Vodič za odabir grafičke kartice izdvojena tema

poruka: 42.220
|
čitano: 7.808.432
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Vodič za odabir grafičke kartice

Je li RX9070XT baš brutalan overkil za Ryzen 3600?

Vjerojatno ću uskoro ići na 2k rezu pa gledam šta i kako...nije mi baš do veće nadogradnje, s obzirom na cijenu rama... To će čekati neka bolja vremena.

But Father, I have dreams and courage, and the name of an excellent cosmetic surgeon. Fear not, one day word will reach you of the success of me, the great Eskimo actor, Jennifer Love Hewitt.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Re: Vodič za odabir grafičke kartice

Jeste, nabavi barem 5700X ako ces ici na tu grafu.

16 godina

Ekipa ne znam gdjhe da piatam..Jel se netko igrao s VR

i koliko je tu bitan gpu?

R33mba#2892
Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
R3nchi kaže...

Ekipa ne znam gdjhe da piatam..Jel se netko igrao s VR

i koliko je tu bitan gpu?

Neloš članak na tu temu:

https://www.pugetsystems.com/solutions/more-workstations/virtual-reality/hardware-recommendations/

16 godina

Nešto razmišljam, onako iz dosade, ubost Asrock Taichi RX9070XT plus 50-100€ za svoju RTX4080, kakvo je Vaše mišljenje.

Prvenstveno se igra PUBG, ostalo onako usput.

RTX stara 2.5 godine, AMD nova.

9 MSI RTX4080 SuprimX
3 Asrock RX9070XT Taichi
Poruka je uređivana zadnji put sub 4.4.2026 15:10 (zabranjeniples).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Pubg ti bolje radi na rtx

18 godina

To mu je zbilja jako bitno ima li 150 ili 170 fps....., nije da ima gtx 1060 i rx 570 pa hajde onda.....inače ne vidim razloga za zamjenu, radije drugačije ubi dosadu....

13 godina

PUBG se ionako igra na spuštenim postavkama zbog bolje visljivosti i više frejmova tako da je tu najbitniji jak CPU.

A ta zamjena mu je okej ako zelis novu grafu sa nove 3 godine jamstva radi sigurnosti naspram RTX4080 koja je ušla u zadnjih 6 mj garancije.

Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
ibme74 kaže...

PUBG se ionako igra na spuštenim postavkama zbog bolje visljivosti i više frejmova tako da je tu najbitniji jak CPU.

A ta zamjena mu je okej ako zelis novu grafu sa nove 3 godine jamstva radi sigurnosti naspram RTX4080 koja je ušla u zadnjih 6 mj garancije.

Moja stara 1660ti još uvijek radi kod oca (Njemu ni ne treba ništa jače ali je još uvijek bolje od iGpu-a), 3060ti isto tako veselo tiktaka u serveru - obe preko 5 godina i ne pokazuju nikakve znakove problema. Ako imaš kvalitetno napajanje, pravilan tok zraka kroz kučište i ne guraš OC....i ne crkne u prvih pola godine (kad večina crkne) bez problema ih možeš gonit i 10 godina ili do kraja njihove koristi.

18 godina

Meni moja Gtx 260 Oc posustaje u zadnje vrijeme, mislim da je možda i zbog procesora, malo ju i on koči....no ima u njoj još dobrih par godina gejminga, tamo 2028 kada recesija prođe nadam se.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice