Što, ah, što gledati u čemerna vremena?

poruka: 3
|
čitano: 2.786
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
offline
Što, ah, što gledati u čemerna vremena?

povremeno, po kućama u slobodno vrijeme, istražujem proizvode industrije zabave i ostalih gubljenja vremena no otkad je korone (a posebno u 2021./2022., uglavnom prevladava trash (i to žešći). ipak, u svakom se kukolju može pronaći pokoja žitarica pa sam slobdan zahtjevnijima preporučiti ponešto:

 

 

serija Reacher:

prva kompletna sezona s amazon prime. ono što je u dva filma (2012. i 2016.) pokušao predočiti tomica krujzek, ovdje je skoro pa doslovna adaptacija knjige leeja childa (= kako i valja  > jack je tamo "gorostas", za razliku od omanjeg kruzera). izvrstan glumački postav s primjerenim izvedbama i iznimno zabavno. jedva čekam još.

 

film Outfit:

u osnovi kazališna predstava (samo interijeri), maestralno pretočena u film. iako u početku djeluje sporo, ubrzo postaje napeto k'o puška i zapravo idealno za uživanciju u filmskom majstorluku. pametan film.

 

film Batman:

ne bolji, ne lošiji, nego drugačiji od dosadašnjih - bliži stripovskoj estetici i načinu pripovijedanja (naglasak nije na tehnologiji, nego na likovima). meni nimalo dosadan, iako dugačak. za šmekere.

 

temu nisam otvorio samo (ili uopće) zbog komentiranja, već i vaših preporuka (uz, ako je to moguće, recenziju te opravdanja) 

I know that you believe you understand what you think I said, but I am not sure you realize that what you heard is not what I meant.
3 godine
offline
Što, ah, što gledati u čemerna vremena?
12 godina
offline
Što, ah, što gledati u čemerna vremena?

Ako nisi pogledao, serija the boys je nesto sto ce te izuti iz cipela!

Mnogima prosla ispod radara,a vrijedi svake minute.

Tek kada ti komarac sleti na jaja,shvatiš da se problemi ne riješavaju nasiljem!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice