Sony PlayStation 5 izdvojena tema

poruka: 10.071
|
čitano: 843.074
|
moderatori: DrNasty, Danny_HR, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
offline
Re: Sony PlayStation 5
bloodborne kaže...
Bitanga kaže...
bloodborne kaže...

to ti je najbolje bar dualsenseva imaju na lageru ak vec nis. :D

 

Mogli su bar te koji se prodaju posebno u nekoj drugoj boji složit, a ne isto bijele kao i s konzolom.

 baš, meni se osobno dizajn 5ice ne svida i iako mi se vise svidjela ideja
 bijele konzole nego stalne dosadne crne ne stoji joj nikako ova bijela.

 a dualsense su mogli jos ubacit ovu anniversary sivu boju.
 brijem da bi jebeno izgledao dualsense a i sama konzola.
 ja sam cak htio piknut ovu, al se sjecam da je bila podosta skuplja
 od crne ps4orke. al ovo mi je top boja

meni je dizajn ps5 vrh, prelijepa mi je konzola, mogla bi bit samo malo manja. 

dual sense mi je jos i ljepsi od same konzole. 
namjestaj mi je bijeli tj cijela dnevna mi je u kombinaciji crne i bijele i ps5 se bas vrhunski uklapa u sve. 

20 mjeseci
suspendiran
offline
Re: Sony PlayStation 5

a ne znam meni nije nesto, mozda mi se svidi uzivo.

dualsense mi je okej jedino mi je zao sto trokut, krug, itd nisu vise u boji.
a i ps gumb bi izgledao gora u boji. da btw light bar opet ima mogucnosti
samo bright, medium, dim ? nema kompletno off ?

Bitanga htjedoh ti jos gore reci da ja inace uzimam gamepade razlicitih boja
sto naravno zbog cure, a i onda znam aha ovaj mi je prazan, ovaj je pun.

mada se nadam da ce u periodu kad cu ja nabavljat konzolu mozda biti i neka
druga boja pa makar i kroz neki game bundle :D

12 godina
online
Sony PlayStation 5

Jeste skuzili kad igrate neki PS4 naslov da DS svijetli u bojama DS4 

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
offline
Re: Sony PlayStation 5
bloodborne kaže...

 


Bitanga htjedoh ti jos gore reci da ja inace uzimam gamepade razlicitih boja
sto naravno zbog cure, a i onda znam aha ovaj mi je prazan, ovaj je pun.

mada se nadam da ce u periodu kad cu ja nabavljat konzolu mozda biti i neka
druga boja pa makar i kroz neki game bundle :D

 

Pa upravo to, imao sam do sad 2 crna DS4 i jedan bijeli, i nikad nisam znao koji je koji crni (ovo zvuči rasistički), koji sam napunio, a koji moram puniti.

Sad će biti ista priča sa bijelima (kad kupim još jedan). Klinci ih začas izmiješaju i ne znam koji se punio, a koji nije. Ne punim ih nikad istovremeno.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
Poruka je uređivana zadnji put pon 23.11.2020 21:51 (Bitanga).
20 mjeseci
suspendiran
offline
Re: Sony PlayStation 5

hahaha nasmijalo me ovo haahha... da bezveze je imati dva ista.

opet one "maskice", skinove ili pak samostalno sprejanje
gamepada bas ne preferiram.

10 godina
offline
Sony PlayStation 5

Pitanje za one koji imaju PS5 s BR čitačem: kada vam je unutra disk npr RDR2 kad kad se tokom igre čuje "jače bučenje" čitača, dali je to ok?

 

 

Pitanje za sve: Čini mi se kako stand (desna kukica) nije sijela kako treba na mjesto (PS stoji u vodoravnom načinu) a strah me da na silu postavim....

 
0 0 hvala 0
12 godina
online
Sony PlayStation 5

Da svakih sat vremena, normalno je...

pa ponovo postavi ili mislis da je tvornicka greška pa ne hvata dobro 

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
offline
Re: Sony PlayStation 5
Gale92 kaže...

Pitanje za one koji imaju PS5 s BR čitačem: kada vam je unutra disk npr RDR2 kad kad se tokom igre čuje "jače bučenje" čitača, dali je to ok?

 

 

Pitanje za sve: Čini mi se kako stand (desna kukica) nije sijela kako treba na mjesto (PS stoji u vodoravnom načinu) a strah me da na silu postavim....

 To je bug o kojemu sam pisao..Tu i tamo (tipa jednom u sat vremena) ga zavrti na najjace da valjda "provjeri licencu" sa diska ...Mene zivcira ako igram navecer u tisini, a kcerkica je recimo zaspala blizu mene...

 

Navodno bi se trebalo rijesiti sa softwareskom nadogradnjom.

 

Inace, dosta ljudi ima problem s time.

 

https://www.reddit.com/r/PS5/comments/ju4lg1/disc_drive_spinning_up_at_random_ti

mes_extremely/

 

https://www.resetera.com/threads/ps5-disk-spinning-every-hour.330836/

 

11 godina
offline
Sony PlayStation 5

Šta mislite hoće li sve igre na ps5 imati 60fpsa mod?

 

Po meni ukoliko ne budu bi bilo razocaranje jer tesko je sici sa konja na magarca.Raja ce ocekivat da sve sad budu u 60fpsa(barem da opcija bude)

Nebi te jebo ni za bjdo kajameja
Poruka je uređivana zadnji put pon 23.11.2020 22:34 (Kill Frenzy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
2 mjeseca
offline
Sony PlayStation 5

evo i mene s prvim dojmovima.. prošao Milesa na 100% od petka, u profilu piše cca. 11 sati igranja, pa tko ga započinje da zna da nije neka dugačka igrica (kao što su i rekli, kao Lost legacy otprilike..).. u tih 11 sati, doživio sam jedan "bug" s konzolom, Spiderman se zamrznuo i morao sam ju prisilno restartati.. te danas 2 puta mi je izbacio error nakon kojeg se igrica ugasila.. sve su to neki manji bugovi za koje se nadam da se više neće događati... konzola je skoro pa apsolutno tiha, iako kako sam i rekao par stranica prije, čujem kao neko prigušeno zujanje koje neki kažu da je Coil whine, ja iskreno ne mogu procjeniti radi li se o tome ili o ventilatoru.. no, ta glasnoća je apsolutno zanemariva, kada sjedim više od 30-40 cm od same konzole, ništa se ne čuje.. najviše od svega mi se zapravo sviđa UI od PS5, počevši od Storea koji konačno liči na nešto iz 2020. godine, a ne ono na PS4, ne znam ni kako bih to nazvao.. i da, Dualsense je perfektan, triggeri su čudesni iako sam iskreno očekivao da će se u Milesu malo više koristit osim za mrežu i combat... sve u svemu, kao što sam i očekivao, konzola je 10/10 ! a sad čekanje 4.12. i dolazak Fife za next gen.. pozdrav ! 

 
5 0 hvala 2
12 godina
offline
Re: Sony PlayStation 5
Kill Frenzy kaže...

Šta mislite hoće li sve igre na ps5 imati 60fpsa mod?

 

Po meni ukoliko ne budu bi bilo razocaranje jer tesko je sici sa konja na magarca.Raja ce ocekivat da sve sad budu u 60fpsa(barem da opcija bude)

 Da ako ne u 4K onda sigurno u 1080p lol

10 godina
offline
Sony PlayStation 5

Gledam test Digital Foundry, stvarno lijepo radi novi CoD u 120 fpsa na PS5. Rezolucija u tom modu je nešto iznad 1080p. Ali grafika i dalje izgleda super. 

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
0 0 hvala 0
7 godina
offline
Sony PlayStation 5

Zna li neko ako uzmem VC za 2K21 na US accauntu, jel ih mogu iskoristit na svom HR accauntu na kojem igram igru?

 
0 0 hvala 0
8 godina
offline
Sony PlayStation 5

mislim neigram nikad takve igrice pa nekuzim, dati 50-60€ za 11h igranje je meni suludo...

kad uzmem fifu ili nba ili f1 naprimjer..znam da svaku od tih mogu bez problema igrat 500h pa se pare sigurno isplate...

 
1 1 hvala 0
11 godina
offline
Sony PlayStation 5

Puni mi se kontroler vise od tri sata.jel to tako mora prvi put ili?

Nebi te jebo ni za bjdo kajameja
Moj PC  
0 0 hvala 0
7 godina
offline
Re: Sony PlayStation 5
Kill Frenzy kaže...

Puni mi se kontroler vise od tri sata.jel to tako mora prvi put ili?

 Meni se u rest modu uopste nije punio evo 2 dana a mislio sam da jest. Tek kad sam ga u onaj port iza ubacio poceo je punit. U onom naprijed nece, ne znam sto.

12 godina
offline
Re: Sony PlayStation 5
Kill Frenzy kaže...

Šta mislite hoće li sve igre na ps5 imati 60fpsa mod?

 

Po meni ukoliko ne budu bi bilo razocaranje jer tesko je sici sa konja na magarca.Raja ce ocekivat da sve sad budu u 60fpsa(barem da opcija bude)

 

Ja se nadam da hoće, da konačno možemo početi pričati o 120Hz i koliko je to ustvari bolje :-)

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
11 godina
offline
Re: Sony PlayStation 5
Ja sam ga usteko u ajfonov adapter i direkt u struju.
Nebi te jebo ni za bjdo kajameja
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
offline
Re: Sony PlayStation 5
Mortiis kaže...

mislim neigram nikad takve igrice pa nekuzim, dati 50-60€ za 11h igranje je meni suludo...

kad uzmem fifu ili nba ili f1 naprimjer..znam da svaku od tih mogu bez problema igrat 500h pa se pare sigurno isplate...

 Mislim da smo odavno naučili da broj sati nije mjerilo kvalitete igre. U NBA i FIFA-u svi potroše stotine sati i svejedno prigovaraju kako su te igre sranje. Zato ih se nakon pola godine može kupiti za 5 eura.

Ja prvi volim sportske igre i trošim na njih stotine sati svake godine, ali isto tako ću prvi reći da su te igre nekvalitetne i da su pay to win.  Igram ih čisto iz razloga što sam fan tih sportova.

 

U Spidermanu u tih 11-12 sati bar znam da ću utrošiti vrijeme na igru koja je napravljena kvalitetno i igra me neće vući za rukav da kupim Spiderman odijelo za dodatnih 30 eura kako bi imao bolje iskustvo.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
8 tjedana
offline
Re: Sony PlayStation 5
Poz ekipa, evo da se i ja pridruzim cakuljanju...
Prednarudzba kreirana 26.9. U tele2, sve isto kad zovem sluzbu za korisnike - neko kaze isporuka u roku 5 dana, neko do kraja tj i tak...
Jel ima neko stvarno informaciju kad bi mogla krenut isporuka?
Btw. Verzija s cd-om je u pitanju
 
0 0 hvala 0
11 godina
offline
Re: Sony PlayStation 5
Luna27 kaže...
Poz ekipa, evo da se i ja pridruzim cakuljanju...
Prednarudzba kreirana 26.9. U tele2, sve isto kad zovem sluzbu za korisnike - neko kaze isporuka u roku 5 dana, neko do kraja tj i tak...
Jel ima neko stvarno informaciju kad bi mogla krenut isporuka?
Btw. Verzija s cd-om je u pitanju

PS1?

Šalim se, ne znam kada, PS1 ima cd, btw meni rade sve plejke,PS1,PS2,PS3,PS4 Pro.

Uzeo XBOX radi game pass i u prednaruđbi PS5

BE HAPPY 要開心 : )
2 mjeseca
offline
Re: Sony PlayStation 5
bloodborne kaže...

a ne znam meni nije nesto, mozda mi se svidi uzivo.

dualsense mi je okej jedino mi je zao sto trokut, krug, itd nisu vise u boji.
a i ps gumb bi izgledao gora u boji. da btw light bar opet ima mogucnosti
samo bright, medium, dim ? nema kompletno off ?

Bitanga htjedoh ti jos gore reci da ja inace uzimam gamepade razlicitih boja
sto naravno zbog cure, a i onda znam aha ovaj mi je prazan, ovaj je pun.

mada se nadam da ce u periodu kad cu ja nabavljat konzolu mozda biti i neka
druga boja pa makar i kroz neki game bundle :D

 Ni meni se nije previše svidio dok ga nisam isprobao i držao i mogu reći da je dualsense najbolje što se dogodilo novoj generaciji, što karakteristikama što feelingom, dualsense premium kontroler, odlično leži u ruci, izgleda next-gen, nove mogućnosti su odlične, vidit ćeš i sam ustvari kada ga isprobaš, meni se nije svidio po slikama jer su previše odmaknuli od "tradicije", ali kontrolor je nešto najbolje na novoj konzoli

12 godina
offline
Sony PlayStation 5

Za ekipu koja je uspjela piknuti narudžbu sa Amazon DE 19.11

Odgovorili su da primaju na stock 10.12 i da bude isporučeno odma i dostavljeno kroz par dana.

 

Your item is planned to ship between 10. December, 2020 - 12. December, 2020.
Estimated Delivery Date for your order is between: 12. December, 2020 - 16. December, 2020.
Because of that the delivery time might be a bit longer than typical Prime delivery.
As soon as we get the item in stock from the manufacturer we are immediately sending it to our customers.
When it is about the order as such, we go by the system "first come first served".

https://steamcommunity.com/id/HeatPwnz/
Moj PC  
0 0 hvala 0
20 mjeseci
suspendiran
offline
Re: Sony PlayStation 5
Nightyx kaže...
bloodborne kaže...

a ne znam meni nije nesto, mozda mi se svidi uzivo.

dualsense mi je okej jedino mi je zao sto trokut, krug, itd nisu vise u boji.
a i ps gumb bi izgledao gora u boji. da btw light bar opet ima mogucnosti
samo bright, medium, dim ? nema kompletno off ?

Bitanga htjedoh ti jos gore reci da ja inace uzimam gamepade razlicitih boja
sto naravno zbog cure, a i onda znam aha ovaj mi je prazan, ovaj je pun.

mada se nadam da ce u periodu kad cu ja nabavljat konzolu mozda biti i neka
druga boja pa makar i kroz neki game bundle :D

 Ni meni se nije previše svidio dok ga nisam isprobao i držao i mogu reći da je dualsense najbolje što se dogodilo novoj generaciji, što karakteristikama što feelingom, dualsense premium kontroler, odlično leži u ruci, izgleda next-gen, nove mogućnosti su odlične, vidit ćeš i sam ustvari kada ga isprobaš, meni se nije svidio po slikama jer su previše odmaknuli od "tradicije", ali kontrolor je nešto najbolje na novoj konzoli

 vjerujem ti, ali ovo sa slike mi izgleda.

2 mjeseca
offline
Re: Sony PlayStation 5
bloodborne kaže...
Nightyx kaže...
bloodborne kaže...

a ne znam meni nije nesto, mozda mi se svidi uzivo.

dualsense mi je okej jedino mi je zao sto trokut, krug, itd nisu vise u boji.
a i ps gumb bi izgledao gora u boji. da btw light bar opet ima mogucnosti
samo bright, medium, dim ? nema kompletno off ?

Bitanga htjedoh ti jos gore reci da ja inace uzimam gamepade razlicitih boja
sto naravno zbog cure, a i onda znam aha ovaj mi je prazan, ovaj je pun.

mada se nadam da ce u periodu kad cu ja nabavljat konzolu mozda biti i neka
druga boja pa makar i kroz neki game bundle :D

 Ni meni se nije previše svidio dok ga nisam isprobao i držao i mogu reći da je dualsense najbolje što se dogodilo novoj generaciji, što karakteristikama što feelingom, dualsense premium kontroler, odlično leži u ruci, izgleda next-gen, nove mogućnosti su odlične, vidit ćeš i sam ustvari kada ga isprobaš, meni se nije svidio po slikama jer su previše odmaknuli od "tradicije", ali kontrolor je nešto najbolje na novoj konzoli

 vjerujem ti, ali ovo sa slike mi izgleda.

 Classic edition :D super izgleda, ali nema smisla da to bude standardna verzija :D

20 mjeseci
suspendiran
offline
Re: Sony PlayStation 5
Nightyx kaže...
bloodborne kaže...
Nightyx kaže...
bloodborne kaže...

a ne znam meni nije nesto, mozda mi se svidi uzivo.

dualsense mi je okej jedino mi je zao sto trokut, krug, itd nisu vise u boji.
a i ps gumb bi izgledao gora u boji. da btw light bar opet ima mogucnosti
samo bright, medium, dim ? nema kompletno off ?

Bitanga htjedoh ti jos gore reci da ja inace uzimam gamepade razlicitih boja
sto naravno zbog cure, a i onda znam aha ovaj mi je prazan, ovaj je pun.

mada se nadam da ce u periodu kad cu ja nabavljat konzolu mozda biti i neka
druga boja pa makar i kroz neki game bundle :D

 Ni meni se nije previše svidio dok ga nisam isprobao i držao i mogu reći da je dualsense najbolje što se dogodilo novoj generaciji, što karakteristikama što feelingom, dualsense premium kontroler, odlično leži u ruci, izgleda next-gen, nove mogućnosti su odlične, vidit ćeš i sam ustvari kada ga isprobaš, meni se nije svidio po slikama jer su previše odmaknuli od "tradicije", ali kontrolor je nešto najbolje na novoj konzoli

 vjerujem ti, ali ovo sa slike mi izgleda.

 Classic edition :D super izgleda, ali nema smisla da to bude standardna verzija :D

 a cuj da ocekujem nesto od sonya nebi 10+ god izbjegavao njihove tv-e i mobilnu diviziju. :D

2 godine
offline
Sony PlayStation 5

Evo ovi u Tele2 i dalje "misle" da bi konzole "trebale" biti dostavjene/poslane ovaj tjedan... 

 

 
2 0 hvala 0
2 mjeseca
offline
Sony PlayStation 5

Evo ekipa prvi dojmovi nakon par sati igranja su odlični. Dualsense je savršen, UI pregledan i brz ko munja.Dizajn i ukupan izgled je meni vrh.Skroz je tiha i nečujna. Trenutno se igra astrobot i bugsnax. Astrobot je super platformer i tu dualsense rastura. Cijeli osjećaj i doživljaj je next gen.Od igara čekam cyberpunk 2077,a demons souls kad mu padne cijena. Eto toliko od mene zasad i želim vam svima da šta prije dobijete svoje zvijerke. 

 
2 0 hvala 2
2 mjeseca
offline
Re: Sony PlayStation 5
lars82 kaže...
gamex1423 kaže...

Trenutno na dobrom snizenju TV Sony XH9096 55'' a u zadnje vrijeme sam razmisljao uzeti neki bolji TV da imam za sobe pa da tamo plejku premjestim. Mislim da ce biti dovoljno dobar jer vidim kazu da mu je prikaz boja i HDR-a dobar, pogotovo u zamracenim prostorijama. Trenutno u dnevnom imam Samsung NU7102 i super je ali mu je HDR skroz los i kao da ga i nema. HDMI 2.1 i 120Hz me ne zanima jer cu uvijek igrati na 60fps sa boljom grafikom nego da zrtvujem dosta tog za 120 u rijetkim igrama ali je svakako prednost sto ima. Vidim da govore da ima i VRR, ali sony treba da izbaci neki update za to, a jos nije, a ni PS5 ga nema, bar za sad.

 

Ima li neko ovaj model pa da napise iskustva? Gledao sam jos i Samsung Q80T te Sony XH9505, ali kako je ovaj XD9096 na dobrom snizenju ova druga dva vise i ne gledam jer je velika razlika u cijeni. Uz TV ide 5 godina garancije + PS Plus, iako ne vidim da pise pretpostavljam da je pretplata na godinu.

 

Može se znati gdje je na dobrom sniženju?

 Iz BiH sam pa ima ovdje u nekim radnjama. Ima ih na OLX po 1600-1700KM.

E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice