Daj si kupi kutiju.
Pazi on se polakonio na
5060ti 16 gb - 4K Extreme preset/RT/DLSS Q/FG 4x - 110 fps.
Pa to je koliko stvarnih fpsa? 20-30...pa to je teška katastrofa od igranja, imš input samo na stvarni fps.
Jedno je upaliti FG na stvarnih 60+ fpsa ba kojima imaš OK iskustvo pa pa uz FG x2 to poduplaš uz i dalje solidan input, ali ispod toga pa to je svinjarija 🫣
FH6 - raster
9070XT - 4K Extreme preset - fsr off -max fps 87
5060 ti - 4K Extreme preset - dlss off, fg off, max fps 92 
------------
5060ti 16gb
4k
Extreme preset
DLSS off
DLAA on
FG 2x - 90 fps
FG 3x - 115-125 fps.
FG 4x - 140-165 fps.
di vadiš te podatke?
RX 9070Xt ima 90 fpsa dok RTX 5060Ti 16 gb 60 slika dolje, 50% brža RX 9070XT od RTX 5060 Ti 16gb (8gb je potop)
Kao što rekoh RX 9070XT jednaka kao duplo skuplja RTX 5070Ti kad se upali šugavi RT slika 2
vodim se cijenom koliko je Boris paltio svoju RTX 5070Ti 1200€ dok sam ja svoju RX 9070XT platio 590€
di vadiš te podatke?
RX 9070Xt ima 90 fpsa dok RTX 5060Ti 16 gb 60 slika dolje, 50% brža RX 9070XT od RTX 5060 Ti 16gb (8gb je potop)
Kao što rekoh RX 9070XT jednaka kao duplo skuplja RTX 5070Ti kad se upali šugavi RT slika 2
vodim se cijenom koliko je Boris paltio svoju RTX 5070Ti 1200€ dok sam ja svoju RX 9070XT platio 590€
Čudno skroz, 5060ti 16gb 4k native reza, dlss off, fg off, average mi je 85, skoči do 92, neznam kako su ovi dobili 60, bit će ovisno o poziciji na mapi, dan/noć itd. Ili ovisno o parama koje su dobili
. Uvijek je pametnije škicnuti benchmarke iz različitih izvora. Tvoja npr radi na avg 78 4k, extreme preset na ovom videu, ali taj video je rađen sa ryzen 5 7600, zato. A HU na 9800x3d, al opet nemoguće da 5060ti 16gb daje tako malo.
Tako je, potplaceni lazljivci sve, svi znamo da je u rasteru 9070 XT=5070 Ti<5060 Ti Cryogenic Edition
Nemoj biti smiješan, koristili su ugrađeni benchmark i bilo tko im može javno osporiti rezultate...o tome im ovisi kanal, o vjerodstojnosti i preciznosti a jedan su od najbitnijih bencmark kanala.
ovdje su dobili isto to
Forza Horizon 6 Performance Benchmark Review - 30+ GPUs Tested - Performance | TechPowerUp
tak da evo i tebi jedno 
Nemoj biti smiješan, koristili su ugrađeni benchmark i bilo tko im može javno osporiti rezultate...o tome im ovisi kanal, o vjerodstojnosti i preciznosti a jedan su od najbitnijih bencmark kanala.
ovdje su dobili isto to
Forza Horizon 6 Performance Benchmark Review - 30+ GPUs Tested - Performance | TechPowerUp
tak da evo i tebi jedno 
4k native, extreme preset.
A na HU avg 61....
Nema mi boljeg kad ljudi postaju screenshot iz igre sa instant fpsom na otvorenom i usporedjuju ga sa custom scenama i tko zna koliko minuta gameplaya 
Edit: pa ustvari fh6 ima ugradjeni bench.. cyro daj ga baci i poslikaj postavke... mozes 1440p i 4k odradit
Nekaj nije u redu sa AMD driverima, FH6 ima sttuering kad je upaljen SAM/RBAR u biosu, gašenje bi trebalo riješiti problem.
Edit
Da, ugasio i sad igra radi savršeno. Gubim desetak fpsa, i i tak sam na cc stotinjak pa nije previše bitno.
Definitivno će hrpa ljudi sa razlogom popizditi.
Nekaj nije u redu sa AMD driverima, FH6 ima sttuering kad je upaljen SAM/RBAR u biosu, gašenje bi trebalo riješiti problem.
Edit
Da, ugasio i sad igra radi savršeno. Gubim desetak fpsa, i i tak sam na cc stotinjak pa nije previše bitno.
Definitivno će hrpa ljudi sa razlogom popizditi.
hrpa da, svih 5%

po steamu 18,6% je na AMD-u dok je na Nvidiji 73% korinika
FSR 2 nema potrebe koristiti kad ima FS4 koji je isti po kvaliteti kao i DLSS, za starije kartice kao i za igre koje blokira nvidija tu je optiscaler za implementaciju.
Mislio sam da taj AMD nemre biti gluplji kad ono
https://www.bug.hr/recenzije/testirali-smo-radeon-rx-9070-gre-graficku-karticu-kojom-amd-popunjava-rupu-u-60313
Premium

Ovo je bas epohalni fail, na razini 4060 Ti koja je bila losija od prethodnice. Mora cijena bar 50, a vjerojatno i 100 EUR dolje da u ikojem scenariju ima smisla. Ovako si unutar 30-50 EUR od 9070 XT koja je daleko bolja, ne vidim logiku iza ovog poteza osim daljnjeg sramocenja...
manje sam platio RX 9070XT nego kaj bu koštala ova kartica na škart chipu. Ali ima kul ima GRE pa će se neki upecati.
To su motivacijski poticaji za entuzijaste kolega, nemaš blage......
Posto AMD nema namjeru izdavati nove kartice do jedno sljedeceg desetljeca uzeo sam si po peti put Rtx-icu
Bravo Stjepko, svaka čast, jak si 
kad dobije ban onda gleda u tu poruku mjesec dana
Treba izdržati to čekanje da Intel konačno izbaci bolji gaming CPU od AMD-a, traje to već duže
nego ruska SVO u Ukrajini
Posto AMD nema namjeru izdavati nove kartice do jedno sljedeceg desetljeca uzeo sam si po peti put Rtx-icu
To ona s njuške za 1100€? Za koliko ju dao na kraju?
To ona s njuške za 1100€? Za koliko ju dao na kraju?
Nova iz ADM-a, ta na njusci za 1100 je moja ako te baš zanima
Pa, da rekoh sebi. Znam da sam ti kupio jednu 5080 ?!!
Što ju prodaješ ?!
Samo mi nije jasno zasto kupujes 50 razlicitih modela istih kartica kad je svaka koju trenutno imas uvijek savrsena i najbolja?
Cisto iz hobija, koristim i kupujem hw kad god mogu vec 28 godina.
Samo mi nije jasno zasto kupujes 50 razlicitih modela istih kartica kad je svaka koju trenutno imas uvijek savrsena i najbolja?
Njemu je najbolja dok je kod njega, kad ju proda onda govori sve najgore o njoj... seen before