HD 7950 Club

poruka: 959
|
čitano: 170.668
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: HD 7950 Club
Zura kaže...

@D4rk, Imaš li TV spojen na grafičku? 

Nemam spojen tv. Bio sam na beta driverima i sad sam se vratio na whql drivere pa budem vidio da li će se to još događati. Ako bude isto onda ću probati promijeniti bios.

14 godina
HD 7950 Club

Ja sam koristio svoju 7950 preko hdmi na svom hdtv monitoru.

Imao sam problema...nakon prebačaja na dvi, sve radi bez problema.

Moguće da hdmi kabal i driveri imaju probleme.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
HD 7950 Club

Evo ja sam svoj problem riješio tako što sam u power optionsu stavio da mi se monitor nikad ne gasi. Ionako ga uvijek ugasim na tipku tako da mi manjak te opcije ne predstavlja nikakav problem.

A inaće, ja imam dvi kabel, tako da to nije ograničeno samo na hdmi.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
HD 7950 Club

jel stavljao netko aftermarket cooler na 7950? nevidim da za niti jedan piše službeno da paše osim zalman vf3000a a njega nigdje nema za kupit

Stranice su trenutno nedostupne.
Poruka je uređivana zadnji put sub 9.11.2013 2:12 (Kill Frenzy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
HD 7950 Club

nemogu vjerovat da za ovu karticu ne postoji aftermarket cooler koji se može kupit posebno

Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
protjeran
HD 7950 Club

Accelero extreme 7970 pase na tu grafu.

0 0 hvala 1
15 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
HD 7950 Club

To sad i ja bas gledam jel to taj ili je 7970 drugaciji od xtreme III.

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
HD 7950 Club

Ja mislim da je to taj da, jer vidim na netu da se dosta rezultata vraca sa tom 7970 oznakom kad trazim xtreme III.

http://www.xbitlabs.com/articles/coolers/display/arctic-accelero-xtreme-7970_3.html

Poruka je uređivana zadnji put sub 9.11.2013 4:04 (Tyberius_Prime).

0 0 hvala 0
15 godina
HD 7950 Club

nije

http://www.tomshardware.com/reviews/dracula-7970-accelero-xtreme-7970-review,3288-2.html

dodje mi da taj jedan bučni vent na grafi iskopcam.imam garanciju još godinu dana ali bojim se da je neće prihvatit jer je onaj šarafi kod dvi puko.a grafa tako buči da me toliko nervira za popiz*it

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
protjeran
HD 7950 Club

Dobro nije isti cooler ali pase na tvoju 7950.

0 0 hvala 0
15 godina
HD 7950 Club

pogledat ću još malo po netu i vidit jer netko montirao na 7950.da nebi dao 400kn i zahebo se

Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
protjeran
Pa stavi drugi slican saraf ili ak ti je glava pukla zaljepi ga,nema sanse da skuze! Totalno neisplativo to sto si naumio!lp
||| Core™ inside |||
14 godina
Kill Frenzy kaže...

nemogu vjerovat da za ovu karticu ne postoji aftermarket cooler koji se može kupit posebno

Prema sluzbenoj stranici Arctic Cooling-a , jedini hladnjaci koji idu na HD7950 su Xtreme 7970 i Hybrid 7970!

Xtreme 7970 - njegovi ventovi su tihi i na max. okretajima , s njim mi je grafa bila duga oko 32cm , pa si provjeri dali ce ti stati u kuciste !

EDIT : druga solucija za bucan vent

Ako ti nisu visoke temp. onda u Afterburneru malo smanji okretaje venta (  podesi si fan profil ) , bit ce ti manje bucan ,  al ces tako dobiti malo više temp. !

Music As A Weapon !!
Poruka je uređivana zadnji put sub 9.11.2013 8:43 (Haf932).
15 godina
Stjepanj kaže...
Pa stavi drugi slican saraf ili ak ti je glava pukla zaljepi ga,nema sanse da skuze! Totalno neisplativo to sto si naumio!lp

Upravu si.Mislio sam da taj dio koji ide u karticu  zavaren tj dio kartice ali je ustvari i on ušarafljen.Još znam da mi je nekad on znao ostat na kablu monitora kada bi skidao dvi.Lagano pincetom izvadio preostali dio i kartica u ponedjeljak ide na servis

16 godina
HD 7950 Club

Pozdrav, planiram kupiti polovnu xfx 7950 3gb core edition na kojoj je hladnjak sa jednim ventilatorom. Trenutno imam AC acelero twin turbo pro koji paše na radeon 7850, pa me zanima hoce li pasati i na 7950? 
ima li razlike u razmaku rupa oko procesora na te dvije kartice? ako moze neki link sa shemom pcb-a da vidim tocne dimenzije, nisam uspio naci.
hvala 

ako netko zeli prodati neku drugu verziju 7950 nek mi se javi na pm.

LP

Poruka je uređivana zadnji put pet 6.12.2013 16:07 (Icefox).

0 1 hvala 0
13 godina
protjeran
Icefox kaže...

Pozdrav, planiram kupiti polovnu xfx 7950 3gb core edition na kojoj je hladnjak sa jednim ventilatorom. Trenutno imam AC acelero twin turbo pro koji paše na radeon 7850, pa me zanima hoce li pasati i na 7950? 
ima li razlike u razmaku rupa oko procesora na te dvije kartice? ako moze neki link sa shemom pcb-a da vidim tocne dimenzije, nisam uspio naci.
hvala 

ako netko zeli prodati neku drugu verziju 7950 nek mi se javi na pm.

LP

kaje ovo otkad nemam 7950 tema zamrla?{#}

@icefox; da malo bolje pogledas samo 2 posta iznad ti sve pise!{#} LP

||| Core™ inside ||| ;http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/SoldierStippy/ ; http://nl.xfire.com/profile/2fu2l/
12 godina
neaktivan
HD 7950 Club

Ne, nego je R9/7 tema zaživila.

Toni
Moj PC  
1 1 hvala 0
16 godina
Stjepanj kaže...

Kolega je napisao ono što kaže ekipa iz AC-a, ali oni isto tako kazu da twinturbo pro nemoze na 7850, ali kao sto vidite kod mene, to nije tocno.
Zato sam pitao dimenzije. 

13 godina
protjeran
Icefox kaže...
Stjepanj kaže...

Kolega je napisao ono što kaže ekipa iz AC-a, ali oni isto tako kazu da twinturbo pro nemoze na 7850, ali kao sto vidite kod mene, to nije tocno.
Zato sam pitao dimenzije. 

i nisi imao apsolutno nikakvih problema??? i oni su valjda pametniji i od mene i tebe...

||| Core™ inside ||| ;http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/SoldierStippy/ ; http://nl.xfire.com/profile/2fu2l/
Poruka je uređivana zadnji put pon 9.12.2013 19:27 (Stjepanj).
16 godina
Stjepanj kaže...

i nisi imao apsolutno nikakvih problema??? i oni su valjda pametniji i od mene i tebe...

Sto se tice coolera nisam, na jednom heatsinku sam trebao odrezat 3 "listica", 3 minute posla, sve ostalo je savrseno pasalo.
To je sve marketinski trik da bi se izbacila nova serija, a jednostavno su mogli tvornicki napraviti taj jedan heatsink drugacije i pasalo bi na sve kartice sa tim razmakom rupa.

Mene samo zanima taj razmak, ako bi netko mogao izmjerit redalicom bilo bi super. 

13 godina
protjeran
Icefox kaže...
Stjepanj kaže...

Sto se tice coolera nisam, na jednom heatsinku sam trebao odrezat 3 "listica", 3 minute posla, sve ostalo je savrseno pasalo.
To je sve marketinski trik da bi se izbacila nova serija, a jednostavno su mogli tvornicki napraviti taj jedan heatsink drugacije i pasalo bi na sve kartice sa tim razmakom rupa.

Mene samo zanima taj razmak, ako bi netko mogao izmjerit redalicom bilo bi super. 

i onda sam ja lud a ti si rezao doticni coolerheatsink ( ispricavam se na krivom izrazu iako znas na sta sam mislio) zbog marketinskog trika!{#} i u istoj recenici govoris da je sve ostalo savrseno pasalo! ma super!{#} LP

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.12.2013 15:34 (Stjepanj).
16 godina
Stjepanj kaže...

i onda sam ja lud a ti si rezao doticni cooler zbog marketinskog trika!{#} i u istoj recenici govoris da je sve ostalo savrseno pasalo! ma super!{#} LP

Jedan mali heatsink, ne cooler. Na samom cooleru nisam dirao ništa. I da, ta nova serija je čisto da se može naplatiti više nego stara.
Umjesto da se prepucavaš samnom napiši odgovor na pitanje, ako ne znaš doviđenja, samo tjeraš u off topic.

12 godina
neaktivan
HD 7950 Club

Vratio sam se na Black Ops 1 malo i primjetio da mi je FPS užas. Na medium/high postavkama dobivam FPS kakav dobivam u BF3 sve ultra, otprilike. Zastarjela igra i driveri ne podržavaju ili netko ima nešto na umu?

Toni
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan

Black Ops voli Intel i5/i7.

Meni se igra užasno vrtila na E8400, Q8400, tek je s i5 3570k ostvaren lock 90fps.

Blago budalama.
12 godina
neaktivan
HD 7950 Club

Ionako planiram prelazak na 1155, znači eto mi još jedan razlog..

Toni
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
HD 7950 Club

Za koji dan stiže mi msi7950 TwinFrozr , nadam se psu CM 520W Realpower M bude držala , ustvari napojna je prevagnula što ne odoh na 280x !

Ljudski se nadati...................... trebalo bi :////////////////////////////

Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
protjeran
joyjoy kaže...

Za koji dan stiže mi msi7950 TwinFrozr , nadam se psu CM 520W Realpower M bude držala , ustvari napojna je prevagnula što ne odoh na 280x !

Ljudski se nadati...................... trebalo bi :////////////////////////////

nemas niti najmanje brige!{#}

17 godina
joyjoy kaže...

Ja imam vec 2 mjeseca MSI7950 TwinFrozr BE, tjera ju XFX450(ima pune 2god) bez ikakvih problema, prije je guro HD6870 i HD7850. Nemas straha za napajanje.

Samo sam se razocarao s razinom buke, kao taj TwinFrozr bi trebao biti tih ali nije, kad sam kupovo verzija od Gigabyta nije bila dostupna, jos su mi bili sumnjivi ti ventilatori s tako kratkim lopaticama. Ja sam dobio boost edition kojoj je takt  dignut na 960MHz(HD7970 PCB,6pin + 8pin) jest da su temperature tu vislje( max:71C), ali je previse bucno, nadao sam se kad sam kupovao da ju necu bas toliko cut{#}

Ako ko ima jos TwinFrozr moze napisat takt na kojem radi,temp te procjenu buke.

BF3, BF4: [G] Pamark
Poruka je uređivana zadnji put pet 13.12.2013 20:16 (pamark).
14 godina
HD 7950 Club

Ne znam šta vam smeta buka...pa dal ne igrate sa sluškama?

{#}

sad 450 thumb downova od ekipe koja ne igra sa sluškama{#}

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Moj PC  
1 5 hvala 1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice