Pozdrav,
evo ovim putem vas molim za par savjeta jer stvarno ne znam sta da radim. Priča počinje kada su u 12-tom mjesecu prošle godine spajali optiku (stavljao RUNE) na našu zgradu, te ja sam rekao svojoj majci da bi bilo super da se i mi spojimo na optiku. Nakon 15+ godina DSL-a i pitaj-Boga-koliko pucanja kabela iz centrale (u pošti) i jadnim brzinama (2 mb/s down i jedva 600kb/s up ponekad), naravno, moj zahtjev je prošao. RUNE je nakon par dana čekanja, došao u naš stan i sve spojio te nakon plaćanja, su nam rekli da možemo zvati našeg teleoperatera da nas spoje. Mi smo to učinili i zahtjev je podnesen, te nam je rečeno da će doći do kraja tjedna (Zvali smo 28.1.) i da će nas netko kontaktirati, ali evo petka i nitko nije zvao. Zovem opet u petak te nam agent kaže da se ne možemo spojiti na optiku JER naš paket to ne podržava to mogućnost?! Vidite sliku u attachment-u ako ne kužite (ali ne kužim i ja!). Opet zovemo danas i agentica je rekla "Našla sam Vaš zahtjev i napisala sam požurnicu." i to je bilo to. Sad, što učiniti? Čekati, ili da nešto mi uradimo?
Hvala unaprijed!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Šta točno od ovog sa screenshota ne kužiš? Samo su ti napisali da ne možeš imati tih promotivnih 6 mjeseci po jedan euro nego moraš odmah plaćati punu cijenu paketa.
Dakle možeš imati optiku ali su pitali da potvrdiš da želiš plaćati punu cijenu od starta.
OK, hvala na odgovoru. Sutra ću to prenesti majci pa da vidimo što dalje.