Je li RX9070XT baš brutalan overkil za Ryzen 3600?
Vjerojatno ću uskoro ići na 2k rezu pa gledam šta i kako...nije mi baš do veće nadogradnje, s obzirom na cijenu rama... To će čekati neka bolja vremena.
Jeste, nabavi barem 5700X ako ces ici na tu grafu.
Ekipa ne znam gdjhe da piatam..Jel se netko igrao s VR
i koliko je tu bitan gpu?
Ekipa ne znam gdjhe da piatam..Jel se netko igrao s VR
i koliko je tu bitan gpu?
Neloš članak na tu temu:
https://www.pugetsystems.com/solutions/more-workstations/virtual-reality/hardware-recommendations/
Nešto razmišljam, onako iz dosade, ubost Asrock Taichi RX9070XT plus 50-100€ za svoju RTX4080, kakvo je Vaše mišljenje.
Prvenstveno se igra PUBG, ostalo onako usput.
RTX stara 2.5 godine, AMD nova.
| 9 | MSI RTX4080 SuprimX |
|---|---|
| 3 | Asrock RX9070XT Taichi |
Pubg ti bolje radi na rtx
To mu je zbilja jako bitno ima li 150 ili 170 fps....., nije da ima gtx 1060 i rx 570 pa hajde onda.....inače ne vidim razloga za zamjenu, radije drugačije ubi dosadu....
PUBG se ionako igra na spuštenim postavkama zbog bolje visljivosti i više frejmova tako da je tu najbitniji jak CPU.
A ta zamjena mu je okej ako zelis novu grafu sa nove 3 godine jamstva radi sigurnosti naspram RTX4080 koja je ušla u zadnjih 6 mj garancije.
PUBG se ionako igra na spuštenim postavkama zbog bolje visljivosti i više frejmova tako da je tu najbitniji jak CPU.
A ta zamjena mu je okej ako zelis novu grafu sa nove 3 godine jamstva radi sigurnosti naspram RTX4080 koja je ušla u zadnjih 6 mj garancije.
Moja stara 1660ti još uvijek radi kod oca (Njemu ni ne treba ništa jače ali je još uvijek bolje od iGpu-a), 3060ti isto tako veselo tiktaka u serveru - obe preko 5 godina i ne pokazuju nikakve znakove problema. Ako imaš kvalitetno napajanje, pravilan tok zraka kroz kučište i ne guraš OC....i ne crkne u prvih pola godine (kad večina crkne) bez problema ih možeš gonit i 10 godina ili do kraja njihove koristi.
Meni moja Gtx 260 Oc posustaje u zadnje vrijeme, mislim da je možda i zbog procesora, malo ju i on koči....no ima u njoj još dobrih par godina gejminga, tamo 2028 kada recesija prođe nadam se.