Postoji li neki način na koji se mogu predbilježiti za novu grafičku?
Nemam živaca refreshati 150 stranica svakih 5 minuta.
Pitao sam neke od IT trgovina da li me mogu staviti na neku listu ili štogod, no svi mi kažu da mi samo mogu prodati grafu po trenutnoj cijenu (150% veća nego inače).
Evo ti grafičke kartice koja ima samo 60% veću cijenu od MSRP tj. umjesto 999 EUR, 1599 €, dakle još i uštediš 100 € a rame uz rame je sa kraljem tj. 3090.
Eli budući da je ovo Ampere tema evo ti 3070 grafičke čija je cijana čak 250% viša od MSRP.. Eto 5 minuta posla i nađeš si karticu.
Uređivano: Ne kontam što se sada ne slažeš sa mnom?
Uređivano2: Ok, skužio sam.. tražiš3060Ti i ništa jače.
Mislio sam da se sprdaš, sorry. To je još uvijek bolno skupo, ne žuri mi se toliko.
Super, puno hvala. Zar je to stvarno jedini način?!
Ajde, barem je 3060ti u pola cijene u odnosu na trenutno stanje, čak i sa PDV i dostavom.
Jao, čini mi se da ću GTX 770 koristiti do ljeta, ako ne i do kraja godine...
Evo ti drugi način 3060Ti u gotovoj konfiguraciji:
HP Pavilion Gaming Desktop PC - TG01-1006ng - HP Store Deutschland
- Intel® Core™ i5-10400F Prozessor
- NVIDIA® GeForce RTX™3060 Ti (8 GB GDDR6 dedicated) Grafikkarte
- 16GB SDRAM
- 512 GB PCIe® NVMe™ M.2 SSD; 1 TB HDD
Brandirana mašina (kud ćeš što bolje), možda ćeš čekati malo.. ali ovo je big Deal za 1200 EUR... ali ako ti je baš toliko stalo do kraja proljeća češ ovaj PC dobiti.
Samo GPU, ništa više.
Upravo sam si kupio cijeli novi PC, daleko isplativiji i tiši od svih ostalih prebuild računala. (pogledaj "Moj PC")
Ionako me ne zanima prebuild jer mi treba TIHA modelling/render/video editing mašina.
3060ti je dovoljno jak za moje potrebe, no neću dati preko 4k hrk za njega. Kad bi barem postojala verzija sa malo više VRAM-a...