Izletile cijene. Kako smo i rekli više od 1500€ za rx5080 ova druga oko 3000€
Izletile cijene. Kako smo i rekli više od 1500€ za rx5080 ova druga oko 3000€
Baš kako i treba i kako je realno, grafe za gospodu, a ne tamo neki polusvijet...
Ja sma se nadao večim cijenama, šteta :D
Polusvetu objasniš kako 5070 daje iste performanse kao 4090 (kompletni idioti), pa i njima uzmeš tu bedu što imaju po džepovima, ionako ništa pametno ne bi s njom uradili.
Treba igrat cyberpunk po deseti puta :D Čekamo slikice gamplaya iz ove svježe igre sa path tracingom i frejmgenom X4, jako zanimlivo :D
Očekivao sam min 2000€ za rx5080,neki modeli će i biti toliko. Onda 5070ti ide oko 1200€ . Falit će ti borise dosta za nadoplatit.
Nvidija propušta priliku, ljudi bi platitli i 6000 eura za RTX 5090.
A eklipa se zaletila prodavat svoje. Možemo slobodno dizat cijenu polovnih kako je ovo krenilo.
Nvidija propušta priliku, ljudi bi platitli i 6000 eura za RTX 5090.
Kupio bih odmah dvije za x8...
A eklipa se zaletila prodavat svoje. Možemo slobodno dizat cijenu polovnih kako je ovo krenilo.
znaci za 1660ti bi mogao dobit 200€ onda, najs
Za sad su cijene ok cak i nesto nize, jedino kaj su ove jace rtx nestale s trznica a amd odjednom ima ko dreka
1299 eura je Asus prime ne vidim ništa ne očekivano u tome?
Aero je 1400. Dakle dobit ćemo 5080 po cijeni 4080 super
Pa jel uopce bude bolja od 4080 super ?
Kartica bude ko soli 1943. Čovjek koji drži trgovinu vam je odmah tu rekao kakva bude situacija ali su ga masa njih odmah popljuvali.
Aero je 1400. Dakle dobit ćemo 5080 po cijeni 4080 super
Pa jel uopce bude bolja od 4080 super ?
Najmanji skok ima taj segment do 15%.
Kartica bude ko soli 1943. Čovjek koji drži trgovinu vam je odmah tu rekao kakva bude situacija ali su ga masa njih odmah popljuvali.
Neće ih biti po izlasku, ali doći će na lager na proljeće...ne vidim u čemu je problem pričekati 2-3 mjeseca da se pojave?
Pišete kao da će ih za prodaju u RH pustiti 100 komada i tko je jamio je jamio....opuštencija samo, u interesu je kožnatom da pokupi i od nas sirotana lovu, tako da tko god bude htio izvalit toliko love za grafu imati će tu mogućnost i kod, samo malo kasnije
Vani će ih bit. Ovdje kod nas je i dan danas govno od ponude za 4xxx.
a gle, koliko je mali pomak cisto sumnjam da ce biti navala na ove "slabije" modele
ove najace ce se rasprodat odmah jer tko ima para, ne pita koliko kosta
kod nas su u startu skuplje 200-300e tko zeli imati hrvatsku garanciju, inace bolje iz njemacke uzet
Nisam lud našim trgovcima metati u džep po parsto eura uz kupovinu kartice, tako im dajem za pravo da me nastave guliti, gdje god mogu kupujem vani, draža mi je eu čokolada nego domaća g0vna.
Ma samo neka kupuju ja ću se strpiti i prićekati 5070ti nači če se sigurno po ok cjeni
The More You Buy, The More You Save | NVIDIA's CEO
Asus ROG Astral GeForce RTX 5080 OC 16GB - €2,022.00
Lol, dao bog da im se ubuđave u skladištu.
Asus ROG Astral GeForce RTX 5080 OC 16GB - €2,022.00
Španjolska koliko vidim, a u Slovačkoj 1679...
On je tipicni sadist=mlohavac, moze derat jedino dolare.
Aero je 1400. to su cijene Vani kod nas ih neće biti do 4- mjeseca cca .. Dakle dobit ćemo 5080 po cijeni 4080 super
Tu sam i zapikiro s obzirom da sad imam aero model,ne vrijedi razlike u cijeni.I bolje je da nema haypa,možda bude i količina na lageru.Ide pila naopako od sada
Imaš u Slovačkoj po 1399 € (bit će)
Cijena prava sitnica. Sad ni 4080 super ne izgleda kao loša kupovina 1186 €, a najbolje... Borisova 4070 ti super po 700 €
Di si Boki, trebam te nešto ?
Javi se dok ne potrošim novce.