još ću probat ovo rješit,linux?a što je s kompaktibilnosti s igrama?dx12 dx11 i sve to
what...? mislio sa da dignes linux da spasis podatke
još ću probat ovo rješit,linux?a što je s kompaktibilnosti s igrama?dx12 dx11 i sve to
what...? mislio sa da dignes linux da spasis podatke
hahaha ok sori neznam ni šta je to kako da to napravim? ili daj neki link
Pozz ekipica,
eto mala dilemica kaj od ovo dvoje uzeti:
http://www.instar-informatika.hr/graficka-xfx-radeon-rx-480-core-1288m-8gb-d5-3xdp-hdmi-akcija/XFX-RX-480P8LFB6/product/
http://www.instar-informatika.hr/graficka-msi-gf-gtx-1060-armor-6gb-gddr5-dx12/msi%2D1060%2Darmor/product/
trenutno je u kanti stara r9 270x DD 2gb ddr5, jbg poboljšanje bu neko bilo samo kaj bi bio bolji izbor ...
thx na odgovorima i lp ....
To su grafe istih performansi tako da je izbor baš na tebi po nekoj specifičnoj igri koja više favorizira jedan ili drugi brand. Ili ako gledaš na potrošnju onda GTX 1060, ako ideš na tišinu onda opet u ovom slučaju mislim da trebaš gledat GTX 1060 mada ne bi trebala bt loša ni ova XFX RX 480. Odluči po svojim preferencama. Obje su super za 1080p i pružaju isto iskustvo igranja.
evo došao mi je danas i ekran,spojio sve dojmovi sve ludnica ludilo monitor(veći je nego što sam očekivao lol) Acer. Grafička ne da ne cvili nego je uopće ne čuješ,jedan vent je nadglasi a ja imam 4 plus dva od cpu hladnjaka na topu koji su na quiet i skoro ništa se ne čuju,na GTA 5 skoro max grafika ide do 60c maximalno na jedva 30% brzine ventilatora mislim da se do 50-tak C ventovi ne pale dok je nas staroj grafi znalo doć i na 70c sa 60-70% brzine ventova(msi),istina malo je hladnije ali jako malo.Samo me živcira jer još uvjek dobivam ovo
(najbolje se vidi na parkingu) na GTA 5,baš je iritantno mislio sa da je do grafičke ali je isto i na novoj,na AAx8 ista pričaPozdrav,
Imam pitanje znaci imam mali problem uzeo bih rx 480 ili 70-tku ali imam vga only monitor dali itko zna koji kod nas ima konverter u vga da nebih imao poteskoca sa njim da se ne brinem :)
Mjenjanj na FreeSync monitor.