock i offline mode i vrhunski ekran i baterija.