- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Kada i budget opcije postaju polako skupe i ulaze u nekadašnji mid-range.
Srećom kupio sam 5070 12 GB kada je bila 600 eur i nadam se da će mi izdržati dok se cijene ne normaliziraju.
Nema povratka na staro, cijene se nikada neće vratiti kao što su prije bile, što prije shvatite, to bolje.
Gaming postaje luksuz.
Kod nas su još cijene po starome.
Kod nas su još cijene po starome.
Išle su i one gore zadnjih par mjeseci, ali ne drastično.
Tko misli uzimat nešto, neka uzme čim prije jer znajući naše ako je povećanje 20%, oni će dignut 30%.
Pričam o 9070XT jer 5070Ti za 1200 eura je kriminal, a nakon poskupljenja neće ić ispod 1400 1500, strašno.
Tko god je uzeo prošle godine 9070XT za cca 600 eura neka gladi bradu i izmoli 3 oče naša da što dulje traje.
Prodaš pa zaradiš.
U plusu si 
Ma ne prodajem ni kad će biti 3000 eura.
Koliko realno mogu dobiti za Gigabyte 4070TI Super Gaming OC 16GB?
Ja sam svoju mjenjao za 400e+ 3070 tesko da ce netko dati vise od 700e
frejmgen x10.....
oće bit dosta.....
9050 4gb = 5090
amdov odgovor je dignut cijene 20% za postojece grafe
tako da ljudi lakse isprobaju dlss5
Auuu opet kuknjava i nakon 20+ godina kako su Nvidija graficke bolje i skuplje, pa kako to

do tada:
https://videocardz.com/newz/hydra-adds-unlocked-vram-and-power-limit-controls-for-geforce-rtx-50-series
Zakon potražnje, svi žele nevidiju tako je to.
svi žele i bile starke, karte za tejlor svift.... ili štoveć ....
to ne znači da su starke top patike i da je tejlor vrh glazbe.....
i ovce idu jedna za drugom u provaliju......
ali tako je to.....
ja sam lider svog džepa i zato sam platio 590 eura nivo performansi od 1200e kod nvidije, duplo za manje,što manje plaćaš više imaš forumaš 18.08. 2026.
to ne znači da su starke top patike i da je tejlor vrh glazbe.....
i ovce idu jedna za drugom u provaliju......
ali tako je to.....
Jesam li rekao što je top ili ne. Činjenica jest da se nevidija traži i drži cijenu, izmišljam lažem ili znaš drugi razlog veče cijene koji mi ne znamo.
ja sam lider svog džepa i zato sam platio 590 eura nivo performansi od 1200e kod nvidije, duplo za manje,što manje plaćaš više imaš forumaš 18.08. 2026.
Još kad dođe zen 6, intel komotno može staviti ključ u bravu, za drugo i nisu.
joj daj ne kenjaj pa bilo je i rtx za nesto malo vise od 800e..Nvidija je od pamtivijeka bila bolji i skuplji proizvod, na nabavi je i dalje razlika 200-300€
Ne znam koliko je na nabavi ali znam da si ti platio svoju preko 1200 eura a ja svoju 590 eura 
Intel ARc polagano napreduje, vjerujem cim se malo oporavi tržiste da ce plavci postati mozda i drugi naj proizvodac gpu, ogromni napredak u podrsci s naj tehnologijama i driverima
https://videocardz.com/newz/intel-arc-and-panther-lake-graphics-get-faster-dxvk-performance-in-mesa-26-3
joj daj ne kenjaj pa bilo je i rtx za nesto malo vise od 800e..Nvidija je od pamtivijeka bila bolji i skuplji proizvod, na nabavi je i dalje razlika 200-300€
Ne znam koliko je na nabavi ali znam da si ti platio svoju preko 1200 eura a ja svoju 590 eura 
ne kenjaj opet day one je sigurno nisi platio 600€, vec na akciji, kad su i rtx bile po 800€
pa tko pametan kupuje day one 
moje jeftino 60e 650 w napajanje radi bez da se znoji ali da, zbog grijanja prostora 80W manje je sigurno bolje i poželjnije.
a kaj bi ti ja, nisam ti ja kriv kaj plaćaš ko zadnji naivac
kupio sam jeftino RX 6800 igrao se tri godine i prodao ju za 300 e i nadoplatio 290 za RX 9070XT koju ću izgleda nakon 3-4 godine igranja prodati za iste pare koliko sam ju i platio 
ha ha bit će beskorisna kad ju za tri godine prodam po punoj cijeni
Kakav fanboj, pa zaboli me i za jedne i za druge ja kupujem što mi treba i želim, nego ti pilaš ljude ovdje s tim kalkulacijama kao da si ubrao dionice Applea, a ne kupio grafičku
uživaj u kartici i skrati muku i sebi i nama s tim računanjem koga boli k pogotovo za gpu koji ce na jesen postati beskoristan 
Ironično je kad hardcore fanboy nekome govori da je fanboy, lol. A što se tiče pilanja, to kaže osoba s rekordnim brojem crvenih kartona i postova u kojima lijepiš linkove o Intelovim tvornicama, financijskim rezultatima itd, kao da to nas sve "jako“ zanima, lol. Prethodno si spomenuo nečiju ženu. Bilo bi ti bolje da sebi nađeš neku kad ih već spominješ, pa ćeš možda s malo manje ljubavi pisati o hardverskoj kompaniji koja ni ne zna da postojiš.