Sta hocete nakon ovoga benchat ? Rainbow six , total war warhammer 2 ?
Rasprava o grafičkim karticama
- poruka: 4.634
- |
- čitano: 914.440
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Sta hocete nakon ovoga benchat ? Rainbow six , total war warhammer 2 ?
Nemam nista od toga..Jel RS ima ingame benchmark, budem ga skinuo!
Dajte popis igara koje imaju ovakav bench tipa Wukong da je free. Dosadno nam je da imamo kaj radit i podjebavat.
1080p sve low, kako kolega Boris kaze na 1080p procesoru
Kao ovo vidi vjerojatno ce svoj 12700KF cijeniti na barem 400€
Kako ste loše krenuli malo si i rekao
e to vidis samo daj rezultate.
Taraba imas prejaku grafu naspram nas svih 4090. :)
Forumas ti si tu ngedje sa 5700x ,rx 6800 kao i ja sa i5 12400f, rtx3080 minimalne razlike.
e to vidis samo daj rezultate.
Taraba imas prejaku grafu naspram nas svih 4090. :)
Forumas ti si tu ngedje sa 5700x ,rx 6800 kao i ja sa i5 12400f, rtx3080 minimalne razlike.
Imam ja i RX 7800XT ali sam ju posudio frendu prek zime da tarabi ...
Ne,to je cijena koja stoji izražena kod dobavljača i potpuno je imaginarna jer se još artikal nemože naručit(nije preorder).
Ma to je dobra cijena. Tko hoće plaćati za 4 puta više izmišljenih frame-eva, neka plaća i 4 puta više izmišljenu cijenu.
Ma to vam je u kunama, malo su se zabunili😂
Kao "novi" član foruma nemam pravo stavit u podforum kupnja računalnih komponenti da želim kupit nešt. Pa ću tu pitat. Ako krši pravila neka adnim obriše ovo. Rečeno mi je nedavno da se ne isplati zezati sa zamjenom ventilatora na mojoj gtx 950 gigabyte, nego za te novce da kupim drugu sličnu karticu. Sve sa oglasa su prodane koje mi pašu, pretražio 3 stranice unazad. Uglavnom ako neko ima da mu netreba gtx 1050 ili sličnu karticu za malo novca nek mi pošalje poruku da se dogovorimo. Ja sam iz Đakova. vlasnik traktora URSUS 355. HVALA
Kao "novi" član foruma nemam pravo stavit u podforum kupnja računalnih komponenti da želim kupit nešt. Pa ću tu pitat. Ako krši pravila neka adnim obriše ovo. Rečeno mi je nedavno da se ne isplati zezati sa zamjenom ventilatora na mojoj gtx 950 gigabyte, nego za te novce da kupim drugu sličnu karticu. Sve sa oglasa su prodane koje mi pašu, pretražio 3 stranice unazad. Uglavnom ako neko ima da mu netreba gtx 1050 ili sličnu karticu za malo novca nek mi pošalje poruku da se dogovorimo. Ja sam iz Đakova. vlasnik traktora URSUS 355. HVALA
Skini plastični hladnjak s trenutne kartice i učvrsti jedan 120mm ventilator plastičnim vezicama. Pogledaj sliku
Vidim da se piše kako RX9070 ima raytrace performanse u rangu rtx4080...ako se to pokaže točnim onda je to velik skok za AMD.
Plus FSR4 koji je očigledno daleko bolji od FSR3.1
Tesko je reci ali ne bi se cudio da AMD ima karticu u rangu 4080s , pa cak 7900XTX je u rasteru bolja od 4080s samo dok se ukljuci RT onda Radeon gubi.
Druga slika kazu da 9070XT udara 50% vece performanse u Wukongu naspram 7900XTX, dolje 20% vece performanse u cyberpunku.Naravno sve ce biti jasno kada se kartica recenzira.
Original kaže
Op op,njuškalo kaska
...uhh nije super
ovo čak nije ni loša cijena što 760 eura ali ići će to sve dolje sada treba se još strpiti
Po ovome ispada da nema nikakvih zapreka da Multi Frame generiranje radi i na 3xxx seriji pošto se MFG sad vrti isključivo na Tensor jezgrama nasuprot DLSS3 koji se vrtio na hardveru tojest Optical Flows jezgrama ili kako se već zovu.
možda je riječ o vrsti jezgre, jer tensor prve i zadnje generacije nije isti, ali najvjerojatnije je da su silom zaključali opciju
najveći performance uplift fg×4 je očekivano rezerviran za 5xxx seriju, slabiji fg×2 dostupan i za još uvijek aktualnu 4xxx seriju grafa - jer je opet napredak u odnosu na ono dosad, a za 3xxx seriju ih boli piton jer ionako smatraju da ti je vrijeme za zamjenu, pa izostanak fičra - makar i na silu nametnut, smatraju poticajem da kupiš novo
đubretarska politika ofkors, ali to je nevidija
EDIT
u svakom slučaju, prije odluke da se kupi nova serija, treba pričekati testove, da vidimo kako taj famozni novi fg×4 funkcionira u više igara
ako bude puno artefakata, ako lag bude drastično veći od onih 8ms u cyberpunku, onda je bolje pričekat da se softverski to upgrejda i da se cijene unormale tamo negdje na ljeto kad se ustabili odnos ponude i potražnje, jer kad si early adopter i grafa ne fercera baš najbolje, onda je to izvor beskrajnih frustracija
Imaš u videu doslovno sve objašnjeno,ne moraš nagađat kad je čovjek rekao kako i zašto 🤣
pogledat ću kasnije, sad sam malo u gužvi
Imaš u videu doslovno sve objašnjeno,ne moraš nagađat kad je čovjek rekao kako i zašto 🤣
i to je nevidijin zaposlenik, njima ne vjerujem baš svaku
objasni on kako i zašto, ali mudro prešuti što im ne paše i naglasi ono što im paše, nije im to prvi put
Skini plastični hladnjak s trenutne kartice i učvrsti jedan 120mm ventilator plastičnim vezicama. Pogledaj sliku
Možda pokušam pa mi reci na šta da gledam pri kupnji ventilatora? I gdje bi ga trebao uštekat. U grafičku, u matičnu ili molex? Dal' bi trebao imat mogućnost regulacije brzine vrtnje. Hvala