Izbor graficke, savjet molim :)

poruka: 21
|
čitano: 4.590
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

Naime imam šrot Gainward gts 450 2gb ddr3, koju cu za 15ak dana klokat sa kamionskim akumulatorom i zamjenit pristojnijom grafickom do 2000 kn, za oko mi je zapeo Zotac GeForce GTX 560 Ti AMP, ako neko ima savjet ili kakvu korisnu informaciju, konstruktivnu kritiku, bio bih zahvalan :)

heh
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Postojeću grafičku ako je ispravna nemoj uništiti, pošalji ju meni i besplatno ću ti ju ekološki zbrinuti.

A za novu grafičku, koliko novca imaš? Pretpostavljam nekih 1600-1800 Kn prema kartici koju si predložio.

Za te novce MSI GTX 560 Ti Hawk zbog 3 godine jamstva i dobrog hlađenja ili pak Sapphire HD 6950 1GB ako nemaš ništa protiv AMD kartica.

Prodajem RAGE za PS3: http://www.bug.hr/forum/topic/igre-accounti-igrama/prodaja-igra-rage-playstation-3/129629.aspx?page=0&jumpto=2529211&sort=asc&view=flat
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Post stvoren za mene, isto zelim kupiti neku karticu do maks 2000 kn te zamijeniti ovu moju 9800 gt

Ja sam izbor suzio na sapphire 6950 2 g i msi gtx 560 ti twin frozr ll

Pola sata zelim jednu pa sljedecih pola se odlucim za drugu. Nadam se da neces zamjeriti sto cu u tvojoj temi otvoriti glasanje, tebi ce isto pomoci :)

24 sapphire 6950 2 g
7 msi gtx 560 ti twin frozr ll
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Nadam se da se autor teme neće ljutiti na uzrupaciji teme, ali i meni treba savjet, a vezan je uz kupovinu grafičke kartice.

Naime, predviđeni proračun kod mene je 600 kuna (ni lipe više) i ono što tražim od kartice je tišina, a ne nužno performanse. Dakle, poželjan bi bio neki pasivno hlađeni model ili model s dobrim i tihim hladnjakom.

Kartica bi služila za povremeno igranje (COD:MW3, F1 2011, L4D2, DiRT3...) na mojoj konfi (Phenom II x4 840, 8GB DDR3 RAM-a, Corsair CX400 PSU...) i to na rezoluciji 1440x900.

Za oko mi je zapela XFX Radeonka 6570, a ako ima što prihvatljivije u tom cjenovnom razredu, bio bih zahvalan da mi predložite.

...ali sutra, dragi moj Samsone, trofej i slava neće nas zaobići!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: Izbor graficke, savjet molim :)
cro_blue kaže...

Nadam se da se autor teme neće ljutiti na uzrupaciji teme, ali i meni treba savjet, a vezan je uz kupovinu grafičke kartice.

Naime, predviđeni proračun kod mene je 600 kuna (ni lipe više) i ono što tražim od kartice je tišina, a ne nužno performanse. Dakle, poželjan bi bio neki pasivno hlađeni model ili model s dobrim i tihim hladnjakom.

Kartica bi služila za povremeno igranje (COD:MW3, F1 2011, L4D2, DiRT3...) na mojoj konfi (Phenom II x4 840, 8GB DDR3 RAM-a, Corsair CX400 PSU...) i to na rezoluciji 1440x900.

Za oko mi je zapela XFX Radeonka 6570, a ako ima što prihvatljivije u tom cjenovnom razredu, bio bih zahvalan da mi predložite.

Sapphire HD 6570 Ultimate - potpuno pasivna za nekih 550 Kn.

Htio sam preporučiti pasivnu HD 5670, ne gledam nema ih više ni u ADM-u ni u Linksu...

Prodajem RAGE za PS3: http://www.bug.hr/forum/topic/igre-accounti-igrama/prodaja-igra-rage-playstation-3/129629.aspx?page=0&jumpto=2529211&sort=asc&view=flat
14 godina
neaktivan
cro_blue kaže...

5670 sa AC L2 Pro modelima od Sapphirea, VTX-a itd. su kao stvoreni za tu rezu i potrebe. Zaboravi 6570 kraj 5670.

Cemetary gates
13 godina
Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.

0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Poslusah glas naroda, narucena sapphire 6950 2 gb za 1869 kn na mastercard. Isao sam na novo najvise zbog toga sto ljudi zele prodat polovne graficke , koje su vozili po pola godine za 100 kn manje nego sto je nova. Evo, cak 130 kn manje od fenomenalne brbine ponude sam prosao :)
Poruka je uređivana zadnji put sri 4.1.2012 17:07 (jazojazo).
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

nema problema :)

btw guba je kad na tvojoj temi dva lika rjese problem a ti ne :)) , dobro nije problem 90% sam ziher za zotac gtx 560 ti amp, samo trazim savjet/konstruktivnu kritiku ;)

heh
Poruka je uređivana zadnji put sri 4.1.2012 18:46 (niknejm).
13 godina
neaktivan

Pa zavisi ako ti je za igranje nekih novijih igara ( BF:3 ili MW3 itd. ) na nekoj vecoj rezoluciji najbolje ti je uzeti

http://www.portio.hr/index.php?page=artikl&id=051803809

ako zelis nadodati 200 kn , bolja ti je o Zotac 560 GTX Ti

Poruka je uređivana zadnji put ned 8.1.2012 0:30 (NeZnam).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Pozdrav, probao bih nadograditi sa novijom karticom, da mogu pokrenuti i neke igre makar i na manjoj rezoluciji, ali kako nemam pojma o hardveru ne znam da li uopće je moguće što staviti u komp.

Imam

Procesor                      DualCore Intel Pentium E5200, 2500 MHz (12.5 x 200)
    Naziv matične ploče                 Foxconn G31MX-K  (2 PCI, 1 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 2 DDR2 DIMM, Audio, Video, Gigabit LAN)
    Chipset na matičnoj ploči              Intel Bearlake G31
    Sistemska memorija                 3072 MB  (DDR2-800 DDR2 SDRAM)
    Grafička kartica                  ATI Radeon HD 3600 Series  (512 MB)
    Grafička kartica                  ATI Radeon HD 3600 Series  (512 MB)
    3D akceleratorski čip                ATI Radeon HD 3650 (RV635)

Pitanje je da li uopće mogu štogod staviti unutra, a da ne umre sistem :) i što se preporučuje. Cijenovni rang bi bilo što povoljnije.

Hvala

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ee ovako ocu si kupit ati radeon hd 6950 powercolor i ok naso sam ju negde za 1700kn 2 gige sto je dosta dobro....onda sam vidio da također ima nekakva isto powercolor hd650 sam umjesto 6950 pise nest kao ax i tak nest 6950 i ta dode dosta jeftinie a isto je 2 gige...moze tte mi reci u cemu je kvaka ???plizzzzz
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
Nisi morao u 10 tema pitat da bi dobio odgovor.
Daj ti linkove tih grafickih da vidimo, a ne tako objasnjavat nista se ne kuzi...Al vjerovatno ti je to isto
15 godina
neaktivan
eo ih
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
kak da stavim slike haha
Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina

pa stavi link na na stranicu kopiras ga i zaljepis u poruku!

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
neaktivan
ja stavim slike i ucitava se i pise kao stranica nedostupna....a gle sam napisi na gogle i pogledaj si
Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina

pogledaj si na nabava.net ponudu grafi u hrvatskoj http://www.nabava.net/trazilica.php?tp=0&q=HD+6950

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
neaktivan
trazio sam bio i po cijenama je powercolor najskuplja.....vecina govori da se od 2 gie powercolor moze ozkljucati u 6970 i dode u ducanu briem 2200kn tak negde a naso sam ju za 1700
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan

uzeo sam slatki mali radijator, zotacica gtx 560 ti amp, radi ko beba, grije ko cernobil :)

Ako nekog zanima kramp stari sa godinu i pol garancije, Gainward GTS 450 2gb ddr3 za 500 kn (600+ u ducanu) PM molim (i cijenkanje je dobrodoslo :)) 

heh
15 godina
neaktivan

oce ko asus ah3650 silent 512 mb

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice