Huawei P30/P30 Pro
- poruka: 1.936
- |
- čitano: 600.214
- |
- moderatori:
XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
Dobro, nisam jedini bio 😁
Virus nestao nakon 2 dana???
Prag 2024. Godine a ovo telefoni i dalje odlicni i zadovoljstvo za korištenje.
Pozdrav,imam pitanje vezano za slikanje sa huawei p30,naime kad su ulicne svjetiljke upaljenje strasna je refleksija koja utice na samu sliku,postoji li neki nacin da se to sredi?Hvala.
Jesam stalno cistim na to bas obracam paznju,leca je ok nije izgrebana,desavalo mi se to sa drugim markama telefona kad slikam navece.
Pozdrav svima
Zanima me jeli itko mijenjao bateriju na p30pro i kako je zadovoljan jer me ceka zamjena. Gledao sam malo na stranicama nasim i prodaju se po 35eura.
Mobitel vracen u bez i najmanjeg znaka otvaranja, jedino se vidjelo na leci kamere da im je ostala mala dlacica no kad sam malo udario mob otpala je s kamere i nestala negdje u dubinama mobitela never to be seen again.
Cak ti i vrate staru bateriju koja je bila u mobu.
Ako ces mjenjat, a planiras mobitel zadrzati jos duze vrijeme predlazem da mu zamijenis i modul kamere koji koliko cujem u P30 pro zna "zapet" pa mob ne moze zumirat sliku. I ja bi i usb utor promijenio ako je neka ok cijena reda radi, ipak P30 pro ima godina i ustekan je na punjac mali milijun puta
isto sam mijenjao u insignumu, svaka preporuka
Nazalost oni mi ne mogu pomoci jer ne prodaju samo bateriju vec je moraju i ugraditi. Meni treba shop koji prodaje samo original baterije
Pozdrav svima
Zanima me jeli itko mijenjao bateriju na p30pro i kako je zadovoljan jer me ceka zamjena. Gledao sam malo na stranicama nasim i prodaju se po 35eura.
Nazalost oni mi ne mogu pomoci jer ne prodaju samo bateriju vec je moraju i ugraditi. Meni treba shop koji prodaje samo original baterije
kod njih je zamjena 40€, stvarno ti se da zajebavat sa otvaranjem zaljepljenog mobitela za 5€?
i bar znaš da je original jer su ovlašteni servis, ako kupiš negdje drugdje tko zna što će ti prodati
Promijenio sam vec par ekrana i komponenti na razlicitim mobitelima i nema mi smisla da to netko drugi radi, a uostalom to mi je zadovoljstvo.
I uopce nije stvar u novcu, nego u tome da sam to zamjeni.
Promijenio sam vec par ekrana i komponenti na razlicitim mobitelima i nema mi smisla da to netko drugi radi, a uostalom to mi je zadovoljstvo.
I uopce nije stvar u novcu, nego u tome da sam to zamjeni.
Imaš u prosimelu na fraterščici (črnomerec). Doduše, nisam siguran da će ti je prodati kao fizičkoj osobi pošto je primarno veleprodaja u pitanju. Računaj na cca 30-ak eura za eu service pack