Huawei P30/P30 Pro izdvojena tema

poruka: 1.936
|
čitano: 600.214
|
moderatori: XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
Re: Huawei P30/P30 Pro
Pozdrav ljudi. Imam jedan problem. Danas mi se pojavio problem sa pojacavanjem i stisavanjem zvuka. Svaki put kada želim stišati zvuk, jednostavno onaj bar se spusti i opet podigne. I nekakva mi je druga ikonica pokazana. Prilozim sliku.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Ako se ne varam spojen si mirror linkom na neki eksterni monitor (pretpostavljam televizor) pa otud i ikona. Ugasi mirror share u padajućem izborniku
4 godine
neaktivan
Huawei P30/P30 Pro

Dali ima netko sličan problem?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Imao sam ja, onemogucio sam ju u postavkama, opet omogucio, pokrenuo azuriranje i onda se normalno azurirala bez stavki da je zarazena

Dobro, nisam jedini bio 😁
Poruka je uređivana zadnji put pon 30.10.2023 17:55 (mile59).

0 0 hvala 0
6 godina
Ista stvar huawei mate 20 pro, kaže avast da Google apl. ima virus.

Virus nestao nakon 2 dana???
Poruka je uređivana zadnji put sri 1.11.2023 17:23 (ajimerej).
10 godina
Huawei P30/P30 Pro

Prag 2024. Godine a ovo telefoni i dalje odlicni i zadovoljstvo za korištenje. 

Moj PC  
1 0 hvala 1
10 godina
Huawei P30/P30 Pro

Pozdrav,imam pitanje vezano za slikanje sa huawei p30,naime kad su ulicne svjetiljke upaljenje strasna je refleksija koja utice na samu sliku,postoji li neki nacin da se to sredi?Hvala.

0 0 hvala 0
12 godina
Jesi očistio leću pa probao onda? Ima li ogrebotina na leći (pa se svjetlost rasipa)?
10 godina
struja1911 kaže...
Jesi očistio leću pa probao onda? Ima li ogrebotina na leći (pa se svjetlost rasipa)?

Jesam stalno cistim na to bas obracam paznju,leca je ok nije izgrebana,desavalo mi se to sa drugim markama telefona kad slikam navece.

15 godina
Huawei P30/P30 Pro

Pozdrav svima

Zanima me jeli itko mijenjao bateriju na p30pro i kako je zadovoljan jer me ceka zamjena. Gledao sam malo na stranicama nasim i prodaju se po 35eura. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Insignum servis u Zagrebu, besplatno preuzimanje mobitela i slanje nazad na adresu, ja napravio na P40 pro. Imaju i akcije na izmjenu baterija, mislim zadnji petak u mjesecu, tako nesto, ne mogu se sad tocno sjetiti, bilo davno.

Mobitel vracen u bez i najmanjeg znaka otvaranja, jedino se vidjelo na leci kamere da im je ostala mala dlacica no kad sam malo udario mob otpala je s kamere i nestala negdje u dubinama mobitela never to be seen again.

Cak ti i vrate staru bateriju koja je bila u mobu.

Ako ces mjenjat, a planiras mobitel zadrzati jos duze vrijeme predlazem da mu zamijenis i modul kamere koji koliko cujem u P30 pro zna "zapet" pa mob ne moze zumirat sliku. I ja bi i usb utor promijenio ako je neka ok cijena reda radi, ipak P30 pro ima godina i ustekan je na punjac mali milijun puta
11 godina
Huawei P30/P30 Pro

isto sam mijenjao u insignumu, svaka preporuka

1 0 hvala 1
15 godina
Huawei P30/P30 Pro

Nazalost oni mi ne mogu pomoci jer ne prodaju samo bateriju vec je moraju i ugraditi. Meni treba shop koji prodaje samo original baterije

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
legend kaže...

Pozdrav svima

Zanima me jeli itko mijenjao bateriju na p30pro i kako je zadovoljan jer me ceka zamjena. Gledao sam malo na stranicama nasim i prodaju se po 35eura. 

legend kaže...

Nazalost oni mi ne mogu pomoci jer ne prodaju samo bateriju vec je moraju i ugraditi. Meni treba shop koji prodaje samo original baterije

kod njih je zamjena 40€, stvarno ti se da zajebavat sa otvaranjem zaljepljenog mobitela za 5€?

i bar znaš da je original jer su ovlašteni servis, ako kupiš negdje drugdje tko zna što će ti prodati

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.11.2024 12:52 (Ivan35).
15 godina
Huawei P30/P30 Pro

Promijenio sam vec par ekrana i komponenti na razlicitim mobitelima i nema mi smisla da to netko drugi radi, a uostalom to mi je zadovoljstvo.

I uopce nije stvar u novcu, nego u tome da sam to zamjeni. 

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.11.2024 13:31 (legend).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
legend kaže...

Promijenio sam vec par ekrana i komponenti na razlicitim mobitelima i nema mi smisla da to netko drugi radi, a uostalom to mi je zadovoljstvo.

I uopce nije stvar u novcu, nego u tome da sam to zamjeni. 

Imaš u prosimelu na fraterščici (črnomerec). Doduše, nisam siguran da će ti je prodati kao fizičkoj osobi pošto je primarno veleprodaja u pitanju. Računaj na cca 30-ak eura za eu service pack

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice