Bug kod čitanja tema, mobilna -> desktop

poruka: 3
|
čitano: 2.659
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
offline
Bug kod čitanja tema, mobilna -> desktop

Pozdrav,

 

Naime primjetio sam jedan bug koji me dosta živcira u zadnje vrijeme, ali sam užasna lijenčina što se tiče nekih stvari pa nisam to spomenuo do sada + što mislim da je problem lokalno do mene, ali sam uhvatio mao vremena pa ću se izjasniti u nadi za nekim rješenjem.

 

Pratim forum i preko mobitela i preko računala (njih xy, malo na poslu i kod kuće) i uvijek se ulogiram kako bi mi forum pratio na kojoj sam stranici stao sa čitanjem ovih predivnih sapunica (televisa presenta..) u nekim temama.

 

Dok čitam teme na računalu, sve je OK. Kliknem na temu, forum me automatski prebaci na zadnju pročitanu poruku i ako opet kliknem na tu istu temu bez da je itko išta napisao, vrati me na prvu poruku. To je OK. Ako nastavim čtitati tu istu temu na mobitelu, sve je OK, isto me vrati na zadnju pročitanu poruku kad prvi put kliknem na nju. Problem nastaje nakon ovoga. Npr. čitao sam temu "CPU chat tema" u cca 6h ujutro na putu do posla na mobu i u cca 12h hoću tu temu nastaviti čitati na računalu, obavezno me vraća na prvu stranicu i prvu poruku i tu nema iznimke. 

 

Na mobu sam promijenio par OS-ova, razne verzije Chrome-a, ali ništa nije pomoglo. Čak sam i pokušavao u chrome-u na mobitelu kad pročitam temu do kraja vratiti se preko tipke back na početnu stranicu umjesto da samo ugasim browser, ali nije pomoglo. Ima li netko ideje zbog čega se ovo događa?


Nikad nije problem kad na više računala čitam, ali je uvijek problem kad čitam teme na računalu ako sam prije toga čitao tu temu na mobitelu, tj. na m.bug.hr/forum

Moj PC  
0 0 hvala 0
7 godina
offline
Re: Bug kod čitanja tema, mobilna -> desktop

Nemoj uopće koristiti mobilnu verziju, nego i na mobitelu koristi desktop verziju.

I instaliraj si Operu koja ima text reflow kak spada i bit će ti puno bolje od mobilne verzije.

 

Kruha i igala...
12 godina
offline
Re: Bug kod čitanja tema, mobilna -> desktop

Hvala na savjetu.

 

Međutim, ovo mi se više čini kao neki workaround nego rješenje problema. Ali to je workaround kojeg ću svakako isprobati jer više gubim živce kad moram pamtiti gdje sam stao ili slučajno preskočim neku stranicu. 

Ako stvarno postoji neki problem s mobilnom verzijom, nadam se da sam bar dovoljno detaljno opisao što je problem pa da zadužena ekipa to pogleda i vidi dal je problem stvarno do mene ili mobilna stranica negdje u pozadini i dalje "čita" temu iako browser uopće nije trenutna aktivnost na mobu.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice